SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

Próféta

A falmászás kicsit érdekel engem is, de alkatilag nem vagyok igazán rátermett. Vagy legalábbis amikor egy strandon a medence feletti falon kipróbáltam, elég siralmasan ment.  :redface:

OFF cont'd:
Quote from: .Attila on 2009-06-09, 14:35:57
Tegnap infos barátom mondta, hogy nem talál melót
Szerintem infósként (na jó, programozóként) nem talál munkát == nem talál olyan munkát, ami annyit fizetne, mint amennyit képzel magáról. Vagy ez csak régi beidegződésem, és ilyenkor, a gazdasági visszahúzódásban már nem igaz? Tény, hogy a korábban ömlesztve felvevő munkahelyek (Morgan Stanley, Ericsson, Nav N Go, Evosoft, stb.) már nem mind viselkednek így, vagy esetleg létszámstopjuk is van.

sirtomi

Ausztrál foci
Párszor láttam már valamelyik sport csatornán, de nem ismertem a szabályokat. Azt eddig is láttam hogy az általam keménynek hitt rögbi gyerekjáték ehhez képest :)

Nakedape

Quote from: sirtomi on 2009-06-12, 16:10:59
Ausztrál foci
Párszor láttam már valamelyik sport csatornán, de nem ismertem a szabályokat. Azt eddig is láttam hogy az általam keménynek hitt rögbi gyerekjáték ehhez képest :)

i smell testosteron  :Kiraly:

pár sport bele van gyúrva
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Videó alapján: ez a játék így védőfelszerelés nélkül szerintem nagy baromság.
Persze aki belemegy, az tudja, mit vállal.

Kvikveg

Utolso video 3:30-hoz komment:
Quoteaz utolsó videón van egy nagyon durva rész, amikor a csóka elkapja a labdát, és a védő olyan sebességgel gyalázza le, hogy még lassításban is csak annyit látni, hogy a labda repül tovább a támadó nélkül :)
:lol:

Egyebkent meg .Attilaval ertek egyet. A videok alapjan ez a sport tokeletesen jo arra, hogy egeszseges embereket leamortizaljon. Tuti az egeszsegbiztositok penzelik.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Nem semmi egy sport, az biztos!

NLZ

Dodgemeznek autó nélkül. A labda csak dísznek van.
[reserved]

Kuroi Tenshi

Na oda küldeném az olasz focistákat :angyali:

Hadd találjam ki: az a különbség az ausztrál foci és a
tömegverekedés között, hogy az előbbiben van labda?...

Nakedape

én is arra gondoltam, hogy C. Ronaldot meghívják promóciósan focizni, és megkérdezik, h de aussi rules, nem gond ugye, ő meg azt mondja, hogy nem.. :D

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2009-06-12, 20:24:20
Dodgemeznek autó nélkül. A labda csak dísznek van.

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-12, 20:56:56
Hadd találjam ki: az a különbség az ausztrál foci és a
tömegverekedés között, hogy az előbbiben van labda?...

:tezsvir:
        :D

Nakedape

Rugby amúgy is szimpatikus, és ha valaki nem ismerni: vagány az újzélandiak kezdése:
http://www.youtube.com/watch?v=tdMCAV6Yd0Y

persze a környéken más is tud :)
http://www.youtube.com/watch?v=8eGCsEQ15L4

Én

Ez a mai úszás sem kerül majd fel a "legkellemesebb emlékek" listájára. Leúsztam 15 hosszt jó gyorsan, aztán alig kaptam levegőt, fájt a fülem és a szívem úgy vert, mint egy géppuska. Leültem, hogy majd biztos emúlik, aztán végül olyan erővel és olyan sokat hánaytam, hogy görcsöt kaptak a törzsemben és a nyakamban az izmok. Obigatory lameness is volt: hátúszásnál egy alkalmat sem mulasztottam el, hogy beverjem a pálya végébe a fejem. Dun dun duuun... :mad:

Fazék

Quote from: Én on 2009-06-26, 17:32:08
aggasztóan régóta nem történt veled semmi komoly, de a világegyetem úgy néz ki továbbra is rendben van.

na. szóval ide szántam a hozzászólást, nem off-ba :D

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2009-06-26, 17:32:08
Ez a mai úszás sem kerül majd fel a "legkellemesebb emlékek" listájára. Leúsztam 15 hosszt jó gyorsan, aztán alig kaptam levegőt, fájt a fülem és a szívem úgy vert, mint egy géppuska. Leültem, hogy majd biztos emúlik, aztán végül olyan erővel és olyan sokat hánaytam,

1.) Előtte ettél és felkavarodott a gyomrod. Két-három évente
velem is előfordul úszásnál. Egyszercsak rosszul leszek, utána
egyre rosszabbul, majd kihányok mindent, és hirtelen megint
tök jól érzem magam.
2.) Nem melegítettél be előtte rendesen, nem volt meg előtte
az x kör bevezető/lefárasztó. Próbáld ki legközelebb úgy, hogy
előbb 4 hossz gyorsan, majd 2 lassan/normál tempóban, megint
4 gyorsan és 2 normál, stb. Pár ilyen után úgy fogod érezni, hogy
marhára elment az erőd, tök lefáradtál, kész vagy. Ekkor válts
át normál tempóra, és ússzál. Amint átestél a holtponton, utána
már sokkal könnyebben megy, utána már egybe lemehet 10
gyorsabb és közte 2-2 lassabb/normál. Nálam legalábbis így
működik.
3.) Az úszás alaposan igénybe veszi a tüdőt, a szívet meg úgy
az egész testet -- ezt a dohányzók nagyon hamar megérzik.

