Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

Prof. William

Franken Fran...

Néha jó látni hogy semmi ökörség nem történik... Mint pl itt vagy a testrészes résznél...

Amúgy a festős résznél ki volt az a lány? Mert Franék felsimerték. Nem lehet hogy ő volt hernyós sztori főhősnője? Hasonlított rá...

Chronus

Quote from: Prof. William on 2008-05-18, 10:58:47
Amúgy a festős résznél ki volt az a lány?
Yuki-onna. Mondabeli lény.. persze gyak hóból kéne előjönnie, de rengeteg verziója van. A lényeg, hogy vagy helyben megfagyasztja az áldozatát, vagy mászkál vele egy ideig és elcsábítja, míg az illető végelgyengülésben el nem hull. Gyak csak egy csaj aki elcsábít majd kinyír, egyenértékű a succubusokkal meg a szirénekkel. ^^

Alkyra

Quote from: Devian on 2008-05-18, 01:41:03
Quote from: chilip on 2008-05-17, 21:36:02
Mx0 99

Hell yeah!!! Kuzumi powerup, 2 hónapos időugrás is volt benne a végén. Már Titan's Hammerrel bohóckodott :D

ed.: OOOOOH NOOOEZZZ!!! ez volt a vége  :oops: remélem lesz folytatás  :bruhuhu:

énse vettem észre az utolsó oldalig.... befejezésnek túl hírtelen és elég lame volt 

FOLYTATÁST !

Egyetértek...hülye SJ törölte a kiadása listáról, de nem tudom, hogy miért...Szerintem qrvajó manga. Mi a francért törölték az egészet?
Egyb. azért volt ilyen lame a vége, mert kényszerítették az írót, hogy befejezze...

Nagyon erősen remélem, hogy lesz folytatása...

Zen

Quote from: Devian on 2008-05-18, 01:41:03
Quote from: chilip on 2008-05-17, 21:36:02
Mx0 99

Hell yeah!!! Kuzumi powerup, 2 hónapos időugrás is volt benne a végén. Már Titan's Hammerrel bohóckodott :D

ed.: OOOOOH NOOOEZZZ!!! ez volt a vége  :oops: remélem lesz folytatás  :bruhuhu:

énse vettem észre az utolsó oldalig.... befejezésnek túl hírtelen és elég lame volt 
FOLYTATÁST !
Hát rosseb a pofájukba.. :ejj:
Folytassák vagy gyújtogatűs lesz. :Eztneked:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-05-18, 01:01:26
Hitman Reborn eddig a 21es chapternél járok de eddig PURE WIN :D főleg lambo, mikor összehugyozta magát  :lul: :muhahah: :insertEpicLolMozdony:
A gyűrűs harcoknál jobb lesz, aztán meg lassú és komolyabb story.  Nekem hiányzik a bohóckodás mostanában :(

Xblade 12: Ezen dőltem XD http://www.onemanga.com/XBlade/12/12/

Prof. William

Quote from: Chronus on 2008-05-18, 12:04:40
Quote from: Prof. William on 2008-05-18, 10:58:47
Amúgy a festős résznél ki volt az a lány?
Yuki-onna. Mondabeli lény.. persze gyak hóból kéne előjönnie, de rengeteg verziója van. A lényeg, hogy vagy helyben megfagyasztja az áldozatát, vagy mászkál vele egy ideig és elcsábítja, míg az illető végelgyengülésben el nem hull. Gyak csak egy csaj aki elcsábít majd kinyír, egyenértékű a succubusokkal meg a szirénekkel. ^^

Ez a mangából hol derül ki? Mert amikor elolvastam ez nem derült ki? + azért gondoltam a Rovar-lányra mert a festő ilyen rovaroktól hemzsegő helyen talált rá...

A Franból a sztem a legpoénosabb rész az volt amikor az iskolában teljesítette mindenkinek az óhaját. :) + a testrészes rész vége... amikor a rendörnő viszi ki amit fran levágott. :)

A többi sztori nagyon NAGYON beteg. Már csak ha belegondol is az ember a helyzetbe...

Meglepett hogy Franról viszonylag elég sokan tudnak. Azt hittem az elewjéln hogy valami magányos operálós de elég sokan keresték már fel...

Alkyra

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-18, 13:44:02
Hitman Reborn eddig a 21es chapternél járok de eddig PURE WIN :D főleg lambo, mikor összehugyozta magát  :lul: :muhahah: :insertEpicLolMozdony:
A gyűrűs harcoknál jobb lesz, aztán meg lassú és komolyabb story.  Nekem hiányzik a bohóckodás mostanában :(

Jó manga ez, csak a rajzolása fura...(a csajnak mekkora homloka van már..)

LuckyDingo

Quote from: Alkyra on 2008-05-18, 16:13:34

Jó manga ez, csak a rajzolása fura...(a csajnak mekkora homloka van már..)
Senki se lehet tökéletes :D Mana jól néz ki az a lényeg :)

Én

Én is, de én a csaj dizájnján :lol: Kicsit olyan, mint ha egy átlagos mangacsajt megshoppoltak volna rendesen (tán így is volt? :D )

chilip

<< Usagi Drop >>

eddig kinn: 6 chapter

79 évesen meghal a nagypapa, eddig egyedül élt elvonultam másoktól. A temetésén kiderül ám mindenki legnagyobb megdöbbenésére, hogy egy szeretőt tartott ( :zomg:) és egy 6 éves lányt hagyott hátra. Történetünk főszereplője, Daichi-kun, az unokája az öregnek (épp 30 éves, nem volt házas soha, kicsit ijesztő arc, munkamániás...) a temetésen találkozik a kislánnyal. Mivel a kislány szokatlanul csöndes volt a temetésen (szokatlan körülmények közt élt eddig, nem tudta hogy kezelni a dolgot), kicsit furán is viselkedett, ezért a rokonok közül senki nem akarta befogadni, még hangosan vitatkoztak is kinek mér nem jó. Végén Daichi megelégelte a dolgot és befogadta a lányt.

Aranyos sztori, semmi vér, erőszak, gyerekrablás, mechák, tentacle, szörnyek, agymunka bűnözők után, gyerek-géniuszok vagy hatalmas összeesküvések. Slice of life, számomra megragadó történet (ahogy a magábahúzódó 30 éves Daichi egyre jobban kinyílik a kislány miatt). Szeretnivaló történet. Eddig 10/10, csak ajánlani tudom annak aki az ilyenre vevő.

SaiyaGin

LuckyDingo

Quote from: chilip on 2008-05-19, 15:46:38
<< Usagi Drop >>

eddig kinn: 6 chapter

Aranyos sztori, semmi vér, erőszak, gyerekrablás, mechák, tentacle, szörnyek, agymunka bűnözők után, gyerek-géniuszok vagy hatalmas összeesküvések. Slice of life, számomra megragadó történet (ahogy a magábahúzódó 30 éves Daichi egyre jobban kinyílik a kislány miatt). Szeretnivaló történet. Eddig 10/10, csak ajánlani tudom annak aki az ilyenre vevő.
Bejövős :D 2 chapter után is :D Kár hogy kevés van még letransolva belőle :S

minuszmiki

Quote from: Manitu on 2008-05-12, 22:14:33
Hatsukoi Limited
Végre tanulnom kéne, úgyhogy volt időm elolvasni. Szóval ez nagyon jó cucc, és gondolom el fog tartani még jó darabig, az első húsz chapter nagyjából a szereplők meg az alaphelyzet bemutatására volt elég. Maga a sztori még épphogy csak elkezdődött, de van itt minden, amit szeretek: Kawashita Mizuki karakterdizájnja, kiváló fanservice, értékelhető poénok, szerelmi nagyonsokszög, szerethető karaterek tömege, hattalmas kavarás. Kár, hogy még csak 31 rész van kinn belőle, tudnám olvasni úgy kb. örökké.

Manitu

Mondjuk nem valószínű, hogy az összes szereplő története ki lesz fejtve. Azt olvastam, hogy a Shounen Jumpban az olvasók megszavazhatják (-hatták), hogy kikkel foglalkozzon többet a történet. Ha jól tudom az Ichigo vége is így alakult, most is bízom az olvasóközönség ízlésében, eddig úgy tűnik nem kell csalódnom :)

Also: 31? :confused:

minuszmiki

Pedig eddig nagyjából ugyanannyi időt szánt minden fontosabb szereplőre, bár a szavazással sem lesz gondom, az Ichigo vége szerintem is tökéletes lett. :)

Quote from: Manitu on 2008-05-19, 22:05:47
Also: 31? :confused:
Felnéztem Onemangára, miután végeztem a 30.-kal, mert akartam még, és ott volt is. Nem szeretem, de türelmetlen voltam.

chilip

Hitman Reborn-ba hol ér véget az új szereplők bemutatása?

and also, 3000. post  ^^ lvl up  :jee:

Alkyra

Quote from: chilip on 2008-05-20, 12:42:29
Hitman Reborn-ba hol ér véget az új szereplők bemutatása?

and also, 3000. post  ^^ lvl up  :jee:

off: gz.XD
on

50 környékén, de utána már jó lesz.:P S miután Tsunanak sikerül a Hyper Mode ot is elérnie onnantól már egész türhető Shonen lesz belőle.

chilip

41nél tartok :D és eddig is vitték a mangát a poénok, főleg a kis LAMBO nagyon  :lol:

ed.: istenem, ekkora ugrásokat erőben csakis egyszer láttam tréning alatt shounen mangába, ichigo- párnapos instant bankai-nál :D és itt már a 174. chapternél a másodikat élik a srácok... nice  ^^

White SeeD

Saikano kikerült végig az onemangára. :jee:
Jobb mint az anime és részletesebb is. Főleg a vége. Legalább egyértelművé tették a dolgokat, meg belekerültek azok, amiket animékben nem adhatnak túlzottan le :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

minuszmiki

Kodomo no Jikan 35-37: Hmm, érdekes fordulat, de a történet továbbra is képes azt a színvonalat nyújtani, ami miatt szeretem. Bár a fanservice mennyiségével nem voltam teljesen megelégedve.  :angyali:

Alkyra

Eskü sajnálom, már szegény Tenmat...Mindenesetre Én szurkolok, hogy Eri ending legyen!^^

minuszmiki

Egyetértek mindkét részével. Viszont egészen váratlan módon beborult a manga az elmúlt 10-15 fejezetre, de szerencsére ez sem tesz rosszat neki.

Manitu

Én nem minden részével, de ja. Közel már a vége.

minuszmiki

Nyilván az Eri-Yakumo-Harima triplet lenne az ultimate endig, de nem fog megtörténni.

Bishop

Yakumo ending legyen :Kiraly: Eri mehet a francba...vagy hozzám :lol: De most amugy mi van Karasumaval? elvesztette az emlékezetét? vagy agyhalált kapott? a fordítás nemvolt egyértelmű nekem  ^^"

minuszmiki

[spoiler]"He lost the ability to think" - Elvesztette a gondolkodás képességét. - Meggárgyult.[/spoiler]

Manitu

Nem mintha ez bármiféle változást is jelentene a korábbi énjéhez képest :D

minuszmiki

Ugyanolyan tökéletesen jelentéktelen autista maradt, az igaz. :D

Manitu

And now something complately _different_:

Sora no Seibun:
És ezzel most már tényleg elolvastam mindent Kawashita Mizukitól, legalábbis ami angolul elérhető...
Elég régi, még az előző állnevén írta. A rajzstílusában benne van minden, amitől olyan jellegzetesek a mangái, de még nagyon kiforratlan...mondanám, hogy már-már ronda, de néhány panel meg kifejezetten szépre sikerült. A stílusa viszont egészen más, mint az újabbak. Olvastam már egy-két régebbbi mangáját, és tudott elég bizar témákat is találni (ld Akane-chan Overdrive), de ez eddig a legrázósabb, mondhatnám: majdnem gay ::) Nem kell megijedni, teljesen hetero a cucc, de érezni a sztorin, hogy az írónő elgondolkodott rajta, hogy ne az legyen :D Azért jó, hogy nem maradt meg ennél a korai vonalnál, bár ezek a mangái is jók.

Edit: Vége a Hatsukoinak :bruhuhu: Oké, egy nagyobb szakasz valóban lezárult a történetben, de én azért még elviseltem volna a folytatást :redface:

Én

Quote from: Manitu on 2008-05-24, 02:03:44
Edit: Vége a Hatsukoinak :bruhuhu: Oké, egy nagyobb szakasz valóban lezárult a történetben, de én azért még elviseltem volna a folytatást :redface:
:tezsvir: Engem meg is lepett kicsit, hogy ennyi.