Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: RamizNightwatch: ez is az a fajta film, amit már a reklámkampánya miatt sem nézek meg (szívesen... de pénzért biztos nem! :__devil: ). Egyrészt ezt is Tarantino ajánlgatja azzal, hogy látványilag még a Gyûrûk Urát is felülmúlja. Hú, és akkor mi van? Az is milyen látványos lett, mégis (számomra) nézhetetlen, unalmas, lapos. Másrészt eleve trilógiának írják, és ismerõsöm beszámolója szerint az ember úgy áll fel a székbõl, hogy kíváncsi, hogy hogy megy tovább a történet. Õ ezt dicséretnek szánta, de én meg nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet 1 részes, kereken lezárt filmeket csinálni? Komolyan az lesz, mint a Dragon Ball-nál: mindig a legizgalmasabb résznél hagyják majd abba a filmeket, és kiírják, hogy "Folyt. köv. két hónap múlva, a jegyek kifelé menet megvásárolhatóak".
A Night Watch csak az elsõ rész.Éjszakai Õrség, Nappali Õrség és Alkonyati Õrség a 3 rész címe, egy könyv trilógia alapján készül.
Egyébként ez egy Orosz film, nem egy halivúdi szuper produkció, így még jó is lehet szerintem :)

Mattanja

Quote from: Ramizmiért nem lehet 1 részes, kereken lezárt filmeket csinálni?
Ha csak ez a gond, akkor várd meg, míg az összes rész kijön, aztán nézd csak meg egyben.
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

Ramiz

Quote from: ShiroiHa csak ez a gond, akkor várd meg, míg az összes rész kijön, aztán nézd csak meg egyben.
Asszem így fogok tenni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizEz viszont megbocsájthatatlan.  Kivéve ha megnézed még egyszer.
Hmm... Esetleg....
 Egyébként ez így konkrétan télleg nem szól semmirõl, vagy csak nekem jött ez le belõle?

Egyébként nézzétek meg a Testvérbosszú-t (eredetileg asszem valami "The Bondock Saints" vagy mi a címe). Igaz kicsit elrugaszkodott a valóságtól, de szerintem lazán maga mögé utasítja a Kill Billt az ilyen bosszúfilmek terén, és mentes az ilyen kretén tarantínós "de-jól-tudok-más-filmstílust-majmolni-geca" dolgoktól is.

Ramiz

Quote from: LythisHmm... Esetleg....
Egyébként ez így konkrétan télleg nem szól semmirõl, vagy csak nekem jött ez le belõle?

Egyébként nézzétek meg a Testvérbosszú-t (eredetileg asszem valami "The Bondock Saints" vagy mi a címe). Igaz kicsit elrugaszkodott a valóságtól, de szerintem lazán maga mögé utasítja a Kill Billt az ilyen bosszúfilmek terén, és mentes az ilyen kretén tarantínós "de-jól-tudok-más-filmstílust-majmolni-geca" dolgoktól is.
Egy csomó mindenrõl szól! Ha megnézed még egyszer végig, cserébe írok róla egy oldal hülyeséget. :D

A Testvérbosszú szerintem is poénos film, kivéve a béna magyar címét. A film szerintem egyáltalán nem valamilyen bosszúról szól! Van benne bosszú, de nagyon mellékszál. (Ezért is nem értettem, hogy miért "bosszúfilmnek" titulálod.) Arról szól lényegében szerintem, hogy van két srác, aki szerint úgy lehetne szebbé tenni a világot, hogy szétlõnek minden "mocskos rohadékot", aki megérdemli. Ez egy õsi erkölcsi probléma, ebben a filmben igen szellemes és humoros köntösben elõadva.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Na ja, de amikor valaki(k) ki van(nak) bukva valaki(k)re, és jól elkenik a pofáját, az legtöbbször bosszúfilm. És ha megnézed, az egészet az indítja el, hogy elmennek megverni (ba jó, reálisabban fogalmazva kinyírni, csak ugye vannak u18 népek is itt:D) a két srácot. Õk rájönnek h csúnyán meg vannak különböztetve, és nekiállnak megvalósítani az idõközben realizálódott küldetésüket. Ezért hívom bosszúfilmnek, de valójában nem nagyon tudom hova kategorizálni. A magyar cím meg télleg naon kretén, dehát ez ellen már nem naon tudunk mit tenni.

Ramiz

Quote from: LythisNa ja, de amikor valaki(k) ki van(nak) bukva valaki(k)re, és jól elkenik a pofáját, az legtöbbször bosszúfilm. És ha megnézed, az egészet az indítja el, hogy elmennek megverni (ba jó, reálisabban fogalmazva kinyírni, csak ugye vannak u18 népek is itt:D) a két srácot. Õk rájönnek h csúnyán meg vannak különböztetve, és nekiállnak megvalósítani az idõközben realizálódott küldetésüket. Ezért hívom bosszúfilmnek, de valójában nem nagyon tudom hova kategorizálni. A magyar cím meg télleg naon kretén, dehát ez ellen már nem naon tudunk mit tenni.
Megbosszulják a világot. ;)

Lythis

Ez a kategória?:)
 Kicsit olyan ANGST!-rock-osan hangzik, de nem rosz.

Habár nem kifejezetten a világ ellen mennek, de majd biztos lesz egy olyan nagyszabású film is (persze csak miután megjelent a Half Life: Janitor Carnage:D)

Manu

Holnaptól játszák a Kiss Kiss (Bang Bang)-et, a 2000-es változatot, Ramiz kedvenc (?) filmjét Szegeden a Gran Caffé-ban. :)

Raggie

Quote from: ManuHolnaptól játszák a Kiss Kiss (Bang Bang)-et, a 2000-es változatot, Ramiz kedvenc (?) filmjét Szegeden a Gran Caffé-ban. :)
Máákosok!! Ramiznak valóban az a kedvenc filmje, és nem véletlenül...
Minimum egyszer megnézni ám!! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Raggie

Quote from: LythisEgyébként nézzétek meg a Testvérbosszú-t (eredetileg asszem valami "The Bondock Saints" vagy mi a címe). Igaz kicsit elrugaszkodott a valóságtól, de szerintem lazán maga mögé utasítja a Kill Billt az ilyen bosszúfilmek terén, és mentes az ilyen kretén tarantínós "de-jól-tudok-más-filmstílust-majmolni-geca" dolgoktól is.
Az télleg jóó volt!! Szvsz a buznyák nyomozó volt a legkarkateresebb(kreténebb :jee: )! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: ManuHolnaptól játszák a Kiss Kiss (Bang Bang)-et, a 2000-es változatot, Ramiz kedvenc (?) filmjét Szegeden a Gran Caffé-ban. :)
Mi az a kérdõjel? :D Javítom:
Quote from: ManuHolnaptól játszák a Kiss Kiss (Bang Bang)-et(!!!), a 2000-es változatot(!), Ramiz(!!!) kedvenc(!!!) filmjét Szegeden(!!!!!!) a Gran Caffé-ban(!!!!!!!). :)
:lazza:
Most nem mondom, hogy nézd meg... tudod úgyis, hogy ha legközelebb arra járok, utánanézek, hogy elmentetek-e... :__devil:

Manu

Kiss Kiss (Bang Bang)

Ezért Ramiz elõször kap egy , aztán megnézzük ezt a filmet, aztán

és végül

Mindenesetre elõször megijedtem, aztán féltem, aztán megkönnyebbültem. Jó kis film, sajátos hangulattal, atmoszférával, karakterekkel stb. Egy kicsit csodálkozom, hogy ez Ramiz kedvence, nem gondoltam volna, hogy ilyen énje is van. :) Ez kizárólag pozitív értelemben értendõ... :)

Ramiz

Quote from: ManuEzért Ramiz elõször kap egy , aztán megnézzük ezt a filmet, aztán (...)
Vigyázz, csomagolok! Éjfélre még odaérek!!! :D

Quote from: ManuMindenesetre elõször megijedtem, aztán féltem, aztán megkönnyebbültem.
Ez pontosan mit jelent? Megijedtél, hogy gagyi komédia lesz, aztán láttad, hogy jó, de féltél, hogy elromlik?

Quote from: ManuJó kis film, sajátos hangulattal, atmoszférával, karakterekkel stb.
Enyhén fejezed ki magad, de ez általában jellemzõ rád, úgyhogy semmi baj. :D ;)

Quote from: ManuEgy kicsit csodálkozom, hogy ez Ramiz kedvence, nem gondoltam volna, hogy ilyen énje is van. :) Ez kizárólag pozitív értelemben értendõ... :)
Még szép... :lazza: de most tényleg, miért nem? Nem is vagyok vadállat (annyira)...

edit: ja, már tudom: mert leszóltam a Sharasouju-t. Azt azóta sem emésztetted meg? :__devil:

Kvikveg

Tegnap neztem meg a Reign of Fire (Tuz birodalma) -t. Tortenet diohejban: londoni metro(?) epitese kozben felebresztenek egy sarkanyt, sokan lesznek, vilagot letaroljak. Visszavago. A film egyszer nezheto, de epphogy, viszont amin doltem a rohogestol: lepusztult varban, tortenelem utani korulmenyek kozott Birodalom visszavag eloadasa szinpadon: You killed my father - I AM your father - Noooooooo!  :lul:  :lul:  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: KvikvegTegnap neztem meg a Reign of Fire (Tuz birodalma) -t. Tortenet diohejban: londoni metro(?) epitese kozben felebresztenek egy sarkanyt, sokan lesznek, vilagot letaroljak. Visszavago. A film egyszer nezheto, de epphogy, viszont amin doltem a rohogestol: lepusztult varban, tortenelem utani korulmenyek kozott Birodalom visszavag eloadasa szinpadon: You killed my father - I AM your father - Noooooooo!  :lul:  :lul:  :lul:
Fúú, én azt még annó moziban néztem meg. Igaz, hogy csak egyszer láttam, úgyhogy az újranézhetésrõl nem nagyon nyilatkoznék, viszont én korrekt alkotásnak tartottam egy teljesen kezdõ gárdától. (meg egyébként is odavagyok az ilyen sárkányos izékért - Dragonheart rulezz!!!)

Fazék

Quote from: KvikvegTegnap neztem meg a Reign of Fire (Tuz birodalma) -t. Tortenet diohejban: londoni metro(?) epitese kozben felebresztenek egy sarkanyt, sokan lesznek, vilagot letaroljak. Visszavago. A film egyszer nezheto, de epphogy, viszont amin doltem a rohogestol: lepusztult varban, tortenelem utani korulmenyek kozott Birodalom visszavag eloadasa szinpadon: You killed my father - I AM your father - Noooooooo!  :lul:  :lul:  :lul:
én tékából vettem ki anno, és emlékszem, hogy jókat nevettem rajta, de erre a részre nagyon nem emlékszem! :( Ezt a jelentet kedvem lenne megnézni pedig... :D

Mattanja

Ezt a baromságot! :lol: Nagyon tetszett, még párszor meg fogom nézni!
8]]=((

Suszi

Én most terveztem megnézni. Ezek szerint ne hagyjam ki ugye? :D

sirtomi

Szerintem is egész jó kis film, egyszer mindenképpen nézhetõ. Kellemes kis kikapcsolódás volt.

Az a színpadi elõadás tényleg nagy poén volt, nagyon néztem, aztán meg majdnem megszakadtam a röhögéstõl :D

Ramiz

Quote from: SusziÉn most terveztem megnézni. Ezek szerint ne hagyjam ki ugye? :D
Minimum hazafiasságból nézd meg. :D Jobb, mint egy reggeli agymosás Gyurcsánnyal a Petõfin vagy egy esti minõsíthetetlen sorozat-csimbók az ertéelen. A káromkodások nem ülnek eléggé, pedig a Blöfföt is az iszonyatosan jól eltalált, halál laza ( :lazza: ) magyar szinkron tette igazán naggyá (számomra). De azért ne számíts túl sokra - néhol nagyon szájbarágós, nem mindenhol sikerül elkapni a görcs nélküli Tarantinos-Guy Ritchie-s fekete humort sem (de pl a gyilkos turistabusz fergeteges... :lul: ), szóval szerintem változó a minõsége. A vége hatalmas gáz (a találkozás a pusztán, és a "megbeszélés": "na ki kicsoda?"... pff...).

m46u5

Quote from: RamizMinimum hazafiasságból nézd meg. :D Jobb, mint egy reggeli agymosás Gyurcsánnyal a Petõfin vagy egy esti minõsíthetetlen sorozat-csimbók az ertéelen. A káromkodások nem ülnek eléggé, pedig a Blöfföt is az iszonyatosan jól eltalált, halál laza ( :lazza: ) magyar szinkron tette igazán naggyá (számomra). De azért ne számíts túl sokra - néhol nagyon szájbarágós, nem mindenhol sikerül elkapni a görcs nélküli Tarantinos-Guy Ritchie-s fekete humort sem (de pl a gyilkos turistabusz fergeteges... :lul: ), szóval szerintem változó a minõsége. A vége hatalmas gáz (a találkozás a pusztán, és a "megbeszélés": "na ki kicsoda?"... pff...).
Szerintem is jó film az Argo, rengeteg jó humorral (Sárgacsávó, Gyilkos busz :haha: ), egyszer mindenképp érdemes megnézni, a vége tényleg nem a legjobb, de hát valahogy le kell zárni a filmet.
Mondjuk én már láttam olyan filmet, aminek nem volt vége :) - a végsõ nagy robbantás elõtti utolsó pillanatában a film megszakd, a rendezõ beslattyog a képbe, és elkezdi ecsetelni, hogy szerinte nem-nagyon lehet jól befejezni semmilyen filmet, ezért õ egyszerûen kihagyja, meg aztán ha robbantottak volna, az bizony plussz költség, s hát eme film túl kicsi költségvetéssel bír, hogy egy nagyaszabású robbanást csak úgy beletegyenek...
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

sirtomi

Quote from: m46u5Mondjuk én már láttam olyan filmet, aminek nem volt vége :) - a végsõ nagy robbantás elõtti utolsó pillanatában a film megszakd, a rendezõ beslattyog a képbe, és elkezdi ecsetelni, hogy szerinte nem-nagyon lehet jól befejezni semmilyen filmet, ezért õ egyszerûen kihagyja, meg aztán ha robbantottak volna, az bizony plussz költség, s hát eme film túl kicsi költségvetéssel bír, hogy egy nagyaszabású robbanást csak úgy beletegyenek...
Melyik ez a film, érdekesen hangzik :)

Fazék

Számomra viszont egy borzalmas élmény volt az Argo... Rég láttam ennyire vacak filmet.
Viszont hogy elássam magam és megértsétek miért ez a véleményem: szóval én jó ideje nem vagyok különösebben oda a magyar produkciókért, és pl a Magyar Vándor nekem kellõen szórakoztató film volt. Gondolom ez mindent megmagyaráz... :)

Azért a Jancsó filmek egy része és az idiótább mûvek, pl Úristen@menny.hu, Legkisebb film a legnagyobb magyarról tetszenek, de általánosságban messzire elkerülöm a mai magyar filmeket, és erre az Argo egy nagyon jó igazolás volt számomra.

szerk: még a Kontroll is nagyon tetszett

Mattanja

Quote from: Fazéka Magyar Vándor nekem kellõen szórakoztató film volt.
Nekem pedig az nem tetszett. :)
Quote from: Fazékáltalánosságban messzire elkerülöm a mai magyar filmeket
Alapvetõen én is, az Argo-t is csak külön ajánlásra néztem meg. Egyébként nem tettem volna.
8]]=((

m46u5

Quote from: sirtomiMelyik ez a film, érdekesen hangzik :)
Sajnos már van pár éve, hogy láttam (asszem talán a DunaTV-n), így sajna már nem emlékszem a címére :(
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

kikuchiyo

Failure is the default option

Fazék

Quote from: kikuchiyohttp://index.hu/kultur/khirek/?main:2005.09.21.&237074
És ezek közül mely filmeket ajánlaná esetlegesen? :)

kikuchiyo

Fogalmam sincs... :)

Majd utánanézek, hogy melyikre érdemes elmenni.
Angol címeket mondjuk adhattak volna.

Edit: tessék.
Failure is the default option

Kvikveg

Magyar filmeket en is kerulom, a honfoglalas volt az utolso, ahol eselyt kaptak. Azutan 20 ev szunet muszaj.

A Magyar vandorbol csak egy reszletet lattam, az tetszett: utelagazas, lovasok allnak, duma-duma. Egyik megszolal: de jo lenne egy kis paprikaskrumpli. Masik: Krumpli? Paprika? Elso: Vagy lecso... Masik: -"- :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.