Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rage

Ezt most lehet, hogy nem a legmegfelelőbb helyre postolom, de aki esetleg nézi még a Moonlight Mile-t, az plz mondja el, hogy érdemes-e behoznom a lemaradást, vagy mehet inkább a kukába az egész sorozat. :lazza: Thx.
痛みを感じる方向に、出口がある!

Shali

Vaaa, légyszi segítsetek, most tudtam meg, hogy van Cromartie High School film is, találtam torrentet, de nem akar jönni )=
Tudtok valami helyt/ftp-t/működő torretet/akármit, ahonnan le tudnám húzni?
Ti láttátok már? Van olyan jó, mint az anime? (=
when in trouble, when in doubt, run in circles, SCREAM and SHOUT!!

frozenstein

Úgy döntöttem, megnézem az NGE-t valamikor a közeljövőben. Azt kérdezném, hogy a death and rebirth movie-t érdemes e megnézni, mert a hivatalos oldalakról azt szűrtem le, hogy az a sorozat movie méretben?

Zsiga

Quote from: frozenstein on 2007-05-05, 14:46:18
Úgy döntöttem, megnézem az NGE-t valamikor a közeljövőben. Azt kérdezném, hogy a death and rebirth movie-t érdemes e megnézni, mert a hivatalos oldalakról azt szűrtem le, hogy az a sorozat movie méretben?
Ha a Director's Cut verziót nézed a sorozatból akkor nem érdemes, nincs benne semmi új információ. A második fele meg az EoE első 30 perce.

minuszmiki

Az első fele a sorozat első 24 részének összefoglalása a négy főszereplő szempontjából, kicsit felturbózott animációval, a második meg majdnem egy az egyben az End első fele. Van benn pár jelenet, ami nem egészen ugyanaz, mint az Endben, és néhány, ami csak a sorozat Director's Cut verziójában látható, de sok új információval nem szolgál.

edit: lassú

Prof. William

Mi igaz abból a szóbeszédből hogy a Toki wo Kakeru Shoujo -t esetleg kiadják MO-n?

Cheesy

Tudnátok segíteni?

http://www.youtube.com/watch?v=m49a5oznCRM

Annak az animének a címe kellene, ami ebben a videoban fut az "desktopon". Amelyikben késekkel hadonásznak a csajok.

Draconire

Quote from: Cheesy on 2007-05-20, 23:48:38
Annak az animének a címe kellene, ami ebben a videoban fut az "desktopon". Amelyikben késekkel hadonásznak a csajok.
Tenjou Tenge

Cheesy

Quote from: Gmer on 2007-05-20, 23:59:28
Quote from: Cheesy on 2007-05-20, 23:48:38
Tenjou Tenge

Wow! Nem hittem volna, hogy ilyen gyors választ kapok, köszi Gmer!

Zsiga

Highlander: Vengeance
t0rR3nT: http://www.newtorrents.info/down.php?p=Highlander.The.Search.For.Vengeance.2007.STV.DVDRip.XviD-DOMiNO_[www.NewTorrents.info].torrent

kelvor

Már szedem is, thx Zsiga! :lazza:

Csak egy maradhat!

Selmo

A tökéletesség unalmas.

kelvor

Tuti az egyik CRC-s lesz... :haha:

Solid Snake

Quote from: kelvor on 2007-05-21, 19:39:53

Filmeknél az nem gond.  :ejnye:
Játékoknál annál inkább.

Quote from: Zsiga on 2007-05-21, 19:13:56
Highlander: Vengeance

Angol felirat van hozzá, ugye? :angyali: :lame:

Selmo

Quote from: kelvor on 2007-05-21, 19:39:53
Kizárt, a torrent működése miatt, ha mégis az, akkor eleve rossz a rar. Igazán leszokhatnának már erről, már elmúlt az ftp-s le kell szedni újból korszak. :ejj:

A tökéletesség unalmas.

