Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Rune

Quote from: katz1 Mbites ADSL-el? :lul: Ha mondasz egy ftp-t és vársz néhány napig amig felmegy akkor ok.

Hétvégén BP-en leszek.
Hát...Ftp-t nem tudok, hétvégén meg úgy általában mindig Debrecenben vagyok...úgyhogy nem király... :bruhuhu:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Relunx

Megnéztem mind a 26 részt!
Hát...megoszlnaka róla a vélemányem...ha a 26 részbõl 13 nem arról szólt volna hogy viszaaemlékeznek, meg a visszaemlékezésben is visszaemlékezek...és a történetet folytatták volna akkor még jobb anime lett volna. Remélem a folytatása (series2) jobb lesz.
Grafika: jó
Zene: átlagon kicsit felüli
Karakterek: király!  :jee:  Aya RULZ!
Történet: a visszaemlékezéstõl eltekintve, egész jóra sikeredett...
Egyéb komment:
az egész konfligtus okozója Maya, mert: bátyja (Shin) elég különös modon vonzódik hozzá...(de nem állítaná le..) akkor még ott van Shin haverja (most nemugrik be a neve) aki szerelmes bele...és ott van még Nagi is...szegény Aya gyorsan lecsapott Aya Nagi-ra erre Maya elveszi tõle...de minek amikor van már pasija...ezek a nõk... :rolleyes:  (ezért kicsit neheztelek Maya-ra, mert nálam Aya RULZ)

Relunx

Necrid^

Quote from: Relunx(ezért kicsit neheztelek Maya-ra, mert nálam Aya RULZ)

Relunx
Ne má.. :D
Kép 1 Kép 2 :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

DE MÁ!
Aya (mások kedvéért: hosszú barna hajú) sokkal jobb pózban van mindkét képen! Sokkal jobbak a lábai, kawaii-b és sokkal szebb az arca! Sugárzik róla a fiatalság! És jobbak a mellei is! :D

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxDE MÁ!
Aya (mások kedvéért: hosszú barna hajú) sokkal jobb pózban van mindkét képen! Sokkal jobbak a lábai, kawaii-b és sokkal szebb az arca! Sugárzik róla a fiatalság! És jobbak a mellei is! :D

Relunx
Nemtom vhogy Maya-t láttom sexysebbnek..de kinek milyen az ízlése..

Relunx

zolan43

Hogy voltak képesek CSAK 24 részt csinálni?

A ch039-Terrible Master Urd (Part 6)-nál hagyták abba. Hol is tart most a manga, ch201-nél?

Relunx

Biztos hogy csak 24 rész? Nem lehethogy a többit még fansubbolják?

Relunx

katz

Quote from: RelunxBiztos hogy csak 24 rész? Nem lehethogy a többit még fansubbolják?

Relunx
Nem, most nézem én is hogy csak 24 részes :(

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Maron

Quote from: CobraCsak lesz köv. szezon.

Remélem... Most kezdtem el, és ahogy elnézegettem, Hild-sama nem is szerepelt benne :( (javítsatok ki, ha tévedek, és szerepel mégis)

katz

Most fejeztem be haverom gépén a winfos életre rugdosását közben pedig animézgettem.
Ez a 2 részes OAV vmi nagyon durva. Alapból rusnyán néz ki az egész, amire még rátesz egy lapáttal a szinte állandó SD, de amilyen csúnya annyira röhejes. Nincs benne egyetlen komoly jelenet sem, nincs egy perc amikor az ember ne fogná a hasát a nevetéstõl. :jee:

zolan43

Quote from: MaronRemélem... Most kezdtem el, és ahogy elnézegettem, Hild-sama nem is szerepelt benne :( (javítsatok ki, ha tévedek, és szerepel mégis)

Még nem szerepelt. -Majd a Welsper incidens után Urd hívja föl a mamáját, aki mellesleg a pokol ura.-

death_scythe

Most fejeztem be.
Hát.. Ilyen anime-t még nem láttam(no action, no magic) bár hozzá tartozik hogy annyira sok anime-t még nem láttam.Mindenesetre nekem tetszett, nem is tudtam hogy vannak ilyenek is. Nagyon érdekes hogy egy-egy esemény mennyi mindent romba dönthet és mennyi új dolog születhet belõle(autóbaleset, Haruka felébredése). A történet maga legalábbis én úgy éreztem nem egy rohanos típusú, de azért mindig elég dolog történik ahhoz hogy a következõ részt csak azért is megnézze az ember.Összeségében nekem mint már fent is írtam nekem be jött a sorozat bár a férfi fõszereplõ döntéseivel nem mindig értettem egyet (nálam már az elsõ perctõl a kék hajú csaj Mitsuki volt a nyerõ hm... akkor most lehet hogy a kék korszakomat élem mert a Mai HiME-ben is Natsuki tetszett a legjobbban);sokszor számomra furcsán cselekedett bár ez lehet hogy a jellemébõl fakadóan történt így.
Egy kérdésem azonaban lenne a végével kapcsolatban nem vagyok benne biztos hogy jól értettem-e de mivel ez spoiler jellegû kifehérítem:akkor most végül Mitsuki-val jött össze a fiú és vele költözött össze egy másik lakásba, erre utalt a kiürített régi lakás is végén ugye? Mert a legvégén mindenkit mutattnak csak õket nem együtt viszont a lány ujján újra rajta van a gyûrû.

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

.Attila

Quote from: death_scytheMost fejeztem be.
Hát.. Ilyen anime-t még nem láttam(no action, no magic) bár hozzá tartozik hogy annyira sok anime-t még nem láttam.Mindenesetre nekem tetszett, nem is tudtam hogy vannak ilyenek is. Nagyon érdekes hogy egy-egy esemény mennyi mindent romba dönthet és mennyi új dolog születhet belõle(autóbaleset, Haruka felébredése). A történet maga legalábbis én úgy éreztem nem egy rohanos típusú, de azért mindig elég dolog történik ahhoz hogy a következõ részt csak azért is megnézze az ember.Összeségében nekem mint már fent is írtam nekem be jött a sorozat bár a férfi fõszereplõ döntéseivel nem mindig értettem egyet (nálam már az elsõ perctõl a kék hajú csaj Mitsuki volt a nyerõ hm... akkor most lehet hogy a kék korszakomat élem mert a Mai HiME-ben is Natsuki tetszett a legjobbban);sokszor számomra furcsán cselekedett bár ez lehet hogy a jellemébõl fakadóan történt így.
Egy kérdésem azonaban lenne a végével kapcsolatban nem vagyok benne biztos hogy jól értettem-e de mivel ez spoiler jellegû kifehérítem:akkor most végül Mitsuki-val jött össze a fiú és vele költözött össze egy másik lakásba, erre utalt a kiürített régi lakás is végén ugye? Mert a legvégén mindenkit mutattnak csak õket nem együtt viszont a lány ujján újra rajta van a gyûrû.
Ad1: mindenféle anime van ;)
Ad2: spoilerhez: igen, jól sejted.

sirtomi

Hat rész néztem meg eddig.
Az elsõ rész után nem igazán tetszett, kicsit zavaros és összevissza volt. Most viszont nagyon bejön, most kezd kibontakozni a történet, ki kicsoda, stb.

Nagyon jó hangultata, nagyon jók a zenék. A rajz is tetszik nekem. REmélem a végéig ilyen jó lesz vagy még jobb.
A vámpíros anime-k kedvelõinek ajánlom.  :jee:

.Attila

Quote from: sirtomiHat rész néztem meg eddig.
Az elsõ rész után nem igazán tetszett, kicsit zavaros és összevissza volt. Most viszont nagyon bejön, most kezd kibontakozni a történet, ki kicsoda, stb.

Nagyon jó hangultata, nagyon jók a zenék. A rajz is tetszik nekem. REmélem a végéig ilyen jó lesz vagy még jobb.
A vámpíros anime-k kedvelõinek ajánlom.  :jee:
Biztosíthatlak, nagyon jó lesz továbbra is. Az anime azonban csak egy része a teljes történetnek.

sirtomi

Quote from: BonciBiztosíthatlak, nagyon jó lesz továbbra is. Az anime azonban csak egy része a teljes történetnek.
Akkor lehet hogy utánanézek a mangának is.

.Attila

Quote from: sirtomiAkkor lehet hogy utánanézek a mangának is.
Hááát... tudod, a Tsukihime sorozat az egy játékkal kezdõdött, asszem. Majd azzal is folytatódott, az anime nemtom, hogy illik bele a történetbe.

sirtomi

Quote from: BonciHááát... tudod, a Tsukihime sorozat az egy játékkal kezdõdött, asszem. Majd azzal is folytatódott, az anime nemtom, hogy illik bele a történetbe.
Akkor nincs manga :(
A játék milyen gépre készült?

Darkstar

Még nem értem a végére, de eddig egy jópofa, vidám történetnek tûnik. Pár helyen már majdnem egy light-os hentai-ba csúszik át.  :) Eddig olyan 8/10-nek tûnik, ajánlott.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarMég nem értem a végére, de eddig egy jópofa, vidám történetnek tûnik. Pár helyen már majdnem egy light-os hentai-ba csúszik át.  :) Eddig olyan 8/10-nek tûnik, ajánlott.
Nagyon a Hentai határon játszott..de jó.

katz

Most végeztem vele. 6/10 Bõvebbet a saját topicjában irok majd.

Darkstar

Quote from: NecridNagyon a Hentai határon játszott..de jó.

Nagyon... :D

Borító

Részek címei:

1. Sex Alone, Sex Together
2. Kiss Kiss Kiss
3. White Lovers
4. Yura in costume

Quote from: NecridHa rossz anime-t akartok nézni akkor : Futari Ecchi. (no comment)
:confused:  :confused:  :confused:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Inkvisitor

Valaki korábban azt írta, hogy a wolfs rain unalmas, eseménytelen. Szerintem egyátalán nem, sõt király! :jee:
Viva UHU1.2!  :lame:

katz

Quote from: Darkstar:confused:  :confused:  :confused:
Nekem se jött be...

Mattanja

A napokban fejeztem be, és sajnálom, hogy csak 26 részes, ugyanis nagyon tetszett (1-2 rész kivételével, pl: graffitis ) ! :jee:
A zenéje is jó lett volna, ha nem raktak volna bele annyi rap-et.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Rin

Ma fejeztem be a Hellsing-et. Nagyon-nagyon teccett!!! Alucard :jee:

Darkstar

Quote from: katzNekem se jött be...

A kérdés csak arra vonatkozott, hogy most szerinte jó v. rossz?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Nah, végre megnéztem mind a 20 részt!
Elég érdekes anim. Olyan vigjáték-romantikus (némi mágiával megspékelve) stílusba tenném. Viszonylag jó, olyan 1x nézhetõ. Kellemes pillanatokat szerzett. Felvidulásra, vagy akár egy jót nevetni tökéletes volt. Történet nem az a "komoly" de azért van neki. Grafika: átlagosnál jobb. Zene: átlagos.

Relunx