Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Fazékátvezetõ rész. mondjuk egész jó lett :)
Sagara végre nekiállt önzõzni és önmarcangolni :D

Megelõztél!  :bruhuhu:
Én is a vihar elõtti csendet éreztem, de a sok "Sousuke és Mao kocsikáznak az üres városban"-jelenet helyett betehettek volna valami mást. :rolleyes:  
Viszont a Codarl ismét cool volt. :lazza:

Cobra

Quote from: Kuro_Tenshitényleg csak eddig tartott?
Ennyi a Vox-on is lement, feltételeztem lesz még folytatása, mert eléggé nyitott még a folytatás ott...
Én is a VOX-os verziót néztem meg tagnap, de utánanéztem és csak ez a 2 epizód van. Ha készülne folytatás, akkor csak lenne róla valami info.
NGE-s hasonlat nem nagyon tûnt fel (én ne mtudtam kivenni mi van a kõtáblán)
Pszichológia viszont volt benne rendesen szerintem, nem véletlenül mutatják a 2 kapitány családját.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Violet

Ismeri valaki? Ha igen légyszi magyarázza el!!!!! Én nem értettem, de végigbõgtem az egészet.... :bruhuhu:  :bruhuhu: Bár ez a kedvencem!

Yakumo

Szia! Hát elmagyarázni azt nem fogom, ugyanis nagyon bonyolult és elgondolkodtató, legalábbis gondolkodásra késztetõ anime. Nekem is nagyon tetszett amúgy :jee:
Javaslatom: Nézd még meg egy párszor és figyelj jól! :)  :3x3:
Edit: Ha végigbõgted az egészet, akkor azért csak értetted egy picit, nem? ;)

Kuroi Tenshi

Quote from: CobraÉn is a VOX-os verziót néztem meg tagnap, de utánanéztem és csak ez a 2 epizód van. Ha készülne folytatás, akkor csak lenne róla valami info.
NGE-s hasonlat nem nagyon tûnt fel (én ne mtudtam kivenni mi van a kõtáblán)
Pszichológia viszont volt benne rendesen szerintem, nem véletlenül mutatják a 2 kapitány családját.
Végülis még eléggé friss (idei vagy tavalyi?), úgyhogy lehet, hogy lesz majd még valami.
NGE-s nem hasonlat volt, hanem Hideaki poénkodása (szerintem). Ilyen volt a Melchior név is, utána vártam, hogy legyen Balthazar és Casper is, de nem volt.
A kõtáblán meg ez volt:
Undersea Navy(?) (aminek a USN a rövidítése volt). Alatta meg:
GOD'S IN HIS HEAVEN, ALL'S RIGHT WITH THE WORLD  :rolleyes:  :lul:
Pszichológia persze volt benne, csak messze nem annyi.

Ready2

most neztem meg a full moon wo sagashite-t, es hat turelmes romantika/drama rajongoknak batran merem ajanlani. (jpop fan-ek elonyben, lesz belole boven benne)
azert irtam hogy turelmes, mert egyreszt kicsit nehezen indul be, masreszt eleg hosszu (52 reszes), viszont akit ez nem rettent el es vegig nezi, es ennek a mufajnak a kedveloje, az szerintem nemfog benne csalodni.

Ready2

Quote from: VioletIsmeri valaki? Ha igen légyszi magyarázza el!!!!! Én nem értettem, de végigbõgtem az egészet.... :bruhuhu:  :bruhuhu: Bár ez a kedvencem!

nagy kedvencem az air es bar sirni nemtudtam rajta (az mar vagy 10-12eve nemmegy :) ), de igen komolyan erintett (foleg mert elso komolyabb anime drama volt amit lattam).
ertelmezesbe nemmernek bele menni, mert mar nem ma lattam es vacak memoriamnak hala meg a vegen hulyesegeket irkalnek itt ossze :)

Kuroi Tenshi

Quote from: Ready2masreszt eleg hosszu (52 reszes)
Mihez képest?  :haha:
IY jelenleg 168 rész + 4 movie, és még nincs vége.
Biztos van még ennél is hosszabb...

Fazék

Egy sorozat, amiben az ismétlõ-részt is szívesen végignéztem, úgy hogy 1 napon belül láttam az elõtte lévõ részeket:

Samurai Champloo

Moha

Quote from: Kuro_TenshiBiztos van még ennél is hosszabb...
Pl. One Piece: szintén nincs még vége és 243 résznél jár. De az abszolút csúcstartó a Doraemon: több, mint 1800!! rész készült már belõle.

