Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Közben kijött a Battlestar Galactica: The Plan!

Jim bácsi már elküldte, csak lassú a posta Amerikából.
Failure is the default option

noriko

Megnéztem a Julie & Julia című filmet, ami egy francia szakácskönyvet végigpróbáló bloggerről és a szakácskönyv írójáról és sok finom ételről szól. :)

Olyan jól néztek ki a kaják, hogy teljesen megéheztem a végére ^^
kíváncsi vagyok, hányan fogják végigpróbálni a szakácskönyvet a film után, főleg mivel bennem is felmerült!
"I wish I could, but I don't want to."

Soldier

Vakító Fehérség:(trailer)
nagyon unalmas volt,a trailerből egy egyszer nézős filmet kinéztem azért, de inkább majdnem egyszer kijövök a moziból film lett, így is végig dumáltuk az egészet, de legalább a vége nem volt teljesen kiszámítható, viszont azt meg összecsapták.nem érdemes mozira,még otthon se biztos ^^

Damnatus

Quote from: noriko on 2009-10-21, 01:15:58
kíváncsi vagyok, hányan fogják végigpróbálni a szakácskönyvet a film után, főleg mivel bennem is felmerült!
Én leszek a főkostolód! :D :P

kikuchiyo

Quote from: kikuchiyo on 2009-10-21, 00:02:58
Közben kijött a Battlestar Galactica: The Plan!

Megnéztem, nem-BSG-seknek vsz. nem túl érdekes. Azoknak igen, akik szeretnék viszontlátni kedvenc űrös-szájlonos sorozatuk szereplőit egy rövid másfél óra erejéig.

Egyszóval egy recap, semmi több. A cylonok nézőpontja nem sok újdonságot hozott.

LiaLia

Quote from: noriko on 2009-10-21, 01:15:58
Megnéztem a Julie & Julia című filmet, ami egy francia szakácskönyvet végigpróbáló bloggerről és a szakácskönyv írójáról és sok finom ételről szól. :)
Az előzetes alapján én is gondoltam majd megnézni, Meryl Streep miatt, kedvencem  :smile:

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2009-10-23, 00:10:17
Battlestar Galactica: The Plan
...
Egyszóval egy recap, semmi több. A cylonok nézőpontja nem sok újdonságot hozott.
Nekem azért jóval pozitívabb a véleményem róla.
Ha történetileg nincs is sok újdonság, de a karakterrajzhoz igenis hozzátett.

Zen

Érdekes cikk exploitation moviekról A 3/4-éig bele se kezd a szándékozott témába, de amiről előtte beszél a legjobb a cikkben. Meg a vége felé a filmajánlások. :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Megnéztem a barátnőmnél a Twilligh első 15 percét, nagyon :lol: fejeket vágnak benne, ahogy mindenki kúúúl akar lenni, asszem be fogom fejezni. :D (Kevésbé volt durva élmény, mint egy epizód Hannah Montana valami Disney-channel-en. Mi történik az ízlésemmel? :zomg: :muhahah: Még szerencse, hogy otthon nincs tévé...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cloud

Quote from: Ramiz on 2009-10-25, 17:45:39
Megnéztem a barátnőmnél a Twilligh első 15 percét, nagyon :lol: fejeket vágnak benne, ahogy mindenki kúúúl akar lenni, asszem be fogom fejezni. :D (Kevésbé volt durva élmény, mint egy epizód Hannah Montana valami Disney-channel-en. Mi történik az ízlésemmel? :zomg: :muhahah: Még szerencse, hogy otthon nincs tévé...

És most gondolj bele nálunk csak egy tv van és a 12 éves húgom egyfolytában a Disney csatornát bömbölteti ezekkel Hannah Montana-s baromságokkal. Még jó hogy van egy nagy fejhallgatóm amivel el tudom nyomni az idióta hangokat. (bár már előfordult hogy ki kellett mennem konyhába notival mert már nem bírtam tovább. :D)

Bicskei

ismerősökkel láttam a Rémségek cirkuszát
eléggé lpl lett de amugy semmi kül.
Ultras liberi

Zen

Quote from: Cloud on 2009-10-25, 20:23:09

És most gondolj bele nálunk csak egy tv van és a 12 éves húgom egyfolytában a Disney csatornát bömbölteti ezekkel Hannah Montana-s baromságokkal. Még jó hogy van egy nagy fejhallgatóm amivel el tudom nyomni az idióta hangokat. (bár már előfordult hogy ki kellett mennem konyhába notival mert már nem bírtam tovább. :D)
Miért nem a húgod fejére teszed a fülhallgatót?
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Cloud

Quote from: Zen on 2009-10-25, 21:21:06
Quote from: Cloud on 2009-10-25, 20:23:09

Miért nem a húgod fejére teszed a fülhallgatót?
Mission Impossible. :D

kikuchiyo

Moon

Kösz a figyelmeztetést, hogy már elérhető.

A témában ugyebár két megkerülhetetlen klasszikus van, a 2001 és a Solaris (az eredeti film, de még inkább a regény, nem a Rossz doktoros remake), és jó volt látni, hogy ez a film bár mindkettőből merített mind a hangulat, mind a képi világ terén, de mégis egyedit, önállót tudott alkotni. Egy jó hard sf volt abban az értelemben, hogy a ma is létező, vagy elképzelhető technológiákból extrapolálva bemutatott egy lehetséges jövőbeli helyzetet, majd ezt egy érdekes etikai/emberi probléma kibontására használta fel.

A sztoriról inkább nem írok sokat, nem akarom lelőni a poént,
[spoiler]Ugye rákattintottál, annak ellenére, hogy nem láttad a filmet?
Ha itt most tényleg spoiler lenne, akkor engem szidnál.[/spoiler]

Próféta

Csak messziről, hunyorítva, hogy lássam, milyen hosszú, becsszóra  :redface:
[spoiler]Nem, amúgy eléggé éreztette a megfogalmazásod, hogy nem tényleges spoiler, hanem inkább valami beszólás áll a gomb alatt :) Kérem bíróúr, nem én vagyok a bűnös, hanem a társadalom, amely visszaél a spoiler gombbal és állandóan másra használja...[/spoiler]

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

La vida loca
Érdekes doku a Salvadori bandákról.
Nem rossz bár kicsit lassú. Elég szörnyű körülmények között él ott a többség és rengetegen valamilyen bandához tartoznak.
Fura volt, hogy ha itt meghalt valaki az nem csak a filmben halt meg hanem tényleg.

King kong
Na ez megint nem az én filmem asszem. Nem bírtam végignézni annyira gagyinak tűnt. Néha visszakapcsoltam rá, de későbbi jelenetektől se változott a véleményem :)

Raggie

Quote from: sirtomi on 2009-10-26, 11:20:50
King kong
Na ez megint nem az én filmem asszem. Nem bírtam végignézni annyira gagyinak tűnt. Néha visszakapcsoltam rá, de későbbi jelenetektől se változott a véleményem :)
Az annyira gagyi volt, hogy anyám se tudta végignézni! :lol: :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: Raggie on 2009-10-26, 20:03:57
Quote from: sirtomi on 2009-10-26, 11:20:50
King kong
Az annyira gagyi volt, hogy anyám se tudta végignézni! :lol: :D
ez melyik volt? az új?

Raggie

Well, do ya, punk?"

Cloud

Quote from: Raggie on 2009-10-26, 20:18:22
Quote from: Fazék on 2009-10-26, 20:07:56
ez melyik volt? az új?
Ja, a dínós!  :zomg:

Én a bemutatókor azt hittem az új Jurassic Park-ot látom. :D
De most komolyan hogy jön össze King Kong meg a T-rex? :D

bimanc

Solid Snake

Cloud

Xzone

Dark City

Mátrix-noir. Minden téren nagyon jó film, bár nem olyan, amire 20 év múlva is elismerően bólogatnék. Sci-fi és noir-kedvelőknek mindenképp ajánlott. Kiefer Sutherland meg szerintem meglőtte magát Jack Bauer szerepével, mert bármit is játszik, mindig az a karaktert ugrik be elsőre :(

Ramiz

Quote from: Xzone on 2009-10-29, 22:43:39
Dark City

Mátrix-noir. Minden téren nagyon jó film, bár nem olyan, amire 20 év múlva is elismerően bólogatnék. Sci-fi és noir-kedvelőknek mindenképp ajánlott. Kiefer Sutherland meg szerintem meglőtte magát Jack Bauer szerepével, mert bármit is játszik, mindig az a karaktert ugrik be elsőre :(

És innen lopták a Mátrix scriptjének nagy részét. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Quote from: Ramiz on 2009-10-29, 23:12:01
Dark City

És innen lopták a Mátrix scriptjének nagy részét. :D

Jaja, azt észrevettem. Meg még vagy egy tucat más film/sorozatepizód eszembe jutott a film bizonyos eseményeiről. Jah, és azt nem írtam, hogy a rendezői változatot néztem.

Cloud

Próféta

az a karaktert ugrik be elsőre :(
Érdekes, én asszem a Dark Cityt láttam tőle először, és nekem is sokáig tartott elvonatkoztatnom Daniel Poe Schrebertől.
Amúgy ott és a Phone Boothban is a hangjával játszik a leginkább.

Nekem amúgy gimis koromban sokáig nagy kedvenc volt a Dark City, valahogy jól eltalálta a megfelelő húrt.

via_mala

Quote from: Cloud on 2009-10-30, 00:20:31
Moon
http://www.imdb.com/title/tt1182345/

Zseniális film szerintem.  :whoah: :whoah:
A zseniálistól még távol áll, de határozottan kellemes sf. Az eleje túl átlátszó, és a vége sem valami iszonyat nagy feloldás, simán elültem volna előtte még 20-30 percet, ha a végére ha nem is kerekebb, de ütősebb befejezést csattintottak volna.
"Amíg képesek lesznek meghatódni egy moll akkord hallatán, amíg könnybe lábad a szemük, ha két szerelmes egymásra talál, amíg gyanakvó szívükben jut hely a kockázat vállalására, és mernek Isten arcába nevetni, addig van remény a menekülésre.
Ha mindez kiveszett az emberekből, megértek a pusztulásra."
- Clive Barker: Korbács