Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Bandita ^^Nincs még valamilyen könnyedebb comedy-s fantasy történettel??

A Scrapped Princess az elején ilyen. ;)

Titkos

Quote from: Bandita ^^Nah kezdem megkedvelni a fantasy-t. A Lodoss War mondjuk annyira nem jött be mert nemigazán tudtam túltenni magam a rajzstíluson, meg nekem egy picit vontatottnak tûnt az egész, viszont a Slayers teljesen az én izlésem... Btw: Nincs még valamilyen könnyedebb comedy-s fantasy történettel?? Nézem a topickokat de nemigen van ilyesmirõl szó... Vagy csak én vok :lame:

Szerintem nézd meg a Bakuretsu Hunters-t. :)  Bár állítólag a vége már nem annyira vidám, de a sorozat háromnegyede vígjáték (én még csak félig láttam ;) ) és emlékeztet is szerintem valamilyen szinten a Slayers-re.
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

sirtomi

Quote from: DarkstarTegnap délelõtt fejeztem, be. Nagyon király sorozat, de nagyon rövid. Alucard és Victoria Rulz!  :jee:  Kérdés: Walter tulképp mi? Egyszerû ember? Ha igen, mik voltak azok a szálak, amivel olyan jól tudott "dolgozni"? Az opening/ending és a részek alatti zene is király. Nemsokára megnézem megegyszer. :)
Szerintem a mangában lehet szó bõvebben Walterrõl is.
De még én sem kezdtem el olvasni.

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Bandita ^^

Quote from: TitkosSzerintem nézd meg a Bakuretsu Hunters-t. :)  Bár állítólag a vége már nem annyira vidám, de a sorozat háromnegyede vígjáték (én még csak félig láttam ;) ) és emlékeztet is szerintem valamilyen szinten a Slayers-re.

Már 1szer belekezdtem, de valamiért abbahagytam... Most h mondod, meg is nézem... :jee:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

roderick

Quote from: sirtomiSzerintem a mangában lehet szó bõvebben Walterrõl is.
De még én sem kezdtem el olvasni.

Van egy külön manga ami Walter fiatalkorával foglalkozik, amikor még a II. világháborúban irtották Alucarddal a náci zombikat vagymiafene, Dawn a címe de eddig sehol se találtam.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Dragon

Quote from: DarkstarTegnap délelõtt fejeztem, be. Nagyon király sorozat, de nagyon rövid. Alucard és Victoria Rulz!  :jee:  Kérdés: Walter tulképp mi? Egyszerû ember? Ha igen, mik voltak azok a szálak, amivel olyan jól tudott "dolgozni"? Az opening/ending és a részek alatti zene is király. Nemsokára megnézem megegyszer. :)
Nekem az lenne a tippem, hogy ghoul, méghozzá Alucard ghoulja, de lehet, hogy ez az elképzelés csak olyan VtM-es behatás nálam
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

.Attila

Újra nekiestem ennek a sorozatnak, mert anno, amikor néztem, akkor csak 16 rész volt még meg, majd külön megnéztem a 17.-et, és most megnézem egybe az egészet, mert állítólag vége, nem csinálnak többet.

Hát ez még másodszorra is :lol: és :lul: meg :rotflol:, nagyon :haha:

Necrid^

Quote from: bpka000Nekem az lenne a tippem, hogy ghoul, méghozzá Alucard ghoulja, de lehet, hogy ez az elképzelés csak olyan VtM-es behatás nálam
Nem hinném hogy Ghoul mert a sorozatban mi elöbb talákozik integra Alucard-al már nyomja ezekez a fonalakatt.. azzem 11 vagy 12 részben mutatják amikor vissza emlékszik integra .

Cobra

Walter szerintem sima ember, a fegyvere meg néhány zongorahúr, vagy hasonló vékony, de nagyon erõs szál, amivel egy határozott mozdulattal el lehet vágni sokmindent. Ninja-s filmekben látni ilyen fegyvert.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Necrid^

Quote from: CobraWalter szerintem sima ember, a fegyvere meg néhány zongorahúr, vagy hasonló vékony, de nagyon erõs szál, amivel egy határozott mozdulattal el lehet vágni sokmindent. Ninja-s filmekben látni ilyen fegyvert.
Egyetértek..

Relunx

Jó volt! Kellemes esti órákat szerzett, illett a hangulathoz! Szépen volt vezetve a történet fõszála, lassan adagolva az infókat. A Grafika szép, szinte ua. mint az Onegai Teacher-é. Hangok jól ellettek találva, zene RULZ!, nagyon ott van! Történet: átlagon felüli. Összhatás: 7/10.
Egyéb komment:
Az Onegai Teacher jobban tetszett!  :rolleyes:  - valahogy jobban megfogott a története (ufó-szerelem :D), de a legjobban a Hyosuke-Kaede párost bírtam!

Relunx

Darkstar

Quote from: RelunxJó volt! Kellemes esti órákat szerzett, illett a hangulathoz! ...

Nekem pont a Twins tetszett jobban.  :jee:  A grafikai hasonlóság és szereplõk "átfedése" nem véletlen.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Relunx : Aljánlom neked az Ikkitousen cimú anime-t (Verekedõs), sztem tetszeni fog mert kicsit jóbban sikerült mint TT.

Lythis

Hirtelen felindulásból elkövetett Armitage3 újranézést eszközöltem hajnalban, mivel nem tudtam aludni. Ez volt a második anime, amit életemben láttam (ha nem számítjuk a Dragon  Ball-t az rtl klub on (^_^)), és annó nagyon megfogott. Így újranézve azt kell mondjam, hogy tényleg nem volt egy rosz darab, de valahogy mégis olyan "fura" volt, talán a egyes karakterek kinézete miatt. mindenesetre a hangulat nagyon ottvan, még akkor is, ha a storyt kissé hiányosnak/nehezen érthetõnek tartom néhol. (a szerelmi szál pedig szvsz eléggé nagy vicc :lul: , de mind1).
 A zene viszont nagyon passzol alá, azt külön díjaztam még annó is, meg most is :jee:

Kvikveg

A Genku... Ganku.. Gankutsuou c sorozatot nezem eppen, kb 3 epizodot vegeztem eddig ki. Dumas: Monte-Cristo grofja-nak feldolgozasa, a grof vampir, a jovoben vagyunk - urhajok, minden van, telefont kiveve ugylatszik. Nemesseg is van, grofnak hintoja loszeru pirosszemu izekkel - szoval erdekes egyveleg. A karakterek - nagy meglepetes :D - jok. A konyvvel ellentetben itt rogton azzal indul, hogy kulonos idegen jelenik meg a karneval alatt - ha jol tevedek a Holdon. Tehat kedves nezo mit sem tud az elozmenyekrol. Mivel en a konyvet az elejerol kezdve 3szor nem birtam folytatni, elovettem a masodik kotetet - es igen, a bosszunal kezdtem az egeszet. Ugyhogy ez nagyon szimpatikus volt - mennyivel izgalmasabb igy az egesz! Persze felteve ha az ember nem ismeri a konyvet. C'est la vie. :hehe:
A kepekrol annyit, hogy pl egyes ruhak anyagai egy szamomra kicsit furcsa modszerrel keszulnek: kvazi a felso retegen van a karaketer, es alatta levo, nem mozgo renegen a ruhaanyag. Tehat a ruha nem a karakterrel egyutt mozog, ami latvanyra kicsit logikatlan. De erdekes. Hm.
A vegen a levezetobol latszik, hogy 3d animaciot is hasznalnak rendesen. Kozben csak neha feltuno, de meglatjuk kesobb mi lesz.
Es mennyire tuningoltak fel Dumas verziojat. :D
Az opening remes, a ficko ugyanis alacsony. Brrrr! Utana viszont hangulatos franszia szoveg jon - kis bevezeto a groftol.
Mesdames et Messieurs, anime!
(remelem jol irtam)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

katz

Végre volt idõm befejezni. Ekkora idétlenséget. Az animekifigurázós részek bejöttek, de a megvalósitás nem tetszett.

Darkstar

Quote from: White SeeDMár sokszor elgondolkodtam, hogy hol van a határ a mega ecchi és a hentai között. kb itt:)...

