Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Fazék

anime mellekkel

A Hanaukyo Maids-nél egy fokkal jobbnak tûnik, de ez is unalmas, semmi eredetiség. Slapstick poénok tömkelege és szép (többnyire ruhátlan) nõk, van hogy ennyi is elég, hogy megnézzek egy anime-t, de most rossz passzban vagyok, ez sem érdekel, 3 rész után törlés lett a sorsa.

És most hogy kivégeztem a letöltött anime-k nagy részét, végre van helyem letölteni is, és most Samurai Champloo, majd Gankutsuou következik a sorban, ideje a minõségnek is idõt szentelni :D

sirtomi

Még csak 7 részt néztem meg, de nagyon tetszik  :jee:

Iszonyat idióta ez a srác, de a többiek se normálisak. Nagyon bejönnek ezek a poénok, Fazékkal ellentétben nekem most pont ilyen komolytalanságok kellenek :D

Aki ki akar kapcsolódni egy kicsit annak nagyon ajánlom. 16 rész, de mindegyik csak 5 perc kb.

Fazék

Ez a rész akkora ökörség volt, hogy állatira tetszett :D
Na ilyennek szeretném a többi részt is, köszönöm. :)

gr33n

Rune

Quote from: sirtomiMég csak 7 részt néztem meg, de nagyon tetszik  :jee:

Iszonyat idióta ez a srác, de a többiek se normálisak. Nagyon bejönnek ezek a poénok, Fazékkal ellentétben nekem most pont ilyen komolytalanságok kellenek :D

Aki ki akar kapcsolódni egy kicsit annak nagyon ajánlom. 16 rész, de mindegyik csak 5 perc kb.
Vagy két hete néztem végig de szakadtam a röhögéstõl :haha:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

SaiyaGin

Quote from: White SeeDNade az Ai Yori Aoshi-ban is volt szex, de sosem mondanám rá hogy hentai:)

Különösen, hogy amikor felvetõdött ez a téma, kiderült, hogy Te voltál az egyetlen, aki ezt észrevette egyáltalán. ;)  :D

Fazék

Quote from: SaiyaGinKülönösen, hogy amikor felvetõdött ez a téma, kiderült, hogy Te voltál az egyetlen, aki ezt észrevette egyáltalán. ;)  :D
he? sztem mindenkinek leesett, hogy szeretkeztek...

bocsi, nem sértõ szándékkal írom ezt, de ez a "meg nem értettség" és "magányos hõsi küzdelem" tényleg túl nagy divattá váltak manapság... :rolleyes: :)

Fazék

Quote from: White SeeDNem igazán esett le senkinek. Én mondtam hogy volt és mindenki csak hüledezett:)
biztos, hogy ugyanazt a fórumot olvassuk? :confused: nehezen hiszem el, hogy bárki is ezt hitte volna, de nekem sincs kedvem visszaolvasni, szóval felderítetlen marad az ügy.

.Attila

Quote from: Fazékbocsi, nem sértõ szándékkal írom ezt, de ez a "meg nem értettség" és "magányos hõsi küzdelem" tényleg túl nagy divattá váltak manapság... :rolleyes: :)
Ezzel most egyet kell, hogy értsek.
White SeeD: mi nem olyanok vagyunk, mint a többi ember, hogy csak felületes bamba bénák vagyunk és nem értjük az anime-ket.

Ramiz

Quote from: White SeeDNe aggódj. A legutolsó rész legutolsó percéig nem lesz világos minden:)
Ez egy ilyen anime, ezért is imádtam.
Nem baj, hogy ha nem szájbarágós egy sztori, de ez tényleg túl ködös. Iszonyú fárasztó a sokadik részt úgy nézni, hogy nem érti az ember. A Furi Kuri ilyesmi még, de az legalább szellemes, igényesen megcsinált és király zenéje van. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Quote from: RamizNem baj, hogy ha nem szájbarágós egy sztori, de ez tényleg túl ködös. Iszonyú fárasztó a sokadik részt úgy nézni, hogy nem érti az ember. A Furi Kuri ilyesmi még, de az legalább szellemes, igényesen megcsinált és király zenéje van. :D

Igazából szerintem nem annyira ködös, csak fura hogy egyszerre epizódikus és mégis összefügg részekben. Mondjuk nekem legendásan pocsék a névmemóriám és sok hasonló figurát sem tudok megkülönböztetni, de akik fontosak azok azért megjegyezhetöek. Csak sztem ha az emebr nem egybe nézi meg, akkor elfelejt részleteket.
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

SaiyaGin

Quote from: FazékEz a rész akkora ökörség volt, hogy állatira tetszett :D
Na ilyennek szeretném a többi részt is, köszönöm. :)

Kezdem kínosnak érezni, hogy hozzászólásaim nagy részében csak mások véleményéhez csatlakozom.  :rotflol:

Rune

Megnéztem a Grave of the Fireflies címû remekmûvet.
Meg kell mondjam hogy eléggé nehezen fogtam hozzá mert sok, olyan kommentet olvastam róla amiben azt írták, hogy végtelenül megrázó és 15 tonna zsebkendõ kell hozzá. Szóval ez egy kicsit elrettentett tõle. Persze volt abban igazság amit írtak, nem is kevés. De így utólag örülök, hogy megnéztem, és ezt még jónéhányszor meg fogom tenni. A történet hihetetlenül természetesen elvenedik meg elõttünk, mintha csak egy regényt olvasnánk vagy ott állnánk a szereplõktõl pár méterre. Az animáció, folyamatos és emberi. A zene is nagyszerûen illeszkedik a filmhez. Kiemelkedõ alkotás. Nálam a lekörözte a Jin-Roh-t mint drámát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

sirtomi

Quote from: RuneMegnéztem a Grave of the Fireflies címû remekmûvet.
Meg kell mondjam hogy eléggé nehezen fogtam hozzá mert sok, olyan kommentet olvastam róla amiben azt írták, hogy végtelenül megrázó és 15 tonna zsebkendõ kell hozzá. Szóval ez egy kicsit elrettentett tõle. Persze volt abban igazság amit írtak, nem is kevés. De így utólag örülök, hogy megnéztem, és ezt még jónéhányszor meg fogom tenni. A történet hihetetlenül természetesen elvenedik meg elõttünk, mintha csak egy regényt olvasnánk vagy ott állnánk a szereplõktõl pár méterre. Az animáció, folyamatos és emberi. A zene is nagyszerûen illeszkedik a filmhez. Kiemelkedõ alkotás. Nálam a lekörözte a Jin-Roh-t mint drámát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nekem is hasonlóan tetszett, pedig nem nagyon kedvelem a drámákat. A Jin-Roh is nagyon jó dráma, az akció részek miatt és az alternatív világ miatt nekem kicsit jobban tetszett.

Alkyra

KGNE-nél drámaibb??(-bár már azonis majd meghaltam a  :bruhuhu: tõl...:D)
Lehet, hogy belekukkantok. :)
Bármost is van egy rakat animem amit meg kéne végre nézni...
De ami biztos, hogy Cowboybebop-ot már nagyon régóta akarom letölteni, de mindig volt valami a gépen ami lekötötte a figyelmemet. :D
Ezeket elintézem s CB download STARTSSSSS!!!!! :jee:

Necrid^

Sztem még nem létezik egy anime ami a KGNE-nél Drámaibb..Láttam már a Jin-roh van benne dráma de nem fogott annyira mint a KGNE.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Rune

Jól van jól van :)  Megnézem a KGNE-t is :haha:

Necrid^

Quote from: RuneJól van jól van :)  Megnézem a KGNE-t is :haha:
Hajra.. sztem tetszeni fog.:jee:

Relunx

Nagyon tetszett! Jó a történet! Tetszenek a szereplõk, mindegyiknek saját egyénisége van. Grafikailag is megvagyok vele elégedve! Jah és a poénok RULZ!

Relunx

Necrid^

Quote from: RelunxNagyon tetszett! Jó a történet! Tetszenek a szereplõk, mindegyiknek saját egyénisége van. Grafikailag is megvagyok vele elégedve! Jah és a poénok RULZ!

Relunx
Telyesen Egyetértés.

Darkstar

Quote from: RelunxNagyon tetszett! Jó a történet! Tetszenek a szereplõk, mindegyiknek saját egyénisége van. Grafikailag is megvagyok vele elégedve! Jah és a poénok RULZ!

:tezsvir: Már töltöm le, nehéz lesz két hétig megállni, hogy ne nézzem tovább. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: RuneJól van jól van :)  Megnézem a KGNE-t is :haha:
Azt jól teszed! Szerintem a legjobb dráma anime. Nekem megvan rendes DVD verzióban (bár sajna nem eredeti), szívesen odaadom, ha érdekel. :)

Necrid^

Quote from: MohaAzt jól teszed! Szerintem a legjobb dráma anime. Nekem megvan rendes DVD verzióban (bár sajna nem eredeti), szívesen odaadom, ha érdekel. :)
És itt egy Boríték Click

.Attila

Quote from: Darkstar:tezsvir: Már töltöm le, nehéz lesz két hétig megállni, hogy ne nézzem tovább. :)
Nemá'!!! Most nehogy az OVA-t töltsd le!
Ha nem bírod Tenchi nélkül, akkor nézd a Tenchi Universe-t, ne az OVA-t...

Necrid^

Quote from: BonciNemá'!!! Most nehogy az OVA-t töltsd le!
Ha nem bírod Tenchi nélkül, akkor nézd a Tenchi Universe-t, ne az OVA-t...
Egyetértek..Nekem is ugrál az ötlet a fejemben de mégsem teszem.. :)

Darkstar

Quote from: BonciNemá'!!! Most nehogy az OVA-t töltsd le!

Nem fogom elölre megnézni. Viszont megpróbálom úgy kitenni DVD-re, hogy a jövõben majd normál tv-n is meg tudjam nézni.

Quote from: BonciHa nem bírod Tenchi nélkül, akkor nézd a Tenchi Universe-t, ne az OVA-t...

Mindjárt jön az is. :) (A story eltér ugye, és nem ua-t fogom látni kicsit másképp, mert akkor ugyanott vagyok)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rune

Quote from: MohaAzt jól teszed! Szerintem a legjobb dráma anime. Nekem megvan rendes DVD verzióban (bár sajna nem eredeti), szívesen odaadom, ha érdekel. :)
Mmm... elõbb megnézem mert ha jól láttam fenn van a szerveren. Aztán ha köll sikítok :haha:

Rune

Quote from: NecridÉs itt egy Boríték Click
Köszi Necrid mester :jee:

Necrid^

Quote from: RuneKöszi Necrid mester :jee:
Nincs mit :)

.Attila

Quote from: DarkstarMindjárt jön az is. :) (A story eltér ugye, és nem ua-t fogom látni kicsit másképp, mert akkor ugyanott vagyok)
Alternatív a sztori. Másképp ismerik meg egymást, és más is történik. Míg az OVA viszonylag epizódikus, a Universe egy kerek történet.