Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: Fazék:eeek: váó! nem számítottam ekkora támogatásra :haha:

megyek és elkezdem letölteni :D
Mondom, hogy többet ne beszéljetek róla! Már felkerült a holnapi teendõim közé, hogy elhozzam a haveromtól az összeset :D

Rune

Quote from: FazékVárom a kövezést :haha:
Miért? Jó kis sorozat az:)
A Dragonballon meg a Zeden nõttünk fel :lul:
"That is Not Dead Which Can Eternal Lie... And With Strange Aeons Even Death May Die." - H.P. Lovecraft

ArchElf

Quote from: MohaHehe. :lol:
Fazék --->:linsux:<---- Moha


Ja, és ha már lövöldözés:  :uzi::3x3:<-- az a fazon, aki feltalálta a PDA-t
[OFF]
Mi a gond a PDA-val? Most találtam rá egy király Japán-karakterfelismerõ progit. Csekk Japan/Nyelv topic.
[/OFF]

AE

あさ。。。あさだよ。。。あさごはん たべて がっこう いくよ。。。

0118 999 881 999 119 725...3

Necrid^

Quote from: sirtomiMondom, hogy többet ne beszéljetek róla! Már felkerült a holnapi teendõim közé, hogy elhozzam a haveromtól az összeset :D
Az mondjuk Engem Érdekelne. Öszzes szó azt akarja jelenteni hogy mind 3? DB,Z,Gt?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

sirtomi

Quote from: NecridAz mondjuk Engem Érdekelne. Öszzes szó azt akarja jelenteni hogy mind 3? DB,Z,Gt?
Db és GT biztos hogy teljes. Remélem kiírta dvd-re és nem törölte le, mert akkor gyilkolni fogok. Most baromira meg akarom nézni az egészet  :ejj:

Ramiz

Quote from: sirtomiDb és GT biztos hogy teljes. Remélem kiírta dvd-re és nem törölte le, mert akkor gyilkolni fogok. Most baromira meg akarom nézni az egészet  :ejj:
Miért laksz olyan messze... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: sirtomiDb és GT biztos hogy teljes. Remélem kiírta dvd-re és nem törölte le, mert akkor gyilkolni fogok. Most baromira meg akarom nézni az egészet  :ejj:
Nemtod vhol feltenni?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

L.Mole

Most néztem meg... fájt... Fájt abbahagyni. Rég okozott TV sorozat ilyen jellegû addikciót nálam. Eredetileg csak a humor miatt kezdtem nézni, de megszerettem a karaktereket és most hiányoznak. Hiába hogy sokszor sablonos olykor-olykor erõltetett, az egészen átsüt valami kellemes optimizmus, egy nagykanál jókedv, és egy kis szomorúság (csakhogy pikáns legyen). Pedig Isten látja lelkem nem csípem a romantikus sztorikat, de ez még engem is meghatott. Talán ha lenne egy rendes bejezése, egy olyan megnyugtató lezárása a történetnek, akkor könnyebb lenne az elszakadás. Gondolom jön majd a következõ évad, de félek hogy a csattanós befejezés helyett lassú haldoklást kapunk majd, egy lassan de biztosan ellaposodó történetben. Bár ne lenne igazam. Nem szeretném ha a fantáziámra lenne bízva a happy end, én látni akarom!

Relunx

Erementar Gerad 19-21! Nagyon tetszett!
És ha minden igaz ma megnézem a 22.dik részt! Alig várom már a 23.dik részt!

Relunx

death_scythe

#4149
Quote from: White SeeDHát igen. Azem csatlakozok a gundam rajongók táborához:)
Mindenesetre nem kellett volna megnéznem a desty-nt (utána játszódik közvetlenûl) mert egy halom részt lelõ. Pl mikor meghal az a lány. Az egész 50 részt úgy néztem, hogy vajon mikor hal meg, A 49-es résznél már kezdtem aggódni, hogy mi a fene? kihagytam volna egy részt. Erre az utolsó részben hal meg. Azért ez nem volt semmi. Kár volt, mert ekkor hal meg az a kapitány is. Legalább is majdnem:)
Így elégé sok ismerõs helyzet volt, de szerencsére a történet igencsakkicsi részért fedi le.
Akkor úgy átlagvélemény:
Történet nagyonkirály. A szereplõk, azoknak lelki fejlõdése megaszuper. Kevés olyan anime van, ami ennyire bemutatná, hogy a háború értelmetlen és végtele köre milyen könnyen el tud harapódzni és szinte semmi esély a kiszállásra úgy hogy mindkét fél elégedett lehessen. De csak az ostoba én öltem, ezért te is ölsz, ezért én bosszút állok és létrejön a végtelen körförgás.
A történet tele van nagyon jó 180 fokos fordulatokkal amik viszont mind logikusak és nagyon jól megszervezettek. Végre világossá vált egy halom dolog amit nemigen értettem a Destiny-ben.
A harc a szokásos. Gyakorlatilag nélkülöz minden newtoni fizikát. A robotok mozgása irreális, és a pilóták igenkönnyen kibírnak jópártucat G hatást:) Viszont kétségtelenûl látványosak. Ami szokásosan nemnagyon tetszett, mikor a fõszereplõgy gyak sérthetetlenke és irtják a sima robotokat/ellenfeleket tonnaszám, míg rajtuk egy karcolás sem esik:p)
A szereplõk jók, és nagyon sokszínû a jellemskálájuk. És a fejlõdésüket is nagyon királyúl megcsinálták. A zenék is igen jók voltak, és a szokásos sûrûn váltják az introt és az outrot. De sokszor csak zeneileg, képileg nem:)
Most már csak azon gondolkodom, hogy melyiket nézzem meg most. Kezdtem nézni a bemutatókat, de aszem az lesz leszedek mindegyikbõl 1-1 részt és majd azután dõl el hogy melyik legyen.
Mindenesetre minden scifi/mecha rajongónak erõsen ajánlom, hogy nézzen bele a GUNDAM-ba. Én eddig csak SeeD-et és a  Destiny-t láttam, szal csak ezt tudom ajánlani. De ezt a kettõt nagyon:)

Én ugyan eddig csak a Seed-t láttam meg a Gundam Wing sorozatot plusz filmet(elõbb a sorozat utána a film a helyes idõrendi sorrend).A Seed-del úgy voltam hogy nekem az elején lévõk mecha-k nem jöttek be annyira (mintha kicsit törékenynek tüntek volna) a vége felé már a gépek is jók voltak és amúgy a történet végig tetszett ezért is nem hagytam abba az elején a kicsit béna gépek miatt.
Gundam Wing-rõl meg annyit nézz az avatárom-ra(aki nem ismerné fel, Duo Maxwell-t ábrázolja az avatarom) aztán a nevemre és már is kitalálhattad a véleményemet róla. Hozzá tartozik hogy elfogult vagyok a sorozattal kapcsolatban(lehet hogy a történet nem a legjobb) de a mecha-k szerintem nagyon királyak :jee: . Ez volt egyike az elsõ sorozatoknak amit meg néztem, és nagyon tetszett (egy sorozat amiben energia pengés kaszás robot van és Deathscythe-nek hívják nem lehet rossz). Mindenesetre ha épp nem nézel semmit és azon vacilálsz melyik Gundam-ot nézd szerintem nézd meg a Wing-et(mint fent említettem elõbb sorozat aztán film).
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

death_scythe

Quote from: White SeeDThanx az ajánlást. Vére egy Gundam rajongó, aki tud ajánlani :jee:
Azt nem tudodm, hogy melyik részben van mikor atommal támadják a Plant és lelövik az egyik kolóniájukat?
ööö... lehet hogy velem van a baj de nem értem a kérdést azt értem mirõl beszélsz csak hogy mire vagy kiváncsi azt nem.
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Moha

Quote from: L.MoleGondolom jön majd a következõ évad
AniDB szerint 2006-ra ígérnek egy OVA-t. Én is nagyon kíváncsi leszek rá! :)
Quotede félek hogy a csattanós befejezés helyett lassú haldoklást kapunk majd, egy lassan de biztosan ellaposodó történetben.
Hát ne legyen igazad!

Toroco

Én tegnap éjjel fejeztem be a Chobitsot. Nagyon rövid idõ alatt néztem végig. Egyik rész után jött a másik, nem tudtam elszakadni. fõleg mikor a vége fele az elejéhez képest eléggé eldurvultak a dolgok. A végén nem tudtam eldönteni hogy mit tegyek, sírjak nagy nevessek. Mert hát a vége azért jó, sõt ennél jobb vége nem is lehetne, de mégsem voltam túl boldog mikor belegondoltam hogy vége. Chii annyira belopta magát a szívembe, olyan aranyos, szép, kedves, öszinte és odaadó, hogy fájt hogy vége a sorozatnak és nincs több rész. Tegnap éjjel csak ez járt a fejemben, meg ma egész nap, és még most sem nagyon tudok gondolni másra. Én szivesen lennék Hideki helyében.

Szal én oda meg vissza vagyok ezért az animéért. Fene tudja még hányszor fogom végig nézni, de a DVD verziót muszály lesz megszereznem.

Toroco


Alkyra

Nincs, de ha ennyire tetszett a Chobits, akkor nagyon ajánlom a Saber Marionetett J(egy kicsit régi, de eszméletlen jó anime) vagy a Hand Maid May-t.(ez már mai darab.^^)
Egyb. nézd meg az chobits ovat(mi történt egy évvel késõbb azután). :)
Vagy ha ennyire tetszik, akkor olvasd el a mangát.(asszem mot én is ezt fogom tenni...) :jee:

Necrid^

#4155
Hát elég sok duma volt benne alig lehetet követni õket.még hát akcio is alig volt.Várjuk a köv részt.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Quote from: NecridHát elég sok duma volt benne alig lehetet követni õket.még hát akcio is alig volt.Várjuk a köv részt.
illetve a feliratot is, ne? :haha:

Necrid^

Quote from: Fazékilletve a feliratot is, ne? :haha:
Hát igen. de érted néha az ember ért egy 1-2 szót,fogalmat. de ebbe csak blablabla. de azé jó volt :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Toroco

#4158
Quote from: AlkyraNincs, de ha ennyire tetszett a Chobits, akkor nagyon ajánlom a Saber Marionetett J(egy kicsit régi, de eszméletlen jó anime) vagy a Hand Maid May-t.(ez már mai darab.^^)
Egyb. nézd meg az chobits ovat(mi történt egy évvel késõbb azután). :)
Vagy ha ennyire tetszik, akkor olvasd el a mangát.(asszem mot én is ezt fogom tenni...) :jee:
Jó hogy említed pont most akartam kérdezni hogy van e és honnan lehet leszedni, meg van e felirat hozzá. USTEAM ftpn nem láttam hogy fent lenne. Tudsz valami helyet mondani ahonnan leszedhetem?

Azt láttam hogy most uj omgk vannak fent ilyen néven [a4e]Chobits_04[divx5.05].ogm. akkor most menyivel jobb mint az elözõ? Méretbeli pár mega különbségek vannak. Még nem vagyok járato s az animék terén.

A mangát pont tegnap éjje ma éjjel kezdtem leszedni és olvasni. Haverom mondta honnan, és mondta hogy érdeklõdjek van e ova belõle.  :)

SaiyaGin

Quote from: NecridHát elég sok duma volt benne alig lehetet követni õket.még hát akcio is alig volt.Várjuk a köv részt.

Kösz az infót, akkor inkább megvárom a subot.  :)

via_mala

Quote from: Torocoesetleg nincs meg valakinek?
Asian DVD Club-on 1-7 DVD torrentek
Az utolsó torrent a 6-7. DVD egyben 8.47 GB, a többi 4 GB körüli.
Regisztráció szükséges!
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

death_scythe

#4161
Quote from: White SeeDNa ne.Szal többek közt az okozza az egyik bonyodalmat a seed desteny-ben, mert a julius 7 nevû kolóniát (ami televolt civilekke és a föld erõi nagylelkûen megszórtak atommal, és pármillióan odavesztek) becsapódik a földbe. Válaszól a Zaft, vagy akkor még nem tudom mi volt kinyírta a nukleáris erõforrásokat a földön, hogy többé ilyen ne történhesen meg. Persze ennek a problémának meglett a megoldása a seed-ben
Én annak a sorozatnak/filmnek a címére lennék kiváncsi amiben ez benne van.
Mondjuk most szedtem le a wing elsõ részét, és megnéztem. Aszem ez lez a köv célpont:)
Nagyon tetszik a klasszikus rajzolás, fegyverhangokamik még a Spaceship Yamato korából maradtak ránk:)
A szereplõk viselkedése is nagyon bejön. Aszem ez is ettszeni fog:)

Ha jól értem a Bloody Valentine nevû eseményre vagy kiváncsi amire mindig utalnak a seed elsõ részeiben, nos ez legjobb tudomásom szerint(lehet hogy tévedek) nem lett megfilmesítve ez csak amolyan indoklás az elején a seed-nek hogy mi miért történik. Ja igen azt elfeljtettem mondani hogy csak a seed-nek és a seed destiny-nek "csilivili" a rajzolása ha jól tudom a többi inkább olyan mint a Wing-nek(bár a Wing filmjének egy fokkal jobb a rajzolása technikai szempontból). Ha  szereplõk viselkedésénél arra utalsz amikor Heero azt mondja Releena-nak hogy meg fogja ölni akkor ne izgulj, egy párszor ez még elõ fog fordulni :D .
U.i.: Duo Maxwell+Deathscythe RULZ :jee:
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

via_mala

#4162
Quote from: Nimlotugyan találtam helyet ahol lehetne játszani de a szabályokat csak angolban találtam, és úgy tûnik hogy nem elég az angol tudánûsom hogy meûértsem. szóval ha valaki tudna  segíteni vagy esetleg tud játszani és hajlando lenne megtanítani annak nagyon örülnék.
Magyar Go Egyesület
OFF:
Ezen a weboldalon van egy tutijó magyar nyelvû go oktató is, abból meg lehet tanulni az alapokat. Illetve lehet náluk táblát és köveket is venni, de sajnos már jó ideje nincsenek mûanyag köveik, csak üveg, de az meg elég drága.
Van egy ingyenes, 9x9-es táblán játszható go játék is, ezzel érdemes gyakorolni, ill. vannak internetes játékszobák is, ahol játszható ez a remek játék.
A Hikaru no Go animét meg már én is rég meg akarom nézni, de egyszerûen képtelen vagyok rá idõt találni, most is 3 sorozatot nézek párhuzamosan (School Rumble/Fullmetal Alchemist/Chrno Crusade), és vagy 10 másik már be van táblázva.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács

Toroco

Quote from: via_malaAsian DVD Club-on 1-7 DVD torrentek
Az utolsó torrent a 6-7. DVD egyben 8.47 GB, a többi 4 GB körüli.
Regisztráció szükséges!
Hálám üldözni fog  :jee:  :haha:

sirtomi

Most néztem meg az elsõ résut. Érdekes.
Elsõre kicsit furcsa a karakterek rajzolása, a háttér viszont nagyon szép.
A történet is érdekesnek tûnik az elsõ rész után, kiváncsi vagyok a folytatásra.

Necrid^

Quote from: SaiyaGinKösz az infót, akkor inkább megvárom a subot.  :)
Sztem is várd meg. még 1 óra és kiadják.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ready2

most fejeztem be full metal panicot es fmp fumoffu-t es ez utobbi kulonosen tetszett, szerintem egyik legjobb comedy stilusu anime. sokszor nagyon mulatsagos, de ugyanakkor nem azaz agyon ökörködött fajta, amin az emberek egy resze (pl en) csak bamban ertetlenkedik.

Necrid^

Quote from: Ready2most fejeztem be full metal panicot es fmp fumoffu-t es ez utobbi kulonosen tetszett, szerintem egyik legjobb comedy stilusu anime. sokszor nagyon mulatsagos, de ugyanakkor nem azaz agyon ökörködött fajta, amin az emberek egy resze (pl en) csak bamban ertetlenkedik.
Egyetértek.uccso részen elég komoly volt :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Read or Die TV 14. rész.

Hát, még mindig tetszik! :jee: Az a legjobb, hogy eléggé változatos, egyik rész akciódús, másik inkább elgondolkodtató és emiatt sosem laposodik el a történet. Sajna kevés idõm van mostanság és elég lassan tudom csak nézni, de most már tuti, hogy kedvenc lesz belõle. :)
Nincs valakinek egy "normálisabb" verziója belõle? Én most az AnimeFin félét nézem, és bár minõségre nem rossz, elõfordulnak benne fordítási hibák (pl. most a 14. résznél jöttek rá, hogy eddig rosszul írták az egyik szereplõ nevét :rolleyes: ), nomeg hiába OGM formátum, mégis hardsubos. Váltig nem értem, hogy ha egyszer OGM-be dolgoznak, akkor mi a francnak kell ráégetni a feliratot. :ejj:
Na mindegy, szóval egyelõre: a ROD király sorozat! :kiraly:

L.Mole

Quote from: NecridEgyetértek.uccso részen elég komoly volt :D

Fumoffu uccsó rész verhetetlen a komédia kategóriában. Etalon, csúcs, csoda!



 :hail: