Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Cobra

Thx, de már megnéztem a másik csapattól az utolsó pár részt. Legközelebb majd a DVD ripet nézem meg, ha lesz jó minőségben.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

sinkacusan

Meg tudná nekem vki mnodani hogy mi lehet a Die Schatzinsel vagy angolul a Treasure Island japán címe??! :confused:
Utánnajártam sok helyen meg láttam hogy több féle anime fut ezen a néven szóval én erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=iBCOM1AvOTs&feature=related

Ha vki még ezen kivül azt is megtudná mondani hogy ezt hol tom beszerezni/letölteni akár németül is (sőt még ugy lenne a legjobb) azt nagyon megköszönném!

Rounin

Quote from: sinkacusan on 2008-05-05, 12:30:55
Meg tudná nekem vki mnodani hogy mi lehet a Die Schatzinsel vagy angolul a Treasure Island japán címe??! :confused:
Utánnajártam sok helyen meg láttam hogy több féle anime fut ezen a néven szóval én erre gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=iBCOM1AvOTs&feature=related

Ha vki még ezen kivül azt is megtudná mondani hogy ezt hol tom beszerezni/letölteni akár németül is (sőt még ugy lenne a legjobb) azt nagyon megköszönném!

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2038

Azt hiszem, ez az, amit keresel :smile:

sinkacusan

Igen ezaz! :D Ezt én is megtaláltam de itt sincs ott a japán cím csak sok ?????? :confused: Az ftp-n sincs fent, illetve ha van akkor japán cím alatt azt meg ugye nemtom! Valahonnan meg akarom szerezni mert gyerekkorom meghatározó animéje volt de hiába kerestem torrenteken át mindenhol nem találom, illetve ha volt is vmeik torrenten akkor már rég halott a tracker!:((  PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! :bruhuhu:

Rounin

....

Nem a kutya fa... khm. Nem a fenét nincs ott a cím.

Takarajima.

宝島  <- ha ehelyett kérdőjelet látsz, akkor fapados a windowsod az ilyesmihez  :hehe:

sinkacusan

Hát akkor fapados mert se firefoxal se explorerel nem látom! :haha:

Cobra

Valamit nagyon rosszul csinálsz, mert Rounin linkje közvetlenül az anime információs oldalát hozza be, ahol ott van több nyelven is a címe. Visoznt itt csak egy francia subbercsapat van megadva, mint fordító (van 2 angol nyelvű is, de mindketten félbehagyták a fordítást).

Rounin

Quote from: sinkacusan on 2008-05-05, 12:58:47

A latin betűs feliratot nem látod se FF-el, se IE-vel? Akkor hogyan tudod elolvasni azt, amit én írok? :hehe:

Main Title     Takarajima (a2038)
Official Title    Treasure Island
Official Title    宝島
Official Title    Die Schatzinsel
Official Title    L`isola del tesoro
Official Title    L`île au trésor
Official Title    جزيرة الكنز
Official Title    A Ilha do Tesouro

Nem mondod, hogy ennél több hint kell? :hehe:
Torrentet nem fogok böngészni, az biztos.

Zen

Azzal a pajesszal ölni lehet.. :eek:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Selmo

Quote from: sinkacusan on 2008-05-05, 12:58:47
Arial Unicode font, ezt tedd fel.

A tökéletesség unalmas.

Rounin

Quote from: Zen on 2008-05-05, 15:00:57
Azzal a pajesszal ölni lehet.. :eek:

Szerintem csak tisztelgés Onedin-kapitány előtt. :angyali:

chilip

afro samurai-hoz kéne torrent, ahol a minősége JÓ és egybe van!!!! eddig amit leszedtem szar volt...  ::) WEB-RIP vagy mi a szar...

Zsiga

Quote from: chilip on 2008-05-08, 23:51:34
afro samurai-hoz kéne torrent, ahol a minősége JÓ és egybe van!!!! eddig amit leszedtem szar volt...  ::) WEB-RIP vagy mi a szar...
http://www.thoranime.org/?p=14
http://www.torrentz.com/aff85659ccd02809c76cd18442408b0e5b90eefd

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-05-09, 00:16:10
Quote from: chilip on 2008-05-08, 23:51:34
http://www.thoranime.org/?p=14
http://www.torrentz.com/aff85659ccd02809c76cd18442408b0e5b90eefd
:merci: :merci:
kb 1 hónapja én is elhatároztam hogy lekapom, de szintén nem találtam normális torrent-et hozzá :redface:
már indítom is! :D

chilip

ez a múvííí, nem pedig az 5 részes szösszenet... vagy mind1 mit nézek? :D

kikuchiyo

Kijött az újabb Mnemosyne rész, beletekerve érdekesnek is tűnik (sex... check, violence... check), de ma már nincs kedvem hozzá...
Failure is the default option

Rounin

Quote from: kikuchiyo on 2008-05-09, 00:46:31
Kijött az újabb Mnemosyne rész, beletekerve érdekesnek is tűnik (sex... check, violence... check), de ma már nincs kedvem hozzá...

Violent sex? :Kiraly:

Fazék

Quote from: chilip on 2008-05-09, 00:39:41
elbizonytalanodtam. 138 perc együtt az 5 rész. ez 112 perc, de vágatlanul, szóval tippre hiányoznak az OP, ED-k a köztes részeknél, és úgy kijöhet, hogy ez az 5 rész egybe, vágatlanul.

minuszmiki

Quote from: Rounin on 2008-05-09, 00:48:20
Quote from: kikuchiyo on 2008-05-09, 00:46:31

Violent sex? :Kiraly:
Olyat is találsz benne.

Soul

Valaki tudna segíteni? Ez miből van?

Cobra

Nekem sima fanartnak tűnik.

Rounin

Nekem meg nagyob béna gravitation fanartnak (vagy legalábbis ahhoz hasonlít, afaik).

chilip

valaki válaszolna az afro samurai-os kérdésemre?  :angyali:

Rounin

Quote from: chilip on 2008-05-09, 13:43:56
valaki válaszolna az afro samurai-os kérdésemre?  :angyali:

Fazék válaszolt rá, a többiek meg talán nem tudják...? Én legalábbis nem. Most elégedett vagy? :_piszka:

Fazék

Quote from: Rounin on 2008-05-09, 13:46:30Fazék válaszolt rá,
ugyan kicsit bizonytalanul, de igen.
kicsit újra utánaszámolva kijöhet, hogy a link-en letölthető változat az 5 rész egyben. 112 perc. ehhez ha hozzáadjuk a 4 levágott OP-t és ED-t, ami összesen kb lehet 10 perc, + hozzáadjuk az esetleges rész eleji ismétléseket és rész végi ízelítőket, akkor végül kijöhet a 138 perc, amit az anidb alapján a különálló 5 rész együtt kitesz. de én se tudom. ebben talán az tudna segíteni, aki látta a sorozatot, de eddig nem sokan reagáltak... egyedül Ramizról tudom, hogy biztosan megnézte és kedveli, másoktól nem emlékszem véleményre, max olyanokra, hogy 'úristenmiezaszarmesszeelkerülöm' :)

motifator

Anidb és wikipedia infóit összesítve szerintem a THORA ripje az a director's cut kiadás. Gyakorlatilag ugyanaz lehet, mint az 5 rész, csak egyben, és persze uncut.
Így szerintem mindegy, hogy melyiket nézed, vagyis a fentebb linkelt THORA rippel jobban jársz.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Soul

Quote from: Cobra on 2008-05-09, 13:38:36
Nekem sima fanartnak tűnik.

Lehet hogy ez fanart, de valamiből tuti van.Az érdekelne, én is nézelődök de egyenlőre tű a szénában, azért linkeltem hátha valakinek beugrik valami.

upd.:2 féle képpen keresek, egyik anidb sport kategória, másik kicsit viccesebb de frissítgetem az animeaddicts oldalt és talán a bannerekben fel fedezek valamit  :D.

chilip

Quote from: motifator on 2008-05-09, 13:59:22
Anidb és wikipedia infóit összesítve szerintem a THORA ripje az a director's cut kiadás. Gyakorlatilag ugyanaz lehet, mint az 5 rész, csak egyben, és persze uncut.
Így szerintem mindegy, hogy melyiket nézed, vagyis a fentebb linkelt THORA rippel jobban jársz.

köszönöm a választ (és Fazék kollegától is) :) download started ...

Soul

Régebben letöltött képeim nézegettem mikor megakadt rajta szemem és nem tudtam mihez kötni.Találtam még két képet amit sztem ehez lehet kötni. 01 02 az első képen hátrébb a zöld hajú csajszi látható a kosaras képről ha jó a szemem. Hátha így már leseik vki-nek vm-i.

Manitu

Quote from: Soul on 2008-05-09, 14:21:5001
Ezt Battle Athletes Victory-nak tippelném, de a szereplők nagyon nem stimmelnek hozzá. A rajzstílus viszont nagyon hasonló, talán a készítőgárdának köze van a képedhez.