Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: zolan43Megnéztem a Tenchi Muyo OVA - 18 RAW-t, nagyon sirály.
A 4 elit GP tagot lemosták a színrõl. Party a Tsunami ûrhajón, Misao és Mashisu összehozás.
A végefõcím után van egy kis kedvcsináló képsor a következõ részhez.
kéne csinálni egy fórumhasználat javaslatok FAQ-ot...
szóval ha vmi olyat írsz, ami spoiler-nek számít, annak a szövegnek a színét állítsd be mondjuk 'lemon chiffon'-ra, ilyenre: "rejtett szöveg",  és akkor nem olvassák el véletlenül olyan emberek, akik még nem látták, de nem akarnak semmit se megtudni belõle elõre, aki meg már látta, az egyszerûen kijelöli a szöveget, elolvassa, és esetleg véleményezi. köszi :)

Rounin

Quote from: RamizHörk! :D
Szerintem odaillik. Mert kifejezi a "minden a helyére került" hangulatot.

Hjam... alapban egyik kedvencem a zene, de hát nem is tudom. EZ csak egyéni vélemény. :)

Xaga

Quote from: roderickne tudd meg hány olyan sorozatot néztél végig, amik már rég licenszelve voltak:)

Nekem az számítot nagy csapásnak hogy a.scarywater.net tracker-érõl leveeték és én onnan szoktam beszedni

Amúgy DB folytatja a felíratozást vagy a 122. epizod az utolsó???? És ha igen honnan lehet majd leszedni õket.

.Attila

Quote from: zolan43Megnéztem a Tenchi Muyo OVA - 18 RAW-t, nagyon sirály.
A 4 elit GP tagot lemosták a színrõl. Party a Tsunami ûrhajón, Misao és Mashisu összehozás. A végefõcím után van egy kis kedvcsináló képsor a következõ részhez.
Remélem hamar feliratozzák :)
Egyébként miért jön ilyen iszonyat lassan? Az elõzõ rész is vagy már vagy fél-1 éve jött ki.

Fazék

Quote from: BonciRemélem hamar feliratozzák :)
Egyébként miért jön ilyen iszonyat lassan? Az elõzõ rész is vagy már vagy fél-1 éve jött ki.
gondolom azért mert ezt ráadásul név nélküli underground csapat módjára merik csak nyomni, az ilyenek pedig gondolom még lassabbak... pedig én is várom már egy ideje...

Dragon

Quote from: XagaNekem az számítot nagy csapásnak hogy a.scarywater.net tracker-érõl leveeték és én onnan szoktam beszedni

Amúgy DB folytatja a felíratozást vagy a 122. epizod az utolsó???? És ha igen honnan lehet majd leszedni õket.
Szerintem amiatt, hogy pont az amcsik licenszelték, kicsit nehezebb lesz majd beszerezni, az összes subber csapat félti a seggét az xxAA-któl.
Ezt a szemét dolgot amit ezek az amerikaiak csinálnak mostmá....
Valami svéd subber csapatot kellene találni, akiknek van annyi vér a pucájukban mint a PirateBay-eseknek :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Kvikveg

Azumanga Daioh

Nnna. Vegigneztem. Ezennel megalapitom az "Ussuk le Osakat" klubot. :lul:
/Anooooo... :haha: /
Nem mondhatnam, hogy nagyon megfogott. Ha meg gimis vagy altalanosba jaro lennek, talan... Asszem kinottem belole...
A karakterek amugy nagyon jok. Sakaki tetszett. Amit a macskakkal szenved... :eeek:
Kimuranal egyszeruen nem vettem a lapot. Inkabb zavaro volt, mint poen.
Par jeleneten jokat rohogtem:
SPOILER?
Amikor a ket tanar az angollal talalkozik az utcan. A tesitanar meg semmit sem ert az egesz blablabol...
Yomi "eneklese" a zarounnepsegen... :eeek:
A 22es reszben ket kocsival mennek, es Yukariek beszolnak a masiknak a piros lampanal. Kesz.. :lul:

SPOILER VEGE
A zenei fodallam idonkent kifejezetten idegesitett. Neha meg elvoltam vele.
Egyebkent aranyos, csak asszem nem az esetem.

Na, mennyi ido alatt lesz belolem hulla?  :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: KvikvegNa, mennyi ido alatt lesz belolem hulla?  :D
hmm, meggondolandó...
én simán eretneknek kiáltalak ki, de tartok tõle mások nem lesznek ilyen elnézõek  :lazza: :D

Djinn

Quote from: KvikvegAzumanga Daioh

Na, mennyi ido alatt lesz belolem hulla?  :D
Szabad ország, szabad vélemény.  :rolleyes:
Bár nem tudom, Feldin is így fogja-e gondolni :D

Blimp: Én nem érzem magam éretlennek, mégis tetszik!! :hehe:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Fazék

Quote from: DjinnBlimp: Én nem érzem magam éretlennek, mégis tetszik!! :hehe:
hmm ezt most nem igazán értem... ez mire jött válaszként? :confused:

Djinn

Quote from: Blimphmm ezt most nem igazán értem... ez mire jött válaszként? :confused:
Hehe! Bocs! Az "eretneket" érettnek olvastam. Oops
oda kéne figyelnem rendesen  :rolleyes:

edit: na persze ezt is elírtam  :o
edit2: Na most jön a magyarázós rész, amibõl, úgysem keveredek ki...

Fazék

Quote from: DjinnHehe! Bocs! Az "eretneket" érettnek olvastam. Oops
oda kéne figyelnem rendesen  :rolleyes:

edit: na persze ezt is elírtam  :o
hihi - sejtettem hogy errõl lesz szó :D

Quote from: KvikvegNem mondhatnam, hogy nagyon megfogott. Ha meg gimis vagy altalanosba jaro lennek, talan... Asszem kinottem belole...
hmm... sztem akkor korábban se tetszett volna, mert én már egy ideje nem vagyok gimnazista, nincs egy éve hogy láttam és mégis nagyon tetszik :)
egyszerûen csak nem jön be neked a stílus :) - nekem is van olyan anime amiért akasztanának ha megmondanám hogy nem tetszik :D

Manu

1. Osaka a kedvencem...
+
2. Pár hónappal vagyok idõsebb nálad, és infantilisnak sem tartom magam, mégis tetszett...
=
 :mad:

Blimp! Csatlakozom! Égessük meg!!!  :D :D

Egyébként nem te vagy az elsõ, akivel találkozom és nem tetszett neki...

Djinn

Viszont egyvalamit megállapíthatunk! Kvikveg nagyon-nagyon bátor!! :D:D

.Attila

Quote from: KvikvegNa, mennyi ido alatt lesz belolem hulla?  :D
Lássuk csak... Feldin szerintem hétfõn jön legközelebb, akkor is olyan 11 óra körül... addig élvezd ki hátralevõ idõdet :D
Egyébként szvsz azon múlik, hogy tetszik-e vagy sem, hogy mennyire tartottad meg a gyereket magadban, nameg hogy bejön-e neked ez a fajta humor. Az elõbbi érvényes az Ultra Maniac-nél is, szóval ez alapján azt sem ajánlanám, bár az Azu meg az Ultra messze nem ugyanaz a kategória, csak az említett okban hasonlóak.

Kvikveg

Quote from: Manu1. Osaka a kedvencem...
+
2. Pár hónappal vagyok idõsebb nálad, és infantilisnak sem tartom magam, mégis tetszett...
=
 :mad:

Blimp! Csatlakozom! Égessük meg!!!  :D :D

Egyébként nem te vagy az elsõ, akivel találkozom és nem tetszett neki...
1. Haaat... Kinezetre cuki, de engem kifejezetten idegesitett az a megalszik a szajaban a tej stilusa... Vaalhogy nem volt turelmem kivarni, amig csinal valamit... Egyeni szoc problemam. ;)
2. Az infantilis azert eros fogalmazas. Arra gondoltam, hogy nekem valamiert nem mond annyit, hogy racuppanjak. Ha meg pl gimiben lennek, akkor hu, tanarok, iskolavalasztas, stb legalabb meg erintene. De lehet, hogy Blimpnek igaza van, es akkor sem lenne az esetem, megpedig azert, mert csak. :rolleyes:
Quote from: DjinnViszont egyvalamit megállapíthatunk! Kvikveg nagyon-nagyon bátor!! :D:D
:D:D:D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Úgy látszik, csak szükség lesz arra a "Szorító avagy Nézeteltérések lerendezése" topicra...  :rolleyes:  Harcosok Klubja rulez! :D
(just kiddin')
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

No, nem sok jót fogok róla most mondani:
- félig unalmas
- nem Shoujo Ai, az ok, de kicsit zavaró, amikor nõk ennyiszer mondják egymásnak, hogy "suki"
- sok jelenetben erõsen érezni a mesterséges beállítást
- olyan dolgokat mondanak úgy, amit ember így nem mond a másiknak, azaz ez is mesterséges
- minden gondolatukat kimondják, vagy legalábbis hangosan gondolkodnak, így mindent készen tálalva a nézõken

Jó:
+ azért voltak érdekes részek :)

Moha

Quote from: Blimpnekem is van olyan anime amiért akasztanának ha megmondanám hogy nem tetszik :D
Melyik az? NGE? (Csak mert én még nem láttam :p)

Kvikveg: Nekem is Osaka a kedvencem. Kimondottan tetszik a stílusa. :)
Viszont az Azu intro zenéje nekem sem jött be mindig. (ettõl függetlenül a sorozat szvsz szenzációs)

Kvikveg

Quote from: MohaMelyik az? NGE? (Csak mert én még nem láttam :p)

Kvikveg: Nekem is Osaka a kedvencem. Kimondottan tetszik a stílusa. :)
Viszont az Azu intro zenéje nekem sem jött be mindig. (ettõl függetlenül a sorozat szvsz szenzációs)
:eeek: Ize, itt valami felreertes van... (vagy en ertek felre valamit?) Osaka idegesitett. Szoval o nem. Ha valasztani kene, Sakaki.

Moha

Quote from: Kvikveg:eeek: Ize, itt valami felreertes van... (vagy en ertek felre valamit?) Osaka idegesitett. Szoval o nem. Ha valasztani kene, Sakaki.
Pontosítok: Te írtad, hogy Osaka idegesített. Aztán Manu írta, hogy Osaka a kedvence.
Csak annyit akartam hozzáfûzni, hogy Osaka-t én is kedvelem és - veled ellentétben - nekem bejön a stílusa.
Természeresen ha nem tetszik a sorozat, hát nem tetszik. Mindenkinek lehet olyan, hogy valami nem tetszik, ami sok más embernek igen. És nem csak anime terén. Pl. Engem a foci abszolút hidegen hagy, sokan pedig megvesznek érte...

UfoZ

Genshiken

Végre kész lett a 12. rész, és ezzel sajnos vége ennek a sorozatnak :( hacsak rá nem szánják magukat egy második szezonra.

Aki nem ismerné, egy egyetemi otaku klubról szól (Gendai Shikaku Bunka Kenkyuukai, azaz Society for the Study of Modern Visual Culture)... lényegében animét néznek, meg játszanak, modellt építenek, cosplay, doujinshi vásárlás stb. A humor onnan adódik, hogy egy teljesen "normális" csaj is bekerül a csoportba a szépfiú-de-otaku barátja révén.

Külön érdekesség, hogy tartozik hozzá egy "történetbeli" anime is, a Kujibiki Unbalance, ami a Genshiken világában egy 26 részes sorozat, és néhány epizódot OVA formájában tényleg megcsinálnak.

