SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

sirtomi

A pályán kívül levő játékos. Ha önként megy ki vagy saját társa sodorja ki bizony ő számít az utolsó védőnek. Mégha fekszik is mivel bíró nem állapíthatja meg ilyen helyzetben hogy sérült-e :)
Vicces szabályok vannak. A kezezés megítélése is a bírón múlik, meg ez a helyzet is :)

Ramiz

Mi a véleményetek az elektródás sportolási módszerekről?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

#362
Quote from: Ramiz on 2008-06-09, 23:12:32
Mi a véleményetek az elektródás sportolási módszerekről?
Mit értesz ezalatt? Azt hogy ülök a fotelben és elektródákkal ingerlem az izmaim? :)

Szerk:
Na Pul Sanyi megmagyarázta hogy ezt lesnek kellett volna ítélni. Jogosan voltam én is ideges miatta.

minuszmiki

Érdekes döntése volt bőven a svédnek. Szerencsére nem ezen múlott a meccs.

sirtomi

Azért egy ilyen körülmények között kapot gól megviseli a csapatot. Jön az idegeskedés meg a kapkodás, amiből meg jön a második gól :)
Ami mondjuk nagyon szép volt.

minuszmiki

Nyilván, de jobban játszottak a hollandok, megérdemelten nyertek, még ha az olaszoknak nem is volt szerencséjük. Viszont a 0-3 elenére kifejezetten jól játszottak, pechükre volt egy még jobb csapat a pályán. A délután mutatott játékkal nem bírom elképzelni, hogy a kutyaütő franciáknak vagy románoknak bármi keresnivalójuk lesz ellenük. Egyik csapat sem érdemelt volna pontot azon a meccsen.

sirtomi

Francia - Román meccsnek a csak a 2. félidejéből láttam valamit, de az nem volt nagy szám.

minuszmiki

Az egész meccs olyan volt. Ha volt három egymást követő pontos passz abban, amit láttál, akkor a meccs legszínvonalasabb részét sikerült elcsípned.

sirtomi

Asszem nem volt :)

Fazék

Quote from: minuszmiki on 2008-06-09, 23:58:04Egyik csapat sem érdemelt volna pontot azon a meccsen.
sztem így jártunk a legjobban. ha ilyen játék mellett bármelyikőjük rúgott volna gólt, és kapott volna érte 3 pontot, még mérgesebb lennék. innentől drukkolok az olaszoknak és a hollandoknak. franciák essenek ki jól.

amúgy csak én unom halálosan a "halálcsapat" szöveget?
annyiszor mondják, lehetne szervezni közös nézést és "halálcsapat" ivászatot :D

minuszmiki

Úgy értettem, hogy a mai eredményért (és játékért) nem érdemelne pontot egyik csapat sem. Egyébként egyetértek, a halálcsoport szöveg tényleg nagyon unalmas. Büntetni kéne a használatát.

Én

Quote from: minuszmiki on 2008-06-10, 01:27:53
Büntetni kéne a használatát.
Quote from: minuszmiki on 2008-06-10, 01:27:53
halálcsoport
b& :D
Mellesleg egyetértek, de ezen kívül tetszik a kommentálás. m1-et foci téren sokkal jobban szeretem rtl klubnál... Erről jut eszembe, slightly related: mióta van a sport 1 a drágább csomagban? Rég nem néztem, de hétvégén néztem volna egy meccset, erre nem tudom fogni.

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-06-10, 01:32:54
Mellesleg egyetértek, de ezen kívül tetszik a kommentálás. m1-et foci téren sokkal jobban szeretem rtl klubnál...
Bár Egri Viktor barátunk szíve elég egyértelműen az olaszok felé húzott ma, és egy idő után zavart is, mégis valóban nagyságrendekkel jobb az RTL amatőrjeinél.

teraflare

Quote from: Ramiz on 2008-06-09, 23:12:32
Mi a véleményetek az elektródás sportolási módszerekről?
ha ezek azok amit sirtomi is mond akkor önmagában ne. az izmaid lehet megerősödnek de nem csak izomból áll a mozgás. ugyan még nem volt rá példa (legalábbis nem hallottam), de lehet hogy úgy járhatsz vele mint a kezdeti szteroidos időkben az emberek. az izom erős lesz, de az inak nem edzettek és az izom szó szerint letépi önmagát a csontról (lehet ez is csak urban legend  ^^"). de ez nagyon szélsőséges eset és nem hinném hogy ennyit erősítenének.

sirtomi

#374
Az biztos hogy hatásosak, nem véletlenül használják gyógytornákon is. Haverom gipszelt lábát is így erősítették meg egy kicsit, de aztán jöhetett a rendes mozgás :)

teraflare

Quote from: sirtomi on 2008-06-10, 12:30:09
Az biztos hogy hatásosak, nem véletlenül használják gyógytornákon is. Haverom gipszelt lábát is így erősítették meg egy kicist, de aztán jöhetett a rendes mozgás :)
Ez igaz. Egyezzünk ki egy "elsőrangú edzés kiegészítő"-ben.  :tezsvir: Én akkor is a jó kis hagyományos mozgolódásnál maradok. :haha: (maradi vagyok no, nem hiszek az örödi kütyükben. boszorkányság  :_piszka:)

Fazék

a svédektől se vagyok elájulva, de ezek a görögök menjenek már haza. szegények most nem is értik, mit kéne csinálniuk, hogy immár a védekezés nem elég a győzelemhez két kapott gól után. ezek mit is nyertek? na mindegy, most nem ugrik be, de már akkor is nagyon bosszantott. az ilyen csapatok jelentik a foci halálát.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

minuszmiki

Quote from: Fazék on 2008-06-10, 23:34:35
a svédektől se vagyok elájulva, de ezek a görögök menjenek már haza. szegények most nem is értik, mit kéne csinálniuk, hogy immár a védekezés nem elég a győzelemhez két kapott gól után. ezek mit is nyertek? na mindegy, most nem ugrik be, de már akkor is nagyon bosszantott. az ilyen csapatok jelentik a foci halálát.
Akkor tudtak gólt lőni, miközben nem kaptak, és ez elég volt. Persze ettől még nem játszottak szépen, de hatásos volt. Szerencsére ma nem, a támadóbb szellemű csapat nyert, aminek örülök, még ha tényleg nem is voltak túl meggyőzőek a svédek. A spanyolok viszont délután nagyon is, és a csoport állása miatt most már nem mehetnek ki védekező felfogásban se a görögök, se az oroszok. Lesznek még itt jó meccsek.

Én

A döntő idején leszek Spanyolországban, a mai játékuk alapján remélem, hogy a helyiekkel együtt izgulhatok majd. :D
Görög - Svéd: "A görögök nagyon beáltak védekezésre, és nem tudtak váltani. Mondjuk a svédek is, de nekik megvillant egy csatár-sztárjuk... Lehet azért, mert nekik volt."

sirtomi

Szerintem jók voltak a svédek, ennyit sem vártam tőlük. Görögöktől meg kb ennyit, hiába az EB győzelem, ha felkészülés alatt mi is megvertük őket :)

Oroszokat sajnálom, reménykedtem benne, hogy talán ők lesznek a meglepetés csapat.

Én

Now that's what I'm talkin' about! :hopp:

minuszmiki


Én

#383
Nyah, nagjó meccs volt, bár én nem titkoltan a cseheknek drukkoltam, a portugálok most tényleg jobbak voltak. Nem szeretem C. Ronaldo-t, de nagyszerű focista, azt el kell ismernem. Nem értem, Koller miért nem jött be előbb (bár vicces volt, hogy még így is az alacsony Sionko fejelgetett meg lőtt... :D ). Azért szerencsére bőven van esélyük még a cseheknek, nem szívesen látnám őket kiesni.
ed: Simao mi a rákot csinált? Nem épp így emlékeztem rá, hogy minden bszottnagy helyzetben nézegeti a labdát addig, amíg beér egy védő...

Fazék

ez a cseh csapat nem volt az igazi. volt pár nagyon gusztustalan durva megmozdulásuk. nem voltak szimpatikusak. egy Nedved-et igencsak hiányoltam a csapatból :(

minuszmiki

Kollert reméltem nem hozza be Brückner, se Svájc ellen, se ma nem nyűgözött le, bár ebben az ívelgetős játékban végülis lehetett volna bízni benne. A portugálok meg nagyon jók, és a csehek se fognak kiesni, ha így játszanak az első meccsen meglehetősen sótlan játékot bemutató törökök ellen.
Simao tényleg nem volt valami meggyőző ma, Ronaldo viszont jól játszott, de tud jobban is.

Fazék: Nedved már a Juvéban sem volt az igazi ebben a szezonban, nem vagyok biztos benne, hogy nem csak sűrűbben lennének vele.

Fazék

Quote from: minuszmiki on 2008-06-11, 21:02:45Fazék: Nedved már a Juvéban sem volt az igazi ebben a szezonban, nem vagyok biztos benne, hogy nem csak sűrűbben lennének vele.
jó persze, tudom hogy nyugdíjazta már magát, nem lett volna elég jó, de anno az ő játéka szimpatikus volt Koller-rel együtt a legutóbbi EB-n, ez a cseh csapat számomra megosztottnak tűnt és durvának. szóval felőlem akárki továbbjuthat a csoportból a portugálok mellett, nem igazán fogok drukkolni nekik azt hiszem.

Én

#387
Svájc elleni meccset nem láttam, de ma Kollernek cirka negyed órája volt, és jóformán labdát se kapott, remélem több lehetsége lesz majd.

Fazék: Csehek pofátlanok voltak, igen... A bíró meg bamba.

Egyébként a szabadrúgásos szabály pontosan hogy van, mi után lehet ellőni? Volt ugye párszor, hogy újrarúgatták idő előtti elvégzésért (nem ma), most meg Deco nem sokat várt vele.

ED: Ez a reklám megint eszembe jutott, annak idején jót röhögtem rajta... :D

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-06-11, 21:09:26
Egyébként a szabadrúgásos szabály pontosan hoogy van, mi után lehet ellőni? Volt ugye párszor, hogy újrarúgatták idő előtti elvégzésért (nem ma), most meg Deco nem sokat várt vele.
Ha kéri a játékos a kilenc métert, meg kell várnia a sípszót. Deco nem kérte, és nagyon jól ismerte fel a helyzetet.

Fazék

Azt hiszem most veszem le a hangot a mérkőzésről... ez a kommentátor egy barom? mit reklámozza azt a kretén Uri Geller-t?  :gyagya:
valaki lökje már ki a székéből és vegye át a helyét...