Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: PirulaFriss hús.  :gevumezs: Állok is neki sebtiben.
Még korai. Majd ha kész. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

KGNE folyamatban van, eddig nagyon tetszik. :)  :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pirula

Na! NA! Jól van, ez már haladás. :)
SPOILER: Hajvágós összemelegedés egyszerûen klasszikus, igaz én szívem szerint teljesen kibontottam volna a témát az alkotók helyében, annyira természetesen adta magát. Talán a legbensõségesebb jelenet volt amit eddig animében láttam.

Alkyra

Szerintem Sonicot senkinek sem kell bemutatnom.
Kék sündisznó aki több mint 900km/h tud futni-ahhoz képest, hogy ez fizikai képtelenség egy élõlény számára, de ettõl most eltekintek-.
Az mese(mert ez nem nevezhetõ animenek) a szokásos dolgokból áll.
Világotmenteni, cool lenni, káosz ékkõt gyûjteni, legyõzni a hivatalos fõelit. :)
Rengeteg copy van benne(SuperSonic=SS Goku) s a karik is a Nagy klisék c. könybõl vannak kimásolva.

Személyszerint én csak egy kari miatt néztem meg(Shadow), de õt nagyon késõn kezdték el szerepeltetni s pár episod után meg is ölték(szétporladt a teste a túlzott káosz ékkõ csapolástól.nos igen,ismeritek a mondást: sokat akar a szarka...)
A zenék egész türhetõek, nekem még be is jött pár közölük.
Az elsõ intro s a második outro az mind kép s zeneügyelieg nagyon bejött. :jee:
A grafika egyb. egész szép, bár érdekes, hogy a sünnek-s a többi karinak- miért nincsen más árnyalata...

Egy délutáni kikapcsolódásra-vagy megnyugtatásra- két -pl.-CB vagy NGE között egész jól jönn, de számítsatok nagy durranásra.(legalább emeli benned az érzést, hogy a -pl.-CB s az NGE fényévekkel jobb :) )

Végsõ értékelés: 5.5 pont

Relunx

Én még régebben néztem meg! Egész jó kis anyag. Felidézte bennem azokat régi szép idõket, mikor még Sega Megadrive-al nyomtam a Sonic 1,2,3 és Knuckles-t...DE jó is volt az! :D Én viszont Knuckles miatt néztem meg.

Relunx

ArchElf

Quote from: Project_2501Szerintem a BakaKozou fansubs oldal jó kiindulási pont lehet  :)
Jaja, én meg a tesóm fordítanánk... már ha munka mellett lenne idõm, de azért rá lehet számítani. Kitartás, jövõ héten újra vissza az anime kerékvágásba...
Ja és az AnimeStars-on kint van az elsõ rész. Lehet fikázni, bírom a kritikát.
:jee:
AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Darkstar

Befejeztem. :) Nem vagyok valami nagy drámarajongó, de ez nagyon jó volt. Bár a végén sajnáltam Haruka-t, nehéz lehetett búcsút mondania a srácnak.
9,5/10 :jee:
Kérdés: A special-ban miért van homokosnak beállítva a fiúk? Vagy pont ez a lényeg, csak nekem nem esett le?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarBefejeztem. :) Nem vagyok valami nagy drámarajongó, de ez nagyon jó volt. Bár a végén sajnáltam Haruka-t, nehéz lehetett búcsút mondania a srácnak.
Örülök, hogy tetszett. Nekem is hasonló gondolatom volt a végén. :)
QuoteKérdés:
Azt a special részt csak az Onigiri csinálta. Magyarán, fogtak részeket a sorozatból, összevágták és írtak hozzá egy "parody" fansub-ot. Az már más kérdés, hogy talán nem kellett volna... :rolleyes:
Egyszóval: az az extra rész nem tartozik a sorozathoz, csak egy fanfic, amit a subbercsapat dobott össze.