Szóval  :jee:

Kvikveg

Moha: Oks, leesett a tantusz. En egyszeruen az "en is"-t mashogy ertelmeztem. :rolleyes:
Asszem ezt tultargyaltuk. :)

Dragon

Quote from: MohaMelyik az? NGE? (Csak mert én még nem láttam :p)
És mikor készül az úr pótolni ezt a égbekiáltó hiányosságot?
:p
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Djinn

Eddig az elsõ két részt láttuk.
Hát nem dobtam magam hanyatt tõle! Teljesen szokványos fantasy sztori, a szokásos karakterekkel.
Ettõl függetlenül nagyon szép és a zenéje is tetszik.
Remélem késõbb azért lesz valami újdonság is benne és a jellemek is lehetnének kidolgozottabbak,  mert így elég uncsinak tûnik.  :rolleyes:

Titkos

Quote from: DjinnEddig az elsõ két részt láttuk.
Hát nem dobtam magam hanyatt tõle! Teljesen szokványos fantasy sztori, a szokásos karakterekkel.
Ettõl függetlenül nagyon szép és a zenéje is tetszik.
Remélem késõbb azért lesz valami újdonság is benne és a jellemek is lehetnének kidolgozottabbak,  mert így elég uncsinak tûnik.  :rolleyes:

Pedig az elsõ két résznél nekem még tetszett is némileg. ;)  Úgy a 8. körül kezdett a dolog vérízzadásba átmenni, ahol már kínszenvedés volt minden epizód, mert az életemet meguntam egy rész alatt, a karakterek meg szokványosak voltak, ahogy te magad is mondtad, úgyhogy még õk sem dobták fel a sztorit. Csak azért néztem végig, mert szerintem nem igazságos egy félbehagyott sorozatról véleményt mondani. (Elnézést a fanoktól. ;) )
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Djinn

Quote from: TitkosPedig az elsõ két résznél nekem még tetszett is némileg. ;)  Úgy a 8. körül kezdett a dolog vérízzadásba átmenni, ahol már kínszenvedés volt minden epizód, mert az életemet meguntam egy rész alatt, a karakterek meg szokványosak voltak, ahogy te magad is mondtad, úgyhogy még õk sem dobták fel a sztorit. Csak azért néztem végig, mert szerintem nem igazságos egy félbehagyott sorozatról véleményt mondani. (Elnézést a fanoktól. ;) )
Hûû! Hát most nem lett töb kedvem folytatni. Pedig be fogjuk fejezni És ez még csak 13 rész. De én a sorozatot is tervbe vettem. Az 26 rész  :eeek:

Titkos

Quote from: DjinnHûû! Hát most nem lett töb kedvem folytatni. Pedig be fogjuk fejezni És ez még csak 13 rész. De én a sorozatot is tervbe vettem. Az 26 rész  :eeek:

Azért szerintem fejezd be, nekem is sikerült. ;)  (Meg mégse terjedjen már el, hogy elvettem egy lehetséges fan kedvét. ;) ) A sorozatból én csak az elsõ részt néztem meg, de nem vettem észre, hogy sokat változott volna. Viszont a részek végén szereplõ Lodoss Island nevû SD paródia tetszett. :)  (Az az egy, amit láttam. ;) )
Mondjuk én úgy vagyok, hogy ha egy animében nem fog meg a hangulat és a szereplõk, akkor az már nálam el van bukva. A Lodoss-nál sajnos egyik sem fogott meg.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Marfy

Quote from: DjinnHûû! Hát most nem lett töb kedvem folytatni. Pedig be fogjuk fejezni És ez még csak 13 rész. De én a sorozatot is tervbe vettem. Az 26 rész  :eeek:
Szerintem pedig jó és mindenképpen nézd végig.
A sorozat is jó fõleg a végén lévõ paródiák már csak azért is érdemes megnézni :), és az intro outro is szupi.

Djinn

Quote from: NokiSzerintem pedig jó és mindenképpen nézd végig.
A sorozat is jó fõleg a végén lévõ paródiák már csak azért is érdemes megnézni :), és az intro outro is szupi.
Mindenképp végnézem. Nem szoktam félbehagyni a dolgokat.  :rolleyes: