Metal, rock és hasonlók...

Started by TurboK, 2004-11-12, 15:13:18

Previous topic - Next topic

Pirula

Quote from: Xipemiert nem lehetne az a topic cime hogy "Satans Corner"
Mert akkor mi lesz a keresztény, buddhista, mohamedán és sámáni ihletésû metal zenékkel? :)

Xipe

Quote from: ShiroiBeleovastam a dalszövegekbe, azért mondtam. Persze lehet, hogy csak szeretnek "vetítetni".

Késõ... ;)

Mert ez nem az!

jo van na Shiroi.
nincs veletlenul ElvenPath albumod?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: ShiroiÉrdekelne, régen láttam vicces riportot. Az arcfestésektõl is csak vigyorgok, és azoktól a szöges alkar-lábszár-egyéb-védõktõl is, amit magukra aggatnak! :)
Pedig ebben aztán van ebbõl dögivel! Mondjuk nagy a pofám, aztán nekem is itt lóg a derekamon negyven deka szegecs, meg van a kezemre való is.  :)
Quote from: Shiroi:eeek: A többire még talán én is tudnék példát, de erre...
Én sem tudok, de biztos van. Krisnás is van, meg 70 féle pogány, miért ez ne lenne?

Xipe

Quote from: ShiroiEz szerintem más, én is gondolkodtam rajta, hogy veszek majd ilyen övet (amin kis piramis van, nem pedig 5 centis szög).

Sajnos nincs. Legyen? Egyébként (amellett, hogy power metal) milyen zenét játszanak (példákra gondolok) ?

hat ha nem gond akkor legyen.
osszvissz 4 szamot hallottam toluk es leginkabb a Nightwish-hez tudnam oket hasonlitani.
ha kell az FTP-re felrakom oket ha erdekel.

javitas, nem Elvenpath hanem Elvenking.
Elvenpath az egy szam neve.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiAz mindjárt más! De akkor sincs. Majd lövök neked a környéken 1-2 albumot, ha tudok. Én pedig Behemoth -ot kérnék (töltsétek le a klippet és azt az 5 számot, amit lehet - megéri). Persze nem csak tõled fogadom el, más jószádénkúak is jelentkezhetnek!

mindjart megnezem van-e Behemoth az FTP-n.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: ShiroiEz szerintem más, én is gondolkodtam rajta, hogy veszek majd ilyen övet (amin kis piramis van, nem pedig 5 centis szög).

^
|
Nekem ilyen vashemüge kell, mint Vic-nek van, az avataromban :D
igaz, nemtom milyen dioptria kell, hogy ki is lássak rajta  :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Bruce

Quote from: ShiroiEdit:
nincs meg valamelyikõtöknek a Limp Bizkit-féle Behind Blue Eyes?
Az csak egy szám, vagy egy album címe is? Limp Bizkitet nem szoktam hallgatni, de egy ilyen címû számot találtam a koli belsõ hálóján.

Amúgy most szedtem le a Rhapsody legújabb albumát. Róluk asszem itt még nem esett szó... Hiába, láccik hogy itt még nem jártam ;) Nagyon jó zenét játszanak, kicsit ír, kicsit szinfonikus, kicsit opera és nagyon metal. És kõkemény fantasy: Az albumokat érdemes eredetiben megvenni mert a számok körítéseként egy nagyon jó sztori van! :whoah: És az új albumuk a legjobbak között van!

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Fazék

a Rhapsody elsõ 2-3 albumát még nagyon szerettem anno, de végül rohadtul rájuk untam, amikor szinte hajszálpontosan ugyanazt hozták a többi albumukkal is... ettõl függetlenül gondolom nem rossz, de ha van rá jó áron vevõ, szívesen eladom az Emerald Sword kislemezt és a Legendary Tales cd-met közepesen agyonhallgatott állapotban :) - bár az is lehet hogy inkább marad emléknek

amúgy jelenleg Samael - The Passage c. albumát hallgatom és még mindig valami állati egy hangzása van. aki bírja a hörgõs zenét és az idõnkénti dobgép + néha már Rammstein felé kacsintgató hangzás se nagyon zavarja akkor mindenképpen ajánlom meghallgatásra.  én mondjuk nem bírom a Rammstein-t, de jelenleg lenne egy nõismerõsöm, aki megy a koncertre, csak éppen még társasága nincsen, és azzal is nyaggat hogy szerezzek már neki Rammstein koncert-videókat satöbbi... ilyenekkel tudtok segíteni?

TurboK

Quote from: Xipehat nem tudom, hogy Linkin Parkra valaha is mondanam hogy jol szol.
engem speciel irrital Bennington hangja meg a kislanyos mozgasa.

A hangkeverésre és a felvételre értem hogy jól szól.

A zene se rossz, pláne 2-3 sör után. Lehet énekelni hangosan.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Xipe

Quote from: TurboKA hangkeverésre és a felvételre értem hogy jól szól.

A zene se rossz, pláne 2-3 sör után. Lehet énekelni hangosan.

ah igy mar ertheto.
de szerintem nincs annyi alkohol a foldon amitol en azt hallgatnam.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Blimpa Rhapsody elsõ 2-3 albumát még nagyon szerettem anno, de végül rohadtul rájuk untam, amikor szinte hajszálpontosan ugyanazt hozták a többi albumukkal is...
Tökéletesen ugyanez a véleményem.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Xipe

erre nem tudok mit mondani mivel osszesen 3db Rhapsody szamot hallottam eddig.
ajanlom nektek viszont az Acid Bath nevezetu egyuttest.
ugyan mar nem jatszanak a basszgitaros halala ota ezen a neven kifejezetten jo szovegeik vannak.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Blimpa Rhapsody elsõ 2-3 albumát még nagyon szerettem anno, de végül rohadtul rájuk untam, amikor szinte hajszálpontosan ugyanazt hozták a többi albumukkal is...
Nekem két albumuk van csak, de azokat nagyon szeretem. (Legendary Tales, Symphony Of Enchanted Lands ) A többit nem is ismerem.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: ShiroiEz egy jó kérdés, nem tudom. Én beérném csak azzal a számmal is (mivel nem nekem kell), de ha megvan az egész album, akkor jöhet.

Kell az Exodus c. albumuk esetleg?

nekem igen.
Danzig erdekel esetleg?
_(๏̯͡๏)_

Bruce

Quote from: ShiroiEz egy jó kérdés, nem tudom. Én beérném csak azzal a számmal is (mivel nem nekem kell), de ha megvan az egész album, akkor jöhet.
Azért kérdeztem mert csak egy ilyen címû számot találtam. Mondd, hogy küldjem és megy.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xipe

Quote from: ShiroiAkkor majd megy az is.
Egy újabb albumba belehallgatnék, aztán majd kiderül.
EDIT:

Küldd légyszíves! pm

meg leszedek 3 albumot aztan kuldom vagy kiirom neked.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: ShiroiKell az Exodus c. albumuk esetleg?
köszönöm a felajánlást, de allmusic-on elég rosszul szerepelt ez az Exodus, egyelõre kihagyom, viszont hasonlókat nyugodtan ajánlhattok :)

Xipe

Quote from: ShiroiDies Irae-t vagy Graveworm-öt hallgat valamelyikõtök? Mindkét band pofátlan jó black-metalt játszik, nagyon jó dallammal, fájdalmas-kínzó-õrjítõ érzéséseket kiváltva az emberbõl (belõlem legalábbis). Berserk mangához most ezt olvasom, és eszméletlen így együtt a kettõ!  :jee:  :whoah:

johet.
graveworm-ot lattam egyszer.
nagyon jok.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Már kezdik a stúdiómunkákat a Dragonlord új albumához, Fredrik Nordstrom producer segítségével (olyan bandák albumai fûzõdnek nevéhez, mint In Flames, Dimmu Borgir,...).
Remélem lesz olyan jó, mint a Rapture c. albumuk.

http://www.enterthedragonlord.com/

Ramiz

Xipe, a Stainless Steel-es énekes új bandájáról tudsz valamit?
A honlapjukon a letöltés (mp3) 5 másodperc után leáll.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizXipe, a Stainless Steel-es énekes új bandájáról tudsz valamit?
A honlapjukon a letöltés (mp3) 5 másodperc után leáll.

add meg a linket legyszi.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

WAHH nem tudom. Most jut eszembe, hogy Pirula mondta azt a linket, hátha õ tud valamit.
A Stainless Steelt akkor ismered Xipe?

Nekem õk az only and one (magyar) metal banda.
És tõlük is a Wigant. :cool:  :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizWAHH nem tudom. Most jut eszembe, hogy Pirula mondta azt a linket, hátha õ tud valamit.

nem nagyon.
ha van toluk valamid meghallgatom.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Megvan az új banda neve: Thornwill.
Ha találsz valamit, hálás leszek, ha szóllasz.
A Wigantot majd kölcsönadom meeten, ha legközelebb találkozunk.

(De elõre mondom, hogy véletlenül se szóld le: ha nem tetszik, akkor is inkább csak hallgass. Vagy ha leszólod, akkor legalább gyónj meg elõtte és készítsd ki az öltönyödet, amiben a temetésedre szeretnél menni. :lazza: :D )

Xipe

Quote from: RamizMegvan az új banda neve: Thornwill.
Ha találsz valamit, hálás leszek, ha szóllasz.
A Wigantot majd kölcsönadom meeten, ha legközelebb találkozunk.

(De elõre mondom, hogy véletlenül se szóld le: ha nem tetszik, akkor is inkább csak hallgass. Vagy ha leszólod, akkor legalább gyónj meg elõtte és készítsd ki az öltönyödet, amiben a temetésedre szeretnél menni. :lazza: :D )

Pici vagy te ahhoz hogy veszelyt jelents nekem.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: RamizWAHH nem tudom. Most jut eszembe, hogy Pirula mondta azt a linket, hátha õ tud valamit.

Azóta sem lettem okosabb hogy mi van velük, pedig nézelõdök hogy koncerteznek-é valamikor, elvileg egy rakás gyõri van a bandában, lehet hogy el tudom kapni õket itt.
Jó ungarische fémek még: Cross Borns, Casketgarden, Depths Of Depravity utolsó kettõ csak hörrmetál fanoknak.

Ramiz

Quote from: XipePici vagy te ahhoz hogy veszelyt jelents nekem.

Te meg túl lovagias ahhoz, hogy veszélyt jelents nekem. :D

Pirula: címeket tudsz?

Ramiz

Quote from: ShiroiDies Irae-t vagy Graveworm-öt hallgat valamelyikõtök? Mindkét band pofátlan jó black-metalt játszik, nagyon jó dallammal, fájdalmas-kínzó-õrjítõ érzéséseket kiváltva az emberbõl (belõlem legalábbis). Berserk mangához most ezt olvasom, és eszméletlen így együtt a kettõ!  :jee:  :whoah:

Szóval mégis tetszik a Berserk manga?  :tezsvir: Az nagyon :cool: bár gondolom még mindig jobban szereted az animét.
Tényleg, most, hogy belegondolok, abban lehettek volna "beépített", "tisztességes" zúzós, brutál hörgõs gitárgyilkos zenék.

Aephidon

Bátorkodom feltenni a kérdést: Moonblood-ot ismeri valaki? Esetleg album tôluk? Amúgy ez egy német black metál banda (a true vonalból), de nagyon gyönyöru, dallamos számaik vannak. Speciel nekem két albumom van meg, a Rehearsal 12 (1998-as próbatermi felvétel, csak éppen kb. 90 perces) és a Blut und Krieg, ami náluk max. demót jelenthet (ennek is eléggé nyers hangzása van). Itt-ott szintivel dobják fel a hangulatot, de ez nem válik a kárára.

Shiroi: korábban kérdezed, van-e valakinek Testamentje, nos, nekem van, de csak kazin s az is csak két album, a Demonic és a The Gathering (amin az említett DNR is van, szvsz eléggé ütôs szám). Látta ôket valaki Summer Rocks-on? Királyok voltak, csak kár, hogy gyenge volt a hangzás, lehet azért, mert az elsô sorban álltunk...

S ezt ismeritek? http://www.metal-archives.com Egy rakat metál zenekar van rajta, temérdek infóval.
Reggel ránéztem a cigisdobozra és megláttam a feliratot: a dohányzás halált okozhat! Halált megvetô bátorsággal gyújtottam rá!

,,Their wives are raped upon their dead children"
Deathspell Omega - Sacrilegious Terror

Xipe

Quote from: ShiroiNem mondom, hogy az eddigi legjobb albumuk (legalábbis egyelõre nem mondom), de méltó folytatása a Damnation And A Day-nek! Nem olyan durva, viszont a nõi hangok nagyon jók lettek, és ez kárpótol mindenért. Hallani, mennyit ügyesedtek a srácok.
Egyéb vélemények? bpka000, Xipe: tudom, hogy figyeltek, ne fogjátok vissza magatokat! ;)

Harapom lefele a fejed Shiror.
amugy meg az albumrol csak egyetlen szamot hallottam tehat nem tudok mit mondani rola egyenlore.
majd ha lesz valaki olyan kedves es eljuttatja hozzam( :rolleyes: ) akkor meghallgatom.
Shiroi, gondolom jovo heten megint domping lesz a Moszkvan.
_(๏̯͡๏)_