Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Master Psycho

Kezdem az elejérõl.
Nemrég elkezdtem a Final Fantasy VIII-al játszani. De olyan szinten, hogy Bruce megállapította hogy függõ vagyok. Amiben lehet némi igazság, mert az utóbbi idõben mindig a Finel VIII-as fõhõsökkel álmodok, de azt ne kérdezzétek mit, mert reggelre mindig elfelejtem. Csak a szereplõk maradnak meg. De szerintem nem baj, mert eddig -hála az érettséginek- rendszeresen tanultam álmomban, s ha választani lehet, akkor inkább a Final VIII. :)
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Meske

Akkora nagy zagyvaságot álmodtam, hogy az már nem lehet igaz!
Elõször is két osztálytársammal sétáltunk az utcán, méghozzá azon, ahol a sulink is van. Leakartuk tenni a táskákat valamilyen megörzõbe. Bementünk, letettük a táskákat, s bementünk egy másik szobába, ahol egyszerre csak egy ember mehet be, vagy csak akkor mehetnek be többen, ha teljességgel megbíznak egymásba. Mi bementünk egyszerre mind a hárman. Osztálytársaim magukkal hozták a pénztárcáikat is, s belerakták egy fiókba. Mondták, hogy ez azt a célt szolgálja, hogy akiknek odaadjuk a táskánkat megörzésre, az ne tudja kilopni a pénzünket. Azonban én kint hagytam a táskában a pénztárcámat, mert nem tudtam, hogy hozni kéne. Így vissza kellett "csempésznem".
Ez után, m intha filmszakadás lett volna, s a fiók, amibe a pénztárcákat tették, az olyan volt mint egy konténer, s kukák voltak benne. Én meg elvesztettem a gyûrümet (amikor nem is hordok), s valamelyik kukába esett. Halottam odakintrõl, hogy jönnek a kukások kiüríteni azokat, így gyorsan meg kellett találnom. Az osztálytársak segítettek keresni, s az egyik kukából szinte csak lapokat szedtünk elõ, méghozzá elég jó formában. Nem baj, gondoltuk, mert legalább újrafelhasznosítjuk õket. Már a kukások kérték el a kukákat, mikor végre a második kukában elõkerült a gyûrüm. Szóval a sztory happy enddel végzõdött. :)

Errõl jut eszembe, hogy van egy 2.ban írt versem, ami az akkori elveszett gyûrümrõl szól. Majd beteszem az írásokba! :)

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Relunx

Én meg mostanában eléggé furcsákat álmodok az amúgy is furcsa álmaim mellett.

Legutobb az történt hogy vagyok vhol...és felébredek...de ez vlójában nem az "igazi felébredés volt"..aztán megint történnek furcsaságok és ismét most már igazából felébredek. Vagyis az álmoban álmodtam...élég furcsa mi? és néha még rémisztõ is...mi van ha egy "ilyen álom során" akár 5ször is "felébredek" mire valójában felébredek...belgondolni is rossz...

Relunx

Damnatus

Hali!

Nem furcsa, én is többször álmodtam a saját álmomon belül.

Relunx

Köszi Damnatus, így legalább nem csak én vagyok egyedül ezzel.

