Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Én

Nekem volt olyan álmom egyszer, hogy benne volt egy lány a suliból, aki nagyon jó kis bőr viszont kölcsönösen ki nem állhatjuk egymást. Na álmomban beleszerettem. Ébredés után első gondolatom :bruhuhu: volt, aztán :wtf: , aztán :facepalm: , aztán :lame:.

Member

Ilyen esetekre készíts be webkamerát az ágy elé, látni szeretném.

Gregory

Quote from: LittleElf on 2008-08-04, 18:53:13
Gregory: ha ez neked filmes ihletés volt, megadod a címét?  :smile:
Nem hiszem, hogy filmes lett volna, nem láttam utóbbi időben hasonló képi világgal/hangulattal rendelkező alkotást.

Quote from: teraflare on 2008-08-04, 19:02:54
Én a rossz álmok ellen vettem az álomfogót  :P. (.Attila ezt biztos díjazná  :D)
Pedig a rossz álmok a legjobbak, történik bennük valami érdekes is. Engem legalábbis a "rossz" álmaim szórakoztattak a legjobban.

Member

Mert a jókban csak d*gsz? :D

teraflare

Quote from: Én on 2008-08-04, 20:19:35
Na álmomban beleszerettem.
Nem küzdhetsz a tudatalattid ellen.  :__devil: Az igazi Én-ed szereti őt.  :angyali:

Member

Kösz, Greg, ma reggel az egyik haverom halt meg a karjaim közt álmaimban. Valami qrva lőtt ránk ilyen zombivácsináló lövedékkel, én voltam valami őrült prof, haver meg a beosztott és meg kellett ölnöm, mert zombiként továbbfertőz. Aztán mikor ébreszt fel az óra? Összeáll az elitcsapat, én lenni robbantásszakértő és édes volna a bosszú. :ejj:

Én

Én képtelen vagyok ilyen összetetten álmodni, az események mindig egymásba sodródnak, teljesen más cselekménybe vgy helyszínbe csapnak át, nekem meg közben mindig az a természetes.

Member

A legtöbb álom összezavarodottnak tűnik, mert kiesnek részletek, amikor felébredsz. Általában délután fele történik valami, ami miatt eszembe jut, mit is álmodtam aznap este.

Gregory

Quote from: Member on 2008-08-05, 13:46:50
Kösz, Greg
:confused:

Egyénként én általában felkelés után 1-2 perccel el is felejtem, hogy mi is történt pontosan, csak az marad meg, hogy milyen hangulata volt, de történéseiből semmi...

Member

Te álmodtál kellemetlent, biztosan elkaptam tőled a kórt. :) Holnap Rou álmodja, hogy a festményeit máglyára dobták, vagy nem tudom. :p

LittleElf

Quote from: Member on 2008-08-05, 15:27:30
Holnap Rou álmodja, hogy a festményeit máglyára dobták, vagy nem tudom. :p

Nem talált  :D
Álmomban nyáron visszatértem tanulni egy új albérletbe, de valami addig nem létező szűk, épület közepén lévő, ablaktalan szobába helyeztek át, ahol akadozott az internet  :eek:
Az albérletnek olyan hangulata volt, mintha egy posztapokaliptikus betontemplom lenne, a koszos ablaküvegeken belépve az állandó szmogban átszüremkedő bíbornarancs napfény világította csak meg a gyönyörű freskókat... szóval az épület többi része szép volt, ha tudod értékelni   :szemuveges:

Semmi baj, nekem is a rossz álmok a kedvenceim... más nagyon meg amúgy sincs ^^"

Member

És amióta szóba kerültek, csak rossz, fájdalmas álmaim vannak. Tök jó.

LittleElf

Quote from: Member on 2008-08-06, 08:41:12

sajnálom... :oops:

Ma viszont "kifejlesztem az ellenszert", képtelenség lesz bármi rosszat álmodni; ahhoz túl szép lesz, ami este történni fog... (titkosss)  ::)

Member

Csak nem főzöl egy kis kocsonyát és kiveszel valami karatés videót? :D
(copyright Animánia)

frozenstein

Megvolt a hatása, hogy tegnap újra néztem a Minami-ke -t. Hosaka-senpai és én(másodéves voltam) egy elsősöknek szervezett tábor felelősei között voltunk. Ami jelenet megmaradt, az egy filmvetítés, ahol a leghátsó sorban ülő Hosaka-senpai volt a gépész(ilyen tekercses mozigépről ment a vetítés). Egyszercsak hátranéztem rá, hogy ellenőrizzem, ezt észrevette, és épp megakart szólalni, amikor mondtam valami olyasmit, hogy "Már azt hittem, azóta nincs is rajta ruha." . Erre mindenki nevetett, én meg röhögve ébredtem. :D

Gregory

Quote from: Member on 2008-08-06, 08:41:12
:whoah:
Világ rémálmai, mutassátok magatokat, eljött a ti időtök

Rounin

Quote from: Gregory on 2008-08-06, 21:46:37
:whoah:
Világ rémálmai, mutassátok magatokat, eljött a ti időtök

Én könyvet fogok írni belőlük, következményként meg bevonulhatok valami csinos kis szanatóriumba. (nem, Lythis, nem a saját asylumodba...)

Member

Valami halott kutya szelleme megátkozott. Először az arcom kezdett el kutyásodni, aztán elkezdte a háztartási eszközöket tönkrevágni. A képe csak a tükrökben jelent meg és kajánul vigyorgott. Az lett volna állítólag az egyetlen feloldás, ha még egyszer végignézem az Air-t és normálisan beszélek róla, mert az az ő kedvence.
Hogy ezt mivel kombináltam ki, jó kérdés.

Makos

Quote from: Member on 2008-08-08, 10:06:27
Valami halott kutya szelleme megátkozott. Először az arcom kezdett el kutyásodni, aztán elkezdte a háztartási eszközöket tönkrevágni. A képe csak a tükrökben jelent meg és kajánul vigyorgott. Az lett volna állítólag az egyetlen feloldás, ha még egyszer végignézem az Air-t és normálisan beszélek róla, mert az az ő kedvence.
Hogy ezt mivel kombináltam ki, jó kérdés.

Túl sok Hősöket nézel :D

Én

Nem kéne lefekvés előtt a "Cuki topic"-ra fappelni :ejnye:

Member

Quote from: Makos on 2008-08-08, 12:28:02
Túl sok Hősöket nézel :D
Quote from: Én on 2008-08-08, 13:01:42
Nem kéne lefekvés előtt a "Cuki topic"-ra fappelni :ejnye:

A Hősökre fappeltem. :D

LittleElf

Nem jött össze a (titkosss), meg is lett az eredmény:

Tudni kell hozzá, hogy Hatalom Kártyái játékos vagyok...

[spoiler]Egy nyugodt nap végeztével a szobámban pakolom a kártyáimat, már a lefekvéshez készülvén és beteszem a mappámba legújabb szerzeményemet, egy Káró Kilencest (nem a neve, tényleg egy franciakártya-lap volt). Behelyezem, majd kisvártatva a lakásban az összes lámpa kiég, a rádióm sercegni és recsegni kezd, majd felharsan belőle egy olasz ária... kicsit megijedtem, odamentem és kikapcsoltam. Újra magától bekapcsolt a rádió, ária szól... kikapcsolom, természetesen újra hiába. Megpróbálom lehalkítani, de pár másodperc múlva mindig visszahangosodik. Átmegyek apámhoz megkérdezni, hogy mi történik itt, mire ő megnyugtat, hogy nincsen semmi baj, csak meg kellene lazítani a rádió egyik csavarját, húgomnak pont van is egy csavarhúzója. Mikor megyek hozzá, egy bontatlan csomag kártyát találok a földön, a kiegészítő neve: Az élet értelme. Fogalmam sincs hogy került oda, de az új lapokra nagyon kíváncsi voltam, ezért kibontottam. Még néhány lámpa serceg, és villogó fényénél tisztán látom legalább az illusztrációkat. A felső néhány lapon megnyugtató tájképek voltak, a két ritka lap egy dunai látképet és egy ritka pillangófajt ábrázolt. Majd ahogy arrébbcsúsztattam őket - a hátralévő lapokon szétfűrészelt és halálra kínzott emberek voltak, egyértelműen fotók... volt amelyiknek a szétszeletelt testrészeiből hasáb alakú tornyot raktak ki, vagy a szájában volt a fér karja, vagy olyan, akinek szöggel volt kiszúrva a szeme és az egész testébe is nagy vasszegeket vertek, és tiszta vér volt... már nem tudom mire vélni az egészet, lerohanok a nappaliba, bekapcsolom a késő esti híradót - amit amúgy sose néznék - hogy mit tudnak ezekről a jelenségekről... az összes csatorna ugyanazokat a hullákat vetíti. Gyorsan kikapcsolom, nem akarom látni, mi jön azoknak a képek után, amiket ismerek, mert sejtem, hogy még annál is sokkolóbbak jönnének... a sötétben hallom, hogy valakik betörik az ajtót. Négy tagbaszakadt gatling-ágyús fickó csörtet be üvöltve, és tüzet nyitnak rám. Elfutok előlük, és egy a nappaliban található rakétavetővel lövöm őket, ahol érem, de meg sem érzik... utolsó mentő ötletként behunyom a szemem, bekapcsolom a TV-t és bebújok a készülék mögé. A fickóknak torkán akad a szó, ahogy látják a műsort, és úgy hallom, mintha hörögve összeesnének. Mikor kinézek a TV mögül, nem találom a holttestüket sem, nyomtalanul eltűntek. Kikapcsolom a tv-t. Kutyanyüszítést hallok, az ajtó meg be van törve, nem túl jó jel... keresem a családomat, de csak a húgomra lelek rá, ahogy épp előbújik a konyhában a hűtő mögül. Csak a keze és az arca látszik, a többi része mintha eltűnt volna. Felkísérem a szobámba, és megkérdezem, hogy tudna-e legalább a rádióval csinálni valamit, mert még most is ugyanaz az ária szól belőle. Ekkor ő megszólal:
-Hogy te mekkora hülye vagy!
Előveszi a csavarhúzóját, majd legnagyobb megrőkönyödésemre nem a rádióhoz, hanem a mappámhoz megy, és kiveszi a Káró Kilencest. Felemeli a csavarhúzót, és kétszer teljes erejéből átszúrja.
-Mit csinálsz te a kártyámmal???
-Ki kell engedni belőle a Gonoszt...
Majd újra kétszer átszúrja, majd még kétszer... a szúrásnyomok egy lapított hatszöget formáztak. A rádió elhallgat és én felébredek.

Az órám 2:22-t mutat. A kártyapaklimnak a legtetején feküdt a káró kilences. Bizarr, de passz - legalább nem kilyuggatva. Rá volt téve egy kis tárca apró: 59 egyforintos és 1 kétforintos, bár ennek csak annyi jelentéstartalmát láttam, hogy: affene, ezt nem váltottam be...  :D

Egy éve semmi közöm a cs_militiához, és bár 4 überelt heavy-től biztos lehet rosszat álmodni, olyat meg végképp sose játszottam  :redface:
[/spoiler]

Makos

Quote from: LittleElf on 2008-08-08, 14:44:15
Nem jött össze a (titkosss), meg is lett az eredmény:

Tudni kell hozzá, hogy Hatalom Kártyái játékos vagyok...

[spoiler]Egy nyugodt nap végeztével a szobámban pakolom a kártyáimat, már a lefekvéshez készülvén és beteszem a mappámba legújabb szerzeményemet, egy Káró Kilencest (nem a neve, tényleg egy franciakártya-lap volt). Behelyezem, majd kisvártatva a lakásban az összes lámpa kiég, a rádióm sercegni és recsegni kezd, majd felharsan belőle egy olasz ária... kicsit megijedtem, odamentem és kikapcsoltam. Újra magától bekapcsolt a rádió, ária szól... kikapcsolom, természetesen újra hiába. Megpróbálom lehalkítani, de pár másodperc múlva mindig visszahangosodik. Átmegyek apámhoz megkérdezni, hogy mi történik itt, mire ő megnyugtat, hogy nincsen semmi baj, csak meg kellene lazítani a rádió egyik csavarját, húgomnak pont van is egy csavarhúzója. Mikor megyek hozzá, egy bontatlan csomag kártyát találok a földön, a kiegészítő neve: Az élet értelme. Fogalmam sincs hogy került oda, de az új lapokra nagyon kíváncsi voltam, ezért kibontottam. Még néhány lámpa serceg, és villogó fényénél tisztán látom legalább az illusztrációkat. A felső néhány lapon megnyugtató tájképek voltak, a két ritka lap egy dunai látképet és egy ritka pillangófajt ábrázolt. Majd ahogy arrébbcsúsztattam őket - a hátralévő lapokon szétfűrészelt és halálra kínzott emberek voltak, egyértelműen fotók... volt amelyiknek a szétszeletelt testrészeiből hasáb alakú tornyot raktak ki, vagy a szájában volt a fér karja, vagy olyan, akinek szöggel volt kiszúrva a szeme és az egész testébe is nagy vasszegeket vertek, és tiszta vér volt... már nem tudom mire vélni az egészet, lerohanok a nappaliba, bekapcsolom a késő esti híradót - amit amúgy sose néznék - hogy mit tudnak ezekről a jelenségekről... az összes csatorna ugyanazokat a hullákat vetíti. Gyorsan kikapcsolom, nem akarom látni, mi jön azoknak a képek után, amiket ismerek, mert sejtem, hogy még annál is sokkolóbbak jönnének... a sötétben hallom, hogy valakik betörik az ajtót. Négy tagbaszakadt gatling-ágyús fickó csörtet be üvöltve, és tüzet nyitnak rám. Elfutok előlük, és egy a nappaliban található rakétavetővel lövöm őket, ahol érem, de meg sem érzik... utolsó mentő ötletként behunyom a szemem, bekapcsolom a TV-t és bebújok a készülék mögé. A fickóknak torkán akad a szó, ahogy látják a műsort, és úgy hallom, mintha hörögve összeesnének. Mikor kinézek a TV mögül, nem találom a holttestüket sem, nyomtalanul eltűntek. Kikapcsolom a tv-t. Kutyanyüszítést hallok, az ajtó meg be van törve, nem túl jó jel... keresem a családomat, de csak a húgomra lelek rá, ahogy épp előbújik a konyhában a hűtő mögül. Csak a keze és az arca látszik, a többi része mintha eltűnt volna. Felkísérem a szobámba, és megkérdezem, hogy tudna-e legalább a rádióval csinálni valamit, mert még most is ugyanaz az ária szól belőle. Ekkor ő megszólal:
-Hogy te mekkora hülye vagy!
Előveszi a csavarhúzóját, majd legnagyobb megrőkönyödésemre nem a rádióhoz, hanem a mappámhoz megy, és kiveszi a Káró Kilencest. Felemeli a csavarhúzót, és kétszer teljes erejéből átszúrja.
-Mit csinálsz te a kártyámmal???
-Ki kell engedni belőle a Gonoszt...
Majd újra kétszer átszúrja, majd még kétszer... a szúrásnyomok egy lapított hatszöget formáztak. A rádió elhallgat és én felébredek.

Az órám 2:22-t mutat. A kártyapaklimnak a legtetején feküdt a káró kilences. Bizarr, de passz - legalább nem kilyuggatva. Rá volt téve egy kis tárca apró: 59 egyforintos és 1 kétforintos, bár ennek csak annyi jelentéstartalmát láttam, hogy: affene, ezt nem váltottam be...  :D

Egy éve semmi közöm a cs_militiához, és bár 4 überelt heavy-től biztos lehet rosszat álmodni, olyat meg végképp sose játszottam  :redface:
[/spoiler]
:eek: :eek: :eek:

Nemtom engem emlékeztet egy filmre ez az álom :D

Én

Mikor megyek hozzá, egy bontatlan csomag kártyát találok a földön, a kiegészítő neve: Az élet értelme.
Volt benne a countert counterelő counterre kijátszandó kalandozó, ami counterel egy countert? Amikor én abbahagytam, ilyen lapokat kezdtek nyomatni kb... :D

LittleElf

Quote from: Én on 2008-08-08, 15:04:36
Mikor megyek hozzá, egy bontatlan csomag kártyát találok a földön, a kiegészítő neve: Az élet értelme.
Volt benne a countert counterelő counterre kijátszandó kalandozó, ami counterel egy countert? Amikor én abbahagytam, ilyen lapokat kezdtek nyomatni kb... :D

Még csak egy countert counterelő counter és egy counterelő teknős van, de a teknőst felhördülést követte, és ezért ezen irányú lapevolúció megakadt  :P

Makos: Melyik része? Megadod a filmcímet? Még fejlődni szeretnék  :D

Gyilkos TV-felvételt 5 éves korom óta álmodok, azt nem vettem át  :smile:

Én

A teknős is mekkora lolnak indult sztán szépen kinőtte magát... A counteres teknősre még emlékszem. :)

LittleElf

Quote from: Én on 2008-08-08, 15:12:30
A teknős is mekkora lolnak indult sztán szépen kinőtte magát... A counteres teknősre még emlékszem. :)

Ja oké, azt hittem az még surprise lesz  :angyali:
Akkor még ezt máskor kivesézhetjük... valamiért elkezdtem gyűjteni a 2000-ben kiadott lapokat  :smile:
Na on off is off...

A mai álmom gyatra volt ehhez képest, majd maholnap pótlom az egyik Lecter-alapművet, és még jelentkezem  ;)

LittleElf

Tudom, doubleposters gonna d!3, de ha tetszik nektek, akkor hősi halott még lehetek  ::)

Az utcán sétáltam egy csoport kiránduló mellett, amikor egy tucatnyi fekete öltönyös-fekete szemüveges ügynök lépett elő egy sikátorból, akik elkaptak mindet, befogták a szánkat, és mindnyájunkat bevonszoltak valamilyen kihalt épületbe. Nem volt túl sötét, tisztán láttam az elrabolt turistáknak a rémült arcait... kisvártatva előlépett egy ugyanolyan szemüveges ügynök, pisztolyt rántott és módszeresen lelőtt mindenkit, kivéve engem. Lassan odajön hozzám, én a padlón térdelek, és rámszegezi a fegyvert. Majd egyszercsak elteszi és megszólal, érzelemmentes hangon:
-Te még a hasznunkra leszel.
Épp fogalmazgatom magamban, hogy hogyan mondjam nekik, hogy tulajdonképpen egyetértek a módszereikkel és szívesen leszek a segítségükre, mikor hirtelen fellök és beledöf a vállamba valami iszonyatos injekcióstűvel egy folyadékot. Először azt hittem, valami nyugtató, mert nagyon kábának éreztem magam, szédültem, de tisztán hallottam, ahogy helyesbít:
-A folyadék, amit belédfecskendeztünk, egy robbanóanyag. Mostantól egy élő bomba vagy. Fölösleges megpróbálnod is menekülni, neked már tulajdonképpen véged van.
Két másik ügynök megfogott a hónom alatt, kocsiba rakott, és elindultunk.
A vasútállomáson szálltunk ki, két ügynök a csuklómnál fogva vezetett a vágányok felé. Az egyik vonat ajtajában a szüleim álltak, és integettek nekem. Elszorul a torkom, eluralkodik rajtam a kétségbeesett tiltakozás, hogy nem, ez nem történhet velem, bármit vagy bárkit is akarjanak velem felrobbantani. Érzem, hogy ahogy lépek, gyengül az egyik karomon a szorítás, kirántom a kezem és leütöm az egyik, majd másik gyászruhást. Futok, hátha még fel tudok ugrani a szüleim vonatára, hátam mögött fegyvert rántanak elő... felugrottam, az ajtó becsukódik mögöttem, és a vonat elrobog. A golyók nem ütik át a kocsi oldalát. Beülünk a tömegbe.
Nehezemre esett beszélnem a szüleimhez a történtekről, azt végképp nem mertem elmondani, hogy mit fecskendeztek belém. Lassanként újra tudtam értékelni a helyzetet. Sejtettem, hogy itt nem robbantanak fel engem, mert nagyon kellek nekik, de bármikor élve elkaphatnak, semmi gondot nem okozna nekik telefonálni egyet, és a célállomáson bevárni engem...
Két állomás múlva felpattanok a szülők mellől, és a néptelen állomáson kiszállok, ők nem érnek utól, és a vonat elmegy velük. Mindenütt fegyvereket vélek a hátam mögött felfedezni, de senkit sem látok... átszállok a leghamarabb induló vonatra, valami ismeretlen faluba menne. Teljesen egyedül állok benn, amikor megindul. Sehol senki, egyik kocsiban sem. Ahogy zakatol előre, köd borul rám... a szürkeség befátyolozza az ablaküvegeket, és érzem, ahogy lassan a beltérbe is bejut, lassan-lassan rámnehezedik, és összecsuklok... aztán csak a szürke és a zakatolás...

minuszmiki

Nagyon furát álmodtam: Az életem körökre volt osztva, és azt tervezgettem, hogy mit kéne csinálnom. Végig napi tevékenységeken agyaltam, kb ilyen szinten: Ebben a körben még leérek a konyhába és tudok inni egy pohár vizet, megtettem, aztán amíg vártam, elterveztem, hogy majd a következőben kimegyek cigizni, stb. Lehet kicsit sok volt mostanában a H3...

Rounin

Vagy a True Love. :angyali: