M.A.G.U.S.- In character

Started by Tiaro, 2004-05-26, 11:10:03

Previous topic - Next topic

Selba

Pandóra

"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Raggie

Bocs emberek, de azért nem olyan eccerű a dolog, mint ahogyan azt hiszitek. Volt kbtíz karakter induláskor(!!!! :eeek: ), ebből lemorzsolódott egy-kettő, majd jött egy-kettő, hogy szeretne játszani. Ment kb két hétig, és azóta van, akiről nem is hallok semmit(ezek szerint nem csak én...). Nnamost, én mesélek nektek mindennap, de egy idő után rohadt nehéz úgy hogy van aki csak kéthetente, van aki csak mittomén mennyi idejente és van aki mindennap felnéz. Ti, akik ezutóbbi kategóriába tartoztok felettébb unalmasnak/igazságtalannak tarthatjátok, de én mit csináljak azokkal kik szintén nagyon lelkesek voltak az elején meg minden, csak most ide se néznek. Nagyon nem esett jól, mikor engem is hasonló okok miatt kitettek egy partiból és nem akarok én lenni a "görény KM", aki nem képes várni egy kicsit...

Javaslatom: a megmaradt játékosok között(asszem) többséget képvisel a ti csoportotok. Szavazzunk, hogy ki maradjon benn a kaland és a játék élvezhetősége érdekében(és kizárólag ezeknek az érdekében, semmi személyes). OK? Én azt javasolnám, hogy aki vállalja a napi látogatást, az maradjon benn. Ez több okból is javítani fog a helyzeten:
-az enyémen, mivel kábé feleannyi JK-val kell dolgoznom és feleannyifelé kell esetleg magánakcióknál PM-kalandot vezetnem.
-a tiéteken, mert minden nap fogok valamit írni, ha reagáltok ha nem. Tehát heledni fog mindíg a kaland(kivéve ha elutazom ;) ).

Nnah? Mit godoltok?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNnah? Mit godoltok?
Egyrészt azt, hogy ebben már háromszor megegyeztünk (olvass vissza!), és még mindig nem haladunk, másrészt azt, hogy "nem fogunk semmit csinálni" (nem küldünk PM-et), ha még nem történt meg, amit múltkor írtunk, vagy valami számunkra tök semleges dolog történt (egy másik JK beszélget egy NJK-val stb)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Meske

Nah, akkor ide is leírom, amit már írtam Raggie Gordonnak és Selbának is, csakhogy tudjátok:

Én nagyon szívesen játszanék, de sajnos nem tudom garantálni, hogy nap mint nap fent leszek, valószínüleg azt se nagyon, hogy minden más nap, pedig nagyon szeretném, s ha csak rajtam múlna, akkor tényleg minden nap feljönnék ide, de nem tudom, hogy ezek után az idõm hogy fogja engedni... És nem szeretném hátráltatni a többieket sem, ezért ha nincs más megoldás, akkor kilépek a játszók körébõl... :(

Pedig tényleg szívesen játszanék... :beken:

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

kisvirag

jaja
nekem ok lenne a dolog, de bazz, hány napja váltottunk PM-t??????

azota sem történt semmi, már ami megjelenik a topicban!

egyébként, alternativakánt fenntartom, hogy ha akarjátok, mesélek...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Meske

Quote from: RamizEgyrészt azt, hogy ebben már háromszor megegyeztünk (olvass vissza!), és még mindig nem haladunk, másrészt azt, hogy "nem fogunk semmit csinálni" (nem küldünk PM-et), /.../ vagy valami számunkra tök semleges dolog történt (egy másik JK beszélget egy NJK-val stb)
Na, ez az amiért én sem írtam párszor, mert nem tudtam mit reagálni az adott szövegre, mert nem velem történt, vagy csak mert egyszerûen nem tudtam mit reagálni rá, ez valószínüleg a gyakorlatlanságom miatt van...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

Quote from: kisviragegyébként, alternativakánt fenntartom, hogy ha akarjátok, mesélek...
Oké, részemről rendben!
Azt is lehet, hogy beindítasz egy kalandot (de tényleg csak ha naponta fel is fogsz nézni legalább te!), és Raggie-é vagy megy, vagy átveszem.
Így mindketten tudunk játszani egymás kalandjában.
Ha a karakterek ugyanazok a két kalandban, akkor lehet utalgatni is, ha nem, találkozni másik énetekkel. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

jó, eddig 1 jelentkezõ :D
mégvalaki?

