Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Necridmost szoltam egy haverhoz és gyorsan fel rakta ime a link :
http://startpress.tx.hu/~hilfiger/skyline/

:eeek:  Nem vagyok irigy... Nem vagyok irigy... Nem vagyok irigy.... Ááá, de mégis!! Az a baj, hogy minden skyline jobbkormányos.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: XagaAkko te tudsz nekem segíteni hiányzik a 3. és a 7. Movie. Nem tudod honnan lehetne beszerezni modnjuk Bittorrentel vagy Direct Downloaddal?

ment egy PM néz meg.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Necrid^

Quote from: Darkstar:eeek:  Nem vagyok irigy... Nem vagyok irigy... Nem vagyok irigy.... Ááá, de mégis!! Az a baj, hogy minden skyline jobbkormányos.

és ez miért baj? egyszer kétszer meg nyitod az ajtot véletlenul :)

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNem is tom ki volt? Talán én?! :D
Ez magas labda volt, hogy nyomhass ide egy reklámot. :) (Lógsz eggyel. ;) )

Quote from: Raggie GordonWapol de egyébként igaz!
Az "l"-"r" átírás össze-vissza van (ld. még: "Luffy" - "Ruffy", "Alucard" - "Arucard" stb). Úgyhogy ezt most buktad. "Tja, mein Freund, Pech gehabt!" :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Assassin

Quote from: roderickHe? befejezö film? asszem lemaradtam valamiröl....

Én egy olyan embertõl hallottam, aki látta egy anime kiállításon külföldön. És nem adták ki aztán sehol, csak ott vetítették le, mint lezáró film a sorozathoz.
(ezért írtam, hogy megnéztem volna szívesen, mert korántsem ez a vége a sorozatnak, az OVA szerintem meg kissé el fog térni)
" There is no sin to know their sins."

Rune

Én a Wolf's Rain-t láttam utóljára és csak ajánlani tudom mindenkinek :jee:
Mondjuk az tény hogy nem egy vidám történet, de ha valaki ráérez az ízére akkor nagyszerû élményt nyújt.....gyönyörû történet....Yoko Kanno féle muzsika(CB)...nagyszerû jellemek....nincs benne olyasfajta jellemfejlõdés mint mondjuk az NGE-ban, hanem a karaktereket ismerjük meg egyre részletesebben....egy barátság történetét....ja és a tekintetek....néztetek már farkas szemébe? mondjuk az állatkertben...vagy mondjuk egy Husky szemébe....na ezt a részét valami fantasztikusan megoldották...onnan van az avatarom is :jee:
na ennyit akartam a Wolf' Rain-rõl
Farkasb*ziknak kötelezõ... :lol:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Ramiz

Én nem éreztem rá az ízére. :) Azért végignéztem, de a vége még kevésbé tetszett, mint addig. De nem akarok spoilerkedni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bill

Na igen, Wolf's Rain. Hallottam már róla sokmindent, különféle fórumokon, haveroktól. Volt akinek nagyon bejött, volt akinek nagyon nem és volt olyan is aki szimplán unalmasnak titulálta.
Nekem viszont tetszik , nézem is, igaz még csak a 8. részig volt rá idõm, meg a 14. részig van meg sajna.
Szerintem király az alapötlet , a karakterek is jók szvsz, a történet lassan bontakozik ki, de ez nem gond. Na nem írok több hülyeséget. :)
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Necrid^

Quote from: BillNa igen, Wolf's Rain. Hallottam már róla sokmindent, különféle fórumokon, haveroktól. Volt akinek nagyon bejött, volt akinek nagyon nem és volt olyan is aki szimplán unalmasnak titulálta.
Nekem viszont tetszik , nézem is, igaz még csak a 8. részig volt rá idõm, meg a 14. részig van meg sajna.
Szerintem király az alapötlet , a karakterek is jók szvsz, a történet lassan bontakozik ki, de ez nem gond. Na nem írok több hülyeséget. :)

Csatlakozom ! mondjuk én csak a 7-es részig láttam de tetszett.. :jee:

Rune

Quote from: RamizÉn nem éreztem rá az ízére. :) Azért végignéztem, de a vége még kevésbé tetszett, mint addig. De nem akarok spoilerkedni.
Ne is szpojlerkedj :rolleyes:
Én mondtam hogy ízlések és pofonok....nincsen azzal semmi gond :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

SaiyaGin

Quote from: NecridNemtom ki mennyire ismeri de nézzetek meg a "Detective Conan" címû sorozat,izgalmas detectives anime ami ténleg jó.és ha jól tudom van már róla tobb mint 8 film ,mondjuk a filmek megvannak csak azt sajnalom hogy a sorozat ill a filmek nem voltak fen az usteam-en.
Mindenkinek ajánlom.

