Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: Raggie GordonAz bizony segített nekem is. Sokkal jobban oda tudsz figyelni a történet részleteire, meg az apróbb dolgokra, és nem a bonyolult angol szöveg egyes szavait kajtatod a szótárban(legalábbis nekem így volt :) ).
Nem szótáraztam, de néha pausa volt, hogy rendesen végig olvassam a feliratot  :haha:

Hétvégén megnéztem a Wrath of the Ninja címû animet.
A minõsége nem volt túl jó, de azért élvezhetõ volt.
Tetszenek ezek a japán történelmi jellegû ninjas animek. Ennek is egész jó volt a története és nagyon jó végig a hangulata.
A rajz is egész jó volt, kicsit régiesnek tûnt, bár nem tudom mikori film.

Ramiz

Quote from: RouninRamiz: miért ne? Ettõl nem fogtok kiközösíteni :/

Persze hogy nem! Miért közösítenénk? Ne érts félre!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Mattanja

Quote from: sirtomiA rajz is egész jó volt, kicsit régiesnek tûnt, bár nem tudom mikori film.
1989-es.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Alkyra

Quote from: MohaÖöö...ez még nem volt fent? Pedig úgy emlékszem, innen töltöttem le.
De akkor felpakolom a Midori no Hibi mangával együtt. :)

Midori no Hibi manga?
Az angol vagy a magyar?

Oh és Katz:
Köszönöm a segítséget. :D

Fazék

Quote from: AlkyraMidori no Hibi manga?
Az angol vagy a magyar?
angol

zool

Bocs, lehet kicsit durvábban írtam Hellsingrõl mint kellett volna, azok után engem is lehordtak, pedig csak annyit írtam Cowboy Bebop nekem nem jött be mert...

Amúgy szerintem indokoltam, nekem nem jön ez be, hogy fõhõsnek levágják fejét, darabokra lövik meg minden, aztán csak röhög és feltámad.

zool

Quote from: sirtomiHétvégén megnéztem a Wrath of the Ninja címû animet.
A minõsége nem volt túl jó, de azért élvezhetõ volt.
Tetszenek ezek a japán történelmi jellegû ninjas animek. Ennek is egész jó volt a története és nagyon jó végig a hangulata.
A rajz is egész jó volt, kicsit régiesnek tûnt, bár nem tudom mikori film.

honnan lehet letölteni? én is pont ilyeneket keresek.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: zoolAmúgy szerintem indokoltam, nekem nem jön ez be, hogy fõhõsnek levágják fejét, darabokra lövik meg minden, aztán csak röhög és feltámad.
A mangát olvastad? Abban még durvább dolgok is vannak! :D :__devil:
Mondjuk nekem semmi bajom avval, hogy nem tetszik neked, az ismeretségi körömbõl még vannak egy páran akiknek nagyon nem jött be. Szerény személyemnek, mondjuk az egyik nagy kedvencem(a CB mellett :D ), és még nem is láttam hasonló hangulatú/hatású animét(kivéve talán a Vampire Hunter D-t :jee: ).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

katz

Köszönöm annak aki feltöltötte. :merci: Nagy poén volt :lul: :jee:

Mattanja

Quote from: Raggie Gordonmég nem is láttam hasonló hangulatú/hatású animét(kivéve talán a Vampire Hunter D-t :jee: ).
:eeek: :wtf: Ez a kettõ szerinted hasonlít egymásra akár egy kicsit is?
Quote from: katzKöszönöm annak aki feltöltötte. :merci: Nagy poén volt :lul: :jee:
Szívesen.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

noriko

Nem hallottam róla elõtte semmit, nem is néztem utána, úgyhogy elvárásaim sem voltak. Szerencsére sikerült kihalásznom egy jó animét! :)
Tetszett. Az elején mondjuk megijedtem a karakterek kinézete miatt, és ez végig zavaró volt kicsit, mert jobban szeretem az élethûbb karaktereket, de maga a történet átsegített ezen a ponton is szerencsére. Bár az is igaz, hogy magát az alapgondolatot már rengetegen feldolgozták, szóval sok újat nem ad, de azért jól meg lett csinálva. Fõleg a Battle Angel Alita, meg a Chobits jutott közbe eszembe. Meg még biztos van párszáz egyéb...hehe Animatrix is akár.
"I wish I could, but I don't want to."

Ramiz

Quote from: Shiroi:eeek: :wtf: Ez a kettõ szerinted hasonlít egymásra akár egy kicsit is?

Hát igen... :rolleyes: A vámpíros témán kívül szinte mindenben szöges ellentétei egymásnak... :)

Noriko: a Metropolis azért "kicsit" korábban készült az említetteknél, fõleg a sztori (még egy fekete-fehér film is készült belõle régen (Fritz Lang rendezte)).
A jazz hogy tetszett benne? ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: Shiroi:eeek: :wtf: Ez a kettõ szerinted hasonlít egymásra akár egy kicsit is?
Bennem hasonló hatást váltottk ki,... na jó nem egészen de azért mégis. Nna ezt jól megmondtam.
Azért mindketten más vámpírokat gyilkolásznak le...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonBennem hasonló hatást váltottk ki

Ebbe nem lehet belekötni...
És melyik tetszett jobban?
Nekem a Bloodlust (Hellsing mangában jó, az anime csak "kedvcsináló"... a zenéje "elmegy" :cool: :D )

Raggie

Az animébõl persze, hogy jobb a Bloodlust, mivel a Hellsinget már tárgyalt okokból jól elbaltázták. Az viszont naggyon jó!
A Hellsing zenéje tényleg jó, de külön nem nagyon hallgatható. Letöltöttem az FTP-rõl mindkét albumot, de nem nagyon lehet egy CD-nyi válogatást se csinálni... :(

Well, do ya, punk?"

Damnatus

Hali!
Quote from: norikoTetszett. Az elején mondjuk megijedtem a karakterek kinézete miatt, és ez végig zavaró volt kicsit, mert jobban szeretem az élethûbb karaktereket
Én is így voltam vele, ráadásul magyarul láttam, és elõször azt hittem, hogy nem is anime!

Raggie

Quote from: RamizA jazz hogy tetszett benne? ;)
Nagyon jó zenék, nagyon jókor berakva a képsorok alá! Igazi jazz csemege!(szvsz) :jee:

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: Raggie GordonBennem hasonló hatást váltott ki,... na jó nem egészen de azért mégis. Nna ezt jól megmondtam.
Azért mindketten más vámpírokat gyilkolásznak le...
Erdekes, nalam is egy kategoriaba kerultek, valahogy ugy mint a Dr Jekyll es Mr Hyde + Drakula + Frankenstein trio, de ha meg kene indokolni, bajban lennek...

D vs Hellsing. Hellsing nyert. A regi D kinezete neha mar zavar, az uj rajzstilusa szinten nem az esetem, de a tortenet es a hangulat mindkettonel megfogott. Eljenek a vampirok!  :__devil:  Mar ha elnek... :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Raggie

Quote from: KvikvegD vs Hellsing. Hellsing nyert.
Még úgy is, hogy tudod hogy a manga sokkal jobb?(mind történetileg, mind megvalósításilag... lehet, hogy ott nincs a zene( :jee: ), de a fekete fehér nagyon beüt!)

Well, do ya, punk?"

Pirula

Hosszú animeínséges idõ után végre sikerült befejeznem a Fruits Basket-et. Elõször kicsit fura volt a rajzolása, olyan szögletesebbnek vagy milyennek tûnt, de idõvel megtetszett. Intro/ending zenéje is szép, meg úgy illik a sztorihoz. Néhol kicsit lassú a sztori, idõbe telik míg jól kibontogatják az egyes személyiségeket.
Már nem az elsõ sorozat amiben feltûnik, de meg kell mondjam azért lehet valami a japán nevelésben hogy ilyen kötélidegzetû, minden tekintetben mintagyerekeket nevelnek mint itt teszemazt Tohru, akik ráadásul elég jól képesek elviselni a természetellenes vagy -feletti dolgokat a közvetlen környezetükben. :)

Ramiz

Quote from: Raggie Gordona fekete fehér nagyon beüt!

Tudhatnád, hogy a fekete és a fehér közül csak az egyik üthet be nagyon, mert a másiknak utána matt van!

zolan43

Az elsõ három rész után tetszik. Mindegyik kerekter külön egyéniség.
Mindegyik rész végén van "videóklipp"?

-----------------------------
ui: A sakkos poén tetszett. :jee:

uui: Még jó hogy nem az elsõ gondolatomat postoltam zool véleményére...

noriko

Quote from: Ramiza Metropolis azért "kicsit" korábban készült az említetteknél, fõleg a sztori (még egy fekete-fehér film is készült belõle régen (Fritz Lang rendezte)).
hmm..oké. nem is úgy gondoltam hogy lopták az ötletet, hanem hogy nekem nem volt újdonság. És ezért nem is egyedi a sztori.
QuoteA jazz hogy tetszett benne? ;)
:jee:

Her and Her Cat:
Van vagy 4-5 perc, gyorsan megnézhetõ, mindenkinek ajánlom! Kellemes, olyan mint egy költemény...vagy nem is tudom...egy hangulatjelentés.

(Ramiz: Hoshi no koe engem sem fogott meg igazán.;))
"I wish I could, but I don't want to."

Fazék

A Comedy-t senki sem nézte meg ajánlásomra, vagy ennyire rossz volt, hogy inkább még csak nem is véleményeztétek? :)

.Attila

Quote from: RamizTudhatnád, hogy a fekete és a fehér közül csak az egyik üthet be nagyon, mert a másiknak utána matt van!
Raggie, Ramiz... ti ketten eléggé kezdtek eltérni a tárgytól, irány az offtopic, mielõtt vmelyik moderátor bácsi áll itt neki törölgetni ;)

Alkyra

Nah végignéztem az Onegai Teachert is. :D
Húúúú de jóóóóó volt!
Gyönyörû grafika, szép történet, sok érzelem s csavar, remek összeállítások, kitûnõ zene.
A fene essen belé hogy ilyen rövid. :D
(most épp a dvd filmeket töltöm...)
Értékelés:98%

Kár, hogy az ilyen jó animékbõl csak ilyen kevés részt csinálnak(Midori no Hibi, Chobits, Vandread stb stb...)

Ramiz

Quote from: noriko(Ramiz: Hoshi no koe engem sem fogott meg igazán.;) )
(Csak halkan... :) )[/SIZE]

Damnatus

Hali!
Quote from: Ramiz
(Csak halkan... :) )
Persze, mert a mechás rész nem kellett volna bele, vhogy másképpen is meg lehetett volna oldani. De nekem a többi rész tetszett.