Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: MohaKét OVA is van hozzá. Történetben igazából egyik sem kapcsolódik a sorozathoz. A második OVA (Erolutions) meg már hentai.
Szerintem egyik OVA sem túl nagy szám, de a TV sorozat az király! :kiraly:

Akkor a szerveren az az OVA 13. részként fut. :) Az Erolutions stimmel.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: MohaKét OVA is van hozzá. Történetben igazából egyik sem kapcsolódik a sorozathoz. A második OVA (Erolutions) meg már hentai.
Szerintem egyik OVA sem túl nagy szám, de a TV sorozat az király! :kiraly:
Erolutions kapcsolódik a sorozathoz, annak a folytatása.
A másik OVA pedig egy alternatív történet, ha jól tudom, elõbb jött ki, mint a sorozat, és csak ízelítõnek szánták.

Darkstar

Quote from: BonciErolutions kapcsolódik a sorozathoz, annak a folytatása.

Az az érdekes, hogy az Erolutions végén ki van írva, hogy a sorozat 2003 Szeptemberben fog kezdõdni. Ezek szerint elõbb adták le? És a Green greent egy játék alapján készítették?  :eeek:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarAz az érdekes, hogy az Erolutions végén ki van írva, hogy a sorozat 2003 Szeptemberben fog kezdõdni. Ezek szerint elõbb adták le? És a Green greent egy játék alapján készítették?  :eeek:
:wtf:
Akkor ezek szerint a 13 rész az egy folytatás + OVA..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

.Attila

Jé, van egy 13. rész. Nemtom mi az. A 12 részt szedtem le anno dc-rõl és raktam fel ftp-re, az úgy egy viszonylag egész történet. Az Erolutions az biztos, hogy a sorozat "folytatása", valójában csak egy sima extra epizód.

Necrid^

Quote from: BonciJé, van egy 13. rész. Nemtom mi az. A 12 részt szedtem le anno dc-rõl és raktam fel ftp-re, az úgy egy viszonylag egész történet. Az Erolutions az biztos, hogy a sorozat "folytatása", valójában csak egy sima extra epizód.
Az egy OVA..animeDB-n 12 részt irnak. meg mondjuk elég durva jelenetek vannak a 13-ik részben :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: BonciJé, van egy 13. rész. Nemtom mi az. A 12 részt szedtem le anno dc-rõl és raktam fel ftp-re, az úgy egy viszonylag egész történet. Az Erolutions az biztos, hogy a sorozat "folytatása", valójában csak egy sima extra epizód.

Ami az FTP-n 13. részként fut, az az Erolutions. Szerintem ugyanaz van d fent külön mappában is, csak nem avi, hanem mkv formátumban. Itt a címe.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

ReLax18

Már vagy egy hete nézem a Dragon Ball Z-t, és "már" a 94. résznél tartunk (én és a tesóm). Persze magyar szinkronnal meg minden, hogy azért vicces is legyen a dolog. De tényleg, hogy tudtam ezt nézni, mikor Son Gohan minden megnyilvánulása az apjáról kb. ennyi volt: "Õ az én apukám!" vagy "A papa nagyon erõs." stb., meg ilyen marhaságok, amit a magyar szinkronnal elkövettek. De végre már Dermesztõ-nél tartunk (már vagy 20 rész óta harcolnak :rolleyes: ). Maga a sorozat ekkor nagyon vontatott volt, de majd lesz jobb is...ugye?
Nade a lényeg az, hogy DBZ rulez! :jee:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Setike

ReLax18: Neked megvagyon a DB Magyar szinkronnal? Ha megkérnélek, nem írnád ki nekem DVD-re?*.*
Nagyon szeretnék egy kicsit nosztalgiázni!^____^

Én tegnap este néztem meg a True Love Story OVA-t.
Hát, mit ne mondjak, nem doptam hanyat magam tõle...^^"
Nagyon aranyos kis történet, meg romantikus is, de valamiért nem lopta be magát  akedvenceim közé.^^"

.Attila

Quote from: SetikeReLax18: Neked megvagyon a DB Magyar szinkronnal? Ha megkérnélek, nem írnád ki nekem DVD-re?*.*
Nagyon szeretnék egy kicsit nosztalgiázni!^____^
Setike, neked küldtem egy e-mailt, nem kaptad meg?

Relunx

Megnéztem az OVA2-õt is! Nagyon tetszett! aZ elsõ folytatása történetben. Az elsõ nekem jobban tetszett mind grafikailag mind történetileg. De az összhatás így is tetszett! Ajánlom mindenkinek! Kellemse órákat szerez minden "fantasy" rajongónak!

Relunx

ReLax18

Quote from: SetikeNeked megvagyon a DB Magyar szinkronnal? Ha megkérnélek, nem írnád ki nekem DVD-re?*.*

Eddig csak a DBZ van meg magyar szinkronnal, de majd kiírom DVD-re. A DB-t pedig nem biztos, hogy letöltöm, de majd meglátom.

De most mit láttam legutóbb:
Berserk: egy középkorban játszódó véres kalandja egy embernek. Ez az ember Gatts (vagy ahogy a feliratban írták...Guts :lame: ), akinek nincs életcélja, csak harcol a kardjával, ami mellesleg elég nagy. De gondolom ezt mindenki tudja, mert megnézte ezt a "klasszikust".
Eddig még nem volt olyan animém, ami ennyire hûen nyúlt a középkorhoz. Bár egy kicsit túloz, de az ármánykodások nagyon tetszettek. De ott voltak még a várostromok, a karakterek érzelmei egymás iránt, amik tetszettek. De persze Gatts a fõhõs, aki igazából nem érzi magát annak, mégis õ az, aki az emberek segítségére siet, meg minden. A legrosszabb az egészben, hogy a jutalma ezért valszeg (szerintem) Caska lenne...szeretik egymást, de tudjuk, hogy valami baj lesz (az elsõ rész miatt). A zene nagyon ott van.
Az egyetlen negatívum a befejezés. Azt hihetné az ember, hogy kapcsolódni fog az uccsó rész az elsõvel, de nem. Szinte félbehagyják. Csak annyi van, hogy Griffith meghágja Caskát, és Gatts-ot pedig lefogják, õ pedig üvölt. Ennyi, vége... Valahogy nekem ez nem jött be...
De ettõl eltekintve a Berserk az egyik legjobb anime, amit láttam. Értékelésem 9/10

katz

Quote from: ReLax18Valahogy nekem ez nem jött be...
De ettõl eltekintve a Berserk az egyik legjobb anime, amit láttam. Értékelésem 9/10
Az animét ilyen szempontból egy kicsit elcseszték. Gyakorlatilag a mangának csak egy töredékét dolgozták fel, és ami ott teljesen logikus, az itt néha értelmetlen vagy ködös. Ha sok idõd van olvasd el a mangát és akkor nem 9/10 lesz, hanem 20/10.

Ramiz

Quote from: katzAz animét ilyen szempontból egy kicsit elcseszték. Gyakorlatilag a mangának csak egy töredékét dolgozták fel, és ami ott teljesen logikus, az itt néha értelmetlen vagy ködös. Ha sok idõd van olvasd el a mangát és akkor nem 9/10 lesz, hanem 20/10.
Ha az anime 9, akkor a manga 120. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

ReLax18

Quote from: katzAz animét ilyen szempontból egy kicsit elcseszték. Gyakorlatilag a mangának csak egy töredékét dolgozták fel, és ami ott teljesen logikus, az itt néha értelmetlen vagy ködös. Ha sok idõd van olvasd el a mangát és akkor nem 9/10 lesz, hanem 20/10.

Ja tudom, hogy csak a töredékét dolgozták fel, de akkorse kéne így elrontani a befejezést (bár annyira nem cseszték el :) ). Ha nem is teljes, de akkoris próbáljon kapcsolódni az elsõ epizódhoz valamilyen szinten.
A mangát...hát nem tudom. Valszeg elolvasnám, mert érdekel mi a franc van. A mangát ugye befejezték rendesen? :)

katz

Quote from: ReLax18A mangát ugye befejezték rendesen? :)
A manga most tart a 29. chapter (256. rész) környékén és még messze nincs vége, csak sajna elég lassan csordogál  :bruhuhu:
Az anime a kb a 13. chapterig dolgozta fel a történet 70-80%-át. Lassan beleférne egy második Anime seson is.

ReLax18

Quote from: katzA manga most tart a 29. chapter (256. rész) környékén és még messze nincs vége, csak sajna elég lassan csordogál  :bruhuhu:
Az anime a kb a 13. chapterig dolgozta fel a történet 70-80%-át. Lassan beleférne egy második Anime seson is.

29. chapter?!?! 256. rész?! :eeek:  :eeek: Azigen! Sokat kéne olvasnom :D
Kár, hogy még nincs befejezve. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ennek a történetnek a vége...
Viszont egyetértek abban, hogy jöhetne egy 2. szezon belõle:D

katz

Quote from: ReLax1829. chapter?!?! 256. rész?! :eeek:  :eeek: Azigen! Sokat kéne olvasnom :D
kb 2 aktiv hét alatt el lehet olvasni az eddig megjelenteket...
Quote from: ReLax18Kár, hogy még nincs befejezve. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ennek a történetnek a vége...
Arra én is, de eddig is jó sok minden történt benne.

roderick

Quote from: ReLax1829. chapter?!?! 256. rész?! :eeek:  :eeek: Azigen! Sokat kéne olvasnom :D
Kár, hogy még nincs befejezve. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lenne ennek a történetnek a vége...
Viszont egyetértek abban, hogy jöhetne egy 2. szezon belõle:D

Mondjuk nem egy Ghost in the Shell, uh. *olyan* sokat nem kell olvasni, hisz  oldalakon ketresztül átívelö hentelésböl jósok van benne... :)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

katz

Quote from: roderickMondjuk nem egy Ghost in the Shell, uh. *olyan* sokat nem kell olvasni, hisz  oldalakon ketresztül átívelö hentelésböl jósok van benne... :)
Szerencsére, de lassan elég lessz az Off-ból...

Rin

Tegnapelõtt befejeztem a Chobits-t ma pedig a Midori no Hibi-t:

A Chobits kellemes volt, alapve tetszett, bár Chii-vel nem igazán tudtam mit kezdeni, egyszer aranyos volt, máskor meg halálra idegesített, de azért összeségében jó

A Midori no Hibi viszont nagyon bejött!!! Sokat nevettem, vicces, aranyos anime (tudom ezt már jópáran írták) és nagyon rövid is:( !!!!!!  :jee:  :jee:  :jee:

zolan43

Úgy gondolom, ez a rész elõrelépésnek számít Chidori-Sagara kapcsolatában...

.Attila

Quote from: zolan43Úgy gondolom, ez a rész elõrelépésnek számít Chidori-Sagara kapcsolatában...
Bakakozou még nem dolgozta fel :(

Fazék

Quote from: zolan43Úgy gondolom, ez a rész elõrelépésnek számít Chidori-Sagara kapcsolatában...
én is így gondolom. sõt rettentõen hálás vagyok a készítõknek  :jee:
de a vége elkeserítõ, nem tehetik ezt vele!!  :bruhuhu: majd megoldják :)

death_scythe

Ki fordítja az FMP Sencond Raid-t(azaz melyik csapattól lehet letölteni?)

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Project_2501

Quote from: death_scytheKi fordítja az FMP Sencond Raid-t(azaz melyik csapattól lehet letölteni?)
Szerintem a BakaKozou fansubs oldal jó kiindulási pont lehet  :)
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS

Pirula

Mióta megy egyáltalán ez a sorozat? :eek:

.Attila

Quote from: PirulaMióta megy egyáltalán ez a sorozat? :eek:
6. rész jött ki a múlt héten, úgyhogy 6 hete.
A 6. részrõl: végre vmi elõrelépés :)

Pirula

Quote from: Bonci6. rész jött ki a múlt héten, úgyhogy 6 hete.
A 6. részrõl: végre vmi elõrelépés :)
Friss hús.  :gevumezs: Állok is neki sebtiben.