Én

balaaz

Én azt nem értem, hogy ha rendszeresen - viszonylag sokszor egy héten - sportol (is) valaki, akkor hogyan marad ideje pl. fórumozásra, animesorozathalmok habzsolására? Nekem pl. az elmúlt hónapokban sehogysem maradt rá időm, csak most, hogy a kissé túlzásba vitt mozgástól sikerült lesérülni és kényszerpihenőn vagyok...

Zsiga

Nyári szünet? Egyetem? :smile:

balaaz

Quote from: Zsiga on 2009-07-29, 21:45:04

:zomg: Tudtam, hogy valamit rosszul csináltam...

Kvikveg

Quote from: balaaz on 2009-07-29, 22:31:22
Quote from: Zsiga on 2009-07-29, 21:45:04

:zomg: Tudtam, hogy valamit rosszul csináltam...
:lol: Zsiga wins.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Heti párszor pár óra sport nem tölti ki az egész ébrenlétemet szerencsére, azon kívül meg ahogy Zsiga mondja, diákélet. :D

NLZ

Én kényszeresen jár ide és rakja fel a képeit, hogy legyen mit fotoshopolni. :)
[reserved]

noriko

Poroszlón 500 Ft egy óra kenu bérlés.
It was fun! :)

Bár lehet, hogy csak azért élvezem, mert mindig én vagyok a kormányos, és csak visszafogottan evezek... :D

Szervezhetnénk csoportos kenuzós outingot egyszer, ha másokat is érdekel :)
"I wish I could, but I don't want to."

Nakedape

Quote from: noriko on 2009-08-03, 13:42:03
Poroszlón 500 Ft egy óra kenu bérlés.
It was fun! :)

Bár lehet, hogy csak azért élvezem, mert mindig én vagyok a kormányos, és csak visszafogottan evezek... :D

Szervezhetnénk csoportos kenuzós outingot egyszer, ha másokat is érdekel :)
akár

én anno kenuztam a spartacusnál. egy keveset. térden rossz. akkor még csúnya lágymányosi öbölben szintén rossz :)

Próféta

Quote from: Nakedape on 2009-08-03, 13:54:48
akár
+1

Valamikor sok évvel ezelőtt túrakenuztam (ülős) egyet a Tiszán, ezt inkább nem számolom tapasztalatnak :)
Egyébként én inkább kajakpárti vagyok, ha ilyen tekintetben még formálhatóak az igények :)

Nakedape

Quote from: Próféta on 2009-08-03, 21:21:38
Quote from: Nakedape on 2009-08-03, 13:54:48
akár
+1

Valamikor sok évvel ezelőtt túrakenuztam (ülős) egyet a Tiszán, ezt inkább nem számolom tapasztalatnak :)
Egyébként én inkább kajakpárti vagyok, ha ilyen tekintetben még formálhatóak az igények :)

és kajakoztál is, vagy csak úgy? egy személyesben oké lehet a kajak, de , mikor egyszer alánkraktak egyet (fazékkal)  2 személyest, mindig akadtunk:), mondjuk 1 személyes kenuban ( verseny) simán megmaradni se bírta, borultam kifele :D

Próféta

Quote from: Nakedape on 2009-08-03, 21:27:40
és kajakoztál is, vagy csak úgy? egy személyesben oké lehet a kajak, de , mikor egyszer alánkraktak egyet (fazékkal)  2 személyest, mindig akadtunk:), mondjuk 1 személyes kenuban ( verseny) simán megmaradni se bírta, borultam kifele :D
Valamivel többet kajakoztam, mint kenuztam, és nem volt olyan régen. Főleg párosban, az úgy poénabb, mint egyedül. És igen, az első ember vezeti a ritmust, a hátsó pedig hozzá igazodik (+kormányoz), és akkor nincs akadás :)

Az ilyen versenykenu, versenyszkif, stb. dolgok kíméljenek, nekem nincs hozzájuk elég jó egyensúlyérzékem, meg eleve nem vagyok eléggé tökös gyerek.

.Attila

Csatlakozok.
Ültem már csónakban és lapátoltam, egyéb tapasztalatom nincs.

Próféta

Quote from: .Attila on 2009-08-04, 00:04:36
Ültem már csónakban és lapátoltam
Ez evezőst jelent, ugye? Tehát nem kajak vagy kenu? Mert akkor már le van fedve az összes rokon sport :)

.Attila

Nakedape

amikor 10+ kigyúrt spartás kenus magyarázza, hogy a kenu az HAJÓ és nem csónak én hajlamos voltam egyetérteni velük és megjegyezni :D:D