Ramiz

Quote from: kisviragjó, eddig 1 jelentkező :D
mégvalaki?
Hagyjál nekik időt, te nő. Még csak alig postoltad, máris türelmetlenkedsz. :)

kisvirag

ez az átka, ha valaki éjjel nappal itt lóg :D
nem türelmetlenkedem, csak tudatosítok :D

Ramiz

Quote from: kisviragez az átka, ha valaki éjjel nappal itt lóg :D
nem türelmetlenkedem, csak tudatosítok :D
A francba, reméltem, hogy már nem leszel fent, amikor én megyek, hogy beszólhassak, de ez most nem jött össze. Na majd legközelebb... :D

kisvirag

nyugi, nem sokon mult, épp most megyek :D

Selba

Én ebben a 3. kalandban is boldogan játszok, már a hecc kedvéért is.
Raggie, ahoz mit szólsz ha csak hetente lenne forduló? Heti egyszer csak feltudnak jönni az emberek.. Pl szombatig kell leadni a lépést..meg az egy másik kérdés, hogy vajon te is ráérsz mesélni?

Djinn

Asszem én kiszállok. Nem mintha nem írtam volna vagy ilyesmi, de egyrészt csak bénázok, másrészt meg van, aki szivesen csatlakozna. (pl Meske). Meg nem az én stílusom a KM csere meg ilyesmik... Így már az egészben vami vmi rossz mellékíz, ami az én érzékeny lelkemnek nem tetszik... :) ([SIZE="1"]nincs bajom senkivel, mielött félreértés lenne!)[/SIZE]
Legalább nem keserítem tovább szegény KM életét. Gomen Raggie, az eddigi szerencsétlenkedésemért!! :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

kisvirag

hm...
a KMcsere az csak egy esetleges felvetés volt, Meske meg mondta, hogy õ nem tudja garantálni, hogy feljárjon, ezért inkább nem játszik, a szerencsétlenkedést meg nem értem...

szerintem túl korán adod fel :D

Djinn

Quote from: kisviragszerintem túl korán adod fel :D
Talán. De jobb lesz így nektek, hidd el!! :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Ramiz

Szerintem is várj még egy picit, ha csak a bizonytalankodás tartott vissza. Ezek a dolgok el fognak dõlni hamar. Egyébként én sem azért hoztam fel a km-váltást, mert örülnék neki, hanem mert pl most is, Raggie mentegetõzése után, hogy nem miatta nem ment a kaland, még mindig áll!
kisvirAAAg felvetésére meg lehet jelentkezni, én akár már karit is tudok küldeni.

kisvirag

Ramiz, azzal várj egy kicsit, mert mint mondtam, nem kifejezetten MAGUS lesz az, amit játszunk :D
órák után megírom, mit illik tudni magáról a világról, illetve egy két instrukciót, hogy a már meglévõ magusos karitokat hogy tudjátok ehhez igazítani.

a világnak egyébként van saját rendszere (még fejlesztés alatt áll, és többekközt én is egyik fejlesztgetõ közt vagyok, ez itt a reklám helye, most jelent meg a világ elsõ regénye, Andrew Field: Démonvirág cimen, meg a Cherubion egyik antológiájában is van egy ilyen novella :D )
de mivel maga a rendszer is kiforratlan, meg nem ismeritek, igy kicsit freestylet csinálok belõle :D

Ramiz

Quote from: kisviragRamiz, azzal várj egy kicsit, mert mint mondtam, nem kifejezetten MAGUS lesz az, amit játszunk :D
órák után megírom, mit illik tudni magáról a világról, illetve egy két instrukciót, hogy a már meglévő magusos karitokat hogy tudjátok ehhez igazítani.

a világnak egyébként van saját rendszere (még fejlesztés alatt áll, és többekközt én is egyik fejlesztgető közt vagyok, ez itt a reklám helye, most jelent meg a világ első regénye, Andrew Field: Démonvirág cimen, meg a Cherubion egyik antológiájában is van egy ilyen novella :D )
de mivel maga a rendszer is kiforratlan, meg nem ismeritek, igy kicsit freestylet csinálok belőle :D
Aztamindenit! :cool:
Várjuk a leírást meg akármit! :D
Én egyébként akkor egy nagy teknősszerűséggel lennék, aminek hosszú kék szőre van. Ez már régi vágyam. :)

kisvirag

hát, elõfordulhat ilyesmi, de kétlem, hogy játszható karakter :hehe:

Xaga

Én 1 isten szeretnék lenni :) (tudom menyjek Black & Whiteozni akkor)

Raggie

:eeek: Ecsém, mennyit dumáltok ti egy nap alatt!

A már x-szer megbeszéljtükre: azt beszéltük meg, hogy az játsszon, aki vállalja, hogy gyakran felnéz. De azt nem, hogy a kismilió JK közül kirúgok mindenkit, aki nem ír minden másnap. Nna, csak ennyit. Nem mentegetem magam, mert tényleg nem néztem fel én se minden nap ugyhogy én is bûnös vok.

A hetente levõ haladással nem lenne, gond, de néha nagyon lassúnak tûnhetne(párbeszédek, harc, stb...), sztem jó az, hogy minden nap írok valamit, még ha csak három-négy sort is(ha nem történik semmi különös), és akkor biztosan haladni fog a kaland.

Egyébként tõlem lehet nyugodtan új játék is, eleve úgy kezdtem el mesélni, hogy ha valakinek nagyobb kedve/ambíciója/tehetsége/ideje/stb-jelenne rá akkor jöhet. Ráadásul még indítanék JK-t is ha indulna még egy kaland.

Djinn: sztem nyugodtan maradhatsz, csak a "társad" nem jelentkezik már egy ideje, ugyhogy mostantól NJK lesz(én irányítom). Egyáltalán nem bénáztál, csak meg kell szoknod.

Mindenkinek: azért nem írtam be a kalandba senkinek az utóbbi pár PM-ben elküldött cselekvéseit, mert van egy központi történés, ami megakadt, és a többi szereplõ hiába akar fél óra múlva, vagy amikor minden elcsendesedett, vagy akár csak kicsit várok és aztán ..., mert akkor nem meredt volna meg az idõbeli folytonosság. Nemto érthetõen írtam-e le, de a párbeszédet több ideig tart lemesélni(így a neten), mint a cselekvéseket, vagy akár harcokat, a reagálási idõ miatt. Nna mind1. Szóval én ezt a kalandot szívesen folytatom ha igény van rá. Most, hogy tisztáztuk, hogy ki játszik(aktívan) nem lesz üresjárat, mikor mindenki a másikra vár. Így az sem lenne, hogy nemcsinálok semmit PM-et kellene küldözgetnetek.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xaga

kisvirag

Ramiz

Quote from: Raggie GordonA hetente levõ haladással nem lenne, gond, de néha nagyon lassúnak tûnhetne(párbeszédek, harc, stb...), sztem jó az, hogy minden nap írok valamit, még ha csak három-négy sort is(ha nem történik semmi különös), és akkor biztosan haladni fog a kaland.
Ámen. Valamint Belizár és Narszesz! (focis harci kiáltás gimnáziumból)
kisvirAAAg: elolvastam a világleírást. Kis Túlélõk Földje befigyel, de jópofa, mondjuk kicsit sok benne a cigány (~elf :eeek: ), de ez még változhat :__devil: Alakulgat a fejemben a karakter. POntokat osztogassak, vagy elég egy prioritási sorrend?

Raggie

Yo! Akkor Atszerkesztem a jegyzeteimet a leszűkített JK-mezőnyre és egyből írom is a már postolt cselekedeteket! ;)

Selba: Így is áll a legutolsó PM-ben elküldött cselekedeted?

Well, do ya, punk?"

kisvirag

Quote from: RamizÁmen. Valamint Belizár és Narszesz! (focis harci kiáltás gimnáziumból)
kisvirAAAg: elolvastam a világleírást. Kis Túlélõk Földje befigyel, de jópofa, mondjuk kicsit sok benne a cigány (~elf :eeek: ), de ez még változhat :__devil: Alakulgat a fejemben a karakter. POntokat osztogassak, vagy elég egy prioritási sorrend?

sosem túlélõk földjéztem, persze lehet, hogy a világ az isteni atyja (a.k.a. Kadmon) igen :D
lehetsz nigger is, nem kötelezõ a cigány :hehe:
képességeknél pontozhatsz, viszont képzettségeknél kérek egy fontossági sorrendet. jah, és ne legyen túl sok képzettség. olyan 15 körüli bõõven elég.

Ramiz

Quote from: kisviragsosem túlélõk földjéztem, persze lehet, hogy a világ az isteni atyja (a.k.a. Kadmon) igen :D
lehetsz nigger is, nem kötelezõ a cigány :hehe:
képességeknél pontozhatsz, viszont képzettségeknél kérek egy fontossági sorrendet. jah, és ne legyen túl sok képzettség. olyan 15 körüli bõõven elég.
Semmi problémám a feketékkel. De azért furcsa, hogy a föld alól elõbújó népek feketék és kreolok... :D

kisvirag

Quote from: RamizSemmi problémám a feketékkel. De azért furcsa, hogy a föld alól elõbújó népek feketék és kreolok... :D

föld alól???
most nem értelek...

azért kreolok/feketék, mert átlag 30-40 fok van, és ehhez alkalmazkodtak....