Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Fazék

Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Magic, Mecha, Romance, SciFi, Super Power

Szóval igencsak vegyes anime-rõl van szó, számomra egész elfogadható formában tálalták ezen elemek kombinációját és összességében jól szórakoztam a sorozaton.
Persze nem volt mentes a szokásos kliséktõl, de egyszer nézhetõ könnyed mû sztem.
Volt pár poén, amitõl leestem a székrõl, de a vége felé ezekbõl is kifogytak sajnos, szóval 6.5/10 - es osztályzatot kap tõlem

ArchElf

#4111
És igen... Csak hogy ne legyen túl jó hetünk, nem csak a Naruto sikerült elkeserítõen, hanem a Bleach 50 is. Nem tudom mi ütött beléjük, de hihetetlen, hogy egy héten két pocsék résszel szúrják ki a szemünket...
:(
Edit:
Legalább a Suzuka nézhetõ volt...

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Necrid^

Quote from: SaiyaGinSaiyaMan, átlag 3-4 kb/s, de mostanában az ftp is elég lassú, úgyhogy feltételezem, hogy a netemmel nem stimmelhet valami. :rolleyes:
De éjjel leszedte, úgyhogy most megtekintem. :)
akkor tuti hogy a netetted van a balhé.most töltöm saiyamantól a legujabb DC rész és 198kb/s jón.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Relunx

Erementar Gerad 16-21 rész.
Egyre jobban kezdem megkedvelni ezt az animét. Teljesen belezúgtam (mint az avatar/signature-öm is tanúsítja). Nagyon jó! A Története egyre jobb, most is épp egy jó kis fordulat van kibontakozóban.

Relunx

Fazék

#4114
Még csak elkezdtem nézni, de mielõtt elfelejteném: korábban szídtam a gyenge opening és ending zenéket, de most hogy reggeli közben másodszor is végighallgattam, feltûnt, hogy nincs benne angol refrén vagy akármilyen szó!!! Hát ilyet is hallhat az ember. Csodaszámba megy manapság sajnos az ilyen... :rolleyes:

Na nézem és eszem tovább :D

szerk: Jézusom, mit akar ez a bácsi kedvenc Chidori-mtól?  :morci:

szerk2: Nesze neked te perverz! HÁ!  :3x3:

Amúgy sztem átkozottul jó rész volt, és azt hiszem be kéne szereznem a mangát, mert ebbõl a részbõl a "mellét eltakaró pisztolyt tartva eszelõsen nézõ" kép már egy ideje megvan és hátha ott jó elõre megtudhatnám a történetet :D Mert most sztem nagyon jól alakul az egész, nagyon bejött ez a rész! És ezek után biztosan lesz 3rd raid, stb, mert a maradék 4 részben ezt nem zárhatják le! Megtiltom nekik!  :3x3:

SaiyaGin

Quote from: Fazékezek után biztosan lesz 3rd raid, stb, mert a maradék 4 részben ezt nem zárhatják le! Megtiltom nekik!  :3x3:

Talán még 4th és 5th Raid is lesz, ha ilyen rövid folytatásokat dobnak a jónép elé. :rolleyes:
Nem baj, a Pirula-kommandó majd elbeszélget velük.  :lazza:  :__devil:

Necrid^

Quote from: FazékÉs ezek után biztosan lesz 3rd raid, stb, mert a maradék 4 részben ezt nem zárhatják le! Megtiltom nekik!  :3x3:
Amugy van vmi hir hogy lesz folyatatás?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Quote from: NecridAmugy van vmi hir hogy lesz folyatatás?
nincs róla hír, de sztem adja magát, hogy folytatják, elvégre 100% hogy sikeres és a mangából még van hátra tippem szerint :)
az igazi kérdés, csak az, hogy tudják-e színvonalasan folytatni évenként 13 (esetleg több) résszel?

sirtomi

Hát hol is kezdjem. Azért néztem meg mert kellett a hely :)

A fõszereplõ egy nagy mellû, szellemileg szõke, szexmániás csaj. A történetrõl szinte semmi nem derül ki, úgy van vége mintha lennének további részek, de nincsenek, legalábbis én nem találtam.

A fõszereplõ kap valami szuper erõt, amivel az ártatlanokat kellene védelmezni. Egyébként tiszta Sailor Moon paródia az egész. Olyan fegyvereik vanank, hogy majd behaltam néha. Pár jeleneten még nevettem is, de leginkább a fejemet vertem volna a falba, hogy ezt elkezdtem nézni.

Röviden ennyi, többet nem is nagyon tudok róla írni. Ha lennének további részek megnézném önkínzás gyanánt :D

Darkstar

Quote from: sirtomiA fõszereplõ egy nagy mellû, szellemileg szõke, szexmániás csaj.  
Valahogy beszélõ a sorozat címe. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Maron

Hmm. Egy 50 perces OVA, amely az azonos címû manga alapján készült (fordítja a ShoujoMagic). A mangával régóta szemezek, de nem töltöttem még le.
A téma a testvérek közti szerelem (ami szerintem nagyon foglalkoztathatja a japánokat :lul: ), és érdekes. Nem volt rossz, szép caharacter design, az animációra sem lehet szerintem panasz (bár amennyit értek hozzá ^^; ), az ending is tetszett (esetleg nincs valakinek meg a szám? vagy legalább a címe? plííz?).
De lehet, hogy velem volt a baj, de sokszor az volt az érzésem, hogy a mangából kiragadtak 1-1 jelenetet, és összerakták, és ugyan szépen haladt elõre a sztori, de én ezt a "darabosságot" végig éreztem. Ettõl függetlenül határozottan nem rossz kis filmecske, egy 10-es skálán egy erõs 7-est kap tõlem.

Ramiz

Quote from: Lythisa Blood-ban viszont ez csak úgy volt. Sõt, minden csak úgy volt, és valahogy nem volt se eleje, se vége
Csakúgy, mint a Hellsingben, ahogy magad is elismerted...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: RamizCsakúgy, mint a Hellsingben, ahogy magad is elismerted...
Pontosan. De a Hellsingben azért megtudunk valamit régebbrõl is, bár nem a kezdetekrõl.

A Bloodban nekem az nagyon tetszett, hogy belecsüppenünk egy történetbe, és csak egy fejezetet látunk és kész.

Nimlot

Hali emberek!
Most nézem a Hikau no Go c. animét és nagyon megtetszett ez a GO játék. ugyan találtam helyet ahol lehetne játszani de a szabályokat csak angolban találtam, és úgy tûnik hogy nem elég az angol tudánûsom hogy meûértsem. szóval ha valaki tudna  segíteni vagy esetleg tud játszani és hajlando lenne megtanítani annak nagyon örülnék.
"Being too kind is also... cruel!"

Lythis

Ma hajnalban néztem meg az elsõ részt. Frankó opening, szép rajzolás, eltaláltnak tûnõ karakterek... az egyetlen szépséghiba a dologban az volt, h szinte semmit sem értettem belõle, mivel amit lesz*dtem, az japánul van, francia felirattal....
 Valaki tud olyan torrentet, vagy egyéb elérhetõséget, ahonnan angol subos verziót tudok tölteni (ha lehet nem tölteném le találomra mindet, mert evvel is megszívtam rendesen)? USTEAM-re nem kerül fel esetleg?

Djinn

Quote from: LythisValaki tud olyan torrentet, vagy egyéb elérhetõséget, ahonnan angol subos verziót tudok tölteni (ha lehet nem tölteném le találomra mindet, mert evvel is megszívtam rendesen)? USTEAM-re nem kerül fel esetleg?
De szerintem anidb-n  meg isohunt-on nézz körül. Úgy látom van elég sok, aminek angol a felirata. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Lythis

Quote from: DjinnDe szerintem anidb-n  meg isohunt-on nézz körül. Úgy látom van elég sok, aminek angol a felirata. :)
THX... amúgy ez is isohunt-ról van. (volt, mert most fogom törölni...)

Djinn

Quote from: LythisTHX... amúgy ez is isohunt-ról van. (volt, mert most fogom törölni...)
Azért mondtam az anidb-t, mert ott meg tudod nézni, hogy melyik verzióhoz, milyen felirat van. És akkor nem kell fölöslegesen tölteni...:)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Necrid^

#4128
Quote from: LythisMa hajnalban néztem meg az elsõ részt. Frankó opening, szép rajzolás, eltaláltnak tûnõ karakterek... az egyetlen szépséghiba a dologban az volt, h szinte semmit sem értettem belõle, mivel amit lesz*dtem, az japánul van, francia felirattal....
 Valaki tud olyan torrentet, vagy egyéb elérhetõséget, ahonnan angol subos verziót tudok tölteni (ha lehet nem tölteném le találomra mindet, mert evvel is megszívtam rendesen)? USTEAM-re nem kerül fel esetleg?
Click   csak az a baj hogy 22 részig csinálták és még 1 hét amire kész lesz a 23-as rész. naon lassan haladnak.