Kuroi Tenshi

Quote from: MohaDoraemon: több, mint 1800!! rész készült már belõle.
:eek:
 :eeek:
 :rolleyes:
 :__devil:
 :lul:
Az nagyon durva... egyáltalán történik valami úgy kb 300 rész után, vagy már csak ismételgetik, hogy eddig mi volt, nehogy elfelejtsék?  :lul:

Moha

Quote from: Kuro_TenshiAz nagyon durva... egyáltalán történik valami úgy kb 300 rész után, vagy már csak ismételgetik, hogy eddig mi volt, nehogy elfelejtsék?  :lul:
Nem tudom, de a Doraemon tipikusan gyerek anime és 1979 óta folyamatosan készül.

Ramiz

Quote from: FazékEgy sorozat, amiben az ismétlõ-részt is szívesen végignéztem, úgy hogy 1 napon belül láttam az elõtte lévõ részeket:
Samurai Champloo
Szódával elmegy... de azért mérges vagyok: egy jó, tartalmas animébe minek ilyen? Pont egy epizóddal kevesebb ötletük volt 26-nál? Nem hiszem... :ejj:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Maron

Quote from: MohaPl. One Piece: szintén nincs még vége és 243 résznél jár. De az abszolút csúcstartó a Doraemon: több, mint 1800!! rész készült már belõle.

Meitantei Conant le hagyjátok, 410+ résznál jár jelenleg (manga 50+ kötet), és az anime jövõre ünnepli 10. évfordulóját :D

Necrid^

Quote from: MaronMeitantei Conant le hagyjátok, 410+ résznál jár jelenleg (manga 50+ kötet), és az anime jövõre ünnepli 10. évfordulóját :D
414 rész. és jövö majus 10 movie. most jött ki a legujabb special :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Quote from: RamizSzódával elmegy... de azért mérges vagyok: egy jó, tartalmas animébe minek ilyen? Pont egy epizóddal kevesebb ötletük volt 26-nál? Nem hiszem... :ejj:
örök elégedetlenkedõ... :rolleyes: :)
de amúgy egy kicsit én is meglepõdtem, de szerencsére még a jobbik fajtából volt :)

SaiyaGin

Quote from: MaronMeitantei Conant le hagyjátok, 410+ résznál jár jelenleg (manga 50+ kötet), és az anime jövõre ünnepli 10. évfordulóját :D

És mindjárt jön a 23. ending. :lul:

Ramiz

Quote from: Fazékörök elégedetlenkedõ... :rolleyes: :)
de amúgy egy kicsit én is meglepõdtem, de szerencsére még a jobbik fajtából volt :)
örök lelkesedõ... :rolleyes: :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Sagarának lehet hogy végig kellene halgatnia az Arbalest "tanácsát".

Lythis

Az elején nem nagyon tudtam hova tenni, de aztán állati hamar belerázódtam a dologba. Eltalált egy anime ez is.:)

Ramiz

25 rész alatt "eltalált"? Ennyi idõ alatt sok mindent meg lehet szokni...
Nekem ami nagyon erõs hatású volt és rögtön tudtam, hogy imádni fogom (Bebop, GitS, Akira), az másodpercek alatt "beütött"... :)

Gits SAC 2.
Megint egy szentimentálisabb rész.
Utálom, amikor Major beszól Batou-nak. :mad:

roderick

Quote from: Ramiz25 rész alatt "eltalált"? Ennyi idõ alatt sok mindent meg lehet szokni...
Monjduk ami kvázi végtelen részes sorozatnak készül, ott még nem igazán lehet 1-2 rész alatt eldönteni, miröl is fog szólni és hogyan:) (One Piecetöl is frászt kaptam az elsö 2 részben, aztán azóta mégis kedvencemmé nött)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Lythis

Quote from: Ramiz25 rész alatt "eltalált"? Ennyi idõ alatt sok mindent meg lehet szokni...
Nekem ami nagyon erõs hatású volt és rögtön tudtam, hogy imádni fogom (Bebop, GitS, Akira), az másodpercek alatt "beütött"... :)
Lényegében roderick már megelõzött. Ez nem egy huszonvalahány részes sorozat. De ha ennyire odavagy a kötekedésért, és a piszmogásért, akkor örülj, a második résztõl már nagyon bejött!
 Egyébként nemtom, h te hogy vagy vele, de ami nem tetszik, azt nem próbálom megszokni, mert szerintem annak nincs értelme... vagy szerinted van?

Fazék

Ez a 22-es rész nagyon nagy baromság volt :haha:
mondjuk a CB-s ökörség az "Alien-es rész", nekem jobban bejött, de ez se volt annyira rossz. :)

Fazék

Elégedett vagyok a sorozattal :) Ahogy sejthetõ volt CB-t nem szárnyalta túl, de sikerült egy nagyon jó hangulatot hoznia végig, és talán azt is elismerhetjük, hogy egyedi lett :D a vége abszolút elégedettséggel töltött el. nem érdekelt hogy happy end! imádom a happy end-et, ha jól van fölvezetve, és ugyan kicsit már-már túlzás volt, amiket túléltek, de nem érdekel, én AKARTAM hogy túléljék :) szóval számomra megér egy 9.5/10-et a sorozat simán :) (Bocsánat, hogy nem 10/10-et adok rá, nem is igazán tudom megmagyarázni miért nem, de ez van :))

szerk: tudom már miért ódzkodom a 10/10-tõl... volt egyszer "egy sorozat", amire szinte mindenki hasból 10/10-et adott és nekem "nem különösebben tetszett"... azóta valahogy értékét vesztette nálam a 10/10 és egy 9/10 is majdnemhogy többet ér... :rolleyes:

roderick

Quote from: Fazékszerk: tudom már miért ódzkodom a 10/10-tõl... volt egyszer "egy sorozat", amire szinte mindenki hasból 10/10-et adott és nekem "nem különösebben tetszett"... azóta valahogy értékét vesztette nálam a 10/10 és egy 9/10 is majdnemhogy többet ér... :rolleyes:

Adjál rá 9,9999999999999999999999999999999999999999999999..../10-et és akkor továbbra is egyéniségek maradunk:D

Amúgy elkezdtem nézni a FMA filmet, de a kamerás srác nem igazán találta meg a filmvásznat? ha esetleg valaki látta már, szerinte inkább várjam meg a DVDrip-et vagy útközben megtanulta kezelni?
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: roderickMonjduk ami kvázi végtelen részes sorozatnak készül, ott még nem igazán lehet 1-2 rész alatt eldönteni, miröl is fog szólni és hogyan:) (One Piecetöl is frászt kaptam az elsö 2 részben, aztán azóta mégis kedvencemmé nött)
Nekem az elsõ öt percben eldõlt, hogy Monkey D. Luffy a legnagyobb arc a kalózok világában! :hail:

Quote from: LythisEgyébként nemtom, h te hogy vagy vele, de ami nem tetszik, azt nem próbálom megszokni, mert szerintem annak nincs értelme...
Szerintem se. Azért csodálkoztam: aszittem, te képes voltál 26 részen át szokni a sorozatot. Félreértettelek, na! :)

Quote from: LythisLényegében roderick már megelõzött. Ez nem egy huszonvalahány részes sorozat. De ha ennyire odavagy a kötekedésért, és a piszmogásért, akkor örülj, a második résztõl már nagyon bejött!
Na ez már beszéd! :tezsvir:

Quote from: FazékElégedett vagyok a sorozattal :) Ahogy sejthetõ volt CB-t nem szárnyalta túl, de sikerült egy nagyon jó hangulatot hoznia végig, és talán azt is elismerhetjük, hogy egyedi lett :D szóval számomra megér egy 9.5/10-et a sorozat simán
Egyetértek, azzal is, hogy 9,5 > 10 (ezt meg ne lássa a matektanárom :D ) és a SC értékeléssel is (majdnem... kicsit azért elégedetlen is vagyok, szerintem 9,531-et is simán megérdemel!!!).

kikuchiyo

Igen, mi mindannyian egyéniségek vagyunk! :D

Egyébként jogos, hogy nem ad rá 10/10-et. Az -legalábbis nálam- az abszolút tökéletes, felülmúlhatatlan filmnek felel meg, amit megnéz az ember és élni sem érdemes utána, mert minden benne volt; na ilyen definíció szerint nem létezik.
Olyat lehet mondani persze, hogy "minden delta eleme Rhez létezik olyan epszilon eleme R, hogy epszilon<delta, és 10-epszilon/10". :)
Failure is the default option

Ramiz

Quote from: kikuchiyoEgyébként jogos, hogy nem ad rá 10/10-et. Az -legalábbis nálam- az abszolút tökéletes, felülmúlhatatlan filmnek felel meg, amit megnéz az ember és élni sem érdemes utána, mert minden benne volt; na ilyen definíció szerint nem létezik.
De, a Cowboy Bebop. Valamit elnéztél abban a definícióban. :ejnye: