M.A.G.U.S.- In character

Started by Tiaro, 2004-05-26, 11:10:03

Previous topic - Next topic

Ramiz

"Then we decided." (Jesus Christ Superstar)
Bocsánat mindenkitõl... de nem akarom, hogy az történjen, mint az rpg.hu-s kalanddal.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selba

Oooké...Van itt még valaki, aki elolvassa a forumot 2 naponta??
Most komolyan! Játszunk! Akár ketten v. hárman...de történjen valami...Különben minden alvó karinak elvágom a torkát :mad:

kisvirag

bvaaa
én jolmegmondtam h micsinálnék, ha haladnánk valahova, de nem haladunk!

szóval, Selba én itten vagyunk, többieknek meg elvággyuk a torkát mosmár!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Nekem ne! Vérszívásról lehet szó, de elvágásról nem! Az fáj! :lazza:
Nem tudom én se, mi van Mazsommal...

A végén még átveszem. Csak az a baj, hogy én õrült vagyok, ráadásul perverz. Nem élveznétek a kalandot. :__devil: Úgyhogy inkább seggbe kéne rugogatni Raggie-t.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Selba

:mad:  Az az egy-két ember, aki korábban itt volt most teljesen felszívódott......... :_piszka:

Ramiz

Raggie Gordon... most, hogy újra felnéztél, nincs kedved mesélni a kalandot?

Raggie

Az ismételt egyhetes szünet után visszatértem ugyan, de a kaland nem nagyon akar haladni(nem írogatnak emberkék). Ugyhogy mostmár kijöttem a sodromból, ugyhogy mostmá továbbmegyünk, ugyhogy mostmá kihagyom azokat akik nem írnak. Nna.
Edit: Legalább kétnaponta szeretném ha haladnánk rendesen! Szvsz ez reális.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Selba

Ramiz

Quote from: Raggie GordonAz ismételt egyhetes szünet után visszatértem ugyan, de a kaland nem nagyon akar haladni(nem írogatnak emberkék). Ugyhogy mostmár kijöttem a sodromból, ugyhogy mostmá továbbmegyünk, ugyhogy mostmá kihagyom azokat akik nem írnak. Nna.
Edit: Legalább kétnaponta szeretném ha haladnánk rendesen! Szvsz ez reális.
Te jöttél ki a sodrodból egyhetes szünet után??!?!?!?!?! :morci:

kisvirag

gondolom azé jött ki, mert ezalat az egy hét alatt sem irtak neki...

Ramiz

Quote from: kisviraggondolom azé jött ki, mert ezalat az egy hét alatt sem irtak neki...
Nem, mert már egy héttel ezelõtt megegyeztünk, hogy menjen a kaland mindenképpen.

Raggie

:confused: Nemértem.

Egyébként meg varázsolni nem tok, hogyha szar a gépem, akkor szar. Ez van. :(

De mostmá többet nem lesz szar!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonEgyébként meg varázsolni nem tok, hogyha szar a gépem, akkor szar. Ez van. :(
De bemehettél volna a sulidba a számtechterembe, megjavíthattad volna, átjöhettél volna ide stb.

Quote from: Raggie GordonDe mostmá többet nem lesz szar!
Ne ígérj olyat, amit nem tudsz garantálni. :ejnye:

Raggie

Quote from: RamizDe bemehettél volna a sulidba a számtechterembe, megjavíthattad volna,
Te könnyen mondod! Nálatok ezt meg lehet csinálni, nálunk nem! És megjavítottam, amint tudtam!

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonTe könnyen mondod! Nálatok ezt meg lehet csinálni, nálunk nem! És megjavítottam, amint tudtam!
A gimnáziumunkban is meg lehetett, nem csak itt a BME-n!
No mindegy, inkább menjen a kaland. Szeretnék azzal a pincérlánnyal végre... khm, szeretnék nyomozgatni meg akciózni. Csakis a kalandot illetõen. :lazza:

Larrodan

Már majdnem minden régi Jkmal sikerült felvennem a kapcsolatot, de így most egy végsõ véleménynyílvánításra szeretnélek megkérni titeket. ^^ (és persze azoknak szólni akiket eddig nem tudtam elérni).
Folytatnám a kalandot, ha még van kedvetek játszani. Annyi változott csupán, hogy nem a régi msn, chat módszert használnánk, mert arra sajnos nincs idõm, hogy egyénileg meséljek, hanem az onlinemagus.uw.hu-n folytatnák a játékot, de természetesen az itteni topicban az eddig megszokott stílusban tovább írom a kalandunkat. (az cselekményt, és az eredményt ^^)

Az elõbb említett oldalon Con Larrodan néven vagyok, ott érhettek el. Légyszíves jelezzétek, hogy lenne-e igény a további folytatásra. ^^
Üdv: Larrodan

ui: a link nem reklám akar lenni, csak lusta voltam mindenkinek privit írni... ^^" de ha zavaró akkor moderáljátok ki.
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

kisvirag

Pandóra

Quote from: kisviragnekem ok
Szívesen játszanék tovább, de nem hiszem, hogy menne akkor nethez jutnom, amikor mindenkinek, ugyanis az albérletben tévé sincs, nem hogy net...
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Larrodan

Quote from: PandóraSzívesen játszanék tovább, de nem hiszem, hogy menne akkor nethez jutnom, amikor mindenkinek, ugyanis az albérletben tévé sincs, nem hogy net...
éppen az a lényeg, hogy nem muszáj egyszerre fent lennünk ;) ha éjfélkor lépsz fel akkor akkor lépsz fel, és akkor reagálsz, nem lesz belõle semmi gond ^^
"A tigris szeme sem más mint az enyém,
De õ a háborgó tengeren túlról érkezik.
Hiányoznak majd a beszélgetések. "

M.A.G.U.S. Online RPG

kisvirag

Raggie, mar megint nem megy a kaland :hehe:

Raggie

Well, do ya, punk?"

Selba

Anno T_T Megint beállt az agyhalál? ...

Raggie

Hát nemtom, nem írogat senki!!! Én meg nem tok gondolatotolvasni! ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonHát nemtom, nem írogat senki!!! Én meg nem tok gondolatotolvasni! ...
1. Soha nem reagálsz arra, amit írok! Mondd azt, hogy baromság vagy valami... De egyszerûen nem szólsz semmit.
2. Baromi ritán nézel fel.
3. Megegyeztünk, hogy haladjunk, akár írnak az emberek, akár nem. de ehhez neked mindenképpen naponta be kéne nézned (ld 2.)

Selba

Mhmm..Ez igaz..Léci inkább olvasd a gondolatokat:) Az se baj, ha te találod ki. Úgyis este van, amelyik kari nem lép az leitta magát és mélyen alszik, tehát lemaradnak a kalandról...Viszont az éber, kalandra éhes emberek csak Rád várnak.

Selba

Bocsi mindenkitõl, de én ebbõl kiszállok, ha ennyire nem érdekel senkit.
Sziasztok!

kisvirag

Reggie basszus... pedig én irtam neki, és olyat irtam, hogy irhatná, és haladhatnánk, és :grrr: és nagyon játszhatnékom van, és és és...

próbáljunk meg egy harmadik talán szintán hamvába holt mesét az én mesélésemmel? szigoruan csak olyanoknak, akikrõl tudjuk, hogy nap mint nap (vagy majdnem) fenn vannak? azok közül ki az, akit érdekelne?

Mert én itt vagyok minden nap... többször is, meg folyamatosan... csak hétvégén nem nagyon szoktam (vagy mert nem otthon vok, és van jobb dolgom, vagy mert az otthoni sux net nem teszi lehetövé a postolást...)

szóóval?

vélemény?
próbáljuk meg?

anyi, hogy kicsit freestyle lenne... kb a magus rendszere szerint játszanánk, de nem a magus világán. ha van érdeklõdés, írok egy dióhéjas összefoglalót a világról, amit feltétlen kell tudnotok, aztán a többi info jönne késõbb, meg egyeseket a karakterektõl függõen illetõk megkapnának.

hm?

csak játszunkmár játszunkmár játszunk már!

Xaga

tölem lehet ha kell fölnézek minden nap

Selba

Nekem ok, de Raggie.. cirka 1.5 hónappal ezelött mindenkinek írtam egy levelet és megkérdeztem, hogy játszik e vagy sem.. Ebbõl 3 ember azóta se jelzett vissza, még el se olvasta. Ergo nincsenek gépközelbe és lehet, hogy nem is lesznek. Miért nem lépünk tovább, hagyjuk õket vegetálni? Ha érdekli õket majd újra bemeséled õket, amikor már tudnak rendszeresen játszani. Kmre tudunk várni, de játékosra nem. Nem állhatunk meg mindig, amikor valakinek bedöglik a gépe, vagy vizsgázik, vagy józanodik vagy bármit csinál. Léci, kezdjünk el játsznai, mert nagyon szeretnék..

Ramiz

Van egy javaslatom: megkérem Raggie-t, hogy avasson be, milyen terve volt (kinek mit mondott), meg a karaktereket is küldje el (vagy ti) (de még ne!), és átveszem. Én mindennap felnézek. Ha úgy érzitek, hogy nem elég jól mesélek, akkor max a rövid kalandom után megint cserélünk, vagy abbahagyjuk. Egyelõre megkérdezem Raggie-t, mit szól hozzá. Meg titeket, itt, most. :)