Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: RouninHát szerintem nem :p (Magamból indulok ki^^)

Kinézetről volt szó. Warcraft kontra Lotr.... Ahemm. Nagggggyon nem úgy néznek ki azorkok :p Mellesleg én nem láttam az eredeti kiadásban páncélokat, orkokat mint illusztrációt. Warhammerrel kapcsolatos kiadványokban viszont igen.

Edit: jójó, tény, hogy nem igazságos összehasonlítani a kettőt, nem is azért na hát izé meg bigyó. Csak mindig kötözködöm piczit -.-"
én elismerem, hogy közel sincs egy warcraft egy warhammer-hez, de sztem azért messze vannaik az egyértelmű hasonlóságtól ;) ha esetleg kicsit komolyabbra vették volna a grafikát, vagyis a durva irányba mennek el, akkor már talán tényleg túl Warhammer-es lett volna :)

Rounin

Quote from: Fazékén elismerem, hogy közel sincs egy warcraft egy warhammer-hez, de sztem azért messze vannaik az egyértelmű hasonlóságtól ;) ha esetleg kicsit komolyabbra vették volna a grafikát, vagyis a durva irányba mennek el, akkor már talán tényleg túl Warhammer-es lett volna :)

Quote from: RamizIs... meg látványilag is (nagy fejek + végtagok).

Akkor szűkítsük le erre a hasonlóságot :D :makacs: :makacs: :makacs: :D ;)

Mondjuk játék közben marhára nem arra figyeltem, hogy mire hasonlít, hanem elmerültem a mesében^^

Edit: + az ork illusztrációkat ha megnézed, a fegyverek és páncélok márpedig nagyon hasonlítanak, de ezt akár a designerek egy kaptafára járó agyára is kenhetjük ^^

Ramiz

Quote from: Fazékszted ezt nem tudja mindenki, aki megfordul ebben a topicban? :)
Én :lame: nem tudtam. :) Csak gyanítottam. :)
Nem kell összehasonlítgatni: a Warcraft mint játék lehet jó, de olyan hangulata, amit csak egy alaposan kidolgozott világ tudhat a háta mögött, nincs - és ezt még akkor is érzem, ha nem mélyedtem el nagyon a Warhammer világában (táblás játékként is érdekel, de gondolom marha drága, a regényekbe meg nem merek belekezdeni, hátha mégsem múlja felül a színvonaluk sokkal a Mechwarrior, Alien és más hasonló könyvek szintjét. :)

FONTOS kérdésem van ( lehet hogy nagy :lame: - ség lesz): KOTOR 2-ben ott vagyok, ahol [COLOR="LemonChiffon"]a királynõnek kell segíteni a felkelés leverésében, és odafelé menet egy nyitott folyosószerûségen kell menni, amit lézerfalak zárnak le, namost az egyiket nem tudom megsemmisíteni, a program jószándékúan közli, hogy Bao-Dur karja meg tudná semmisíteni, de én Bao-Durt a Sith templomba vittem a másik csapattal, és nincs kedvem újrajátszani azt a bõ egy órát (sok lódolással :) )..[/COLOR] Van valami egyéb megoldás??!!?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

#1053
Quote from: Fazékszted ezt nem tudja mindenki, aki megfordul ebben a topicban? :)
Én  :lame:  nem tudtam. :) Csak gyanítottam. :)

Nem kell szerintem sokat összehasonlítgatni: a Warcraft mint játék lehet jó, de olyan hangulata, amit csak egy alaposan kidolgozott világ tudhat a háta mögött, nincs - és ezt még akkor is érzem, ha nem mélyedtem el nagyon a Warhammer világában (táblás játékként is érdekel, de gondolom marha drága, a regényekbe meg nem merek belekezdeni, hátha mégsem múlja felül a színvonaluk sokkal a Mechwarrior, Alien és más hasonló könyvek szintjét. :)

[SIZE="1"](((Egyébként a Warhammer nekem (nem is kicsivel) jobban tetszik. Egyénibb, érdekesebb, hangulatosabb. De nem akarok harcot, persze. :) )))[/SIZE]

FONTOS kérdésem van ( lehet hogy nagy :lame: - ség lesz): KOTOR 2-ben ott vagyok, ahol [COLOR="LemonChiffon"]a királynőnek kell segíteni a felkelés leverésében, és odafelé menet egy nyitott folyosószerűségen kell menni, amit lézerfalak zárnak le, namost az egyiket nem tudom megsemmisíteni, a program jószándékúan közli, hogy Bao-Dur karja meg tudná semmisíteni, de én Bao-Durt a Sith templomba vittem a másik csapattal, és nincs kedvem újrajátszani azt a bő egy órát (sok lódolással :) )..[/COLOR] Van valami egyéb megoldás??!!?

edit: ma nem akar összejönni a játék... :rolleyes: Warhammer 2. küldetés közben megkapom a "Cleanse the alley" küldetést (kb mikorra már kisöpörtem az egészet), és rá 5 másodperccel "Mission Failed"... mi a fenéért?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

m46u5

Mutatós egy darab, kár hogy kicsi értéket kapott: info
Itt egy kis video: HQ ; LQ
Már csak egy kocka kellen (no meg a game), hogy kipróbálhassam.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

roderick

Quote from: RamizNem kell szerintem sokat összehasonlítgatni: a Warcraft mint játék lehet jó, de olyan hangulata, amit csak egy alaposan kidolgozott világ tudhat a háta mögött, nincs - és ezt még akkor is érzem, ha nem mélyedtem el nagyon a Warhammer világában (táblás játékként is érdekel, de gondolom marha drága, a regényekbe meg nem merek belekezdeni, hátha mégsem múlja felül a színvonaluk sokkal a Mechwarrior, Alien és más hasonló könyvek szintjét.

Csak annyit adnék ehhez a vitához, hogy létezik ám olyan, hogy konvergens fejlödés. Ha mondjuk az ellenfelet úgy hívják, hogy ork (amit persze a Lotr-ból loptak) és ez az ork egy zõd bõrü, erõszakos, harcias nép ám, akkor eléggé be van határolva hogy hogy néz ki.
Ráadásul azért a Blizzard amerikai, a Games Workshop meg erõsen angol gyökerü dolog, nem is tudom amerikában mekkora piaca van, uh. sztem nem kell mindig lopásra gondolni.

És az sem igaz, hogy a Warcraft világa  nem annyira kidolgozott. Mint fanatikos WoW-ozó azért elég sokat tudok már róla. Igaz az elég sokfajta elemet tuszkolnak bele, ami eléggé furává teszi néha, de nagyonis részletes (igaz elég sokmindent elhalgat a blizzard). Az más kérdés, hogy a Warhammer nem akar minden egyes mítoszfajtát beépíteni magába, hanem egyfajta dark-fantasy hangulatot ad és az viszont cefetjó. (Amúgy tessék megnézni a Warhammer Fantasy szerepjátékot, mert szerintem az egyik legjobb rendszerü rpg, asszem most csinálnak neki újabb változatot)

És msot töltödik le a CIV4!!! naon várom, mert Alpha Centauri óta nem játszottam igazán jót ilyesmi játékkal...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Pr3d4k1ng

Quote from: roderickCsak annyit adnék ehhez a vitához, hogy létezik ám olyan, hogy konvergens fejlödés. Ha mondjuk az ellenfelet úgy hívják, hogy ork (amit persze a Lotr-ból loptak) és ez az ork egy zõd bõrü, erõszakos, harcias nép ám, akkor eléggé be van határolva hogy hogy néz ki.
Ráadásul azért a Blizzard amerikai, a Games Workshop meg erõsen angol gyökerü dolog, nem is tudom amerikában mekkora piaca van, uh. sztem nem kell mindig lopásra gondolni.


Van benne vmi igazság. De ha azt figyeljük , hogy ork akkor a Lotr-ban ugye pici kis nem vmi nagyon izomanner lények. Ellentétben pl a War3-ban ahol igen termetesek és erösek, vagy a Warhammerben is ott sem picik és gyengék.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Alkyra

Mindkét játék eszméletlen jó.
A GITS japán hangal s angol felírattal van meg s Bleach sajnos csak japán...:(
DE így is tök jókat tok vele játszani.^^
BLEACH RULZZ!!!!!:)
Oh és Tachikoma-k a legjobbak.:) :) :)

Ramiz

#1058
Quote from: AlkyraMindkét játék eszméletlen jó.
A GITS japán hangal s angol felírattal van meg s Bleach sajnos csak japán...:(
DE így is tök jókat tok vele játszani.^^
BLEACH RULZZ!!!!!:)
Oh és Tachikoma-k a legjobbak.:) :) :)
Viszont jó nehéz (GitS). Már az első pályán mindig kicsinál az a nagy robot...

KOTOR 2
Tetszett a befejezés, sok mindenkiről kiderül egy-két érdekes adalék. Miután [COLOR="LemonChiffon"]Kreia meghal, már reménykedtem, hogy lejátszhatom azt is, hogy Revan után megyek, esetleg Handmaidennel vagy Visas-szal maradok :) , vagy inkább az újra felépített Jedi Akadémiát vezetem a Dantooine-on (asszem ezt áll hozzám a legközelebb), legalábbis Mira és a srác kiképzését elkezdhetem), de ez a KOTOR 3-ra marad. :)[/COLOR] Mindenesetre ezek után kíváncsi vagyok a KOTOR 1-re mint előzményekre is. Arra meg különösen, hogy hányféle befejezése van a KOTOR 2-nek? Én majdnem maxi Jedi voltam, gondolom a Sith befejezés kicsit más, esetleg van harmadik féle is?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

zolan43

Call of Duty 2: Belerakták a Ryen közlegény féle partraszállást. Az orosz tréning: kézigránát dobás gyakorlása krumplival...

Quake 4: Minimum videókártya ATI 9700-9800 GRRR! (csak egy 9600Pro-m van:bruhuhu: )

katz

Quote from: zolan43Call of Duty 2: Belerakták a Ryen közlegény féle partraszállást. Az orosz tréning: kézigránát dobás gyakorlása krumplival...
:lol:
Tudsz adni torrentet...
Quote from: zolan43Quake 4: Minimum videókártya ATI 9700-9800 GRRR! (csak egy 9600Pro-m van:bruhuhu: )
:(
Akkor egy darabig azt se töltöm le...

Alkyra

Quote from: RamizViszont jó nehéz (GitS). Már az elsõ pályán mindig kicsinál az a nagy robot...

Milyen robot? Én a Playstation Portable-s Gitsrõl beszélek.
Ott az elsõ pályán semmilyen robot nincs.^^(csak késõbb egy 10. Tachikoma Seta néven s egy sniperlány akibe 6 tárat kellett beleresztenem mire elmenekült.:) )

A Bleach az eléggé érdekes....A Shikai nem állandó dolog hanem egy támadási forma...hmm..vajon bankai van-e?^^
Jah egyb. sikeresen levertem Orihimet Ichigoval. :) :) :) :) :)  
Nehéz ellenfél volt. Egyszer majdnem hozzámért!!!:)

roderick

Hát igen, Fraxisnál újra összeültek JÁTÉKOT csinálni, így nagybetüvel.
Bevallom a Civ3, miután túltettem magam a sokkon, hogy létezik és hüüü széép... utánna eléggé nagy csalódás volt, ezért nem is vártam sokat ettõl... de hálisten a csalódásban is csalódnom kellett.

Elöször is egy új szép, dinamikus interface van a játéknak, ami könnyen, gyorsan kezelhetövét teszi és hozzájön még hogy maga a játék is nagyon dinamikus, hisz egyrészt mindenféle dolgok mozognak a térképen, ráadásul valószinü az AI-t most programozók csinálták, így nincs az a horribilis várakozási idõ mint a 3-ban.
Másrészt maga a játék is szép, nagyon féltem és értetlenkedtem minek kell egy ilyen játékot 3d-be megcsinálni, de le a kalappal elöttük. (külön móka, hogy pl. annyira ki lehet zoomolni, hogy a már nem térképként, hanem bolygóként látjuk a játékterepet:) ). Amúgy kinézetre olyasmi mint a 3.
Játéktechnikailag is elég sokat újjítottak. Mint az Alpha Centauriban, ittsincs államforma, hanem különbözö részekböl rakhatjuk ki milyen is az államunk, így jobban kihasználhatjuk az elönyöket és ledolgozhatunk hátrányokat. Városok újra vannak gondolva (pl. van egészség, a szakértökre bonyolultabb szabályok vonatkoznak). Új dologként megjelent a vallás, ami mindenféle mókás dolgokat okozhat és fontosabb szerephez jutottak a 3-ban ritkán megjelent "nagy emberek". Mostmár idöröl idöre kapunk egyet-egyet, mindenféle más szakterületröl (müvész, épitész, kereskedö) és beválthatjuk öket akár egyszeri bónuszra vagy hosszú távú plusszokra.
A sok bonyolítás mellett viszont nagyon jól áttekinthetö minden, habár csak könnyü fokozatban szórakoztam vele, nemtom milyen ha valaki igazán leül vele játszani.

Negaívumként csak annyit, hogy az I. és a II. legendáját úgyse tudja semmi sem felülmúlni. Hangulatilag is so-so, habár egész jó a zenéje néha (pl. fömenü). Meg kicsit úgyérzem, hogy a modern kor kevesebb figyelmet kapott, általában hosszabb volt a régi civekben.

És aki legalább olyan öreg mint én, az elfog pár nosztalgiakönycseppet morzsolni, miközben tölti be a játék a pályát:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Ramiz

Quote from: roderickElöször is egy új szép, dinamikus interface van a játéknak, ami könnyen, gyorsan kezelhetövét teszi és hozzájön még hogy maga a játék is nagyon dinamikus, hisz egyrészt mindenféle dolgok mozognak a térképen, ráadásul valószinü az AI-t most programozók csinálták, így nincs az a horribilis várakozási idõ mint a 3-ban.
Ez jó hír. A 3-at azért hagytam abba, mert öt percet kellett várni, míg kitalálta, hogy nincs egysége és minden döcög, ahogy kell, tehát ideje lenne átadnia a kört. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Keelhaul

Sikerült szert tennem egy FIFA 2006 kópiára. Az elsõ meglepetés: 3644 mbyte helyt igényel a telepítés, ezt egy kicsit soknak láttam. Törölgettem ezt-azt, mert nagyon érdekel a program.
(...)
Eléggé el lett találva a program, erõsen addiktív, ráadásul már lehet edzõsködni is (ami engem sokkal jobban érdekel, mint a foci rész, az elég egyszerû), szóval igyekeztek sokoldalusítani, ami nagyjából sikerült is.Részletesen:
 A menürendszerrel már régóta bajom van, szerintem nem elég kulturált, jobban szeretem a minimalista menürendszereket, ez csicsa és lassú.(Szöveges terminál for prez)
Szinte mindent saját képünkre formálhatunk (a menürendszert kivéve :/ ), ez jó, a legutóbbi fifámmal (2003) gyakorlatilag semmibe sem lehetett belenyúlni.Persze ezt is megnehezíti a menüfa teljes áttekinthetetlensége.Majd megszokom, de nem jó, amikor meg kell szokni valamit :)
Grafikailag semmi extra, de legalább törekedtek arra, hogy a játékosok önmagukra hasonlítsanak. Sok esetben sikerült, sok esetben nem, Raúl pl. nagyon hasonlítana, ha kétszer olyan magas homloka lenne, mint most van. (Így úgy néz ki mint egy retardált õsember). Majdnem teljesen sikerült lekövetni a nyári átigazolási szezont, egy pár kivételtõl eltekintve, a késõ augusztusiak kimaradtak.
Sokkal részletesebb lett, mint a 3 évvel ezelõtti verzió, bár van pár csúnya hiba.
Az irányításról nem tudok sokat mondani, még nem jöttem rá a trükkökre. Mindenesetre sokkal nehezebb irányítani a játékot, mint korábban, a labda külön objektummá tétele miatt. (Viszont sokkal realisztikusabb is lett így a játék, rengeteg finomságot lehet megoldani, és valóban van, hogy 4-5 pillanatig senki sem tudja, hol a labda)
Majd még írok, ha jobban belevetettem magam, de kell statisztikát tanulnom, meg miegymás :)
A kommentár viszont hihetetlenül idegesítõ, ritka rossz hangokat szedtek össze.
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Moha

Na, most nyomtunk le egy meccset Soul Caliburban Meskével. Egész jól játszik (azért én nyertem többször :p)
Hát azért ez így nem ugyanaz, mint a játékteremben, fõleg mert az emulátor felzabálja a procit, de szerencsétlen a maga kis 1300 Mhz-ével még így is csak 15-18 fps-t tud produkálni... :rolleyes: Mindegy, legalább olcsóbb volt és azért szórakoztunk egy jót. :)

Pr3d4k1ng

Quote from: MohaNa, most nyomtunk le egy meccset Soul Caliburban Meskével. Egész jól játszik (azért én nyertem többször :p)
Hát azért ez így nem ugyanaz, mint a játékteremben, fõleg mert az emulátor felzabálja a procit, de szerencsétlen a maga kis 1300 Mhz-ével még így is csak 15-18 fps-t tud produkálni... :rolleyes: Mindegy, legalább olcsóbb volt és azért szórakoztunk egy jót. :)

Honnan van meg??? Nekem is kell!!!!

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Darkstar

#1067
A RO mellett ismét elmerültem a HL2-ben. Az egyik legnagyobb game! :jee: Gyönyörű grafika (az új kártyám végre mindent maxon visz :)), pergős játékmenet és történetvezetés, hardon nagyon durva MI. A spárgázó striderek nagyon ott vannak. :D A fizikai motor szinte tökéletes, a gravygun meg jó poén (főleg Ravenholmban fűrészkorongokkal :D). Ősszességében a játék hangulata magával ragadó. Ami zavart (habár kétségkívül jól jön, de irreális): az ellenfelek marha kicsit sebeznek. Értsd: még a helikopter gépágyúja is max 4 shield-et visz le egy találatra.
10++/10

Naplemente
Naplemente 2
Ravenholm ;)
Ravenholm2
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Pr3d4k1ng

Ravenholm az 1 külön történet este jó ott lenni. Az idegeid tönkre mennek a szived zakatól mint a vonat. Ugyan eddig a record at Undying volt. Megyek erre meg "loook" meg megjelenik Aron a semmiböl.
A HL2-nél számomra a SW:Republic Commando ami jobban tetszet. Ott tényleg nem lehetet Rambo módjára előre törni metr akkor igen hamar jöhet az újra élesztés és ez 1 csata közepén kicsit necces dolog. " Take offensive formacion"

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

TurboK


Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Ramiz

Quote from: DarkstarA RO mellett ismét elmerültem a HL2-ben. Az egyik legnagyobb game! :jee: Gyönyörû grafika (az új kártyám végre mindent maxon visz :)), pergõs játékmenet és történetvezetés, hardon nagyon durva MI. A spárgázó striderek nagyon ott vannak. :D A fizikai motor szinte tökéletes, a gravygun meg jó poén (fõleg Ravenholmban fûrészkorongokkal :D). Õsszességében a játék hangulata magával ragadó. Ami zavart (habár kétségkívül jól jön, de irreális): az ellenfelek marha kicsit sebeznek. Értsd: még a helikopter gépágyúja is max 4 shield-et visz le egy találatra.
10++/10

Naplemente
Naplemente 2
Ravenholm ;)
Ravenholm2
PII 2 GHz-en, 32 MB-os kártyával nem menne, ugye? :(
Valami nagyon para FPS-t tudtok, ami kihasznál egy ilyen gépet? (Nem túl régi.) Pl Undying jó? Állítólag a Quake 4 is parás, de az sem futna.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Darkstar

Quote from: RamizPII 2 GHz-en, 32 MB-os kártyával nem menne, ugye? :(
Valami nagyon para FPS-t tudtok, ami kihasznál egy ilyen gépet? (Nem túl régi.) Pl Undying jó? Állítólag a Quake 4 is parás, de az sem futna.
De, menne (bár ez attól függ, milyen kártya), legfeljebb visszavesz a grafikából és kicsit tovább tölt. Minconfig: PIII 1,2 Ghz, 256 Ram, Dx7-es kártya.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: DarkstarDe, menne (bár ez attól függ, milyen kártya), legfeljebb visszavesz a grafikából és kicsit tovább tölt. Minconfig: PIII 1,2 Ghz, 256 Ram, Dx7-es kártya.
:merci: A HL-t szerettem, lehet, hogy fut ez is, akkor kipróbálom. :) Tényleg nincs crackelt verzió?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: PredakingHonnan van meg??? Nekem is kell!!!!
Szedd le a torrentrõl, amit Turbok belinkelt és ha kell, adok hozzá mûködõ emulátort.

sirtomi

Quote from: RamizPl Undying jó? Állítólag a Quake 4 is parás, de az sem futna.
Az Undying baromi parás játék, legalábbis nekem.
Szerintem elfutna a Q4 nálad csak nem a legjobb grafikával.

m46u5

Quote from: Ramiz:merci: A HL-t szerettem, lehet, hogy fut ez is, akkor kipróbálom. :) Tényleg nincs crackelt verzió?
Én valahonnan megszereztem, úgyhogy még kell lennie.
Bár mondjuk most nekem eredeti HL2-es lemezem van, igaz magát a jétékot én még innen nem indítottam el (és valszeg nem is fogom) csupán a CS:S miatt jó az eredeti példány.
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Rounin

Quote from: Ramiz:merci: A HL-t szerettem, lehet, hogy fut ez is, akkor kipróbálom. :) Tényleg nincs crackelt verzió?

Miért nem szóltál? :rolleyes: Blah :( Most már szerezd meg, ahogy tudod :p

Ramiz

Quote from: RouninMiért nem szóltál? :rolleyes: Blah :( Most már szerezd meg, ahogy tudod :p
Most jutott eszembe :o
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

The Elder Scrolls III - Morrowind

Ott tartok, hogy elindítottam a játékot és megnéztem volna az intro-t, de ez a mocsok hang kb 3 másodpercenként megakad egy fél másodpercre, miközben minden tökéletesen megy tovább a háttérben... egy kicsit bosszantó. Más is találkozott ilyen problémával, vagy csak nekem van ilyen pechem ezzel a rohadt asztali gép helyettesítővel?

Kicsit játszottam is, a karaktergenerálásig elmentem, ott válaszolgattam a kérdésekre és hát elég furán hozta ki nekem a tolvajt, mint ajánlott kasztot a válaszaim alapján... Totál jófiús válaszokat adtam végig... :rolleyes: vagy lehet hogy egyszerűen belém lát? :haha:

Ramiz

Quote from: FazékKicsit játszottam is, a karaktergenerálásig elmentem, ott válaszolgattam a kérdésekre és hát elég furán hozta ki nekem a tolvajt, mint ajánlott kasztot a válaszaim alapján... Totál jófiús válaszokat adtam végig... :rolleyes: vagy lehet hogy egyszerûen belém lát? :haha:
Végül is ahhoz, hogy betörj mindenkihez és telipakold pénzzel a szekrényüket, jó tolvajképességekre van szükség. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!