M.A.G.U.S.- In character

Started by Tiaro, 2004-05-26, 11:10:03

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: kisviragAmikor a Nap, bár gyengén, de elõször felkelt az eget ostromló szürke felhõk közül, a maroknyi túlélõ elõbújt rejtekébõl. Csak egy kopár, felperzselt, idegen világot találtak, ahol mindent elölrõl kellett kezdeniük.
Vagy ez már több emberöltõvel ezelõtt volt?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kisvirag

olvasd el mégeccer figyelmesen :P

na de lásd kivel van dolgod:

QuoteNehéz volt az újrakezdés, a népek lassan eszméltek. Kevés volt az élhetõ terület. Minden kopár, sivatagos, erdõt ezek az emberek (és egyéb lények) már csak a mesékben halottak... véres háborúk dúltak a forrásokért, a vízért, a kevésbé mérgezett földért. Mert mérgezetté vált minden. A föld, a növények, az állatok. Csak azok élhették túl, akiknek szervezete képes volt alkalmazkodni. a herbalisták ekkor váltak nagy hatalmú urakká. Évszázadokba telt, míg a Beltenger környékén nyugodtabbá vált az élet, bár a határok még most is bizonytalanok.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Oké. :) Csak gondoltam, azért nem egyszerre jöttek elõ.

Szerintem a második fajta postolgatós módszer is megér egy próbálkozást. Ugyan duzzadni fog a topik, mint a kulacs, de szerintem gyorsabb lesz a móka, érdekesebben meg tudjuk fogalmazni a mondandónkat stb. De szerintem úgy kéne, hogy mi mindent dõlt betûvel írunk, ez azt jelenti, hogy ez a szándékunk. Aztán te elmondod, hogy ebbõl mi hogy sikerül (utalsz rá vagy beidézed). De mindenképpen megér egy próbát a PM-ezéssel szemben, max ha nem megy, nullázzuk a topikot. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selba

NEEEM!!

Selba visszasomfordál a játékosok sorába, mert az elsõ postjában ügyesen berakta a 'Ha' szócskát:P

Pandóra

Quote from: RamizEgyrészt azt, hogy ebben már háromszor megegyeztünk (olvass vissza!), és még mindig nem haladunk, másrészt azt, hogy "nem fogunk semmit csinálni" (nem küldünk PM-et), ha még nem történt meg, amit múltkor írtunk, vagy valami számunkra tök semleges dolog történt (egy másik JK beszélget egy NJK-val stb)
Ugyanez a véleményem.
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Raggie

Jó, mondom, akkor most minden nap fogok írni vmit, és ha nem írtok semmit, akkor a karakterek várnak, vagy triviális szituációban(harc, várakozás) mindíg, ami ésszerû azt cselekszik. Sztem ez yo.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

kisvirAAAg! mi lesz, csak én játszanék, nem lesz kaland? :(

kisvirag

hatooo

a kedves többi nép, aki szeretne játszani, amint küld nekem holmi karakterleírásszerûséget, lesz :D

Ramiz

Mazsikám, nyomjad a kalandot!

Zelgadis

Yo játékot, minna ^^""

Akkor én (mivel úgysem csináltam még semmit) kiszálltam, még így is benne vagyok egy másik kalandban (ami szintén áll :D), de rájöttem hogy nincs ennyi idõm, így harmadévesen :(
 Most is egy olyan undormányt tanulok éppen amihez az ég egy adta világon semmi kedvem sincs, és azt hittem az ilyen tantárgyakat a középiskolában hagytam, de minden félévben újra rádöbbenek: igenis oktatnak közgáz jellegû sz***kat (akinek a közgáz a kedvence, az meg ne sértõdjön ^^ csak én utálom) a mûszaki fõiskolán is (és komolyan is veszik...) :(((

Szóval a kedv megvan még mindig, de sajna nem fogok túl sokat netezni, "szöláví" :)
Azért kibírjátok nélkülem? ;)  

Selba

kisvirag

nyugi csak sielni van Raggie meg Ramiz (legalábbis remélem csakezért állunk :D )

Selba

Ramiz

Raggie

Tényleg... bocsi! A Vampire-ös topicban szóltam, és teljesen kiment a fejembõl, hogy itt is szóljak... de mostmár hazajöttünk! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Selba

Halihó~

Él még valaki erre? Mikor folytatjuk?

Ramiz

Fogalmam sincs, de már kezd elegem lenni abból, hogy minden játék befalcol! Mindenki bedobta a törülközõt, aki mesélni kezdett! (Tiaro, Raggie, blarke, kisvirag...) Egyre erõsebb bennem a késztetés, hogy indítsak egyet én. Igaz, nem tudnék játszani benne, de mivel gyakorlatilag a nyaralások kivételével évek óta naponta feljövök, ezért biztosan nem állna le a kaland... Viszont már embereket nem hiszem, hogy tudnék sokat fogni (mindeninek elszállt a bizodalma). De azért felhozom a témát. Hátha. Egyébként nemcsak MAGUS-t mesélnék szívesen, hanem akármit. Például Call of Cthulhu-szerû rendszerben nyomozós kalandot (nem feltétlenül Lovecraft szörnyeivel... csak realisztikus és régi hangulatú környezetet (1. vh elõtt). Egyébként sem olyan nagy átfogó kalandra gondoltam, hanem inkább kis hangulatos emberközeli dolgokra. Persze ez már JK függõ is (mire van igény).
De mindettõl függetlenül: Raggie, tessék mesélni!