Edit: Link updatelve.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

SaiyaGin

A stílusa elég érdekes újszerû, szépek a harcjelenetek, a 3 fõszereplõ(nek tûnõ alak) azonban nem tûnik különösebben rokonszenves alaknak. :rolleyes:
Az 1. rész alapján. ;)

Ramiz

Quote from: SaiyaGinA stílusa elég érdekes újszerû, szépek a harcjelenetek, a 3 fõszereplõ(nek tûnõ alak) azonban nem tûnik különösebben rokonszenves alaknak. :rolleyes:
Az 1. rész alapján. ;)
Végig vannak szándékosan nem "kedvelhetõ viccesfiú", "jóképû fõhõs" és "bombázó/kawai kötelezõ nõi szereplõ" jellegû jellemvonásaik/megmozdulásaik, sõt szinte csak azok, de ez benne a jó. Egyébként nyugodj meg, a végére a szívedhez fognak nõni. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

SaiyaGin

Quote from: RamizVégig vannak szándékosan nem "kedvelhetõ viccesfiú", "jóképû fõhõs" és "bombázó/kawai kötelezõ nõi szereplõ" jellegû jellemvonásaik/megmozdulásaik, sõt szinte csak azok, de ez benne a jó. Egyébként nyugodj meg, a végére a szívedhez fognak nõni. :)

Megnyugodtam. :)

Necrid^

Quote from: RamizVégig vannak szándékosan nem "kedvelhetõ viccesfiú", "jóképû fõhõs" és "bombázó/kawai kötelezõ nõi szereplõ" jellegû jellemvonásaik/megmozdulásaik, sõt szinte csak azok, de ez benne a jó. Egyébként nyugodj meg, a végére a szívedhez fognak nõni. :)
Teljen mértékeben egyetérték.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Egy barátomnak letöltöttem egy Dragonball GT részt, hogy megmutassam milyen idióta hangjaik vannak japánul a felnõtt SonGoku, SonGohan, stb-nek. A gond ott kezdõdött, hogy kíváncsiságból megnéztem a részt. És nem akaródzott pörgetnem, és még jól szórakoztam is rajta... és hirtelen kedvet éreztem a teljes DB megnézéséhez. Lõjetek le könyörgöm!!! Ez már a vég! De tényleg kedvem lenne megnézni, mert olyan aranyos és poénos :)

Várom a kövezést :haha:

Necrid^

#4134
Quote from: FazékEgy barátomnak letöltöttem egy Dragonball GT részt, hogy megmutassam milyen idióta hangjaik vannak japánul a felnõtt SonGoku, SonGohan, stb-nek. A gond ott kezdõdött, hogy kíváncsiságból megnéztem a részt. És nem akaródzott pörgetnem, és még jól szórakoztam is rajta... és hirtelen kedvet éreztem a teljes DB megnézéséhez. Lõjetek le könyörgöm!!! Ez már a vég! De tényleg kedvem lenne megnézni, mert olyan aranyos és poénos :)

Várom a kövezést :haha:
:haha: akkor hajra! alj neki nézni! Föleg a GT
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: FazékEgy barátomnak letöltöttem egy Dragonball GT részt, hogy megmutassam milyen idióta hangjaik vannak japánul a felnõtt SonGoku, SonGohan, stb-nek. A gond ott kezdõdött, hogy kíváncsiságból megnéztem a részt. És nem akaródzott pörgetnem, és még jól szórakoztam is rajta... és hirtelen kedvet éreztem a teljes DB megnézéséhez. Lõjetek le könyörgöm!!! Ez már a vég! De tényleg kedvem lenne megnézni, mert olyan aranyos és poénos :)
Várom a kövezést :haha:
Nézd meg nyugodtan, aztán a mangát is olvasd el, mert az talán még jobb (esetleg: anime XOR manga).
(Mindenesetre ha az animét leszeded, akkor a sima DB sorozatból pár részt tarts meg nekem lécci! Kb majd megmondom honnan.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: FazékLõjetek le könyörgöm!!!
Hehe. :lol:
Fazék --->:linsux:<---- Moha


Ja, és ha már lövöldözés:  :uzi::3x3:<-- az a fazon, aki feltalálta a PDA-t

sirtomi

Quote from: FazékEgy barátomnak letöltöttem egy Dragonball GT részt, hogy megmutassam milyen idióta hangjaik vannak japánul a felnõtt SonGoku, SonGohan, stb-nek. A gond ott kezdõdött, hogy kíváncsiságból megnéztem a részt. És nem akaródzott pörgetnem, és még jól szórakoztam is rajta... és hirtelen kedvet éreztem a teljes DB megnézéséhez. Lõjetek le könyörgöm!!! Ez már a vég! De tényleg kedvem lenne megnézni, mert olyan aranyos és poénos :)

Várom a kövezést :haha:
Ne is emlegesd, mert még én is nekiállok ;)

Relunx


Fazék

:eeek: váó! nem számítottam ekkora támogatásra :haha:

megyek és elkezdem letölteni :D