Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

katz

Mielõtt vki megjegyezné:

- Én ezt valóban megálmodtam (leszámítva a legvégét (a sivatagot))
- Igen, én dilis vagyok, mint ahogy te is, ha végigolvastad az egészet és tetszett
- Még nem voltam pszihomókusnál és nem is fogok elmenni, nem akarom az elsõ emberölés emlékemet egy ilyen alantas létformára pazarolni...
- ugye mekkora zagyvaság az egész? Én már akkor fszságnak tartottam amikor megálmodtam. Ez volt az egyik olyan álmom amelyiknél egy percig sem kételkedtem abban, ez csak álom, ennek ellenére remélem teccet, bár szvsz ez a leggyengébb amit ki tudok hozni magamból, de hát az álmokat nem lehet olyan könnyen irányítani...

Darkstar

Hát ez nem semmi, maradtak ujjaid? Még nem tudtam elolvasni, de kinyomtattam, és majd este átrágom magam rajta. Grat!
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Djinn

Quote from: katz- Igen, én dilis vagyok, mint ahogy te is, ha végigolvastad az egészet és tetszett
Gondolom mondanom sem kell, hogy én végigolvastam. És tetszett!!  :haha:
Annyira nem kötött le, mint az elõzõ, de ezt is egyszerre olvastam végig. Ez nem volt olyan összeszedett álom, mint az elõzõ, jobban csapongott. Legalábbis most így éreztem :rolleyes:
Jó sokScared To Death 2volt benne megint, de most annyira nem voltak részletesen leírva. Nem tudom ez jó-e vagy rossz? Még átgondolom  :3x3:
Meg kell mondjam, nem sok részében szerepelnék szívesen az álmaidnak!!  :eeek:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Meske

Quote from: katz- Igen, én dilis vagyok, mint ahogy te is, ha végigolvastad az egészet és tetszett
Akkor bizony én is dilis vagyok, ugyanis végig olvastam az egészet, és tetszett.
De komolyan, mikor kerül kiadásra könyv formályában?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Ramiz

"Remiz, a fõdémon..."

:lol: Kösz! :D  :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

+1 dilis a fórumon, mert nekem is tetszett  :) . Csak így tovább!  :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Meske

Ma egy jó nagy adag hülyeséget álmodtam, de olyannyira, hogy még én magam sem tudtam aludni tõle normálisan.

Szóval valami vetélkedõt játszottunk a fórumtagokkal, az nem teljesen tiszta, hogy pontosan kikkel, de az 1000%, hogy Felsmuk volt a játékvezetõ, meg riporter vagy mi a csuda.
A játék annyiból állt, hogy voltak különbözõ lapok, s azokon kellett mászkálni, de volt egy másik játék is, ahol pedig különbözõ figurákat kellett kitalálni. Eleinte nem nagyon ment nekem, da aztán lassacskán belerázódtam, s már egész jól ment. Ekkor "felébredtem" (legalábbis azt álmodtam, hogy felébredtem), s az egyik osztálytársam volt itt nálunk. Volt egy papir, amin az elõbb játszott játéknak az eredményei voltak, s rajta egy elmosódott kép a játékosokról. Egy-két arcot fel tudtam ismerni, így biztosra mondtam az osztálytársamnak, hogy a fórumtagokkal játszottam. De a lap másik oldalán is volt egy kép, azon pedig az általános iskolai osztálytársaim voltak szintén elmosódva, ami azt jelenti, hogy a másikféle játékot velük játszottam.
Ez után nem is tudom hol kötöttünk ki az osztálytársammal, de valahol a belvárosban voltunk, megpróbáltunk haza menni, de nem nagyon tudtuk merre kéne menni. Ekkor jelent meg az egyik évfolyamtársam aki a szokásos mondatát mondta: "Hát te mit keresel itt?". Na mind1. Még szerencse, hogy õ tudta, hogy hol vagyunk, s megmutatta a helyes utat hazafele.

katz

Quote from: Ramiz"Remiz, a fõdémon..."

:lol: Kösz! :D  :lazza:
Bocsi. Javítva!
Quote from: MeskeAkkor bizony én is dilis vagyok, ugyanis végig olvastam az egészet, és tetszett.
Tényleg? Az a rész is amikor baltával szétcsaptam az asszony fejét?
Most épp nõtlen vagyok. Hozzámjössz feleségül?
De most komolyan...
TE BETEG VAGY!!!
Quote from: DjinnGondolom mondanom sem kell, hogy én végigolvastam. És tetszett!!  :haha:
Quote from: Darkstar+1 dilis a fórumon, mert nekem is tetszett  :) . Csak így tovább!  :jee:
TI IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Quote from: DjinnAnnyira nem kötött le, mint az elõzõ, de ezt is egyszerre olvastam végig. Ez nem volt olyan összeszedett álom, mint az elõzõ, jobban csapongott. Legalábbis most így éreztem :rolleyes:
ld.: comment uccso pontja. Nem lenne akkora marhaság amit írtam, ha ez nem az álmok topic lenne...
Quote from: MeskeDe komolyan, mikor kerül kiadásra könyv formályában?
ughh. Kösz. A diplomámat kellene írnom az ilyen hülyeségek helyet...
Quote from: DjinnMeg kell mondjam, nem sok részében szerepelnék szívesen az álmaidnak!!  :eeek:
Várd ki a végét. Kárpótlásul a sok borzasztó álmomért írtam nektek egy mesét. Egy Meske mesét. Vér, halál és erõszak nélkül. Hamarosan kapjátok ;)

Djinn

Quote from: katzld.: comment uccso pontja. Nem lenne akkora marhaság amit írtam, ha ez nem az álmok topic lenne...
Nem mondtam, hohy marhaság. Csak nem olyan összeszedett. Biztos zaklatott napod volt az álom elött  :haha:
Egyébként igy is tetszett. Legalább volt értelme.
Az én álmaim többnyire olyan zagyvák, hogy semmi értelmük nincsen. Se sztori, se összefüggések. 99%-ban tudom is hogy álmodom, ugyhogy még izgulni sem tudok semmin....
Pár napja pl. azt álmodtam, hogy magyek egy hosszú folyosón, sietnék, de mindenki akadályokat tol elém (mondjuk legalább nem mindig ugyanazt az akadályt :rolleyes: ), ezért baromi lassan haladok. Nem zavart, de egy idõ után meguntam és inkább feláébredtem. Na ebbõl írjál kisregényt ha tudsz. Többnyire ilyen értelmeset álmodok :(

Meske

Quote from: katzTényleg? Az a rész is amikor baltával szétcsaptam az asszony fejét?
Na jó, talán az a rész nem annyira, de maga a történet egészében igen!

QuoteMost épp nõtlen vagyok. Hozzámjössz feleségül?
De most komolyan...
Éppen elég nekem egy dilissel is jóban lennem (magammal), nem kell rögtön mégegy...
QuoteTE BETEG VAGY!!!
38 fokos lázzal nem is csoda, ha az vagyok... :rolleyes:

QuoteVárd ki a végét. Kárpótlásul a sok borzasztó álmomért írtam nektek egy mesét. Egy Meske mesét. Vér, halál és erõszak nélkül. Hamarosan kapjátok ;)
Na erre kíváncsi leszek. Én meg álmodtam egy olyat, hogy abból meg majd egy detektívsztori lesz. Elég érdekes álom volt elég érdekes történettel.

katz

Quote from: DjinnNem mondtam, hohy marhaság.
Én mondom, h az. Már akkor marhaságnak tartottam (különösen az elejét) amikor álmodtam. (Jurassic Park meet katz :confused: )
Quote from: DjinnBiztos zaklatott napod volt az álom elött  :haha:
Nem tom, lehet. A nagyja elég régi álom (jó pár éves).
Quote from: DjinnEgyébként igy is tetszett. Legalább volt értelme.
Tényleg? Mi?
Quote from: DjinnNa ebbõl írjál kisregényt ha tudsz.
Hmm. nem is rossz sztori. Majd meglátom... ;)

Djinn

Quote from: katzTényleg? Mi?
Ok,ok. Úgy értettem, hogy van sztorija.  :rolleyes:
Bár valószínûleg értelme is van. Az ember nem álmodik mindenfélét csak úgy uk-muk-fuk. Biztos van valami magyarázat annak, hogy ilyen gyilkolós vagy álmodban. Mondjuk nem szereted a rokonságod. Vagy idegesítenek az emberek, akik körülötted vannak (vagy az össze). De az is lehet, hogy csak tetszik a szomszéd macskája...  :haha:
Mindenesetre nem lettél félelmetes attól, hogy ilyeneket álmodsz. :p

katz

Quote from: DjinnOk,ok. Úgy értettem, hogy van sztorija.  :rolleyes:
Bár valószínûleg értelme is van. Az ember nem álmodik mindenfélét csak úgy uk-muk-fuk. Biztos van valami magyarázat annak, hogy ilyen gyilkolós vagy álmodban. Mondjuk nem szereted a rokonságod. Vagy idegesítenek az emberek, akik körülötted vannak (vagy az össze). De az is lehet, hogy csak tetszik a szomszéd macskája...  :haha:
Esteleg, ha cicalány lenne...
Quote from: DjinnMindenesetre nem lettél félelmetes attól, hogy ilyeneket álmodsz. :p
A francba  :bruhuhu:
:D

Rounin

Quote from: katzEsteleg, ha cicalány lenne...

A francba  :bruhuhu:
:D

Hehe. Ilyen kaliberûeket szerintem többen is álmodunk errefelé :D Én legalábbis gyakran. Ebben az évben szinte minden álmom überbrutál volt :rolleyes:

Djinn

Quote from: RouninHehe. Ilyen kaliberûeket szerintem többen is álmodunk errefelé :D Én legalábbis gyakran. Ebben az évben szinte minden álmom überbrutál volt :rolleyes:
Én nem nagyon szoktam gyilkolászni álmomban.
Arra emlékszem, hogy mikor a Doom 2-t anno végigjátszottam, akkor mindenre lõttem álmomban, arra is amire nem kellett volna.  :lazza: De egyébként nem jellemzõ, csak hasonló esetekben. És akkor sem embereket ölök többnyire...

Bruce

Quote from: RouninHehe. Ilyen kaliberûeket szerintem többen is álmodunk errefelé :D Én legalábbis gyakran. Ebben az évben szinte minden álmom überbrutál volt :rolleyes:
Akkor még egy jelentkezõ... Csak nem gyakran. Na, eljutottam odáig hogy elolvassam katz irományait. Ez kérem már mûvészet... Magyarán plusz egy ember (?) a betegek listájára! Most ugyan kicsit még emésztenem kell - katz all egyhuzamban elsõre... hát nem gyenge - de ez télleg kiadható lenne. Persze a diploma is fontos. De ha utána megírod és kiadatod, jelentkezek egy dedikált példányért ;)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Damnatus

Hali!

Na elég érdekeset álmodtam:
Több emberrel együtt ki kellett szabadulnunk valahonnan (ahol a biztos halál várt ránk). Egy olyan akadálypályán kellett sokadmagammal végigmennem, amelyik tele volt halálos csapdákkal: karókkal teletûzdelt verem, bukózsinórra mûködésbe léápõ csapdák stb. Nagyon óvatosnak kellett lennünk, nehogy vmelyik csapdát aktiváljuk. Ez persze nem sikerült mindenkinek, volt akinek a fejét vágta le egy csapda, volt akit kígyó mart meg, s volt. aki beleesett egy verembe, s még jó ideig haldoklott a karókon. Elég nyomasztó volt. Az utolsó "akadály pedig az volt, hogy egy nagy fémdobozba zárták az eddig eljutottakat, engem és 2 társamat (pedig vagy 20-an indultunk). A fémláda odalain kis kerek ablakok voltak, hogy lássák mi történi bent. a láda tetején kis jukak voltak, ahol vizet engedtek a dobozba. A feladat elõtt elrejtettünk magunknál csavarhúzókat, s az ablakokat lecsavaroztuk miközben jött a víz (hideg volt, és az utolsó pár csavar leszerelését már víz alatt tettük meg. Amikor az ablakot lecsavaroztuk, a víz kifolyt, és mi megmenekültünk.
Ekkor már csak egy dolog maradt hátra. Megbosszulni társaink halálát,  elpusztítani azt, aki minket erre az akadálypályára kényszerített. Ott volt a fémdoboz környékén, mert látni akarta, hogy meghalunk. De mivel sikerült kiszabadulnunk lecsaptunk rá.
És azt is tudom, hogy miért álmodtam ezt: tegnap ahogy néztem a mozimûsort, láttam, hogy játszák a fûrészt, amit én már napokkal elõbb láttam. Aztán mintegy a film felidézéseként jött az álom.

Xipe

Quote from: DamnatusHali!

Na elég érdekeset álmodtam:
Több emberrel együtt ki kellett szabadulnunk valahonnan (ahol a biztos halál várt ránk). Egy olyan akadálypályán kellett sokadmagammal végigmennem, amelyik tele volt halálos csapdákkal: karókkal teletûzdelt verem, bukózsinórra mûködésbe léápõ csapdák stb. Nagyon óvatosnak kellett lennünk, nehogy vmelyik csapdát aktiváljuk. Ez persze nem sikerült mindenkinek, volt akinek a fejét vágta le egy csapda, volt akit kígyó mart meg, s volt. aki beleesett egy verembe, s még jó ideig haldoklott a karókon. Elég nyomasztó volt. Az utolsó "akadály pedig az volt, hogy egy nagy fémdobozba zárták az eddig eljutottakat, engem és 2 társamat (pedig vagy 20-an indultunk). A fémláda odalain kis kerek ablakok voltak, hogy lássák mi történi bent. a láda tetején kis jukak voltak, ahol vizet engedtek a dobozba. A feladat elõtt elrejtettünk magunknál csavarhúzókat, s az ablakokat lecsavaroztuk miközben jött a víz (hideg volt, és az utolsó pár csavar leszerelését már víz alatt tettük meg. Amikor az ablakot lecsavaroztuk, a víz kifolyt, és mi megmenekültünk.
Ekkor már csak egy dolog maradt hátra. Megbosszulni társaink halálát,  elpusztítani azt, aki minket erre az akadálypályára kényszerített. Ott volt a fémdoboz környékén, mert látni akarta, hogy meghalunk. De mivel sikerült kiszabadulnunk lecsaptunk rá.
És azt is tudom, hogy miért álmodtam ezt: tegnap ahogy néztem a mozimûsort, láttam, hogy játszák a fûrészt, amit én már napokkal elõbb láttam. Aztán mintegy a film felidézéseként jött az álom.

ez engem inkabb emlekeztet egy regebbi X-Men/Pokember tortenetre amiben Arcade volt es a Theme Park of Terror.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Damnatus

Hali!

Emlékeztetni engem pedig egy régi jó kaland-játék-kockázat könyvre, A bajnokok próbájára (elõdje A halállabirintus) emlékeztet, de az nem lehetett forrás az álomhoz.

Master Psycho

katz: én is elolvastam és szerintem se rossz. Bár én eddig is tudtam hogy beteg vagyok... na meg a barátaim sem véletlenül hívnak Psycho-nak...
Lesz még folytatása is?
"In tanem corra, gan langar Sciak!"

Meske

Azt álmodtam, hogy Manu az osztálytársam volt, és magyarból épp kapott egy 2-est, és ezt széles vigyorral tudta magának. Kiderült, hogy szinte mindig 2-est kap mindenbõl, s mindig szélesen vigyorog, amikor ezt megtudja, mintha 4-eseket és 5-ösöket kapna. Olyan mintha itt lenne egy kis csalafintaság, és valójában nem 2-eseket, hanem 4-eseket és 5-ösöket kapna.

Damnatus

Hali!

Én meg azt álmodtam, hogy kiestek a fogaim. Öregszem...

Djinn

Én meg azt álmodtam, hogy kiestek a fogaim. Öregszem...
Vagy valami nehéz dologba fogtál, ami miatt otthagyhatod a fogaid :D

Damnatus

Hali!

Mára meg azt álmodtam, hogy vmi emberkék (terroristák vagy milicisták) elfoglaltáõk a falunkat. Csak gyerekek és lányok voltak a faluban, nameg. Elkezdték bántalmazni a falusiakat, mi pedig egy szervezkedésbe fogtunk. De rájöttek a terroristák, és lecspatak a búvóhelyünkre. Két gyereket pedig, akik szaladtak el, lelõttek. Na itt bepöccentem, és jött a szokásos gyakás. (mint már említetem, nekem egy visszatérõ elem, hogybha harcolok, akkor egy spec. páncél van rajtam, ami sérthetetlenné tesz). Most nem kézipengékkel küzdöttem, hanem puszta kézzel. Nyakakat csavartam ki, vkinek a gerincét törtem el, vkinek a fejét zúztam be. A fõvezért pedig széttéptem. Miután végeztem a terroristákkal az egész falu fellélegzett, és örömünnepet ültünk, táncoltunk, nevettünk.

sirtomi

Mára meg azt álmodtam, hogy vmi emberkék (terroristák vagy milicisták) elfoglaltáõk a falunkat. Csak gyerekek és lányok voltak a faluban, nameg. Elkezdték bántalmazni a falusiakat, mi pedig egy szervezkedésbe fogtunk. De rájöttek a terroristák, és lecspatak a búvóhelyünkre. Két gyereket pedig, akik szaladtak el, lelõttek. Na itt bepöccentem, és jött a szokásos gyakás. (mint már említetem, nekem egy visszatérõ elem, hogybha harcolok, akkor egy spec. páncél van rajtam, ami sérthetetlenné tesz). Most nem kézipengékkel küzdöttem, hanem puszta kézzel. Nyakakat csavartam ki, vkinek a gerincét törtem el, vkinek a fejét zúztam be. A fõvezért pedig széttéptem. Miután végeztem a terroristákkal az egész falu fellélegzett, és örömünnepet ültünk, táncoltunk, nevettünk.
Ez elég durva. Mindig ilyeneket álmodsz? :eeek:

Damnatus

Hali!

Nem. Sokmindent álmodok, inkább az extrémeket teszem közzé. (Bár az, hogy vki/vmi ellen küzdök, az elég gyakori volt régen.)

Ma példáúl azt álmodtam, hogy a tengeren hatalmas hullámok közt kajakoztam egy haverommal, és az egyik hullám felborított minket. Nagy nehezen sikerült kiúsznom egy partra, vmi ismeretlen helyre. Itt aztán találtam két "népet" akik elsõ világháborús fegyverzetben, árkokban lõtték egymást. Nagy nehezen sikerült nekik elmagyarázni, hogy a háború már rég végetért, és kibékültek. Utána elmentünk egy árvaházba, ahol a hadiárvák voltak. Az árvaház egy szép templomban volt, de a templom egy szeméttelepen feküdt. Az árvákra pedig egy pityókás pap felügyelt. Nekik is elmondtuk, hogy véget ért a háború, és hamarosan örökbefogadják õket. Erre mindenki vidám lett.

Aztán meg azt álmodtam, hogy osztálytalálkozóm van, és tök örültünk, hogy újra láthatjuk egymást, és beszélgettünk.

Meske

Akkora nagy bar*mságot álmodtam, hogy az már nem is lehet igaz!

Valami fura társasjátékkal játszottunk. Baldy volt a játék kitalálója, s kicsit olyan volt, mintha mi az õ fogjai lettünk volna, s elmondta, hogy aki nyer a játékban, az mit nyerhet. Nem igazán figyeltem oda, de az rémlett, mintha szabadon engedné a gyõztest.
A játék egy malom-játék szerû játéktáblán játszódott. És mosolypofákkal lehetett játszani. (Tudjátok, hogy mi az a mosolypofa? Ugyanis ha jól tudom, azt csak a mi családunk nevezte el úgy, és én nem ismerem az igazi nevét, de nagyon jó játék! Moha segíts ki!!! :o)
Szóval, a játékosok voltak Djinn, Blimp, InuYasha, Suszi és még valaki, akirõl gõzöm sincs, hogy kicsoda, ugyanis a játék nagy rézsében eszméletlen állapotban volt és Suszi cipelte a hátán, ja és persze én.
A játék lényege az volt, hogy a malom-táblán érinteni kellett az összes pontot legalább egyszer, s 2 kört megtenni a játékmezõn.
Elkezdõdött a játék, én az egyik sarokból indultam, de egy darabig nem is csináltam semmit, csak úgy elvoltam magamban. Egy idõ után, gondoltam egyet, hogy na jó, elindulok, s ekkorra már InuYasha és Suszi a hátán azzal az illetõvel már egész jól haladtak. Lépkedtem néhányat, hamar végigmentem az összes ponton, idõközben valamilyen módon, nem tudom hogyan, de Blimp kiesett a játékból. Közben Baldy vígan kacarászott rajtunk, hogy úgyse fogja tudni senki sem megcsinálni a játékot, mert mindenki április elõtt született. (De hogy az hogy jött ide, hogy ki mikor született, azt nem tudom... :rolleyes: ) Elnevette magát Suszin, is, aki 2 ember helyett cselekedett, és még le is volt terhelve a hátán azzal a valakivel, és még így is nyerésre állt.
E közben én már megtettem az 1. körömet. InuYasha pedig csak szaladt, hogy õ legyen az elsõ, Baldy pedig csak heherészett. Djinn pedig nem is igazán tudom, hogy hogyan állt, de biztos nem volt benne az élmezõnyben, inkább csak úgy üldögélt Baldy mellett és nézte a játékot.
Egy idõ után már megelégeltem Baldy nevetgélését, s belehúztam egy kicsit, meglepve vettem észre, hogy jé végigcsináltam a játékot, megtettem a 2 kört és az6 összes pontot éríntettem és mindez sikerült Suszi, InuYasha és Djinn elõtt. Erre odaszoltam Baldynak, hogy jé, nyertem.
Erre Baldynak szeme-szája elámult valahogy így nézett ki::eek: és mondta hogy hogy lehetséges ez, amikor mindannyiunk április elõtt született...
Én pedig erre a képébe vágtam: Bibííí, mert én nem április elõtt, hanem december 28-án születtem, rosszul tudtad! És rányújtottam a nyelvem így: :hehe:

Ekkor Baldy sajnálatára ki kellett fizetnie a nyereményt. De nem a szabadságunk volt, ugyanis ez még csak az elsõ menet volt, ami után 5-en maradtunk versenyben. A nyeremény pedig az volt, hogy Baldy elõször a saját paklijábol odaadta az összes piros színû mosolypofáit, de még több mosolypofát kellett neki adni. Erre mutatták a többiek, hogy ott vannak, az arréb lévõ asztalon (mert mi a szobaföldön játszottunk). Ezek után még jónagy adag mosolypofát kaptam. És elkezdtem õket válogatni, ahogy szoktam, hogy az azonos színüek egymás mellé és nagyságrendben. Erre nagyon meglepõdtem, amikor észrevettem, hogy egymás után 5 mosolypofa is volt a pakliban (ami a kártyában lévõ Jokerrel egyenlõ), ami igazából lehetetlen lenne, mert nincs is annyi mosolypofa egy dobozban. Na mind1.

A játék többi fordulóit már nem álmodtam meg, mert csörgött az óra, s fel kellett kelnem...

Djinn

Quote from: Meske.... Djinn pedig nem is igazán tudom, hogy hogyan állt, de biztos nem volt benne az élmezõnyben, inkább csak úgy üldögélt Baldy mellett és nézte a játékot...
Ez nem fair! Nem is tudtam, hogy iylet álmodsz. Ha tudtam volna biztos odaálmodom magam és aktiválódok!!! Na mind1! Legalább InuYasha is ott volt. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy szobában voltak vele :D

Moha

Quote from: Meske(Tudjátok, hogy mi az a mosolypofa? Ugyanis ha jól tudom, azt csak a mi családunk nevezte el úgy, és én nem ismerem az igazi nevét, de nagyon jó játék! Moha segíts ki!!! :o)
Gyakorlatilag römi játék, csak nem kártyákkal, hanem számokat ábrázoló mûanyag lapocskákkal, és a jokerek voltak a mosolygó fejek. :)

Meske

Quote from: DjinnEz nem fair! Nem is tudtam, hogy iylet álmodsz. Ha tudtam volna biztos odaálmodom magam és aktiválódok!!! Na mind1! Legalább InuYasha is ott volt. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy szobában voltak vele :D
Sajnos viszont InuYasha nem volt életnagyságú, hanem csak kb. 10 cm-es, s úgymond õ maga volt a "bábú" a játékban. De ugyanúgy Suszi is...