Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Alucat

Ööö Yu Yu Hakusho -ban így kezdõdne a leírás de mégsem mert nem az a klisé jófiu a fõszereplõ hanem egy iskola kerülõ vagány és az elsõ részben meghal :D

Igen, lehet egy kicsit már YYH fanatikus vagyok... kicsit nagyon...
Would you be so kind showing me your busom or please take your leave this instant. Thank you!

.Attila

Quote from: ManuNem tudtok valami új sorozatot, aminek a leírása nem így kezdõdik: "XY was a normal high school student, but...". Kezd csömöröm lenni. :(
Maria-sama ga Miteru: 1. epizód alapján erõsen Shoujo Ai-nak tûnik :/ Megnézek még pár részt, de félek, hogy kb. arra jutok, mint a Fafner in the Azure-nál.

Djinn

Eddig 2 részt néztünk meg, de már most biztos, hogy mindketten nagy rajongók leszünk!!!   :jee:  
Chiyo-chan :angyali: Egybõl fûltõl fülig szalad a szám, ha meglátom.  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Moha

Quote from: DjinnEddig 2 részt néztünk meg, de már most biztos, hogy mindketten nagy rajongók leszünk!!!   :jee:  
Chiyo-chan :angyali: Egybõl fûltõl fülig szalad a szám, ha meglátom.  :haha:
Na, ennek Feldin örülni fog! :)
Helyes, nézzétek meg az egészet. Szerintem is nagyon jó kis anime!
Nekem mondjuk Osaka a kedvencem, de Chiyo-chan is aranyos. Tsukurimasho! :D:D:D

Fazék

én is AniDB-n akadtam rá, kb 2 héttel ezelõtt, majd SysOP XXL beszámolójának pár részletét elolvasva el is kezdtem letölteni. közben Kikuchiyo kollega is értékelte a HW-n így már nagyobb bátorsággal ugrottam neki és nem is csalódtam benne.

nekem nagyon tetszett a képi világa, korábban hasonlót láthattunk a Waking Life c. szintén elgondolkodtató filmnél és már ott is nagyon bejött. pl hogy utólagos engedelmével Kikuchiyo kollégát idézzem: " Változatos technikákat alkalmaztak, pl. közeli képeknél gyakran rámontírozták a szinkronszínészek arcát a figurákra (a la Waking life), és sokszor meglepõ módon használnak 3D-s effekteket. "
már az elsõ percektõl érezni lehet, hogy mire megy ki a játék és mint ahogy SysOP is mondta, hogy a szemfülesebbeknek már az elején feltûnhet a felirat több helyen is. igazából nem akarok különösebben spoiler-kedni, inkább nézze meg, akit érdekelnek a kicsit kilógó, egyedi stílusú anime-k és szeret gondolkodni is rajtuk. sztem egy nagyon jó filmet láthatnak a vállalkozóbb szellemûek :) habár a film különcsége miatt várhatóan sokaknak nem fog tetszeni, de hátha mégis pár ember kedvet kapva hozzá, egy élménnyel lesz gazdagabb :)

Moha

Na, most már tényleg kíváncsi vagyok rá. A torrent megvan, leszedem én is. :)

Fazék

Quote from: MohaNa, most már tényleg kíváncsi vagyok rá. A torrent megvan, leszedem én is. :)
de aztán csak kíméletesen tessék földbe gyalázni a véleményemet :D

Dragon

Quote from: TriviMaria-sama ga Miteru: 1. epizód alapján erõsen Shoujo Ai-nak tûnik :/ Megnézek még pár részt, de félek, hogy kb. arra jutok, mint a Fafner in the Azure-nál.
Még mindig jobb, mint a shonen-ai ;)

Quote from: Xipemost nezem a Gunslinger Girl-t es nekem kifejezetten tetszik.
hát itt megint csak ismételni tudom magam:
Quote from: bpka000Ugye mondtam, hogy jó, ugye? Ugye?
Bezzeg senki sem akart rám hallgatni. :p
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

MamaSaid

Quote from: AlucatÖöö Yu Yu Hakusho -ban így kezdõdne a leírás de mégsem mert nem az a klisé jófiu a fõszereplõ hanem egy iskola kerülõ vagány és az elsõ részben meghal :D

Igen, lehet egy kicsit már YYH fanatikus vagyok... kicsit nagyon...

Hamarosan jön a Yu Yu Hakusho. Mit kell tudni errõl a sorozatról azon kívül, hogy elég hosszú?

Xipe

Quote from: bpka000Még mindig jobb, mint a shonen-ai ;)

hát itt megint csak ismételni tudom magam:

azert nem hallgattam rad mert volt ra pelda hogy valaki filmre aszondta fos es nagyon jo volt(Fight Club).
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeazert nem hallgattam rad mert volt ra pelda hogy valaki filmre aszondta fos es nagyon jo volt(Fight Club).
Fight club  :jee:
Edward Norton  :kiraly:

.Attila

Quote from: MamaSaidHamarosan jön a Yu Yu Hakusho. Mit kell tudni errõl a sorozatról azon kívül, hogy elég hosszú?
Fighting anime, méghozzá a jók közül. Magam nem láttam, csak hallottam róla, de Chronos tudna mesélni róla. Érdemes nézni, a német Animania újság szerint is.

Assassin

Tudnátok ajánlani valami hasonló megfogó mestermûveket, mint az NGE, és társaik. fantasy, mecha, pszicho dráma, elvont, és elgondolkodtató. A Haibane is jó volt, ott is maradtak nyitottan kérdések (végül is individuális ki mit gondol a végére)

Elõre is:  :merci:
" There is no sin to know their sins."

Xipe

Quote from: AssassinTudnátok ajánlani valami hasonló megfogó mestermûveket, mint az NGE, és társaik. fantasy, mecha, pszicho dráma, elvont, és elgondolkodtató. A Haibane is jó volt, ott is maradtak nyitottan kérdések (végül is individuális ki mit gondol a végére)

mar atadtam neked az Argento Soma-t.
azt nezd meg.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Assassin

Quote from: Xipemar atadtam neked az Argento Soma-t.
azt nezd meg.

:merci:

Sajnos még nem kaptam vissza, se a Berserket, de addig is elfogadok ajánlatokat :hehe:
" There is no sin to know their sins."

roderick

Quote from: AssassinTudnátok ajánlani valami hasonló megfogó mestermûveket, mint az NGE, és társaik. fantasy, mecha, pszicho dráma, elvont, és elgondolkodtató. A Haibane is jó volt, ott is maradtak nyitottan kérdések (végül is individuális ki mit gondol a végére)

RahXephon, történetileg nagyon hajaz az NGR-re egy ideig, rajzilag meg majdnem olyan szép mint a Haibane és azért bárki bármit mond, sztem akkor se egy NGE klón (csak majdnem:) )

-------------------------------------

Jah, el is felejtettem írni, hogy kijött a Petite Cossette utolsó része is és akik nem félnek attól, hogy valami eléggé tele van hatásvadász elemmekkel azoknak bátran ajánlom... egy standard kis szellemtörténetecske, ami annyira erbolult rendezéssel párosul, hogy felettéb érdekes lesz. És rajzilag se utolsó a dolog, habár tényleg aki szeret valami azért leszidni, merthogy "artsy", az ovakodjnon töle, mert ez minden mennyiségben az.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: roderickRahXephon, történetileg nagyon hajaz az NGR-re egy ideig, rajzilag meg majdnem olyan szép mint a Haibane és azért bárki bármit mond, sztem akkor se egy NGE klón (csak majdnem:) )

mondhatni felresikerult DNS selejt.
_(๏̯͡๏)_

roderick

Quote from: Xipemondhatni felresikerult DNS selejt.

Mondhatni... :rolleyes:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: roderickMondhatni... :rolleyes:

igazabol addig nem mondok rola velemenyt amig nem nezem vegig valamikor.
lehet kellemes meglepetesben lesz reszem, de a NGE-t nehez felulmulni.
_(๏̯͡๏)_

Mattanja

Van ám egy ilyen thread is: Manga/anime ajánlás . Nyugodtan élesszétek fel, ha tanács/javaslat/ajánlat kell.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Fazék

Quote from: Xipeigazabol addig nem mondok rola velemenyt amig nem nezem vegig valamikor.
lehet kellemes meglepetesben lesz reszem, de a NGE-t nehez felulmulni.
sajnos tényleg sok a hasonlóság, és talán nem véletlen, hogy az NGE-fanok többsége még végignézve is simán egy 'klón' szóval letudják a RahXephon-t. :( pedig bennem teljesen más érzéseket keltett, ebben sokkal érettebnek, hihetõbbnek tûnnek számomra az emberek. nekem pl pont az NGE jött be kevésbé, de ismerek olyan embert is, akinek mindkettõ nagyon tetszett, szóval sztem mindenképpen érdemes vele egy próbát tenni, mert egyértelmûen a jobb anime-k közül való. igényesen kivitelezett, átgondolt történet sztem.