Raggie

Bocsi, emberek, de nem hiszem, hogy ez most fog menni! Nemtom ki vette észre, ki nem, de a fórumról is eléggé eltûntem mostanság... sajnos nagyon kevés idõm van. :(

Most fogok nyelvvizsgázni, meg utána közeleg az érettségi... uh én most befelyeztem sajnos... :( :( :( bocsi mindenkitõl csak nem fér bele...(pedig épp most kezdett volna jobban bedurvulni...)

Ha van rá igény a kaland vázlatát aért oda tudom adni vkinek, hogy továbbvigye. Meg azt is, hogy kinek milyen karija van, meg ki NJK és ki nem.

Sry.

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonBocsi, emberek, de nem hiszem, hogy ez most fog menni! Nemtom ki vette észre, ki nem, de a fórumról is eléggé eltûntem mostanság... sajnos nagyon kevés idõm van. :(

Most fogok nyelvvizsgázni, meg utána közeleg az érettségi... uh én most befelyeztem sajnos... :( :( :( bocsi mindenkitõl csak nem fér bele...(pedig épp most kezdett volna jobban bedurvulni...)

Ha van rá igény a kaland vázlatát aért oda tudom adni vkinek, hogy továbbvigye. Meg azt is, hogy kinek milyen karija van, meg ki NJK és ki nem.

Sry.
Oké, akkor szavazás a még játszó (továbbra is játszani szándékozó) embereknek: átvegyem ezt vagy újat kezdjünk (bármilyet is)? Utóbbi esetben az a topik törölhetõ. Vagy kettõ közti megoldás: ennek a partinak egy másik kalandját játsszuk, függõben hagyva ezt a kalandot (legfeljebb Raggie valamikor folytatja).

Selba

*T____T*

Nekem mindkettõ jó lenne, de az érettséginek mindjárt vége :3 Aztán szünet ^^ Ha Raggie-t lekötözzük egy székhez egy elhagyatott gyárépületben egy gép elé és elvesszük minden pénzét, biztos, hogy gyorsan fogunk haladni :3

Az új kalandal sincs semmi bajom, de ha ez is megáll lerágom a fejed a helyérõl és a kihült tested felett átszellemülten fogom fütyörészni a Lassie betétdalát.. >_>

Ramiz

Quote from: SelbaAz új kalandal sincs semmi bajom, de ha ez is megáll lerágom a fejed a helyérõl és a kihült tested felett átszellemülten fogom fütyörészni a Lassie betétdalát.. >_>
Ámen. De ha azért áll meg az is, mert nem írtok nekem (olyankor egy darabig azért "üresjáratban" fog döcögni), akkor a karaktereitek szörnyû kínok között fognak pusztulni. :D Szóval mi legyen? Milyen világ? Akkor ne vegyem át, ugye? Ugyanezen karik máshol? És ki játszana?

Raggie

Selba: :eeek: Jujj! Najó.. talán még újra tom indítani valamikor de azért az érettségik pl május+június hónapot teljesen magukba foglalják... :( Talán a nyáron...
Bocs! :( :( :(

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Küldjetek MAGUS-os karijellemzést (akinek a kariját nem ismerem)! Nem kellenek konkrét értékek, inkább általános jellemzõk, karakterisztikák (tipikus helyzetekben hogyan cselekszik), szokások, jellemvonások, kinézet, múlt, világlátottság stb.
Ja igen, aki akar, játszhat több karival is, de ha ez a több kari nem társként vagy csapatként nyomul, hanem függetlenül (vagy csapatban, de nem két test egy lélek kapcsolatúak), akkor csak igazán jó szerepjátékos vállalja ezt be, mert muszáj lesz kijátszania a dolgokat!

Ramiz

Selba és aki még játszana: küldjetek karit! Ide nem kell írnotok, leglaább nem tudtok egymásról. :D

Ramiz

Kedves játékosok! :) Visszajelzéseket is küldhettek, ha akartok. Tudom, még nem nagyon sok minden történt, de jelezhettek, hogy túl sok a leírás, túl kevés stb. Én is máshogy mesélek természetesen, mint élőben, de lehet, hogy nem igénylitek.

Raggie

Sztem tök jó! Mint "fellow" mesélő mondom ezt. Mindíg is azt szerettem a stílusodban, hogy az aróságokra is következetesen figyelsz, és nem értelmetlenül, hanem csak azokra, amik hangulatosabbá és életszerűbbé teszik a kalandot! ;) :tezsvir:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

OK, akkor továbbra sem csak a tényekre szorítkozom. :D

Selba

Nekem is tetszik, ahogy Ramiz ír, de persze a többiek is nagyon tetszettek eddig^^

Raggie

:eek: :wtf:

Ezt lehet, h azért nem értem mert nem vagyk most KM...(már túlontúl megszoktam...) egyéb ismerőseimmel is, az utónni években csak KM-ként játszottam és kissé már sok volt.

Well, do ya, punk?"

Selba

nem -_- ezt gyakran megkapom -_- érhetetlenűl beszélek -_-
a lényege annyi, hogy ramiz szépen ír. Mindenki más is, de csak most jött szóba. Szóval..mindegy... jó éjt T_T