Main Menu

Bittorrent

Started by Shadowolf, 2004-05-27, 23:31:08

Previous topic - Next topic

Bruce

Quote from: MohaEz arra utal, hogy hibás az adatfile (pl törölve lett, nem megfelelõ a mérete, stb.)
Ha nem volt reset, áramszünet, stb., ami tönkretehette, akkor szerintem próbálj meg egy újraellenörzést végignyomni rajta (leállítod a letöltést és a jobb gombbal elõhozod a menüt, abban lesz ez a menüpont)
Ha az sem segít, akkor nézd át, nem hiányzik-e valamelyik file.
Ohh... mármint nálam van gáz a fájllal? De hisz még el sem kezdtem letölteni! Duplakatt a .torrent-re, megkérdi hogy hova mentsem, és már írja is ki a hülyeségeit... Ha viszont a forrásnál van gáz, akkor már értem.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Moha

Hát ha már a torrent betöltésekor rinyál, akkor ott valami más baj van. Nincs letiltva a hozzáférés oda, ahova menteni akarod?
Ha nem megy esetleg próbáld meg más klienssel. Ajánlanám a BitComet-et. Sokkal gyorsabb és szvsz egyszerûbben kezelhetõ, mint az Azureus.

Bruce

Quote from: MohaHát ha már a torrent betöltésekor rinyál, akkor ott valami más baj van. Nincs letiltva a hozzáférés oda, ahova menteni akarod?
Ha nem megy esetleg próbáld meg más klienssel. Ajánlanám a BitComet-et. Sokkal gyorsabb és szvsz egyszerûbben kezelhetõ, mint az Azureus.
Hm... már leszedtem egy ideje, csak halogattam még a váltást, amíg az elindított letöltések befejezõdnek. De egy ideje megálltak... Amúgy mi van a USTeam trackerével? Azureus azt írja: nincs kapcsolat. A böngészõ nem hozza be. Pedig már csak onnan van befejezetlen letöltésem...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Quote from: BruceHm... már leszedtem egy ideje, csak halogattam még a váltást, amíg az elindított letöltések befejezõdnek. De egy ideje megálltak... Amúgy mi van a USTeam trackerével? Azureus azt írja: nincs kapcsolat. A böngészõ nem hozza be. Pedig már csak onnan van befejezetlen letöltésem...
Olvass egy kicsit vissza ;)
Vki kitette a USTeam trackerjét egy külföldi bittorrent site-ra, ami nem vmi jó nekünk, úgyhogy zsozso leállította bizonytalan idõre, amíg szépen eltûnik arról az oldalról a tracker.

Bruce

Quote from: TriviOlvass egy kicsit vissza ;)
Vki kitette a USTeam trackerjét egy külföldi bittorrent site-ra, ami nem vmi jó nekünk, úgyhogy zsozso leállította bizonytalan idõre, amíg szépen eltûnik arról az oldalról a tracker.
Ja, így már világos... hiába, sok volt az egy hét... Mind1, türelmes ember vagyok  :rolleyes:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Varene Vino

Tehát akkor most megy a tracker, vagy nem? Csak mert az oldala nem  jön be, mert azt mondja hogy nem vagyok beloggolva...

Pharaoh

Quote from: Varene VinoTehát akkor most megy a tracker, vagy nem? Csak mert az oldala nem  jön be, mert azt mondja hogy nem vagyok beloggolva...


Nem megy az tuti.

Marfy

Tud valakik JPop torrent lelõ helyeket ha egyáltalán van ilyen.
Mert és csak Anime soundtrack-eket találtam.

Karma XXL

Quote from: NokiTud valakik JPop torrent lelõ helyeket ha egyáltalán van ilyen.
Mert és csak Anime soundtrack-eket találtam.

Még csak egy oldalon néztem utána, a http://www.bi-torrent.com -on a Music / Asianban JRock és JPop van. Gondolom a többi Suprnova (RIP) másolat oldalon is így van.

Pharaoh

Quote from: NokiTud valakik JPop torrent lelõ helyeket ha egyáltalán van ilyen.
Mert és csak Anime soundtrack-eket találtam.


J-POP trackerek:

http://bittorrent.frozen-layer.net/?seccion=18
http://tracker.hello-online.org/
http://mullemeck.serveftp.org/tracker/
http://meierhofer.free.fr/btit/

Madder

Most próbáltam a USTEam Szervert és a torrentet is. Egyik sem ment valamiért. :( Szerver gyökkönyvtár tök üresnek adta ki. A torrentet pedig lap meg nem jeleníthetõnek. Pár nappal ezelõtt meg valami logint kéregetett.

Bocs, ha volt már a fórumban erre megolodás, de valahol a felénél abbahagytam a végigolvasását mert kicsit belefáradtam.

Cobra

Torrent bizonytalan ideig felfüggesztve, az ftp a szokásos túlterheltség miatt ugyan lassan, de gond nélkül bejön. Nézd meg, hogy az ftp klienseden a passzív mód be van-e kapcsolva.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Madder

Megnéztem. Passzívban van a Flash FXP, de mégsem jelenik meg az anime könyvtár. / a listában lévõket elkezdi szedni csak a könyvtárat nem adja be, ha be akarnék újjat rakni a listába :(  /

Marfy

SysOp, Pharaoh örök hálám  :merci:

Madder

Mind1. Elkezdtem torrenten szedni amit akartam, úgyhogy no more problemo   :hopp:  :)

Doggod

//www.torrentspy.com
Egy nagyon jó Torrent keresõoldal, bi-torrent mellett az egyik legfontosabb beszerzõhelyem.
Anime-beszerzésre meg ott a torrentdb(torrentdb.ath.cx - oprea valamiért nem hozza be rendesen :P), valamint anime-source.com , a.scarywater.net, illetve az egyes fordítócsapatok saját weboldalai.

Fazék

#316
lokitorrent pá-pá...
MPAA nyilatkozat
ráadásul úgy szûnt meg az oldal, hogy az oldal üzemeltetõje, a minnél kisebb büntetés elérése végett kiadott minden log-ot, felhasználói adatot, hogy tovább küzdhessen hõsies keresztes hadjáratában az MPAA mindenféle csúnya gonosz lopkodó emberek ellen...   :fuk-u:

ismét naívságomat jelzi, hogy azt hittem tényleg kiáll a bíróságon ez a lokitorrent-es g**i f**z (már elnézést a kifejezésért) és nem csak a bírságra gyûjti a felhasználóitól a pénzt... - na ezért a húzásért dupla büntetést rónék ki rá...

egy régebbi cikk

néha tényleg jól felpofoznám magam idealista világképemért... de ezek a "jóemberek" szerencsére eszembe juttatják, hogy mégis talán az "atomot nekünk, pusztuljon mindenki" hozzáállás lenne a legszerencsésebb... "aki nem lop, az a hülye" törvény érvényesül... és követendõ példa manapság. még egy pár ilyen év és magamévá teszem a filozófiát én is... aztán úgy már biztos tök jó lesz... vagy nem?

Dragon

Quote from: Blimplokitorrent pá-pá...
MPAA nyilatkozat
Nem jön be a cikk.
De egyébként mit vártál, ez nyilvánvaló volt már az elejétõl fogva.
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Fazék

Quote from: bpka000Nem jön be a cikk.
De egyébként mit vártál, ez nyilvánvaló volt már az elejétõl fogva.
akkor idézném magam, ha nem olvastad volna végig:
Quote from: Blimpismét naívságomat jelzi, hogy azt hittem tényleg kiáll a bíróságon...
néha tényleg jól felpofoznám magam idealista világképemért...
így már érthetõbb?

és a javított link

Pharaoh

Már a loki-nak is annyi. Ez nem túl jó hir, már lassa csak regekõs ratis oldalak maradnak. Remélem ez exteemet gzorsan megcsinaljak.

Fazék

Quote from: PharaohMár a loki-nak is annyi. Ez nem túl jó hir, már lassa csak regekõs ratis oldalak maradnak. Remélem ez exteemet gzorsan megcsinaljak.
az eXeem kész van és egy Cydoor-os adatlopós f*s... én biztosan nem fogom használni, ahogy a Kazaa-t se és semmi ilyen Cydoor-ral együttmûködõ klienst se... amúgy a lokitorrent is reg-elõs oldal volt, legalábbis az utóbbi pár hónapban emlékezetem szerint...

edit: bocsi hogy átmentem ilyen káromkodósba, majd megpróbálom visszafogni magam a továbbiakban...

Pharaoh

Quote from: Blimpaz eXeem kész van és egy Cydoor-os adatlopós f*s... én biztosan nem fogom használni, ahogy a Kazaa-t se és semmi ilyen Cydoor-ral együttmûködõ klienst se... amúgy a lokitorrent is reg-elõs oldal volt, legalábbis az utóbbi pár hónapban emlékezetem szerint...

edit: bocsi hogy átmentem ilyen káromkodósba, majd megpróbálom visszafogni magam a továbbiakban...

Ténzleg ilyen kazza féle lesz? Mert én attól rosszul voltam.
A loki tényleg regelõs volt ,de ratio az nem volt rajta.

Fazék

Quote from: PharaohTénzleg ilyen kazza féle lesz? Mert én attól rosszul voltam.
na jó egy picit hazudtam, mert még nincs teljesen kész jelenleg a 0.21-es public beta van csak, de sztem már ez is pont elég, hogy az ember megállapítsa, erre nincs szüksége...
"központosított" p2p

pár cikk vele kapcsolatban:
itt

itt  van az eXeem Lite verziója, de most valami érdekes hír van kint: eXeem 0.21 does not have cydoor spyware anymore we have accomplished are goal of making eXeem take out the spyware.
 


ezek szerint már nem aktuális a kirohanásom ellene?
na mindegy fáradt és nyûgös vagyok, inkább elmegyek beiratkozni, és talán eszem is valamit, üdv mindenkinek
majd késõbb jobban utánajárok ennek...

Fazék

#323
itt egy oldal ahol a fenyegetések kevésbé váltak be, érdemes elolvasni a válaszokat szerintem  :rotflol:

.Attila

Quote from: Blimpitt egy oldal ahol a fenyegetések kevésbé váltak be, érdemes elolvasni a válaszokat szerintem  :rotflol:
Hát ezen fetrengtem egy párat :lul:

Moha

#325
Hû, még a logokat is kiadták a Lokitorrenten? És mit akar csinálni az MPAA? Egyesével leellenõrzi az összes IP címet, ami kapcsolatba került a szerverrel? :lol:
Mondjuk én nem töltöttem semmit a lokiról. De azért úgy tûnik, tényleg komoly hajtóvadászat van a torrent site-ok ellen. Még mindig nem látják, hogy hol is kellene keresni a probléma okát...
Abban reménykedek, hogy a Boxtorrents megússza. Bár ott fõleg csak anime van, de akadnak licenszelt sorozatok is. Azt nagyon sajnálnám, ha leállna. Már a multkori szünetnél is paráztam egy kicsit... :rolleyes:

Blimp: Elolvasgattam a Pirate Bay leveleket! :lol: Kíváncsi vagyok, az illetõk mit szóltak hozzájuk...
Jó lehet ott Svédországban. :)

Edit: Mondjuk alaposan ismerheti az ottani törvényeket, különben nem merne így packázni. Az volt a legjobb, hogy az egyik levélben még azzal is fenyegették, hogy "ki ne rakd a levelet publikusba" :D
De úgy néz ki, ott tényleg "jók" a szerzõijog törvények :)

Doggod

Quote from: Blimpitt egy oldal ahol a fenyegetések kevésbé váltak be, érdemes elolvasni a válaszokat szerintem  :rotflol:
LOL, hát ez nagyon tetszett!!! :D
Nem enyhén oltanak le mindenkit, akik beléjük akarnak köni! :D
Ilyen jót már rég nevettem! :)
Látjátok, azért nem olyan egyszerû leszedni ezeket a BT-trackereket! :D
Tényleges perre nem is került még sor, csupa fenyegetõzés az egész.
Se Mirkx, se lokitorrent nem zárt volna be, ha ilyen eszes embereik lettek volna! Csak sajna õk nem bírták a nyomást, ami alá a szervezetek tették õket (jó, a lokitorrent, meg a suprnova esetében tényleg nagy kib*sz*s is volt a háttérben, de mirkx más volt).

Moha

Azt néztem amúgy, hogy MS-ék azért rinyáltak, mert fent volt a windows forráskódja, és, hogy az "trade secret". Haha! :rotflol: Nem akarják, hogy kiderüljön, mennyi ökörséggel van tele a source. :) Mondjuk én is szívesen átnéznék pár részt belõle, hogy röhögjek egy jót...

Dragon

#328
Azért amerikában más a helyzet, mint a svédeknél. Már ha igaz az, amit írnak, hogy mit enged/tilt az ottani törvény.
Szóval hiába olyan eszes vagy nem olyan eszes, a törvény az törvény, és ha be is tartatják.....

Blimp: elolvastam én, csakhát szerintem egyértelmû kellett volna, hogy legyen már akkor, amikor elkezdték a gyûjtést "a nemes célra", hogy csak maguknak akarnak némi zsét.
Ez olyan, mint a neten terjedõ "40 éve halálosan rákos 12 éves kisfiú, naponta háromszor operálják, és most új agyra gyûjtünk neki, amire donor már van, csak egymillió dollár a mûtét...." levelek.


Quote from: MohaAzt néztem amúgy, hogy MS-ék azért rinyáltak, mert fent volt a windows forráskódja, és, hogy az "trade secret". Haha! :rotflol: Nem akarják, hogy kiderüljön, mennyi ökörséggel van tele a source. :) Mondjuk én is szívesen átnéznék pár részt belõle, hogy röhögjek egy jót...
Azt én is megnézném, habár lehet, hogy lefordulnék a székrõl pár sor után  :rotflol:
Látod, a linuxban, ha nem teszik valami, akkor átírod, lefordítod újra, és kész.



Edit: még ezeket olvassátok el, figyelemreméltó:
http://index.hu/tech/jog/asva041221/
http://index.hu/tech/net/fp2p0211/
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

DarkDreemer

Bos ekem csk annyi lenne a kérdésem, hogy ez: http://usteam.uw.hu:6969 miért nem megy?
És ha meg arra klikkelek, hoyg bejelentkezés, akkor mivel kellene bejelentkezni?