Zsiga

Quote from: Solid Snake on 2007-05-21, 19:44:37
Nem, angol a hangja.
Szerk.: Legalábbis aniDB szerint, még nem ért le. Meg persze az is lehet hogy megszívjuk és duckroll. :D

kelvor

Quote from: Zsiga on 2007-05-21, 20:06:55
Quote from: Solid Snake on 2007-05-21, 19:44:37
Nem, angol a hangja.
Szerk.: Legalábbis aniDB szerint, még nem ért le. Meg persze az is lehet hogy megszívjuk és duckroll. :D

Előfordulhat :lul: Nem baj, ha nem angol, csak köszöngessenek egész film alatt, azt még megértem. :haha:

Zsiga

Leért a sample, se tolla se kereke, és tényleg angol.   :smile:

Solid Snake

Quote from: Zsiga on 2007-05-21, 21:14:30
Leért a sample, se tolla se kereke, és tényleg angol.   :smile:

Akkor szedjük.  :rotfl:

Baggio

A Tenjou Tenge OVA-k közül melyiket kell előbb nézni? Az Ultimate Fight-ot vagy a Past Chapter-t?

Draconire

Quote from: Baggio on 2007-05-22, 00:05:43
A Tenjou Tenge OVA-k közül melyiket kell előbb nézni? Az Ultimate Fight-ot vagy a Past Chapter-t?
Az Ultimate Fight közvetlenül a sorozat után játszódik. A Past Chapter, mint neve is mutatja, a múltban játszódik -azt a fejezetet dolgozza fel ami a sorozatban is volt.

Baggio

Quote from: Gmer on 2007-05-22, 00:09:10
Quote from: Baggio on 2007-05-22, 00:05:43
Az Ultimate Fight közvetlenül a sorozat után játszódik. A Past Chapter, mint neve is mutatja, a múltban játszódik -azt a fejezetet dolgozza fel ami a sorozatban is volt.
kösz. Akkor holnap nekiesek. Már nagyon kiváncsi vagyok a végére. De jó is ez a vizsgaidőszak! Mindenre van idő  :rotfl:

Bishop

Nem tudjátok van valami séma hogy hány manga chapter után kezdenek el egy anime-t? Vagy van valami oldal ahol le van írva hogy egy adott manga mikor várható anime-be?

Cobra

Szerintem erre nincs semmi séma. Van anime, amit már befejezett manga-ból/light novel-ből csináltak, van anime, amit csak kedvcsinálónak csináltak egy futó mangához, a 100+ részes anime-k meg pár hónapos késéssel ugyan, de kb együtt futnak a mangával (lásd Bleach, Naruto, One Piece). Meg biztos volt már olyan, hogy előbb volt az anime és abból csináltak mangát.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Bishop

Hát én most olvasok egy manga-t és nagyon megtetszet, ugyan még csak 68 chapter-nél jár de már kiváncsi lennék anime-ben. Ezért kérdezem hogy nem lehet e valahogy kideríteni hogy fognak e belőle csinálni anime-t, és ha igen mikor?

Manitu

Ha megmondod a címét, akkor talán akad valaki, aki hallott valamit.
A legtöbb mangából sosem lesz anime egyébként, és nagyon sok esetben meg bárcsak ne lett volna anime belőle ;) Élvezd a fekete-fehér világ gyönyöreit, az anime változatok 95%-ban csalódást okoznak a manga rajongóinak.

Bishop

666 Satan, elég akciódús szal mogásban jobb lenne lehet,amugy meg igy is tetszik és pusztán csak érdeklődöm. Valami jó sci-fi manga biztos jobb lehet rajzolva, de ebben az esetben kicsáncsi vagyok az anime-re :hopp:

Member

Enyhén sablonos egy cím... :rolleyes:
Olvasgatom a wikipedia-t, feltűnően sok benne az Evangelion nyúlás is.

EDIT: Nyugi, ha a Naruto írója csinálja, még pár hét és vetíteni kezdik, és lesz vagy 666 rész. :__devil: :hopp:

Bishop

Nem a naruto írója hanem az öccse, én inkább a naruto és a Db közé tenném de jobb értelemben. Te még hiszel a wikipedia-nak? :hehe: j/k