Négyszögletes, vékony, fa eredetû lapokból készített dolgok sok fekete jellel

Started by Ramiz, 2004-07-01, 18:29:24

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Nem tudjátok, hogy mi lett az F451.anyag.infoval?
(Sci-fi könyvek és novellák felbecsülhetetlen értékű online archívuma (volt?), ha valaki nem ismerné)
Failure is the default option

Zsiga

Egy része le van mentve, mondd hogy mi kell belőle.

kikuchiyo

:appl: :hail:

Első körben nincs közte az, amit kerestem, második körben az összes kell :D

Makos

Zsiga

Van még ~2,5GB-nyi egyéb mindenféle e-book a gépemen (valószínű a fele legalább kétszer van meg, teljes a káosz a könyv alkönyvtáramban), ha leírjátok hogy mi kéne megnézem majd holnap hogy megvan-e.

kikuchiyo

Kedvem támadt újra elolvasni a Nehéz istennek lenni-t (by Arkagyij & Borisz Sztrugackij) magyarul.
Angolul megvan, dehát orosz szerzőket minek olvasson angolul az ember.

szerk: Zsiga, majd emlékeztess, hogy hívjalak meg egy sörre, ha legközelebb találkozunk...

Zsiga

Raggie

Nekem meg olyan ötletem támadt, hogy újra elolvasom a Gyűrűk Urá-t... kíváncsi vagyok, hogy így jópár év után mennyire fog tetszeni... :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Nakedape

Quote from: Raggie on 2009-10-20, 15:11:13
Nekem meg olyan ötletem támadt, hogy újra elolvasom a Gyűrűk Urá-t... kíváncsi vagyok, hogy így jópár év után mennyire fog tetszeni... :)
[spoiler]Gandalf Dies on Page 596[/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

LiaLia

Quote from: Nakedape on 2009-10-20, 15:28:43
[spoiler]Gandalf Dies on Page 596[/spoiler]
:D
Most az Eragon 296. oldalánál tartok, és még legalább ugyanennyi hátra van. A Gyűrűk Ura marad nekem egyelőre filmen....ahogy láttam a könyv nagyságát. :smile:

Makos

Zsiga

Angolul olvastad már? Ha nem, akkor olvasd el úgy is, megéri.

Raggie

Quote from: Zsiga on 2009-10-21, 13:53:41
Angolul olvastad már? Ha nem, akkor olvasd el úgy is, megéri.
:D persze, csak épp nincs meg angolul! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Zsiga

Szólsz és kölcsönadom. :)
(Csak add vissza ha elolvastad, egyet már elhagytam így. :D)

LiaLia

Quote from: Makos on 2009-10-21, 12:39:00
Eragon-ból meg ne nézd meg a filmet.

Ennyire szörnyű?  :zomg: Pedig kölcsönkértem a filmet is, hogy majd a könyv után megnézném.

Makos

Én könyv elolvasása után néztem meg.
Csak saját felelősségre nézd meg.
Én előre szóltam.

pet

van final fantasy könyv, és ha van, van mindegyik részből, vagy ezt máshogy nézik? és ha van, megtudhatom az egész címet, esetleg egy linket hozzá? :smile:
nem értek egyáltalán a final fantasy sorozathoz, de engem érdekelne milyen is az :)

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

pet

Quote from: Zen on 2009-10-23, 14:14:10
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Final_Fantasy_media#Novels_and_manga
ezt néztem csak a legtöbbnél ilyesmi van: Never released outside of Japan.
akkor úgykérdezem, ha szeretném megtudni az egész történetet, hol kutakodjak, könyvek, manga, anime?

Zen

Esetleg FF wiki, végigjátszások, jútúb, mást nem tudok. :D

Amúgy FF X/X-II-t leszámítva mind más-más világban játszódnak uh nincs összefüggés a részek közt.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Stephen King - Tűzgyújtó
Nekem eddig ez a King könyv tetszett a legjobban, a legizgalmasabb és a leg "what a twist"-esebb az eddig olvasottak közül, és kellően beteg is. Nem is tudok belekötni semmibe néhány jelentéktelen dolgon kívül. :jee:
10/10

Ramiz

Quote from: Én on 2009-10-26, 23:23:57
Stephen King - Tűzgyújtó
Nekem eddig ez a King könyv tetszett a legjobban, a legizgalmasabb és a leg "what a twist"-esebb az eddig olvasottak közül, és kellően beteg is. Nem is tudok belekötni semmibe néhány jelentéktelen dolgon kívül. :jee:
10/10

Majd csekkolom. Horrorra vágyom, muszáj King-et olvasnom, annyira híres, pedig nem jöttek be eddig túlságosan a könyvei (Rémségek kicsiny boltja vagy mi, Állattemető). A Carrie azért elég jó volt.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nihilus

Quote from: Én on 2009-10-26, 23:23:57
Stephen King - Tűzgyújtó
10/10
Első King könyvem volt, én jó indulattal adnék rá 7-est. Elég gyenge a jobb munkáihoz képest, maga a szerző is ezt mondta. Az AZ a legjobb King könyv. :hehe: Meg a Végítélet, de az inkább poszt-apokaliptikus kalandregény, mint horror.

Én

Quote from: Ramiz on 2009-10-29, 19:42:47
Majd csekkolom. Horrorra vágyom, muszáj King-et olvasnom, annyira híres, pedig nem jöttek be eddig túlságosan a könyvei (Rémségek kicsiny boltja vagy mi, Állattemető). A Carrie azért elég jó volt.
Ha horrorra vágysz akkor nem a legjobb választás :D Ez inkább ilyen menekülős-thrilleres-paranormális, persze a szokásos Kinges agyturkálással.
Quote from: Nihilus on 2009-10-31, 12:30:49
Első King könyvem volt, én jó indulattal adnék rá 7-est. Elég gyenge a jobb munkáihoz képest, maga a szerző is ezt mondta. Az AZ a legjobb King könyv. :hehe: Meg a Végítélet, de az inkább poszt-apokaliptikus kalandregény, mint horror.
Nem olvastam sok könyvét ezért írtam hogy az eddig olvasottak közül (Christine, Ragyogás, Mobil, Tűzgyújtó, Rémület a sivatagban). Azért én gyengének nem nevezném, max ha nagyon horrorkönyvként nézed, pedig ugye nem az. :hehe: Meg Rainbird karaktere fasza még nagyon szvsz.

Nihilus

Quote from: Én on 2009-10-31, 12:38:08
Quote from: Ramiz on 2009-10-29, 19:42:47
Ha horrorra vágysz akkor nem a legjobb választás :D Ez inkább ilyen menekülős-thrilleres-paranormális, persze a szokásos Kinges agyturkálással.
Quote from: Nihilus on 2009-10-31, 12:30:49
Nem olvastam sok könyvét ezért írtam hogy az eddig olvasottak közül (Christine, Ragyogás, Mobil, Tűzgyújtó, Rémület a sivatagban). Azért én gyengének nem nevezném, max ha nagyon horrorkönyvként nézed, pedig ugye nem az. :hehe: Meg Rainbird karaktere fasza még nagyon szvsz.
Ez a regény kihagyott ziccerek tömkelege. Sokkal, de sokkal jobb is lehetett volna.

Flaser

|
|
|
v
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

kikuchiyo

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.