Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Ramiz

Hát igen, minden RTS közül a Warcraft 2-t nyúztam (és élveztem) a legjobban. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizHát igen, minden RTS közül a Warcraft 2-t nyúztam (és élveztem) a legjobban. :)

A tengeri pályákat leszámítva ez a része tetszett a legjobban (beyond the dark portal kieg.-el együtt, bár ez utóbbi nagyon heroic lett még wc mértékkel is :))

roderick

Quote from: XipeWoW meg kifejezetten pocsekra sikeredett mint grafikailag mint tortenetileg.
inkabb ajanlom helyette a Lineage2-ot.

Nemtom, mi a bajotok a WoW-al (Bonci is kritizálta multkorjában), tény, hogy nem a "legszebb" játék a piacon, de ennek értelmes okai vannak, nem a grafikusok pihentek, söt remek munkát végeztek szakmai szemmel. Lineage2-be belenéztem egy-két "privát" szerveren és nekem az nem tetszett, bár lehet én találtam szar szervereket... most oké hogy vannak benne csini elf nénik, meg nagyon részletes texturái vannak 1-1 tárgynak, de ezt azért engedhetik meg maguknak mert kicsi a variációk száma (van pl. fajonként kb. 3 arc és 4 haj, persze hogy azt szépen meg lehet csinálni)
Arról nemtok nyilatkozni, hogy játéktechnikailag milyen a Lineage2, mert csak egy kicsit soloztam, de WoW után unalmasnak és problémásnak tünt és ez nem elitista izé, mert tényleg úgy töltöttem le az L2-öt, hogy WoW helyett hátha jó lesz. (Sööt, a grafikától énis padlót fogtam, annyival szebbnek tünt, csakhát utánna kiderült, hogy fele-se igaz)
Amúgymeg szerintem elég csak egyszer kipróbálni pl. Arathi Basint vagy egy jó 5 fös csapattal végignyomni Stratholme-t, hogy az ember örökre WoW fan legyen... csak ehhez rá kell jönni, hogy az ilyen MMPORPG-k legkevésbé a grindelésröl szólnak.

Mondjuk nyilván ez szvsz volt és naon durva hibái is vannak a WoW-nak (nekem nem kell bemutatni, mage-el játszom:) ), de kicsit zavar az, hogy az emberek a grafika miatt írják le vagymert eljutnak 60-ra és nem tudnak mit kezdeni magukkal. (Sztori meg olyan-amilyen, nem nagyon lehet értelmes Storylinet csinálni egy ilyen stílusú játékba, de szerintem semmi gond nincs azokkal a szálakkal amiket eddig láttam)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Itachi

Quote from: roderickNemtom, mi a bajotok a WoW-al (Bonci is kritizálta multkorjában), tény, hogy nem a "legszebb" játék a piacon, de ennek értelmes okai vannak, nem a grafikusok pihentek, söt remek munkát végeztek szakmai szemmel. Lineage2-be belenéztem egy-két "privát" szerveren és nekem az nem tetszett, bár lehet én találtam szar szervereket... most oké hogy vannak benne csini elf nénik, meg nagyon részletes texturái vannak 1-1 tárgynak, de ezt azért engedhetik meg maguknak mert kicsi a variációk száma (van pl. fajonként kb. 3 arc és 4 haj, persze hogy azt szépen meg lehet csinálni)
Arról nemtok nyilatkozni, hogy játéktechnikailag milyen a Lineage2, mert csak egy kicsit soloztam, de WoW után unalmasnak és problémásnak tünt és ez nem elitista izé, mert tényleg úgy töltöttem le az L2-öt, hogy WoW helyett hátha jó lesz. (Sööt, a grafikától énis padlót fogtam, annyival szebbnek tünt, csakhát utánna kiderült, hogy fele-se igaz)
Amúgymeg szerintem elég csak egyszer kipróbálni pl. Arathi Basint vagy egy jó 5 fös csapattal végignyomni Stratholme-t, hogy az ember örökre WoW fan legyen... csak ehhez rá kell jönni, hogy az ilyen MMPORPG-k legkevésbé a grindelésröl szólnak.

Mondjuk nyilván ez szvsz volt és naon durva hibái is vannak a WoW-nak (nekem nem kell bemutatni, mage-el játszom:) ), de kicsit zavar az, hogy az emberek a grafika miatt írják le vagymert eljutnak 60-ra és nem tudnak mit kezdeni magukkal. (Sztori meg olyan-amilyen, nem nagyon lehet értelmes Storylinet csinálni egy ilyen stílusú játékba, de szerintem semmi gond nincs azokkal a szálakkal amiket eddig láttam)
Én pl. megint Lineage 2 zök mert;jó a WoW ,de annyira nem, hogy fizessek is érte.Mint sztem te is tudod WoW ban a mage ek nagy hátrányt élveznek sajna.(van egy 40 es mage em)Emberekkel lennék, de olyan idétlen mindgeyik és gagyi a kinézetük, hogy még a kedvem is elmegy tõle.A WoW nak van egy hangulata ami egyedi, de nem az a klasszikus D&D ,amit viszont a L2 ben vélek felfedezni.Marhára idegesít ez a horde- allyance ellentét.A L2 ben azt ölhetek le akit épp akarok és aki tényleg tahó és nem azért mert valahova tartozik.Egy elf legyen szép és ne idétlen békalábú korcs.Ami viszont a WoW ban jobb egyértelmûen azok az ork ok.Azok utánozhatatlanul egyediek.Zag,zag:)A páncélok bûnrondák, a fegyverek úgyszintén.Persze nem a külcsíny minden, de amikor egyes heyeken tényleg gyönyörû a WoW akkor ienekre mért nem fordítottak figyelmet??Még sokat tudnék írni, de sztem ennyi elég lesz.Persze izlések és pofonok , de azért megindokoltam miért válaszottam megint a L2 t.(azzal viszont nem békülök meg ,hogy a L2 ben nincsnek sisakok!!!!.... :b+:  )
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

L.Mole

Quote from: White SeeDszerintem egy RPG-t sosem a grafika tett jóvá:)

Dehogynem! Az igényes, rajzolt grafika ;) . Ne temessük még a manuális artot, a poligonok miat. A rajz és a festés nem visszalépés, hanem mûvészet.

Xipe

Quote from: roderickNemtom, mi a bajotok a WoW-al (Bonci is kritizálta multkorjában), tény, hogy nem a "legszebb" játék a piacon, de ennek értelmes okai vannak, nem a grafikusok pihentek, söt remek munkát végeztek szakmai szemmel. Lineage2-be belenéztem egy-két "privát" szerveren és nekem az nem tetszett, bár lehet én találtam szar szervereket... most oké hogy vannak benne csini elf nénik, meg nagyon részletes texturái vannak 1-1 tárgynak, de ezt azért engedhetik meg maguknak mert kicsi a variációk száma (van pl. fajonként kb. 3 arc és 4 haj, persze hogy azt szépen meg lehet csinálni)

izlesek es pofonok. en adtam 3 hetet a WoW-nak es nem jott be. meg orulok hogy ingyen jatszottam vele. Arathi Basin unalmas volt es Stratholme se erte el igazan a vart szintet.

mindenkinek termeszetesen szvsz fog megnyilvanulni.

de azert szerintem a mai napig az a legjobb amikor meg szimplna papiron D&D otthon egy szombat este a haverokkal egy jo 6 oras dungeonban.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: White SeeDSzerintem a történet sokkal fontosabb a grafikánál. Erre a legjobb példa az FF sorozat. Ottt nálam a 8 után a 6 és az 5 jön a ranglétrán, pedig azoknak aztán nincsen túl nagy grafikája:)

lefujjozhatom?
az egesz FF tortenet szerintem tulsagosan vontatott, de nagyon.
kb. ennyi a lenyege.

You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: L.MoleDehogynem! Az igényes, rajzolt grafika ;) . Ne temessük még a manuális artot, a poligonok miat. A rajz és a festés nem visszalépés, hanem mûvészet.

Na de izé.. végülis tényleg, egyik szerepjáték-esten pont a ceruza és papír tette számomra hangulatosabbá az unalmas km zagyvaságait. Született egy-két sárkány :__devil:

Amúgy az art csak emelhet rajta (esetleg ronthat), de maga a szerepjáték nem igényli :p Ld. mudok :p

FF inkább a karakterek fejlõdése (esetlegesen nem fejlõdése) miatt jó.

Xipe

Quote from: White SeeDWell, ez a 7-es rész. Még van 11 rész belõle:)
amúgy a 7 nálam fel se kerûlt a top 3-ba:)

nalam meg mentek az olajkalyhaba.
_(๏̯͡๏)_

TurboK

Haha final fantasy. Most kezdtem el játszani a hetedik résszel és kb annyiból áll hogy 3 óra random battlet harcolsz hogy elég erõs legyél x részhez vagy hogy továbbjuss egy részen. A random bettleok 99%-a meg abból áll hogy nyomva tartom az ütés gombot és az embereim lepüfölnek mindenkit az alap támadással. Kb. minden ötödik bunyónál kell odafigyelnem hogy néha gyógyitsak is.
Mellesleg ugyanez a módszer bejött az összes eddigi ff játékkal amivel találkoztam.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

L.Mole

Quote from: Xipelefujjozhatom?
az egesz FF tortenet szerintem tulsagosan vontatott, de nagyon.

Hehe! Lefujjozhatom? ;)
Van aki a kiömlõ beleket keresi a játékokban. Van aki azt szereti, ha a történet pusztán az egykaptafára készülõ NPC-k szájából elhangzó harminc oldalas szövegekbõl áll össze, melyek vetekednek, bármely tucatfantasy regénnyel. Van aki Diablozik, van aki pasziánszozik. Én speciel, azokat a történeteket szeretem átélni, melyekben a hõsök mint cselekvõ személyek jelennek meg, és egy összetett mese szerves részét képezik. Olyan történeteket, melyek nem azzal próbálják átlépni a királyokat, hogy bármit mond az elsõ, õk kétszer akkorát mondanak. Azokat a történeteket szeretem amik nem csak számokról, és adatokról szólnak, azokat a történeteket szeretem, melyek tükröt állítanak az ember elé. A jó történeteket szeretem. Szeretem a Final Fantasyt

Quote from: TurboKHaha final fantasy. Most kezdtem el játszani a hetedik résszel és kb annyiból áll hogy 3 óra random battlet harcolsz hogy elég erõs legyél x részhez vagy hogy továbbjuss egy részen.

Hmm... Vagy 3 óra felesleges harc helyett, inkább taktikázol. Vérmérséklet kérdése.

Xipe

Quote from: L.MoleHehe! Lefujjozhatom? ;)
Van aki a kiömlõ beleket keresi a játékokban. Van aki azt szereti, ha a történet pusztán az egykaptafára készülõ NPC-k szájából elhangzó harminc oldalas szövegekbõl áll össze, melyek vetekednek, bármely tucatfantasy regénnyel. Van aki Diablozik, van aki pasziánszozik. Én speciel, azokat a történeteket szeretem átélni, melyekben a hõsök mint cselekvõ személyek jelennek meg, és egy összetett mese szerves részét képezik. Olyan történeteket, melyek nem azzal próbálják átlépni a királyokat, hogy bármit mond az elsõ, õk kétszer akkorát mondanak. Azokat a történeteket szeretem amik nem csak számokról, és adatokról szólnak, azokat a történeteket szeretem, melyek tükröt állítanak az ember elé. A jó történeteket szeretem. Szeretem a Final Fantasyt

Hmm... Vagy 3 óra felesleges harc helyett, inkább taktikázol. Vérmérséklet kérdése.

azt fujjozol le amit akarsz.
16 eve jatszom szamitogep es konzoljatekokkal, de meg egy ilyen jatekkal nem jatsozttam amirol te meselsz.
FF nagyon is egysiku jatek es ugyanolyan konnyen kikovetkeztetheto mint barmelyik masik.
ezzel nem fog meg.
_(๏̯͡๏)_

L.Mole

Quote from: Xipeazt fujjozol le amit akarsz.
16 eve jatszom szamitogep es konzoljatekokkal, de meg egy ilyen jatekkal nem jatsozttam amirol te meselsz.
FF nagyon is egysiku jatek es ugyanolyan konnyen kikovetkeztetheto mint barmelyik masik.
ezzel nem fog meg.

Nekem aztán édesmindegy...

Xipe

Quote from: L.MoleNekem aztán édesmindegy...

smiley-face.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

TurboK, Xipe: ti mást kerestek a FF-játékokban, mint amit az kínál. Egy körökre osztott stragtégiai játéktól pl ne valószerû grafikát és méretarányokat várjon el az ember, és ne is gyönyörûszép tankmodelleket. A FF nem arról szól, hogy mennyire sokszínû a harc. Sõt, az a leggyengébb pontja. De tudom ajánlani pl a Gothicot, ami nekem nem jött be, de nektek be fog. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

TurboK

QuoteHmm... Vagy 3 óra felesleges harc helyett, inkább taktikázol. Vérmérséklet kérdése.
Hét megtehetem azt is hogy 3 órát taktikázok mire eljutok a térkép bal oldaláról a másikra, de akkor csak annyit tennék hogy odaerõltetném magamnak a játékmenetet. (a szörnyek egy részénél meg MUSZÁJ random harcokkal felerõsiteni magadat meg a fegyvereidet, mert ha 20-szor erõsebb nálad akkor nincs hova taktikáznod)
Ha a játék nagyobbik részén végig lehet menni egy autofire gombbal akkor az nem tudom hogy hol játék, nem értem hol van benne játékmenet.

A történet az egy dolog, szép és jó de ne abból álljon egy játék hogy 3-4 óra alatt eljutok egy uj városba ahol lesz egy 5 perc hosszú jelenet a sztoriból + egy uj uticél és ez megy 3 hónapig.

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Ramiz

Quote from: TurboKA történet az egy dolog, szép és jó de ne abból álljon egy játék hogy 3-4 óra alatt eljutok egy uj városba ahol lesz egy 5 perc hosszú jelenet a sztoriból + egy uj uticél és ez megy 3 hónapig.
Nehogy má'! Hát mekkora nagy küldetések vannak városon belül, erõmûvekben, katonai bázisokban stb. Nemcsak a "sivatagban"!
Egyébként szerinted mi lenne a helyes arány?

L.Mole

Quote from: TurboKHét megtehetem azt is hogy 3 órát taktikázok mire eljutok a térkép bal oldaláról a másikra, de akkor csak annyit tennék hogy odaerõltetném magamnak a játékmenetet. (a szörnyek egy részénél meg MUSZÁJ random harcokkal felerõsiteni magadat meg a fegyvereidet, mert ha 20-szor erõsebb nálad akkor nincs hova taktikáznod)
Ha a játék nagyobbik részén végig lehet menni egy autofire gombbal akkor az nem tudom hogy hol játék, nem értem hol van benne játékmenet.

A történet az egy dolog, szép és jó de ne abból álljon egy játék hogy 3-4 óra alatt eljutok egy uj városba ahol lesz egy 5 perc hosszú jelenet a sztoriból + egy uj uticél és ez megy 3 hónapig.

Csatlakozom Ramiz elvtárshoz:"TurboK, Xipe: ti mást kerestek a FF-játékokban, mint amit az kínál." . Ami nem megy azt kár erõltetni. A Final Fantasy egy interaktív kalandregény, harcosmenedzseléssel megspékelve. Ennyi, és nem több. Ez egy stílus amit lehet szeretni vagy nem szeretni. ízlés dolga.

TurboK

Quote from: L.MoleCsatlakozom Ramiz elvtárshoz:"TurboK, Xipe: ti mást kerestek a FF-játékokban, mint amit az kínál." .
Igazad van.
Én egy jó játékot kerestem benne.

Zanador

Quote from: TurboKIgazad van.
Bocsi, de itt azért közbeszólok.
Merthogy nézzük a problémákat, és a megoldásokat: Mindegyik játék legyen teljesen más. Ez egy jogos elvárás, egyet értek vele, bár attól tartok, hogy az alkotógárdát sûrûn kéne hozzá cserélni.
Kevesebb tökölés a térképen. Van ilyen, a FF Tacticsnek eléggé le van egyszerûsitve a térképe, a olyan hangulata van az embernek, akkor minden ponton csak 1szer kell áthaladni. Szélsõséges esetben mondjuk, hagyjuk el a térképet, vagy csak ábrázolásként legyen ott, de a mozgás az azonnali legyen két eseményhely között.
Túl sokat kell fejleszteni. A megoldás vagy az exp igény minimalizálása, ehhez az FF8ban elég közel voltak (ha jól emlékszem, a 99. szinthez is annyi exp kellett, mint a 20.hoz). De kivitelezhetõ az is, hogy nem is kell fejlõdni, a játékos ügyességétõl függ, hogy milyen szintû technikákat tud alkalmazni. Már a játék elején lehetõség van a lagnagyobb támadások alkalmazására, max taktikai megfontolásból nem azzal támad mindig az ember.
Ne lehessen auto attackkal végignyomni. Megfelelõ helyeken minden FF-ben van olyan szörny, amit a szinteden nem fogsz sima vágással megkarcolni se. De mégjobb, ha az ellenfél kivédi a támadást, és egy sor bonyolult mozgással és némi button mash-sel kell valahogy eltalálni.
Nem folytatom, de ez eddig nekem egy arcade verekedõs, esetleg shoot em up játék, és nem rpg... És ha ez igy van, akkor tényleg nem a nektek való mûfajt találtátok el...
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

L.Mole

Quote from: TurboKIgazad van.

Felesleges ezt ragozni. Elmondhatod akárhányszor, hogy az FF egy trágya, attól még nem lesz nagyobb súlya ennek a kijelentésnek; Ez a te szuverén véleményed. Mondtam: Ízlés dolga.

m46u5

No, hogy váltsunk egy kis témát, gondoltam megemlítem (ha még nem értesültetek volna róla) hogy "beszerezhetõ" a F.E.A.R., bár az tetszik a dologban, hogy elméletileg csak holnap (2005.10.17-én) adják ki amerikában :). / Bár a Sudeki esetében ez asszem 2 hetes eltérés volt :haha: /
Ha valakit érdelelne, akkor itt egy kis "info" : F.E.A.R.
Amúgy tudja valaki, milyen a hárdverigénye, nem nagyon találtam (tudjátok lustaság fél egészség, s én szeretek nagyon egészséges lenni :))
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

Rounin

Quote from: m46u5No, hogy váltsunk egy kis témát, gondoltam megemlítem (ha még nem értesültetek volna róla) hogy "beszerezhetõ" a F.E.A.R., bár az tetszik a dologban, hogy elméletileg csak holnap (2005.10.17-én) adják ki amerikában :). / Bár a Sudeki esetében ez asszem 2 hetes eltérés volt :haha: /
Amúgy tudja valaki, milyen a hárdverigénye, nem nagyon találtam (tudjátok lustaság fél egészség, s én szeretek nagyon egészséges lenni :))

Minél nagyobb. Brutális gép kell alá. Viccen kívül szerezd be a minél erõsebb vasat :(

Rounin

Quote from: m46u5No, hogy váltsunk egy kis témát, gondoltam megemlítem (ha még nem értesültetek volna róla) hogy "beszerezhetõ" a F.E.A.R., bár az tetszik a dologban, hogy elméletileg csak holnap (2005.10.17-én) adják ki amerikában :). / Bár a Sudeki esetében ez asszem 2 hetes eltérés volt :haha: /

Minimum:
Intel or AMD class 1.7 GHz or equivelant CPU.
512MB of RAM 64MB DirectX 8 class ATi or nVidia graphics card
Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
5.0GB free hard disk drive space, and an additional page swap file and saved game files.
4x CD-ROM, DVD-ROM drive for Special Director's Edition.
16-bit DirectX 9 compliant sound card with support for EAX 2.0
Broadband or LAN internet connection for multiplayer.
Mouse.
Keyboard.

Recommended:
Intel or AMD class 3.0 GHz CPU or better.
1GB of RAM or more.
256MB DirectX 9 Shader Model 2.0 supporting ATi or nVidia graphics card or better

Íme.

m46u5

Quote from: RouninMinimum:
Intel or AMD class 1.7 GHz or equivelant CPU.
512MB of RAM 64MB DirectX 8 class ATi or nVidia graphics card
Monitor that can display in 4:3 aspect ratio
5.0GB free hard disk drive space, and an additional page swap file and saved game files.
4x CD-ROM, DVD-ROM drive for Special Director's Edition.
16-bit DirectX 9 compliant sound card with support for EAX 2.0
Broadband or LAN internet connection for multiplayer.
Mouse.
Keyboard.

Recommended:
Intel or AMD class 3.0 GHz CPU or better.
1GB of RAM or more.
256MB DirectX 9 Shader Model 2.0 supporting ATi or nVidia graphics card or better

Íme.
THX. Ezek szerint azért meg fog moccani a gépemen :)
"A Bittorrent nagyszerûen pótolja a mozit az életemben, az eMulenél jobb videotéka pedig nincs."

TurboK

Quote from: L.MoleFelesleges ezt ragozni. Elmondhatod akárhányszor, hogy az FF egy trágya, attól még nem lesz nagyobb súlya ennek a kijelentésnek; Ez a te szuverén véleményed. Mondtam: Ízlés dolga.
Egy szóval sem mondtam hogy trágya lenne. Nem rossz játék, csak lassú, vontatott, ismétlõdõ, és emiatt gyakran unalmas és kiszámitható.

m46u5

Újfennt témaváltás:
B&W 2: Akinek az elsõ rész tetszett, annak ez is tetszeni fog, aki meg még nem próbálta érdemes belekukkantania. A grafika igényes, jópofi az ördög unszolása, és egész jó kis csatákat lehet végigvinni. Mondjuk a bónusz pontokért járó feladatok néha (számomra) kicsit tütyörgõsek voltak, mert pl. megtalálni az adott szigeten, minden kis táblát, ami információval szolgál, nem éppen a legkönnyebb, holott elméletileg a sziget felszínét kell csak végignézni. (nekem egy-kettõ mindig elkerülte a figyelmemet). Vagy ha tudja valaki, hogy kell azt a k***a kakast elkussoltatni, az nyugodtam megmondhatja (asszem az idõt kell visszaállítgatni, gondolom folyamatosan).
A hardware igény kicsit megnõtt, de azért nem annyira drasztikusan.

AOE III: Nagyon szép grafika, bonyolított játékmenet, hasonló feeling amit eddig tapasztalhattunk az elõdek során. A bonyolított játékmenet alatt azt értem, hogy megnõtt a kereskedés, ill. az utánpótlásra fordított szöszmötölés. pl: mikor már elindultál az "új világ" (=amerika) felfedezésére, meg tudod határozni, milyen utánpótlást kapjál idõnként (célszerû élni ezzel a lehetõséggel), ehhez pedig az kell, hogy a játékok során kapott kártyákat felhasználd (tisztára mint egy NFS:Underground, csak itt nem Body Part-okat, és Kit-eket, hanem mindenféle egyéb cuccokat lehet unlock-olni).
Pont ezzel kapcsolatban viszont felfedeztem egy bugot: két játék között van lehetõséged a kártyá(ka)t elhasználni, én mondjuk a pénz utánpótlást akartam, de mikor rákattintottam, ugyanúgy választható volt, ezért még párszor rányomtam a választást, de nem néztem, hogy tulajdonképpen már rég elfogadta, csupán nem frissítette az oldalt (visszamenni, újrabehozni az oldalt, s lám már ulockolt is a kicsike), s bizony elcsesztem legalább 5 kártyát erre a vacakra (vissza persze nem kapom, hacsak nem töltöm vissza egy régebbi mentésemet).
Hiba: Alapból bevan kapcsolva mindenféle "jó" dolog, a grafikai minõség is az egekik feltolva, s bizony mikor elõször jött be a fõmenü, nem értettem miért akad az egész (holott egy menünek azért nem kellene - nem is értem miért kell mindenféle 3d-s kütyüket beleerõszakolni, lévén nem az a játék lényege).
A másik pedig az, hogy érdemes átállítani a zoomot a lehetõ legtávolabbi nézetre, mert alapból, majdnemhogy testközelbõl mutatja az emberkéket.

sirtomi

Én még nem próbáltam az AoE 3-at, de több haverom is panaszkodott, hogy a menü baromira akad, mikor a játék meg folymatosan megy full grafikán is. Lehet hogy ez valami kis hiba, bár ezt észre kellett volna venniük. De valahol olvastam, hogy Gf7800 karival már nem akad a menü :p

m46u5

Quote from: sirtomiDe valahol olvastam, hogy Gf7800 karival már nem akad a menü :p
LOL