Én is most nézem, nagyon poén. :D Btw nem Iketeru Futari?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: White SeeDMár sokszor elgondolkodtam, hogy hol van a határ a mega ecchi és a hentai között. kb itt:) A perverzség fölsõ határait súrolja, de még nem hentai.
A sorozat sajna 16*5 perces, de nagyon jó. Egy megaperverz fiúról szól, aki mindenáron be akarja cserkészni nõnemû osztálytársát, aki félig lezbikus, miközben meg õt próbálja becserkészni egy fiú:D
Persze jönnek a büntetések, amit Naru simán megirigyelhetne és több vér folyik el mint a hellsingben:D
Aki szereti a perverz humorral megáldott animeokat annak ajánlom. persze ha elmúltál már 16, maybe 18:)
Most néztem végig ebbe az órában..naon poénos kösz az aljánlás Whiteseed :jee:, de ha még durvábbat akarsz látni akkor Futari Ecchi Az ténleg az Ecchi és a Hentai határon játszik.

Rune

Quote from: NecridMost néztem végig ebbe az órában..naon poénos kösz az aljánlás Whiteseed :jee:, de ha még durvábbat akarsz látni akkor Futari Ecchi Az ténleg az Ecchi és a Hentai határon játszik.
Én tegnap fejeztem be a Futari Ecchi-t. A negyedik rész tetszett a legjobban:) Azon jópárat röhögtem :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Darkstar

Quote from: White SeeDHai, hai. csak ez a hõség fullra kiakaszt. se aludni se koncentrálni nem tudok...

t vagy k, szinte nem is számít:p

Elfelejtettem megkérdezni: találtál végig magyar feliratot, vagy a 6. után te is angolul nézted?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Most sikerült befejeznem. Nagyon tetszett  :jee:

Nagyon jó anime. Jó a története, nagyon tetszik a rajz stílus és a zene.
Nagyon jó vámpíros történet. Nincs benne sok vérszívás, de a története nagyon jó, és nagyon jó a hangulata, ehhez nagyban hozzájárul a fantasztikus zene.
Külön nem lehetne meghallgatni, legfeljebb az intro és outro zenéjét, de a történethez nagyon illik.

Nem csak vámpír történet kedvelõknek ajánlom :D

Odel

Épp most fejeztem be az Ayashi no Ceres-t.Nekem nagyon bejött!Nemsok anime tudott így lekötni.
Aki teheti nézze meg!Higgyétek el, megéri  :jee:

animoni

Quote from: OdelÉpp most fejeztem be az Ayashi no Ceres-t.Nekem nagyon bejött!Nemsok anime tudott így lekötni.
Aki teheti nézze meg!Higgyétek el, megéri  :jee:
Akkor ajánlom a Chrno Crusadet, ha még nem láttad!!!
Ja meg természetesen a Hellsinget! :jee:
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Odel

Quote from: animoniAkkor ajánlom a Chrno Crusadet, ha még nem láttad!!!
Ja meg természetesen a Hellsinget! :jee:

A Hellsinget láttam.Az az abszolút elsö nálam :whoah: Az tányleg nagyon  :jee:
a Chrno Crusadet pedig meg fogom nézni.Kösz a tanácsot!

Moha

Bár már bele-belenéztem, most végignéztük az egészet Meskével. Csodálkozom, hogy egyáltalán hajlandó volt végignézni. :)
Nem tudom, ha ez még csak ecchi és nem hentai, akkor a Buttobi CPU ehhez képest gyerekmese, pedig azt meg a hentai-hoz sorolják (mellesleg az az egyetlen hentai, amit Meske is megnézett :)).
A rajz és a zene szép, és van benne pár jó poén, de igazából elég gyenge történet szempontjából, gyakorlatilag egy lényege van... :rolleyes:
Mindegy, egynek jó volt.
Kíváncsi vagyok, ezt hanyas karikával mernék leadni... :hehe:

Darkstar

Quote from: MohaKíváncsi vagyok, ezt hanyas karikával mernék leadni... :hehe:

Karika nélkül, 23h és a Travel Channel után :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarKarika nélkül, 23h és a Travel Channel után :D
Ejnye-ejnye, de jártas itt vki :ejnye: Még alig 2 hónapja 18 éves :haha:

Darkstar

Quote from: BonciEjnye-ejnye, de jártas itt vki :ejnye: Még alig 2 hónapja 18 éves :haha:

Az, hogy tudom, hogy ott van, nem jelenti azt, hogy nézem is.  :__devil:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarKarika nélkül, 23h és a Travel Channel után :D
Hehe :D