Én ismerem. :lazza:  :jee:

Ramiz

Sztem a Detective conan jópofa, de nem túl változatos. (Hosszútávon.)

Raggie

Quote from: RamizAz "l"-"r" átírás össze-vissza van (ld. még: "Luffy" - "Ruffy", "Alucard" - "Arucard" stb). Úgyhogy ezt most buktad. "Tja, mein Freund, Pech gehabt!" :hehe:
Az sem úgy van, hanem: "hast du pech, mein freund?!" :D

A neveknél tényleg gyakran vannak ilyen betûváltások, de itt mindíg Wapol-sama-nak írták és mondták! :hehe:
(a tartozást meg alkalomadtán törlesztem! ;) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Dragon

Épp egy pár perce láttam.
Szép volt, izgalmas volt, látványos volt.
De már megint elõjött egy pár idegesítõ dolog. (tudom, hogy ezek csak engem zavarnak, de engem nagyon)
Még mindig nem tudom hova tenni a modern kor és a ninják/szamurájok korának egyvelegét (vitorláshajó+gõzmozdony vs. kamera+szuperpáncélzat), és még mindig van egy pár számomra zavaró irrealitás (mint pl. az az autó, aminek minden kereke helyén sítalp van  :wtf: )

Ettõl függetlenül tetszett, de mondjuk a számszerû értékeléstõl most eltekintenék.
Naruto-fanoknak kötelezõ.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Ramiz

Quote from: White SeeDAkkor legutolsó áldozatom: Samurai Deeper Kyo: 93%
Király rajzolás, jó zene, mégjobb történet.
(Ez a jó és nem az SC)Lehet, hogy az IS jó... :)

Raggie: az egy másik (Pisti-féle), amit én írtam, azt a Bebopban mondta Spike.

Necrid^

Mostanában nézem az outlaw star cimú anime, naon kis anime ajanlom mindenkinek! :jee:

Soubi

Quote from: MaronTrinity Blood 1. rész: érdekes. A manga elsõ 2 fejezetéhez volt szerencsém, és ahhoz képest nagyon eltért. Csak pislogtam, hogy mi van.

Szasztok!

A Trinity Blood második részét is látva azt hiszem, újabb vámpíros remekmû indult útjára. Remélem, a többi is hasonlóan jó lesz. :jee: Valóban nincs sok köze egyelõre a mangához, de ha lehet hinni más fórumokon a pletyiknek, a harmadik rész már Budapesten (!!) fog játszódni, amit - mivel a sztori a jövõben, az Armageddon után játszódik - István városának hívnak Szent István után szabadon.  :)  

Ha valakit érdekelne néhány kocka belõle ízelítõnek, íme:
http://members.lycos.nl/jenina/trin.htm
Fõhõsünk, Abel Nightroad legalább olyan hülyének tetteti magát, mint Tsuzuki a Yami no Matsueiben (és legalább annyira édesszájú...), de ha igazán begorombul, brutális lesz. Naaagyon brutális. A kis szadista. ;)

Sajnos már nincs ilyen jó véleményem a Meine Liebe-rõl, amely Kaori Youki anime, tehát a gyönyörû bishik adottak benne, viszont elég lapos a sztori. Már a 9. epizódnál tartunk, de azonkívül, hogy minden csaj megtalálhatja benne a favorit pasiját (választék, az van bõven ;) ), nem sok minden történt. Sokkal többet ki tudtak volna belõle hozni. Arról nem is beszélve, hogy annak ellenére, hogy shounen-ai játék alapján készült, közel sincs benne semmi hasonló...
A Meine Liebe-bõl szintén a fenti honlapon találni néhány képet, ha valakit érdekel.
http://members.lycos.nl/jenina/meine%20liebe/meine%20liebe.htm

Drótmalac

Quote from: NecridMostanában nézem az outlaw star cimú anime, naon kis anime ajanlom mindenkinek! :jee:
Igen, szerintem is jó, bár már régebben láttam.

Pikkon

Mostanában láttam a Street Fighter 2-t és egész baró!
Bár talán kicsit rövid volt, meg a vége nem volt túl jó, nem lehet érezni az igazi happy endet, meg a végsõ harcnak sem volt olyan igazi hangulata
De azért érdemes megnézni, jó anime film :jee:
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Thomasson88

Most láttam az Excel Saga elsõ két részét. Nagyon ott van a sorozat. Paródia mniden szinten. Cowboy Bepop DBZ ... egy pár anime paródiája.És ez még csak az elsõ 2rész. Emellett nagyon vicces az egész. Van benne Van Gogh os poén is :) rejtve de felfedeztem :))))) Na jó annyira nem is rejtett. Ajánlom nektek.
Jól kezdõdött ez a nap is, csak kár, hogy felébredtem.

Manu

Quote from: ManuHát az elsõ rész nagyon meggyõzõ volt, az elsõ felében rettentõen lelkesedtem. Végre egy komoly, lehet nekem túl "komolykodós" is anime, gyönyörû rajz, jó story. Nekem a Ninja Scroll Movie jutott róla eszembe, aki azt, meg a fighting animet szereti feltétlenül nézze meg, kiváncsi vagyok a véleményekre.

Nem nagyon van idõm mostanában fórumozni, de erre muszály idõt szakítani mielõtt késõ lesz.

Ezt a postot felejtsétek el, a sorozattal együtt. Ekkorát még nem tévedtem... :(

Ramiz

Quote from: ManuNem nagyon van idõm mostanában fórumozni, de erre muszály idõt szakítani mielõtt késõ lesz.
Ezt a postot felejtsétek el, a sorozattal együtt. Ekkorát még nem tévedtem... :(
Kérünk részletes "gyónást", ha ráérsz. :)

Fazék

Quote from: ManuEzt a postot felejtsétek el, a sorozattal együtt. Ekkorát még nem tévedtem... :(
Ez pont jókor jött, most indítottam volna a torrent-eket...

Raggie

Quote from: ManuEzt a postot felejtsétek el, a sorozattal együtt. Ekkorát még nem tévedtem... :(
Megbocsátva! Ez mindenkivel megeshet, hisz emberek vagyunk nem?!  :)
(esetleg valami indoklás alkalomadtán?)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Thomasson88

Na ez az utolsó topic az Animen belül amihez ma eljutottam és tudtam bele vmit irni. Ma néztem az Excel Sagat meg. De gyerekek még egy ekkora jó paródia animét :) MA töltöttem le GiTS1 et meg School Rumblet. GiTS1 rõl hallottam hogy nagyon jó egyrészt meg alap. School Rumble az milyen? Meg szerintetek  GiTS2õt érdemes megnézni? :lazza:

Fazék

Quote from: Thomasson88School Rumble az milyen? Meg szerintetek  GiTS2õt érdemes megnézni? :lazza:
School Rumble gyenge start után (ami lehetett csupán a hangulatom miatt is akár), egy egész kedvelt sorzattá nõtte ki magát nálam így a 20. rész környékére már. Talán csak az zavart, hogy túl sok szereplõ volt, nemtom, de a 10-es részeknél már nem csak Harima-t és a szõke csajt kedveltem :)

GitS2 - ha a filmre gondolsz, akkor sokak szerint igen, bár várhatóan nem hozza az elsõ rész szintjét. Számomra csalódás volt, sok fölöslegesen buta elemmel, de átlagban jók a vélemények róla. Egyszer azért érdemes lehet megnézni, én se bántam meg, pedig nekem nem tetszett különösebben. :)

Thomasson88

Hát akkor nincs más teendõm mint fogom és éjszaka alatt letöltöm. Majd ha megnéztem akkor már okosabb leszek:D School Rumble meg elsõ 3rész lejött már csak lusta voltam még eddig. De holnap az is belefér :)

Necrid^

Quote from: BlimpSchool Rumble gyenge start után (ami lehetett csupán a hangulatom miatt is akár), egy egész kedvelt sorzattá nõtte ki magát nálam így a 20. rész környékére már. Talán csak az zavart, hogy túl sok szereplõ volt, nemtom, de a 10-es részeknél már nem csak Harima-t és a szõke csajt kedveltem :)

GitS2 - ha a filmre gondolsz, akkor sokak szerint igen, bár várhatóan nem hozza az elsõ rész szintjét. Számomra csalódás volt, sok fölöslegesen buta elemmel, de átlagban jók a vélemények róla. Egyszer azért érdemes lehet megnézni, én se bántam meg, pedig nekem nem tetszett különösebben. :)

Egyetértek a GITS2 kapcsolatban...sztem elég bénán sikerült.

Bill

Quote from: BlimpSchool Rumble gyenge start után (ami lehetett csupán a hangulatom miatt is akár), egy egész kedvelt sorzattá nõtte ki magát nálam így a 20. rész környékére már. Talán csak az zavart, hogy túl sok szereplõ volt, nemtom, de a 10-es részeknél már nem csak Harima-t és a szõke csajt kedveltem :)

GitS2:
Szerintem egyszer mindenképpen nézhetõ, van benne pár jó jelenet, satöbbi. Bár az tény, hogy nem éri el az elsõ rész színvonalát. Hiába no. Magas volt az a léc ...
"I think he had a connection to his audience that was very, very deep. His music is powerful, very intense. That sort of power is rare. You hate to lose somebody like that, someone who keeps the music alive and moving ahead. Not many guys like him come along."
   - Bruce Springsteen [Kurt Cobainrõl]

Tyrael

Bleach 31. reszig, illetve a manga a 177. reszig
es nagyon tetszik :)
most ilyen hatterem is van

Tyrael