Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: White SeeDEzek alapján igen. Aszem én is elolvasom:)
+Ha tetszett a könyv érdemes megnézned az anime-ot. Így igazán érdekesen keveredik a francia költészet a japán stílussal:)
Ok, felvéve a (már igencsak hosszú) listámra.

A csodába!! Annyi mindent szeretnék megnézni/elolvasni/meghallgatni... Ennyi dologhoz 10 élet is kevés!  :bruhuhu:
Mondjuk ez nem is anniyra rossz dolog. De akkor is...
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Manu

Quote from: White SeeDJó neked. Én meg már nem tudom mit szedjek le/nézzek meg:(

Gankutsuou :D

sirtomi

Quote from: White SeeDJó neked. Én meg már nem tudom mit szedjek le/nézzek meg:(
Ezek szerint neked van idõd. Örülj neki. Nekem is csak a megnézendõk listája növekszik, nem a megnézetteké :(

Ramiz

Paranoia Agent

Elsõ 2 epizódot láttam még csak. A történet nagyon érdekesen alakul. A képi világ lenyûgözõ, lehet, hogy semmi különös, de 100%-osan az ízlésemnek megfelelõ (ez csak a Furi Kurinak sikerült eddig). A humora is nagyon tetszik (Ichi fantáziálgatásai, vagy ahogy az író eljátssza a rajzoló nõ kollegáit, és az mindegyikre ráismer). Még nem merek tippelni, hogy a Shonen Bat figurája mit is jelent (merem feltételezni, jelképez), de már vannak megérzéseim. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Na, csak hajrá. A 3., 4. rész hasonlóan zseniális -a tudathasadásos csajról szóló rész az egyik kedvencem-, aztán sajnos egy kicsit elveszti a kohézióját a sorozat, de még így is kitûnõ marad.
Az öngyilkosos rész rulez!
Failure is the default option

Manu

Quote from: RamizParanoia Agent

Elsõ 2 epizódot láttam még csak. A történet nagyon érdekesen alakul. A képi világ lenyûgözõ, lehet, hogy semmi különös, de 100%-osan az ízlésemnek megfelelõ (ez csak a Furi Kurinak sikerült eddig). A humora is nagyon tetszik (Ichi fantáziálgatásai, vagy ahogy az író eljátssza a rajzoló nõ kollegáit, és az mindegyikre ráismer). Még nem merek tippelni, hogy a Shonen Bat figurája mit is jelent (merem feltételezni, jelképez), de már vannak megérzéseim. :)

Na, gyorsan fejezd be, aztán jöhet a Lain :D

Ramiz

Quote from: ManuNa, gyorsan fejezd be, aztán jöhet a Lain :D
Honnan tudod, hogy az volt a másik esélyes, hogy mit kezdjek el? :) (Aztán döntött, hogy a PA tõled és rodericktõl is jó recenziókat kapott. :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Jah, nagyon jó ez a Lain! Most vannak olyanok, hogy önmagával találkozik, meg mindenki emlékébõl kitörli a rossz eseményeket. Picit kusza még, remélem a végére kitisztul. :)

Nah, néztem még egy epizódot. Ezen dolgoknak egyébként van valóságalapja, amiket így elmond, mint egy dokumentumfilmet? Meg ez az UFO dolog az elején picit furcsa volt. :)
[reserved]

Moha

Quote from: DjinnA csodába!! Annyi mindent szeretnék megnézni/elolvasni/meghallgatni... Ennyi dologhoz 10 élet is kevés!  :bruhuhu:
Ezzel szerintem sokan vagyunk így. Pl. én is. ;)
Jelenlegi tempóm mellett a már letöltött/kiírt anime és manga mennyiségem kb 2 évre elég... És akkor még ott van a "wish list"-en egy csomó... És mostmár egyel több. ;) Fölírtam a Gankutsuou-t is. :)

Ramiz

Quote from: MohaEzzel szerintem sokan vagyunk így. Pl. én is. ;)
Jelenlegi tempóm mellett a már letöltött/kiírt anime és manga mennyiségem kb 2 évre elég... És akkor még ott van a "wish list"-en egy csomó... És mostmár egyel több. ;) Fölírtam a Gankutsuou-t is. :)
Fórumozás (= új tippek kapása) helyett néha animézz. Meg tanulás, csajozás, piálás, evés és alvás helyett. Különben 1286 évnyi hátralékkal fogsz meghalni, és az nagyon pocsék érzés. :D

Ready2

nekem most nyaron volt idom napi 20-25reszt megnezni folyamatosan igy eleg jol haladtam  ( pl megneztem egesz inuyashat masfel het alatt :) )

amugy epp most fejeztem be junni kokkit. nagyon szepen ki van dolgozva a vilaga, azt hallottam, hogy egy konyv alapjan keszult azert ennyire reszletes.  szerintem nagyon jo kis fantasy anime, habar nem annyira konnyed, mivel nagyonsok nev es helyszin van benne.

katz

Quote from: Ready2nekem most nyaron volt idom napi 20-25reszt megnezni folyamatosan igy eleg jol haladtam  ( pl megneztem egesz inuyashat masfel het alatt :) )
:lol: Mazochista :D

Necrid^

hogy mit néztem nyár allat.. na nézuk.

- inuyasha
- azumanga
- hellsing
- CB
- Goldenboy
- NGE
- FMP (összes ami kijött)
- samurai champloo
- DearS
- madlax
- noir
- kimi ga nozomu eien
- trigun
- mai hime
- Kenshin (de csak a 65 résznél tartok)
- Összes hentai ami fen van szereveren.

és most nézem a spiral ill Excel Saga.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

katz

Quote from: Necridhogy mit néztem nyár allat.. na nézuk.
...
Tapasztalatszerzés? :D Lasan nem ártana egy barátnõ sem, kipróbálni a tanultakat... :D
Miért nem mondtad eddig, h vigyek egy Káma Sutrát neked, vagy inkább vizuális tipus vagy? ;) :D

kisvirag

õszintén, csináltál még valamit a nyáron azon kívül, hogy animét néztél? :eeek:  :haha:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

Quote from: katzTapasztalatszerzés?
õõõ.. igen :D
Quote from: katzMiért nem mondtad eddig, h vigyek egy Káma Sutrát neked, vagy inkább vizuális tipus vagy? ;) :D
mind2?:D

Quote from: kisviragõszintén, csináltál még valamit a nyáron azon kívül, hogy animét néztél?
Meló  :lazza: .

Ready2

- inuyasha
- azumanga
- hellsing
- CB
- Goldenboy
- NGE
- FMP (összes ami kijött)
- samurai champloo
- DearS
- madlax
- noir
- kimi ga nozomu eien
- trigun
- mai hime
- Kenshin (de csak a 65 résznél tartok)

és most nézem a spiral ill Excel Saga.

orommel latom hogy nemcsak envagyok "beteg" :) az en termesem nyaron:

Chrno Crusade, Juuni Kokki, Pretear, Ayashi no Ceres, Berserk, Golden Boy, Green Green, Ikkitousen, Great teacher Onizuka, Naruto, Tenjou Tenge, Ah! My Goddess, Ai Yori Aoshi, Air, Fruits Basket, Kanon, Kareshi Kanojo no Jijou, Kimi ga Nozomu Eien, Love Hina, Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto, Midori no Hibi, Saishu-heiki Kanojo, Chobits, MY HiME, X, Hitsuji no Uta, Ichigo 100%, Inuyasha

katz

Quote from: kisviragõszintén, csináltál még valamit a nyáron azon kívül, hogy animét néztél? :eeek:  :haha:
flap-flap (ld sok hentai ;) )
Quote from: Necridmind2?:D
Vigyek? Itt van a polcon...

Necrid^

Quote from: Ready2orommel latom hogy nemcsak envagyok "beteg" :) az en termesem nyaron:

Chrno Crusade, Juuni Kokki, Pretear, Ayashi no Ceres, Berserk, Golden Boy, Green Green, Ikkitousen, Great teacher Onizuka, Naruto, Tenjou Tenge, Ah! My Goddess, Ai Yori Aoshi, Air, Fruits Basket, Kanon, Kareshi Kanojo no Jijou, Kimi ga Nozomu Eien, Love Hina, Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto, Midori no Hibi, Saishu-heiki Kanojo, Chobits, MY HiME, X, Hitsuji no Uta, Ichigo 100%, Inuyasha
õcsém..te betegebb vagy nálam de mondjuk az összes láttam már. +még egy pár csak most ne hogy soroljám fel :D

Quote from: katzVigyek? Itt van a polcon...
johet :D

Moha

Hû, gyerekek, asszem a mennyiség terén elbújhatok mögöttetek. :p
De hát, napi 8 (bár sokszor több) órás meló mellett nehéz is.
Na de azért én sem tétlenkedtem és ha már úgyis itt tartunk, az én nyári termésem:
Magical nyan nyan Taruto, Ai Yori Aoshi, Laputa - Castle in the sky, School Rumble, Kannaduki no miko, Uchuu no Stellvia, Futari Ecchi, Ai Yori Aoshi Enishi, GunSmith Cats, Narutaru (8. részig), Yumeria (ezt asszem holnap befejezem).
+ pár hentai :)

roderick

Quote from: RamizHonnan tudod, hogy az volt a másik esélyes, hogy mit kezdjek el? :) (Aztán döntött, hogy a PA tõled és rodericktõl is jó recenziókat kapott. :D )

Modnjuk a Lain-t is erösen ajánlottam volna... nemcsak mert ABe, de asszem ua. írta mint a Texhnolyze-t
 (és igazam is van, gyorsan checkoltam :) )
(most látom a Narutaru-t is ö követte el, asszem most már ideje lenne megnéznem)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: roderickModnjuk a Lain-t is erösen ajánlottam volna... nemcsak mert ABe, de asszem ua. írta mint a Texhnolyze-t
 (és igazam is van, gyorsan checkoltam :) )
(most látom a Narutaru-t is ö követte el, asszem most már ideje lenne megnéznem)
Mindegy, a következõ úgyis az lesz. :D Jó kis rövid, igényes sorozatok! Ezért jó, hogy nem vágok bele ismeretlenekbe - mindig csak a legjobbakat nézhetem.
Mire a Narutaru-t megnézed, és ajánlod, hogyha jó, addigra végzek ezzel a kettõvel. :D

Moha

Quote from: roderick(most látom a Narutaru-t is ö követte el, asszem most már ideje lenne megnéznem)
A Narutaru-t én nem bírtam 8 résznél tovább. Nekem annyira nem jött be. Eléggé elvont történeti szála van.

kisvirag

ragnarokrol:

én végignéztem, a törénetek tényleg nem túl jók, fõleg az elején, de a végére azért javul a dolog, és kezd egy összefüggõ szál kialakulni.
Összességében nekem tetszett, mert szerintem nagyon szépen van megrajzolva (jajmárnememlékszem a varázslónõ nevére, de õ volt a kedvencem, meg az asassin srác :) ), szerintem a zenéje is jó, meg mondjuk én rengeteget ragnarokoztam anno (egy félévem majnem rá is ment :) )
szóval, sokat nem kell várni tõle, de egyszer érdemes megnézni.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

NLZ

Nah megnéztem Lain -t, s nagyon jó volt! De nemtom, hogy ennek az ufós dolognak egyáltalán mi szerepe volt, vagy hogy egyáltalán mi volt :)  Azon röhögtem, hogy a Hálón az "Isten" úgy nézett ki, mint Michael Jackson. :))
Most nemtom eldönteni, hogy ez, vagy az NGE volt a jobb. Kénytelen vagyok mindkettõt megnézni még párszor. :))

Én nem láttam sok animét a nyáron, igaz nem is nyár elején kezdtem az animézést. :)  
Amiket láttam: NGE, X-The Movie, Akira, GitS + Innocence és Boogiepop Phantom. Lain meg már nem számít, mer elkezdõdött az iskola. :)
[reserved]

Cobra

Meg aki nem ismeri a játékot, annak az anime valószínûleg nem fog annyira tetszeni, mert sokmindent csak úgy lehet megérteni, ha valaki már játszott a Ragnarokkal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

NLZ

Hmm, majd hó végén akkor letöltöm, mert én játszok Ragnarokkal. :)
[reserved]

Manu

Quote from: RamizMindegy, a következõ úgyis az lesz. :D Jó kis rövid, igényes sorozatok! Ezért jó, hogy nem vágok bele ismeretlenekbe - mindig csak a legjobbakat nézhetem.
Mire a Narutaru-t megnézed, és ajánlod, hogyha jó, addigra végzek ezzel a kettõvel. :D

A Lain csordogál lefelé full DVD-n, ha gondolod, bár még csak a vol. 1 van meg. Én is most kezdem így újranézni.
Narutaru: az a jó ha "elvont", bár ezt a szót nem igazán szeretem. Inkább legyen eredeti :)

Ja nyár? Azt hiszem én vagyok a leginkább elcsúszva, csak a Gankutsuou-t néztem, de az annyira bejött, hogy egy darabig hanyagoltam mindent, mert úgysem tetszett volna utána semmi. Nem is volt kedvem máshoz. Meg inkább filmeket nézek, mert én azokkal vagyok rettenetesen elmaradva.

Ramiz

Quote from: ManuNarutaru: az a jó ha "elvont", bár ezt a szót nem igazán szeretem. Inkább legyen eredeti :)

Meg inkább filmeket nézek, mert én azokkal vagyok rettenetesen elmaradva.
Ez olyasmi szó, mint az "alternatív": kezd negatív jelentés (is) társulni hozzá. :D

Aztán tessék ajánlókat írni! :D

Project_2501

Quote from: Ramiz...100%-osan az ízlésemnek megfelelõ (ez csak a Furi Kurinak sikerült eddig)...
Ezen felbátorodva én is belenéztem a Furi Kuri-ba és bár még csak az elsõ 4 részt láttam máris sajnálom, hogy a 6. rész után vége szakad :bruhuhu:
Mert eddig ( nincs rá jobb szó ), ez egyszerûen :  :)  :haha: :D :lul: :hopp:  :muhahah:
Röviden : egy újabb must see vígjáték, a "durvábbik" fajtából ;)
( nem mellesleg Neon Genesis EVA, Tenchi Universe és egy kicsi South Park (!) paródia is van benne )
"...We aren't even sure that project 2501 really is a bug. Originally the purpose of this project was to..." quotation from GITS