Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

fema

Moha

Quote from: fema on 2010-02-02, 10:43:32
Nekem ebből csak egy dolog jön le...  :D
[spoiler][/spoiler]
:D

Zen

Quote from: Moha on 2010-02-02, 12:40:06
Quote from: fema on 2010-02-02, 10:43:32
Nekem ebből csak egy dolog jön le...  :D
[spoiler][/spoiler]
:D
Hát ha [spoiler]Skuld-dal[/spoiler] járt Cloud akkor minden az ő hibája. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

LiaLia

Quote from: Cloud on 2010-02-02, 09:45:23
Hm. Az vajon jelent vmit hogy exem nővérével álmodtam, aki kb olyan mint egy Istennő?. :D     
(Asszem sűrgősen kell nekem egy új bnő) :D

A fema - Moha - Zen tippek nagyon kreatívok. :lol:

Szerintem a barátnő nővérével álmodni, a tiltott gyümölcs, amire vágyakozik az ember, de nem kaphatja meg. Egy Istennő elég elérhetetlen egy halandó ember számára :smile:
Barátnővel, vagy barátnővel kapcsolatos dolgokkal álmodni, nem sokkal a szakítás után annak a része lehet, hogy ha véget ér egy kapcsolat  és nagyon benne volt az ember, főleg érzelmileg, akkor idő kell utána, hogy elrendezze magában a történteket. A szakítás fájdalma, a jó és rossz dolgok amik megtörténtek, közös élmények, tanulságok. Ilyenkor többféle módon újraél az ember dolgokat, akár emlékezéssel, akár álmokkal.

Solid Snake

Mostanság gyakran álmodom a valós világban leképzendő tanulmányi feladatokról. Vizsgaidőszakban álmaim során programoztam OpenGL-ben, kezeltem bonyolult XML sémákat, forráskódok repkedtek előttem. Tegnap meg már a komplex témámról (játékmotor magasszintű funkciói) álmodtam össze mindenféle hülyeséget. Felkeltem 11 órányi alvás után, és még mindig baromi fáradt vagyok.  :3x3:

Am I going slightly mad?

Makos

Hogy mit művel egyesekkel az egyetem... :D

Member

Én tegnap azt álmodtam, Szegeden mászkálok (de úgy nézett ki kb., mint Tass bekötőútja) , és egy (élő)halárust keresek. Aztán szembejött velem Dani, a szomszéd szoba kockája és annyit kérdezett: "Tudsz vmi helyet, ahol 1000 ft alatt kapni kenyérpirítót? Rudinak kell egy". Gyorsan fel is ébredtem. :haha:

LiaLia

Quote from: Solid Snake on 2010-02-05, 12:33:05
Mostanság gyakran álmodom a valós világban leképzendő tanulmányi feladatokról. Vizsgaidőszakban álmaim során programoztam OpenGL-ben, kezeltem bonyolult XML sémákat, forráskódok repkedtek előttem. Tegnap meg már a komplex témámról (játékmotor magasszintű funkciói) álmodtam össze mindenféle hülyeséget. Felkeltem 11 órányi alvás után, és még mindig baromi fáradt vagyok.  :3x3:

Am I going slightly mad?
:smile: van ilyen, ha nagyon foglalkoztatják az embert a vizsgafeladatok.

Mikor kb.fél éve shiatsu masszázs témaösszefoglaló volt, ami gyakorlat és ha kell csak szóbeli, semmi írás, előtte azt álmodtam, hogy ülök a középiskolai padban, kb. középiskola első éve, előttem egy fehér papír, és történelemből kellene írnom dolgozatot, valamelyik világháborúról. Közben nagyon furcsálltam, hogy mindig szoktam tanulni dolgozatokra, erre meg csak itt ülök, és semmit nem készültem. Valahogy kigondoltam azt is, hogy én már nem is vagyok középiskolás, túl vagyok az érettségin, úgyhogy nem is kellene megírnom azt a dolgozatot.

Ez így igaz is volt, mert az alapvetően gyakorlat és az intuíción alapul, van ugyan elmélet, de ezt egyáltalán nem lehet automatikusan alkalmazni, mert minden ember más és más, minden a gyakorlatban nyilvánul meg.

Xzone

Volt egy elég random álmom tegnap.

Mintha egy filmben lettem volna fontosabb szereplő, talán főszereplő. Egy fekete autóban a társaimmal, elmentük egy repülőtérre, mert a túlsó végén "volt valami furcsa", amit meg akartunk vizsgálni. Biztonsági őrök állták utunkat: tonfa volt náluk, és építkezéseken használatos sisakot viseltek. Lassított felvételen áttörtünk az első hármon, de a hátsó két őr elkapott.

A következő jelenetsorból csak egy vallatásra emlékszem. Az egyik társam kiszabadította a kezeit, és az én segítségemmel végül felülkerekedtünk a vallatón. Itt elég homályos a dolog, annyi biztos, hogy sok szereplő meghalt.

Végül egy olyan teremben találtam magam, ami kísértetiesen emlékeztetett egy középiskolás színházteremre. Itt már gyanút fogtam. A színpadon volt egy tábla: "Rendezte XY". Ezt a táblát letépve, alatta fogadott a következő: "Rendezte YZ". Még vagy egy tucat ilyen táblán átrágtam magam, közben sorra jelentek meg olyan szereplők, akik korábban meghaltak. Az utolsó táblához érkeztem. Ez állt rajta: "Rendezte Sakamoto Maaya".

Sakamoto Maaya be is sétált a terembe, és közölte, hogy az egész sztori csak színjáték volt - mindenki tapsol. (Ez így kb. a The Game című film vége.) Az egész egy középiskolás színjátszócsoport műve volt, Sakamoto Maaya vezetésével. A diákok magyarul beszéltek, de akcentusuk volt, japán arcokat is láttam közöttük. Arra következtettem, hogy biztos Japánban élő magyarok és magyarul tanuló japánok (két tannyelvű iskola lehet).

De már kezdődik is a következő előadás! Közönség is előkerült valahonnan. Énekeltek valami népdalt, utána pedig valami lassú dal szólt, ami közben egy lány kézenfogva felvezetett a színpadra, és leültetett egy asztalhoz. Itt volt valami poénos jelenet, amire nem emlékszem (japánul volt egy része talán?).

Ezután a középiskolásokból közönség lett, és általános iskolások adtak elő valamit, alufólia-fényességű öltönyökben/ruhákban.

Az egyik középiskolás lány az ölemben ült, és azt mondta, hogy loliconnak lenni teljesen OK dolog. Hosszú, vörös haja volt. Szerettem volna megérinteni a haját, már emeltem is a kezem, de végül visszahúztam. A lány ekkor megfogta a kezem és ezt mondta: "Észrevettem, hogy mit akartál csinálni. És szeretném, ha megtennéd." Ezután a kezemet a jobb melléhez emelte, és én meg is fogtam. Ééééés itt ébredtem fel... :Eztneked:

Első gondolatom: PICSÁBA PICSÁBA PICSÁBA, mért pont a legjobb résznél szakad félbe?! Most rögtön vissza kell aludnom, és folytatnom!

Következő gondolatom: Oh boy, ez epic, nem szabad elfelejtenem!

(Amúgy miért álmodom mindig japán szinkronszínésznőkkel?)

Én

Ez célzás arra hogy színdarabot kell ebből írnod :D

Nekem is elég fura álmom volt, de a legutolsó jelenetre emlékszem csak tisztán. Wormsöztünk haverjaimmal, mikor nekem eszembe jutott, hogy milyen vicces dolog lenne amputálni magamról pár dolgot. Épp ott volt egy kis zöldséghámozó kés, először levágtam vele a jobb lábfejemet, aztán a jobb kézfejemet. Mutogattam a többieknek, hogy nézzétek már, milyen vicces, ők nem vágták hogy most mi a fasz van :D Aztán kimentem a konyhába és levágtam a fejemet is, és visszamentem a szobába. Csak pár perc után esett le, hogy nem tudom miért tudok beszélni meg élni, ha az agyam épp az ágyon van. Aztán eszembe jutott hogy a fej levágása után még egy kicsit él az ember (az nem jutott eszembe, hogy ez pár másodperc max), és mondtam a haveroknak hogy akkor én most bemegyek a WC-be meghalni, kezet fogtam minddel és bementem a WC-be, leültem, és vártam. Itt szemet szúrt, hogy ha tapogatom a fejem, még mindig érzem, nem tudom átvinni az üres helyen a kezem. Meg akartam próbálni úgy is, hogy közben a tükörben nézem magam, de nem mertem mert féltem hogy azonnal meghalok. Na itt ébredtem fel.

Cloud

Nem néztél mostanában kicsit sok horrort? :D

Zsiga

Quote from: Xzone on 2010-03-28, 06:05:51
Az egyik középiskolás lány az ölemben ült, és azt mondta, hogy loliconnak lenni teljesen OK dolog. Hosszú, vörös haja volt. Szerettem volna megérinteni a haját, már emeltem is a kezem, de végül visszahúztam. A lány ekkor megfogta a kezem és ezt mondta: "Észrevettem, hogy mit akartál csinálni. És szeretném, ha megtennéd." Ezután a kezemet a jobb melléhez emelte, és én meg is fogtam.
Erről most eszembejutott a tegnap esti instant... :D

Én

Quote from: Zsiga on 2010-03-28, 23:21:51
Quote from: Xzone on 2010-03-28, 06:05:51
Az egyik középiskolás lány az ölemben ült, és azt mondta, hogy loliconnak lenni teljesen OK dolog. Hosszú, vörös haja volt. Szerettem volna megérinteni a haját, már emeltem is a kezem, de végül visszahúztam. A lány ekkor megfogta a kezem és ezt mondta: "Észrevettem, hogy mit akartál csinálni. És szeretném, ha megtennéd." Ezután a kezemet a jobb melléhez emelte, és én meg is fogtam.
Erről most eszembejutott a tegnap esti instant... :D
Gyere vissza msnre és mesélj :D
Quote from: Cloud on 2010-03-28, 23:01:38
Nem néztél mostanában kicsit sok horrort? :D
Á, sokszor álmodok ilyesmiket... Azért elég zavaró tud lenni

Cloud

Én tegnap éjjel a szombati randimat álmodtam újra. Furcsa volt. :D Nagyon is.

Moha

Quote from: Cloud on 2010-03-28, 23:59:27
És tovább jutottál álmodban, mint IRL? :haha:

Cloud

Quote from: Moha on 2010-03-29, 00:05:21
Quote from: Cloud on 2010-03-28, 23:59:27
És tovább jutottál álmodban, mint IRL? :haha:
Előbb lett vége. :D Az álomnak. :D

Xzone

Quote from: Fazék on 2010-03-26, 22:36:16
Quote from: Draconire on 2010-03-15, 01:59:28
Pontypool

Úgy ültem le elé, hogy nem tudtam semmit róla azon kívül, hogy elvileg egy jó horror. És tényleg az.
Nem is írok a történetről mert erősen ajánlott a sztori összefoglalókat kerülni hogy izgalmasabb legyen, csak megjegyzem hogy rég nem láttam ilyen egyszerű de mégis remek alapötletet horror filmben.
Ajánlom bárkinek aki kicsit is szereti a műfajt. :)
köszi az ajánlást, ez tényleg meglepően jó volt. :jee:

Ezt a filmet tegnap letöltöttem. Nem néztem bele, még mindig nem tudok róla semmit.

Viszont ma megálmodtam előre az egészet. A Heti Hetes állandó vendégei játszották a főbb szerepeket, egy halastó partján játszódott, ahol 10 méteres aranyhalak az emberek mobiltelefonjait akarták megenni.

.Attila

Tegnap este azt álmodtam, hogy volt egy bandám, aminek Kölni Barbi volt a neve :wtf:

Member

Eléggé eicchi-set álmodtam. Szlovákiában (?) voltam táborban, ahol az volt a helyi szokás, hogy az első este a csajok együtt zuhanyoznak veled (volt köztük egy olyan full-os, hogy legszívesebben kinyomtatnám az agyamból), és persze mindig közbejött valami, ami miatt húzták az időt, amikor én jöttem volna. Marhára idegesítő volt!
Még arra emlékszem, hogy vkinek Történelmi Magyarország mintás törölközője volt. :haha:

Nakedape

[spoiler][/spoiler]
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Moha

Elég furát álmodtam ma... többnyire nem emlékszem, mit álmodok, most is csak részletek maradtak meg.

Lényeg, hogy szülinapom volt és elhívtak valami tó vagy tenger partjára. Érdekes, hogy bár januárban van a szülinapom, itt totál nyár volt, sunshine meg minden. Egy lány várt ott, aki külsőre totál az ideálom volt: alacsony, barna hajú, szemüveges lány, aranyos mosollyal.
Boldog szülinapot kívánt, majd közölte, hogy az ajándék az, ami a ponyva alatt van és még ő. :D Levettük a ponyvát, és: egy gyönyörű fekete RAV4-es, meg egy kisebb yacht. Aztán innen hiányzik pár részlet, de először kocsikázni mentünk el, majd utána valahogy a hajóra kerültünk.
Nem igazán értettem, mirefel ezek az ajándékok, meg, hogy a lány miért viselkedik úgy, mintha ezer éve ismerne és belém lenne zúgva. Kérdezgettem erről és azt mondta, hogy állítólag a családjaink x generációval ezelőtt kötöttek egy egyességet és most ennek értelmében jött ő és hozta ezeket az ajándékokat.
Láthatólag tényleg ismert engem: tudta, milyen zenét, italt, stb. szeretek, én viszont nem tudtam róla semmit. Szóba került valahogy, hogy ő kavart valami másik sráccal és először azt hittem, hogy foglalt és megint nincs esélyem. Aztán ez megint egy kicsit homályos, de mondott valamit, hogy az a srác már nem számít, hogy neki már "nem szabad", meg hogy "azért nem volt egyszerű rávenni, hogy menjen el" - mintha lefizette volna, hogy szakítsanak?
Következő jelenet már nálunk, otthon volt. Hogy hogy kerültünk oda, azt nem tudom, de bementünk a szobámba (aminek a 4 évvel ezelőtti elrendezése volt), leültünk az ágyra, hogy most elmeséli, hogy is van ez az egész. Mondta, hogy már régóta erre várt, hogy találkozhasson velem és közben kiscica szemekkel nézett rám. Izzott a hangulat, azt sejtettem, most történni fog valami és már éppen meg akartam csókolni...
... amikor megszólalt az a rohadt ébresztő és jönnöm kellett melózni. :grrr: Miért mindig a legjobb résznél?

Mellesleg asszem ez az álom eléggé anime-influence szagú. :P

Cloud

Bakker épp mondani akartam hogy milyen animéset álmodtál.   :D

De komolyan simán lehetne egy sorozatot csinálni belőle. (pluszbe meg még mondjuk belerakni mondjuk szörnyeket, idegeneket, mechákat, lolikat, stb. :D :D :lul: )

kikuchiyo

this_topic->revive();

A mai álom, ill. álmok:

Japánban voltam. Már nem tudom miért, de egy kórházban voltam, ahol épp ott volt Obama is. Mivel nem a szokásos öltönyében volt, hanem csak egy rossz kék pólóban, ráadásul még nem is úgy nézett ki, ahogy szokott, hanem úgy, mint egy kisgyerek, ezért senki sem ismerte meg. A kórházi dolgozók azt hitték, hogy valami kifutófiú vagy ottani segédmunkás, és kiabáltak is neki, hogy "hé nigga, ezeket az ágyneműket vidd a helyükre" meg hasonlókat. Ráadásul ő még az emlékezetét is elvesztette, ezért nem tudott semmit, és valahogy hozzám csapódott. (Rémlik, hogy mintha lány lettem volna az álomban.) Ő el akart jutni valahova, én meg le akartam rázni, úgyhogy elmentünk egy metró- vagy vasútállomásra. Ott az egyik aluljáró-kijáratban szembetalálkoztunk Bill és Hillary Clintonnal, akik épp jöttek fölfelé. Persze ők megismerték Obamát, és melegen üdvözölték, kérdezték, hogy mit keres itt egyedül, de ő csak jött utánam. Az volt a tervem, hogy megmondom neki, hogy melyik metróval juthat el Shijukuba (merthogy az álomban ott volt szerintem az amerikai követség), őt beszállítom egy liftbe, aztán az utolsó pillanatban kiszállok, hogy lerázhassam.
Hogy ebből mi lett, azt nem tudom, mert mást kezdtem álmodni. Ebben az álomban hangzavar volt, nagy hangszórókból valamilyen hungarista szólamok hallattszottak mindenhol. Bementem egy templomba, mert ott viszonylag csend volt. Ott leszólított egy tök ismeretlen (illetve nem ismeretlen, de nem ugrott be, honnan ismerem) lány (innen tudhattam volna, hogy álom), akivel aztán kimentünk, sétáltunk a régi általános iskolám környékén és a közelben található gyros-os helyeket elemeztük az ár-érték-arányuk szempontjából.
Aztán végül apukámmal együtt egy buszos kiránduláson voltam Angliában meg Írországban, és a kettőt összekötő tengeri alagúton hajtottunk át.

A tegnapi se volt semmi: egy sáros erdőn át vonszoltunk egy karácsonyfát Ramizzal meg az öccsével, és sietnünk kellett, mert Ramiznak be kellett érnie a munkahelyére - darukezelőként dolgozott ugyanis az erdő közepén lévő ipartelepen.
Failure is the default option

Xzone

szpeter

Azt álmodtam ma éjjel,hogy valaki meg akar győzni arról,hogy a kecskehús milyen finom én meg mondtam neki,hogy olyat én még soha nem is ettem milyen az stb. Ma meg iskolából hazafelé haverom meséli,hogy milyen gulyást főzött a nagyapja és hogy volt benne kecskehús is ,no meg hogy az milyen finom,csak sok benne a csont :D

Cloud

Eh a mostani álmom nemkicsit furcsa volt. :D

Usteam sörözés volt NLZ-nál. :D Igen már jól kezdődik. Főleg hogy azt sem tudom hogy néz ki. Furcsa is volt hogy csak egy sötét fejet látok.(legalábbis erre emlékszem. :D)

Aztán ott volt még ÉN, Zsiga, Ramiz, meg pár arc még akiket nem ismerek.(mondjuk őket sem de képet már láttam róluk, Zsigával meg egyszer találkoztam. :D) Meg négy vagy öt gyönyörű nő.   Vedelés ezerrel, animenézés, meg valamilyen konzollal játszottunk. Végül mindenki lelépett a csajokkal...
:rotfl:

Rövid volt de annál furcsább. :D

NLZ

[reserved]

Member

Ha valóban NLZ-nél jártok, ilyen arca van, max mangákat olvastok, amiket ajánl, de végigfikáz, ömlik a koccintóssal kevert tesco-s vodka, játszotok a mikrohullámú sütőn és végül a fiúk lelépnek a chip'n'dale-ekkel. ::)

NLZ

Quote from: Member on 2010-10-20, 19:28:24
Ha valóban NLZ-nél jártok, ilyen arca van, max mangákat olvastok, amiket ajánl, de végigfikáz, ömlik a koccintóssal kevert tesco-s vodka, játszotok a mikrohullámú sütőn és végül a fiúk lelépnek a chip'n'dale-ekkel. ::)
A 4 csaj meg marad nálam. :D
[reserved]