Íme a tegnapi álmom, ami szokásához híven eléggé zavor és furcsa:
Az álom:
Éjszaka sétálok valahol a belvárosban, egyszer csak egy robbanás rázza meg a
csendet, és pénz kezd hullni az égbõl. Ez valszeg azért lehetett mert a
szemközti épület egy bank volt és ép az egyik emeletét robbantották ki.
Hirtelen egy valag ember lesz az utcán és mindenki szedi össze a pénzt.
Én is csatlakozom a pénzgyûjtési akcióhóz, és olyan 200 ezer forintot
össze is szedek (a meglepõ az volt hogy volt 13000 ezres bankó is).
Közben megérkeznek a zsaruk, és mindenki próbálnak elhesegetni a pénztõl
és azokat elvenni az emberektõl. Nekem sikerült vhogy meglógno elõlük.
Kicsivel késõbb a régi szaközépiskolmban találom magam. A szünetben kimegyek
a és a kocsimmal (egy fekete audi asszem) elhjatok vmi üzlethez.
Kiszállok, és bemegyek az üzletbe. Hogy ne keltsek feltûnést, vásárolok
egy nyalókát, csipszet és 2 csomag ropit. Ezután betörnek az üzletbe és
megjelenik néhány álarcos fickó. De a pechjük az volt hogy épp a zsaruk is
a közelben voltak és így idõben lekapcsolták õket. Akarnék visszamenni a
suliba (hamarosan vége a szünetnek és kezdõdik a kövi órám). De most ér a
meglepetés hogy nemtok elmenni a kocsimmal mert az üzletet és a környékét
lezárták a zsaruk mint bûnügyi helyszínt. Így marad a Taxi. Épp akkor fordul
be a sarkon két taxi. Az egyikbõl a vezetõ dühösen száll ki és szó szerint
kihajítja az autójából a nem fizetõ utast. Odamegyek hozzá és közlöm hogy
mi lenne a célállomás. Hajtunk mint a meszes. kb 5 perc alatt ott is vagyunk
de a hülyéje rossz cimre ment, igy újjab 5 perc után végre odaértünk a
sulimhoz (asszem 7000-et vizettem a taxisnak).
Akarnék bemenni a suliba de zárva. Találkozok néhány haverommal az
osztályból és mint kiderül õk is "elvoltak" és õk sem tudnak most bemenni.
Aztán kis keresgélés után találunk egy hátsó bejáratot amin be tudunk menni.
Bent vagyunk az elõcsarnokban és ott van az egész osztály, asszem tûzriadó
lehetett...és itt felébredek...

Nah ez azán az álom, ennyi sok zagyvaságot összeálmodni...de élveztem!

Relunx

Ramiz

Eléggé filmszerû álom, talán valami hasonlót néztél?

Tegnapi álmom (ritkán álmodok, de ez rövig, ezért emlékszem rá):
(enyhén erotikus, úgyhogy inkább kiszínezem, ebbõl ne legyen baj)

Egy gyönyörûszép nõi combon nyugszik a fejem. Olyan selymes, kellemes, hogy egészen elbódulok. Simogatom, elkezdem csókolgatni, aztán lassan feljebb haladni... de nem érek "oda", mert nincs tovább a láb... nincs hozzá senki, csak egy láb. Nem tudom, hogy levágott, vagy ez csak így nõtt, csak azt, hogy nincs más, csak egy darab láb. Mikor erre rájövök, visszateszem rá a fejem és elalszok - azaz felébredek.

Ez jelent valamit? (Freud?...)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizEz jelent valamit? (Freud?...)
Pirula majd mond rá vmi okosságot :D
szvsz: Lábfétis :D

Miura

Hmm álomfejtés van itt ? ;))
Tegnap álmodtam..az a vicces,hogy nem emlékszem az álom elejére..hanem hirtelen valóságszerûen éreztem,hogy valami puha ,élõ valami van a nyakam körül lenne,és fojtogatna,és én  próbálok megszabadulni tõle,de nem sikerül,megfogom,és olyan érzés,mintha egy hal lenne a nyakam körül,és nagyon puha és ruganyos...
És ekkor egy sikollyal ébredtem fel,és kibotrokáltam félálomban az ajtómhoz,de akkor is még mindig éreztem magagamona fojtogató valamit,amit nem tudok leszedni magamról..hiába probálkozom és ez akkor tûnt el,amikor anyum bejött a szobám,és felkapcsolta a villanyt...
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

katz

Quote from: MiuraHmm álomfejtés van itt ? ;))
Tegnap álmodtam..az a vicces,hogy nem emlékszem az álom elejére..hanem hirtelen valóságszerûen éreztem,hogy valami puha ,élõ valami van a nyakam körül lenne,és fojtogatna,és én  próbálok megszabadulni tõle,de nem sikerül,megfogom,és olyan érzés,mintha egy hal lenne a nyakam körül,és nagyon puha és ruganyos...
És ekkor egy sikollyal ébredtem fel,és kibotrokáltam félálomban az ajtómhoz,de akkor is még mindig éreztem magagamona fojtogató valamit,amit nem tudok leszedni magamról..hiába probálkozom és ez akkor tûnt el,amikor anyum bejött a szobám,és felkapcsolta a villanyt...
Hamarosan kedõdik a vadászat :__devil:
Pár óra és kikel az elsõ préda az satnya embertestedbõl...

Miura

Quote from: katzHamarosan kedõdik a vadászat :__devil:
alien vs pretatar filmre gondolsz?
ne gonoszkodj...azután a film után 2 napig rémálmom volt...
(meg amudj is nem nézek se horrort se ilyesmit mert rémálmaim vannak)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

katz

Quote from: Miuraalien vs pretatar filmre gondolsz?
Uj vagy még...
Quote from: Miurane gonoszkodj...azután a film után 2 napig rémálmom volt...
Pedig az gyerekfilm volt az Alien 1,3, Predátor 1,2-höz képest.

Moha

Quote from: Miuraalien vs pretatar filmre gondolsz?
:lol: Pretatar: Tatár elõtti? :lul:
Vagy a Pretear c. animére is lehet asszociálni... :D

Miura

Quote from: Moha:lol: Pretatar: Tatár elõtti? :lul:
jaj  :lul:
de most már nem javítom ki,más is nevessen rajta :lul:
(P. Matteo)

Miura

Quote from: Moha:lol: Pretatar: Tatár elõtti? :lul:
jaj  :lul:
de most már nem javítom ki,más is tudjon nevetni rajta :lul:
(P. Matteo)

Rounin

Quote from: katzHamarosan kedõdik a vadászat :__devil:

:D Az még nem méltó préda ;)
Várj kicsikét, hadd erõsödjön.

Miura: jó neked, én olyat álmodtam egyszer, hogy az a dög ki is kelt belõlem :/ De puszta kézzel agyonvertem :haha:

És tényleg piskóta az AvsP film :/

Edit: Katz, Alien2-t kihagytad o.O Pedig szvsz a legjobb az alien filmek közül O.o

Meske

Én pedig azt álmodtam pár napja, hogy egy 2 oldalas cikk jelent meg az USTEAM-rõl valami magazinban, s utóbb kiderült, hogy ezt Moha írta. De hogy miért álmodtam ezt, nem tudom...

Ramiz

Quote from: RouninEdit: Katz, Alien2-t kihagytad o.O Pedig szvsz a legjobb az alien filmek közül O.o

Szerintem is. Sajnos(?) Alieneset sosem tudtam álmodni gyerekkoromban. Viszont van egy osztálytársam, aki rohad élethûen tudja utánozni a mozgásdetektor hangját, amikor mozgást jelez. Meg a predator "kattogását" is. Amikor azokat a hangokat meghallom, még most is összerándulok és az egér után kapok... (mindig marine voltam... :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RouninKatz, Alien2-t kihagytad o.O Pedig szvsz a legjobb az alien filmek közül O.o
Quote from: RamizSzerintem is. Sajnos(?)
Mielõtt még vki megjegyzi, direkt volt. Az egy jó kis akciófilm, de messze nem olyan beszaratós, mint az 1,3
Quote from: RamizViszont van egy osztálytársam, aki rohad élethûen tudja utánozni a mozgásdetektor hangját, amikor mozgást jelez. Meg a predator "kattogását" is. Amikor azokat a hangokat meghallom, még most is összerándulok és az egér után kapok... (mindig marine voltam... :D )
:lol:  :lul:

Relunx

Predátor-ost/alien-est még nem álmodtam...csak azt hogy a volt álltalános sulimban Freddy Cruger kerget...én meg bujkálok elõle...sszem el is kap és épp kivégezne amikor felébredek...

Miura:
Nem semmi hogy miután felébredtél még azután volt "hatása" az álmodnak...részvétem...reméljük több ilyenben nem lesz részed.

Relunx

Damnatus

Hali!

Én álmodtam alienest is többet, Freddyset is meg Jasonosat is:
Jason elõl menekültem. Ki akartam szaladni a házunkból, és amikor kinyitottam az ajtót, ott ált elõttem. Mivel már nemtudtam sehova se menekülni, a "na ingyen nem adom magam" elvtõl vezérelve behúztam neki egy jót! Amint a maszkhoz ért a kezem fölébredtem.
Freddyvel való találkozásomkór megfenyegetett, mire én kinevettem, hogy ez az én álmom, és azt csinálok benne amit akarok, és hogy ez az õ rémálma. Körévarázsoltam egy buborékot, ami elkezdett összemenni, így összeroppantotta õk sõt a végén teljesen eltûnt a buborék megsemmisítve Freddyt.
Alienes álmom meg a 2. részhez volt hasonló, csak saválló felszereléssel mentünk 3-4-en katonák, és civileket kellett kimenekítenünk egy bolygóról. Már az ûrhajó elõtt voltunk, ekkor kezdett jönni egy rakat alien, én meg beizzítottam a golyószórót, és irtottam õket. Aztán elfogytak, mi meg elhagytuk a bolygót!

katz

Quote from: DamnatusHali!

Én álmodtam alienest is többet, Freddyset is meg Jasonosat is:
Jason elõl menekültem. Ki akartam szaladni a házunkból, és amikor kinyitottam az ajtót, ott ált elõttem. Mivel már nemtudtam sehova se menekülni, a "na ingyen nem adom magam" elvtõl vezérelve behúztam neki egy jót! Amint a maszkhoz ért a kezem fölébredtem.
Freddyvel való találkozásomkór megfenyegetett, mire én kinevettem, hogy ez az én álmom, és azt csinálok benne amit akarok, és hogy ez az õ rémálma. Körévarázsoltam egy buborékot, ami elkezdett összemenni, így összeroppantotta õk sõt a végén teljesen eltûnt a buborék megsemmisítve Freddyt.
Alienes álmom meg a 2. részhez volt hasonló, csak saválló felszereléssel mentünk 3-4-en katonák, és civileket kellett kimenekítenünk egy bolygóról. Már az ûrhajó elõtt voltunk, ekkor kezdett jönni egy rakat alien, én meg beizzítottam a golyószórót, és irtottam õket. Aztán elfogytak, mi meg elhagytuk a bolygót!
Még a végén kiderül rólad, h valójában a lelked mélyén egy erõszakos állat vagy egy satnya testbe zárva.  :lul:

Damnatus

Hali!
Quote from: katzMég a végén kiderül rólad, h valójában a lelked mélyén egy erõszakos állat vagy egy satnya testbe zárva.  :lul:
Elõbbi lehet, utóbbi biztos  :lol:
Egyébként remélem ki is élem az agressziót álmaimban. ;)

Moha

A minap azt álmodtam, hogy elkötöttem egy buszt (sajna csak egy régi Ikarus-t :rolleyes: ) és azzal száguldoztam mindenfelé az éjszaka kellõs közepén. Ja, és rajtam kívül senki nem volt a buszon. Nem mondom, az életben is kipróbálnám egyszer. :)
Csak az volt a gáz, hogy közben azon gondolkoztam, hogy hogy rázom le a zsarukat, ha utánam erednek... :D

Damnatus

Hali!

Én egy kicsit világháborúztam az egyik álmomban, a másikban meg a beestem a metrosínek közé, és megrázott a sín. Szerencsére ki tudtam mászni, de nagyon rossz érzés volt a rázás!

Meske

Quote from: MohaA minap azt álmodtam, hogy elkötöttem egy buszt (sajna csak egy régi Ikarus-t :rolleyes: ) és azzal száguldoztam mindenfelé az éjszaka kellõs közepén. Ja, és rajtam kívül senki nem volt a buszon. Nem mondom, az életben is kipróbálnám egyszer. :)
Csak az volt a gáz, hogy közben azon gondolkoztam, hogy hogy rázom le a zsarukat, ha utánam erednek... :D
Te kis GTA mániás! :rolleyes:

Rounin

Quote from: MohaA minap azt álmodtam, hogy elkötöttem egy buszt (sajna csak egy régi Ikarus-t :rolleyes: ) és azzal száguldoztam mindenfelé az éjszaka kellõs közepén. Ja, és rajtam kívül senki nem volt a buszon. Nem mondom, az életben is kipróbálnám egyszer. :)

:wtf:

Álmomban feszálltam egy buszra, erre kiderült, hogy a buszt eltérítették és csak a rendõrségi konvoy miatt lassított (ill. nemzetõrség vagy mi, mert volt ott sok tank is, meg kommandósok o.O ), aztán szitává lõttek minket...
Utána meg egy búzamezõ közepén beszélgettem egy barátommal, miközben rendõrautók száguldottak el mellettünk ...
Aztán kardpárbajt vívtam valami utcai bandával...

És ezek így egymás után, ömlesztve o.O

Wow..

katz

Quote from: DamnatusHali!

Én egy kicsit világháborúztam az egyik álmomban, a másikban meg a beestem a metrosínek közé, és megrázott a sín. Szerencsére ki tudtam mászni, de nagyon rossz érzés volt a rázás!
800V egyenáram ugyancsak rossz érzés lehet, igaz utánna nem nagyon mászkálsz sehová :D
Quote from: Rounin:wtf:

Álmomban feszálltam egy buszra, erre kiderült, hogy a buszt eltérítették és csak a rendõrségi konvoy miatt lassított (ill. nemzetõrség vagy mi, mert volt ott sok tank is, meg kommandósok o.O ), aztán szitává lõttek minket...
Utána meg egy búzamezõ közepén beszélgettem egy barátommal, miközben rendõrautók száguldottak el mellettünk ...
Aztán kardpárbajt vívtam valami utcai bandával...

És ezek így egymás után, ömlesztve o.O

Wow..
:lol:

Busszal már én is GTA-ztam álmomban :__devil: Úgy látom ez olyan dolog, amin minden fiú átesik egyszer :lul:
Az új GTA-ban lesz kombájn is. Remélem lehet majd menni vele a városba "aratni"

Rounin

Quote from: ShiroiSzörnyû álmom volt. Újra iskolába jártam, ráadásul egyszerre kettõbe, tudtam, hogy tanulnom kellett volna aznapra (vagy másnapra :confused: ), de valami miatt nagyon nem ment. Iszonyatos. Nehogy visszajöjjön. Még most sem dolgoztam fel rendesen... :(

Ajj... õszinte részvétem... senkinek nem kívánom ezt az élményt :(

Damnatus

Quote from: ShiroiSzörnyû álmom volt. Újra iskolába jártam, ráadásul egyszerre kettõbe, tudtam, hogy tanulnom kellett volna aznapra (vagy másnapra :confused: ), de valami miatt nagyon nem ment. Iszonyatos.
Velem ez a valóságban történik!  :eeek:

Rounin

Quote from: katz- Tedd meg! Tedd meg és teljesítem egy kívánságod! - [...] Vadászni. Mindörökké.

Tetszett :) Sõõõt :drool:

És épelméjû ember fogalmazhat meg csak ilyet ;) Nem sütött belõle a pszicho :p

EDIT: És elolvasva mindegyik álmod. Huhh... eddig éppen csak belepislantottam.
Nos.
Keblemre :haha: Álmodj még ;)