Necrid^

Quote from: DarkstarBefejeztem. :) Nem vagyok valami nagy drámarajongó, de ez nagyon jó volt. Bár a végén sajnáltam Haruka-t, nehéz lehetett búcsút mondania a srácnak.
9,5/10 :jee:
Kérdés: A special-ban miért van homokosnak beállítva a fiúk? Vagy pont ez a lényeg, csak nekem nem esett le?
Eddig két szer láttam.. egyszerüen fantasztikus egy drámai anime. naon fogot meg. lehet érezni a feszültséget.:)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: MohaAzt a special részt csak az Onigiri csinálta. Magyarán, fogtak részeket a sorozatból, összevágták és írtak hozzá egy "parody" fansub-ot. Az már más kérdés, hogy talán nem kellett volna... :rolleyes:
Egyszóval: az az extra rész nem tartozik a sorozathoz, csak egy fanfic, amit a subbercsapat dobott össze.

Igen, azon csodálkoztam is, hogy csak úgy össze van ollózva. Amíg nem láttam, azt hittem, hogy lesz benne valami új, folytatás vagy akármi, de nem. :( Mind1, maga a sorozat remek. :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Elkezdtem nézni. Már a 17.dik részig láttam. Egész jó. Van benne misztikum és kaland. Nekem tetszett. Bár lehetne benne több akció jelenet.

Relunx

zolan43

... mocsok kukkoló ügynök ...

SaiyaGin

Quote from: zolan43... mocsok kukkoló ügynök ...

Nálam se vált kedvenc szereplõvé.  :b+:  :linsux:  :hogyaza:
Viszont az tetszett, hogy a Twincest Pair ezúttal nem irtott ki egy újabb hadosztályt.

.Attila

Melyik változatot nézitek? Bakakozou még nem hozta ki a 7. részt :(

SaiyaGin

Quote from: BonciMelyik változatot nézitek? Bakakozou még nem hozta ki a 7. részt :(

ASH ;) Tegnap már kint volt. ;)

Fazék

Quote from: SaiyaGinASH ;) Tegnap már kint volt. ;)
sztem is nézhetõ ez a változat, szóval nem kell megvárni a Bakakozou félét :)

tetszett ez a rész, bár egy "picit" szomorú és felkavaró volt   :(

.Attila

Van minõségi különbség a kettõ között? Ha a Bakakozou nem rosszabb, akkor most már maradok annál, az a pár nap nem számít.

Fazék

Quote from: BonciVan minõségi különbség a kettõ között? Ha a Bakakozou nem rosszabb, akkor most már maradok annál, az a pár nap nem számít.
Képi minõségben a mostani dtv-rip-ek között sztem szinte semmi különbség nincsen. Az hogy fordítás szempontjából melyik a hitelesebb/jobb nem igazán tudom eldönteni, mert én mindkettõnél észleltem fura nyelvtani szerkezetek használatát, de mivel az Anime-Shrine-os verzió is tökéletesen érthetõ nem fogok várni még pár napot a többi változatra, hisz megnézés után, úgyis mindig törlöm az adott részt. :)

zolan43

A Bakakozou egy hangyányit nagyobb a képe (640x360 helyett 704x396) és szebbek a felirat betûi.

SaiyaGin

Quote from: Fazéksztem is nézhetõ ez a változat, szóval nem kell megvárni a Bakakozou félét :)

tetszett ez a rész, bár egy "picit" szomorú és felkavaró volt   :(

Te nem érezted úgy, hogy néhány jelenetet fölöslegesen meghosszabbítottak amiatt, hogy ne legyen túl rövid az epizód és meglegyen a 20 perc? :rolleyes:  Én a Kaname-Kyoko-féle beszélgetések alatt erre gondoltam.

Fazék

Quote from: SaiyaGinTe nem érezted úgy, hogy néhány jelenetet fölöslegesen meghosszabbítottak amiatt, hogy ne legyen túl rövid az epizód és meglegyen a 20 perc? :rolleyes:  Én a Kaname-Kyoko-féle beszélgetések alatt erre gondoltam.
De igen. Sõt Kyoko-nak valamit hihetetlenül zavaró hangja van... már nagyon vártam hogy mikor hagyja abba  :rolleyes:

Nimlot

Háj emberek!
Most nézem az ai.yori.aoshi c. animét. Hát ez egy kifejezetten csöpögõs love story szóval vannak benne kiborító dolgok. Ugyanakkor ha kedveli az ember az ilyet akkor élvezhetõ ez is. Nem tom ti mit gondoltok róla nekem annyira nagyon nem jön be de azért megnézem ha már elkezdtem.
"Being too kind is also... cruel!"

Darkstar

Quote from: NimlotHáj emberek!
Most nézem az ai.yori.aoshi c. animét. ...
Valóban, néhány helyen már majdnem a cukorbetegség kerülgetett, de ennek ellenére nekem tetszett.  :jee:  :) Lehet, hogy kell hozzá egy bizonyos hangulat.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Nimlot

Hát az tuti. De igazából nem tom hogy születhetett ez a történet... nagyon idilli hangulat kis szappanoperastílussal megfüszerezve... hát hogy milyen hangulat kell? Nem tom de ugy nézki most olyanban vagyok hogy megtudjam nézni.. igaz még mindig kiborít egy két rész de sokat lehet benne nevetni is :)
"Being too kind is also... cruel!"

kisvirag

/me a CB-t nézte legutóbb, és olyannyira tetszett, hgy két napig szinte mást sem csináltam.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rune

Quote from: kisvirag/me a CB-t nézte legutóbb, és olyannyira tetszett, hgy két napig szinte mást sem csináltam.
Látod ezt nagyon jól tetted :jee:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

Rounin

Ebben a szent percben fejeztem be, a Follow Me itt hullámzik körülöttem a szobában.

Fura érzés. Elégedett is vagyok, meg nem is.
Elégedett, mert nem érzem elpocsékoltnak az idõt és biztos vagyok benne, hogy még párszor meg fogom nézni. Elégedett vagyok, mert jó volt nézni, újra hallani ismerõs hangokat, látni a történet folytatását.
De.. hiányérzetem is van.
Szeretnék még többet látni belõle.

Ennek még ülepednie kell.

Két dolgot azért kiragadnék most:
- mintha kicsit sok lett volna a CG és tükrözõdés-effekt
- Kenji Kawai zenéje még mindig tetszik^^'

Lythis

Megnéztem a Berserk elsõ részét... hát íg elsõre elég vegyes. Valószínüleg nem ártana továbbnézni, mert így még nem igazán látok még benne semmit azon túl, hogy lesz benne hent rendesen (mondjuk ez nem meglepetés, elég csak a címre vetni egy pillantást). A világ ábrázolásával nincs gondom, csak egy kicsit zavart a kopottas grafika, de nem vészes. Ami viszont nagyon nem tetszett benne, az az opening volt. Szóval nehogymár ezt komolyan gondolták!!! Szerintem simán találtak volna hozzá jobat, ha akarnak...

Ramiz

Quote from: RouninFura érzés. Elégedett is vagyok, meg nem is. Elégedett, mert nem érzem elpocsékoltnak az idõt és biztos vagyok benne, hogy még párszor meg fogom nézni. Elégedett vagyok, mert jó volt nézni, újra hallani ismerõs hangokat, látni a történet folytatását. De.. hiányérzetem is van. Szeretnék még többet látni belõle.
Én is kb így voltam vele. csak egyvalamit tudok mondani: Stand Alone Complex! :D :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sutababu

HI!

Gantzból láttam rövidebb részt és nagyon jónak tûnik. Most majd jól letöltöm.

Imádom a Hellsing-et, bár zavart benne ez-az. Legelõször is a rövidség. Alucard figurája tuti, bár néha Tim Burton figuráira emlékeztet (ez nem rossz). :) Azonban a "Police Girl" fegyverét bénának tartottam és nekem sok volt benne a szemüveg! :) Sajna szerintem az animehez mindenképpen szükséges a manga elolvasása is, mert amúgy nagyon sok a zavaros rész. A zene meg ecccerûen zseniális. Utólag még annyit, hogy az anagramma névadás csúcs ötlet volt! :)

Midori no Hibit is tegnap néztem (elsõ rész) és nagyon bejött. Poénos és imádom az ilyen jellegû animeket. Sokszor jó úgy nézni egy történetet, hogy a vége után nem agyalok azon, hogy miért így lett vége, vagy jújjjjj de gonosz így befejezeni stb. Úgy néz ki már most nagyon megszerettem a szereplõket és nem tudom, hogy honnan jött ez a kézrenövõs ötlet, de már maga ez egy vicc! :)

na befejezem....
Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj Neki a terveidrõl!