Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

Selmo

Quote from: frozenstein on 2010-05-15, 16:24:12
A LoGH-ot milyen sorrendben érdemes nézni? A kiadási dátumok, meg a történeti kapcsolatok különböző sorrendet mutatnak, és ez egy kicsit összezavart.
Elsőnek ezt, aztán eldöntöd, hogy érdekel-e jobban kifejtve az első két része a sorozatnak, ha igen, akkor ez és ez esetben az első két részt a sorozatból ki is hagyhatod, ha nem, akkor meg jöhet a sorozat.

A tökéletesség unalmas.

kikuchiyo

Szerintem meg kezdje csak a rendes első két résszel, a bővített első két résznek megfelelő film nagyon jó lesz utána nosztalgiázni.
Failure is the default option

Selmo

Végülis mindegy, majd eldönti, hogy 2×25 perc elég vagy nekiugrik 90-nek. :haha: Utólag megnézve mondjuk télleg nosztalgikusabb.

A tökéletesség unalmas.

kikuchiyo

Az már majdnem mindegy, hogy 110×25 vagy 108×25+90 perc :)

frozenstein

Kösz a válaszokat. Egyelőre még csak a letölteni kezdem, a nézés még kicsit odébb lesz.

Titkos

"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

motifator

Most már csak a KyoAninak kéne egy kicsit szünetet tartani a 4koma adaptációkkal, és csinálni egy új, 52 részes évadot. Bőven van annyi történet a TSR óta.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

SaiyaGin

Quote from: motifator on 2010-05-27, 11:56:16
Most már csak a KyoAninak kéne egy kicsit szünetet tartani a 4koma adaptációkkal, és csinálni egy új, 52 részes évadot. Bőven van annyi történet a TSR óta.

:tezsvir:

Bishop

History Strongest Disciple Kenichi-t érdemes megnézni? Hogy zárják le? mennyire fillerezett? Mostanába láttam pár manga chaptert és anime newson is folyamatosan konfrontálódok vele, gondoltam belekezdek de félek hogy a manga még tart de az anime már vége, és hogy az animet vagy fillerrel zárták le vagy rossz helyen elvágták.

chilip

nem fillerezték agyon, eléggé hűen követi a mangát. manga meg WIN :D

Bishop

Quote from: chilip on 2010-06-07, 15:02:44
nem fillerezték agyon, eléggé hűen követi a mangát. manga meg WIN :D
még tart az anime :confused:

chilip

követte* (amúgy a remény hal meg utoljára  :Kiraly:)

NLZ

Az anime jól le van zárva, noha követi a mangát. Kb ahhoz lehetne hasonlítani, hogy az animében a selejtező volt, a manga tovább meg már a rendes meccs. Mármint hogy kiderül, hogy nem is olyan kicsi a világ. :)
[reserved]

chilip

Infinite Ryvius milyen? láttam belőle 2 részt de eddig nem valami meggyőző, de annyira szar sem...

Selmo

Én most szedem, majd ha megnéztem írok róla.

A tökéletesség unalmas.

ogre

Quote from: chilip on 2010-06-28, 01:13:34
Infinite Ryvius milyen? láttam belőle 2 részt de eddig nem valami meggyőző, de annyira szar sem...

régen láttam, egyszer elmegy, az alapötlet jó, de nem emlékszem, hogy kiemelkedő lenne.

frozenstein

Ha valaki még rajtam kívül erre várt volna: a Coalgirls végre kiadta Bakemonogatari utolsó részét is.

Fazék

kelvor

Nem hiszem el.... :frown: Mindösszesen 47 évesen.

R.I.P.

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Kuroi Tenshi

:(
Tisztelgésként egy Perfect Blue és Paranoia agent és
talán egyéb újranézést fogok tartani.
Nyugodjék békében :(

Acchan

Megint szegényebb lett a világ egy őstehetséggel.  :frown:

Próféta

Quote from: Acchan on 2010-08-25, 16:21:19
Megint szegényebb lett a világ egy őstehetséggel.  :frown:
+1 :(

motifator

Itt elolvashatjátok Satoshi Kon utolsó szavait angolra fordítva

kikuchiyo

[spoiler=OFF, megosztó jellegű személyes rant]
Quote from: Satoshi Kon, kiemelés tőlemTo be sure, there were some signs. 2 to 3 months before that I'd had strong pains in several places on my back and in the joints of my legs; I'd lost strength in my right leg and found it hard to walk, and I'd been going to an acupuncturist and a chiropractor, but I wasn't getting any better.

Kell jobb bizonyíték, hogy az alternatív hókuszpókuszok ölnek?
Ha idejében elmegy igazi orvoshoz, talán még most is élne. :(
[/spoiler]

Pagan

Quote from: kikuchiyo on 2010-08-26, 17:35:24
[spoiler=OFF, megosztó jellegű személyes rant]
Quote from: Satoshi Kon, kiemelés tőlemTo be sure, there were some signs. 2 to 3 months before that I'd had strong pains in several places on my back and in the joints of my legs; I'd lost strength in my right leg and found it hard to walk, and I'd been going to an acupuncturist and a chiropractor, but I wasn't getting any better.

Kell jobb bizonyíték, hogy az alternatív hókuszpókuszok ölnek?
Ha idejében elmegy igazi orvoshoz, talán még most is élne. :(
[/spoiler]
[spoiler]Ebben altalanossagban igazat adok neked, de sajnos semmikeppen nem nagyon lett volna eselye. A hasnyalmirigyrak a legrosszabbak koze tartozik, altalaban mire barmi jel utalna a bajra, mar reg tul keso, es a kezelesekre sem nagyon reagal ez a fajta daganat.[/spoiler]

R.I.P. Satoshi Kon. :frown:

motifator