Cobra

Nekem is jobban tetszett a RahXephon, mint az NGE  :)
ontopic: Megnéztem a Dragon Halfot és tényleg elég bugyuta, de azért készülhetett volna belõle több rész :D
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fazék

ha minden jól megy pár óra múlva láttam a School Rumble 13-as részt és nagyon tetszett.

EDIT: megnéztem és pozitív véleménnyel vagyok errõl a részrõl is. amin igazán meglepõdtem, hogy már itt van a 14-es rész is, szóval ha nem elõz meg valaki, akkor több más kiegészítéssel együtt, ezeket is feltolom majd az ftp-re

Titkos

Quote from: Cobraontopic: Megnéztem a Dragon Halfot és tényleg elég bugyuta, de azért készülhetett volna belõle több rész :D

Abból én egy 26 részes sorozatot simán el tudtam volna viselni. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Fazék

School Rumble ep13-14
nem voltam jó hangulatban mégis szórakoztató volt. Haruma még mindig egy idióta, de nagyon jó :) természetesen tovább folynak az idióta szerelmi kavarások a sorozatban... viszont meglepõ módon így 14 rész után nekem a szöszi csaj jön be a legjobban a sorozatból :) ilyen se volt még

amúgy már kijött a Samurai Champloo 20-as része, lehet ráugrani a torrent-re :)

Manu

Quote from: BlimpSchool Rumble ep13-14
nem voltam jó hangulatban mégis szórakoztató volt. Haruma még mindig egy idióta, de nagyon jó :) természetesen tovább folynak az idióta szerelmi kavarások a sorozatban... viszont meglepõ módon így 14 rész után nekem a szöszi csaj jön be a legjobban a sorozatból :) ilyen se volt még

amúgy már kijött a Samurai Champloo 20-as része, lehet ráugrani a torrent-re :)

Ja-ja, a SR tényleg nagyon kellemes volt, az SC viszont megint a régi. Fõleg a vége...  :jee:

Cowboy Bebop

Jól elhúztam, elnyújtottam az élvezetet. Akkor kezdtem nézni, amikor a Champloo-t félbehagyták és ma fejeztem be, gyarló módon egyszerre behabzsolva az utsó két epizódot. Top 3 játékos. Fanatikus lettem szerintem... és akarok még sok-sok Watanabe alkotást. Kár, hogy nincs...  :beken: Félek nem lesz, ami betöltse ezt az ûrt, s ha az SC-val együtt vége  lesz az én anime rajongásomnak is. Fõleg, ahogy az idei kínálatot nézegetem. Mindegyik rágóguminak tûnik jelen pillanatban...(Már csak hat hét :beken: )

Djinn

Quote from: ManuCowboy Bebop

Jól elhúztam, elnyújtottam az élvezetet. Akkor kezdtem nézni, amikor a Champloo-t félbehagyták és ma fejeztem be, gyarló módon egyszerre behabzsolva az utsó két epizódot. Top 3 játékos. Fanatikus lettem szerintem...
Ezzel én is így voltam. Egyik legjobb, amit eddig láttam   :jee:  
Én csak azért nem állítok fel rangsort, mert a mûfaji különbségek miatt ez nehéz lenne. Attól is függ, milyen hangulatom van. Egybõl változna kicsit a listám  :rolleyes:

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Befejeztem végre.

Bááááááarrrrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhõõõõõõõááááááááiiiiiiiii
Még keresgetem az állam, ha megtaláltam megyek és kiolvasom a mangát.

Talán 1-2 éve már leszedtem, csak akkor belekukkantottam. Ép egy unalmasabb jelenet volt és elszörnyedtem a gagyi grafikától. Töröltem le rögtön. Én hülye!!! Most meg: :hail:

Cowboy Bebopnak :jee:

Itachi

Quote from: katzBefejeztem végre.

Bááááááarrrrrrrggggghhhhhhhhhhhhhhhhhõõõõõõõááááááááiiiiiiiii
Még keresgetem az állam, ha megtaláltam megyek és kiolvasom a mangát.

Talán 1-2 éve már leszedtem, csak akkor belekukkantottam. Ép egy unalmasabb jelenet volt és elszörnyedtem a gagyi grafikától. Töröltem le rögtön. Én hülye!!! Most meg: :hail:

Cowboy Bebopnak :jee:
Én azért figyelmeztetnélek, hogy míg az anime sített rész a Fantasy -action kategória bá sorolható addig a Berserk manga a Horror-fantasy be de naon.A kettõ közt kb akkora a különbség mint az Azumanga és a Berserk anime közt. :eeek:

Ja és Watanabe 4 evah!!!!! :hail:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"