Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Felsmuk

:o
Tud valaki torrentet Suffering 2re?
/shamed
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Alkyra

Nos, szilveszterkor haveroméknál, játszottunk ezzel s rögtön megtetszett.
Emlékeztem h régen én is vettem egyet, de az nem mûködött(mint kiderült a régi gépen miatt mert a PS2es portból nem jött elég áram a cuccba...)
Most ismét nekiveselkedtem a dolognak, de elõtte szépen feltérképeztem a dolgokat.(vett egyet a haverom s azt kipróbáltuk nálam is. ment.:D)
Másnap már ott volt a szoba padlóján a szõnyeg.
Az elsõ dolgom az volt a CD-t amit adtak hozzá azt kidobtam a kukába s letöltöttme a stepmaniat.:D
Szerencsére találtam egy normális oldalt ahol több tízezer szám van fönn(beleértve animos musiciot is...sõt mintha abból sokkal több lenne..) s rögtön leszedtem vagy 70 számot.
Elõször rohadt nehéz volt(A Chobits openingjére nyomtam egy lassú könnyített módot, de épphogycsak eltaláltam s nyílakat), de mára már hihetetlen dolgokat is meg tudok csinálni.(Candy, Ike Ike az ichigo 100%-ból..s azok ugye meg jó pörgõs számok)
Rohadt jó egy cucc, s most már így elmondhatom, hogy igenis fizikai megterhelés a számítógéppel játszani.:hahaha:

A lényeg, h akik szeretik ezeket s jó ritmusérzékük van azoknak nagyon ajánlom. Mindössze 3000ft a MM-ben s szerintem bõven megéri.(de amit adnak hozzá CD-t az vlm pocsék..)

Danhibiki

#1502
Na szinte teljesen végigvittem a Dragon Ball Z Tenkaichi Budokai-t!:) Mondhatom, hogy nagyon jó game votl! Kitér néhány movie-ra is,és a gonoszok szempontjából is lehet játszani a story mode-ban;)
Dragon Quest VIII-at is tovább vittem és kezd egyre jobban megtetszeni, de még mindig nem értem, hogy miért vannak tõle úgy elájulva, mert még mindig idegesítenek a gyerekes ellenfelek, de a sztori kezd bonyolódni:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Megint egy kis Dragon Quest VIII. Kezdek a játék rabja lenni, a sztori egyre jobban bonyolódik, a szörnyek egyre durvábbak és egyre élvezetsebb a játék!:) Egyre több dolog jön be a játékba már van egy olyan kis tárgyam amivel lehet cuccokat mixelni.:) Csatlakozott hozzánk egy csaj Jessica, akkor dekoltázsa van, mint egy ház...:D Akira Toriyama (mester) jó munkát végzett...:D A fõellenfelek eddig nagyon hülyék, mind ilyen vizi bigyó volt és egyiknek sem volt ki a négy kereke, a mostani polip fõellenfél például azt csinálta, hogy a csápjai beszélgettek egymással õ meg alámondta nekik a hangot:lul: Az elsõ meg mindig összekeverte a szavakat és egy kissé pösze is volt.:D Szóval alakul a játék, ha ilyen ütemben növekszik a tetszési indexe akkor Number 1 lesz:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Itachi

Quote from: DanhibikiMegint egy kis Dragon Quest VIII. Kezdek a játék rabja lenni, a sztori egyre jobban bonyolódik, a szörnyek egyre durvábbak és egyre élvezetsebb a játék!:) Egyre több dolog jön be a játékba már van egy olyan kis tárgyam amivel lehet cuccokat mixelni.:) Csatlakozott hozzánk egy csaj Jessica, akkor dekoltázsa van, mint egy ház...:D Akira Toriyama (mester) jó munkát végzett...:D A fõellenfelek eddig nagyon hülyék, mind ilyen vizi bigyó volt és egyiknek sem volt ki a négy kereke, a mostani polip fõellenfél például azt csinálta, hogy a csápjai beszélgettek egymással õ meg alámondta nekik a hangot:lul: Az elsõ meg mindig összekeverte a szavakat és egy kissé pösze is volt.:D Szóval alakul a játék, ha ilyen ütemben növekszik a tetszési indexe akkor Number 1 lesz:jee:
Gondolom a DQ NTSC verziójával jáccol mert a PAL csak áprilisban jön ki....
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Lt. Simoan Blarke

topic est omen: Baldur's Gate 2. kínszenvedés volt megint ugyanazokat a dungeonöket és questeket tolni, ráadásul pillanatok alatt elvesztettem a türelmemet. angol-lengyel-magyar kombóban mentek a szövegek, mert lusta voltam újrainstallálni... na mindegy, legalább elment az idõ :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Danhibiki

Quote from: ItachiGondolom a DQ NTSC verziójával jáccol mert a PAL csak áprilisban jön ki....
Természetesen...:)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Andi

Ismeri valaki az Atlantis 2-t???

Elakadtam a majáknál..meg az ír szerzetesnél...és jól jönne egy kis segítség ^^"

Egyébként egész jó játék. Jó nehéz. Ebbõl következik hogy már a falra mászom tõle XD A grafikája nagyon szép.

Az pedig idegesítõ, hogy a beszélgetésekbõl alig kapunk segítséget >.<

Fazék

Quote from: AndiIsmeri valaki az Atlantis 2-t???

Elakadtam a majáknál..meg az ír szerzetesnél...és jól jönne egy kis segítség ^^"

Egyébként egész jó játék. Jó nehéz. Ebbõl következik hogy már a falra mászom tõle XD A grafikája nagyon szép.

Az pedig idegesítõ, hogy a beszélgetésekbõl alig kapunk segítséget >.<
én játszottam vele, de átkozottul régen, szóval semmire sem emlékszem belõle :)
viszont itt van pár végigjátszás hozzá, valamelyik csak segít. mondjuk óvatosan a használatával, mert egy idõ után hajlamos abból játszani az ember, szóval csak legvégsõ esetben fordulj sztem hozzá :)

Andi

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiii:hopp:

Megmentettél!!! Az életben nem jöttem volna rá arra a hülye maja puzzle-ra:eek: :wtf:


 :D

Danhibiki

Ma megdõlt a rekordom, 10 és fél órát játszottam vele egyhuzamban, a régi rekordot a Gran Turismo 4 tartotta (azt hiszem 7 órával)...Már értem, hogy miért áradoztak róla, hogy ilyen jó meg olyan jó.:D Teljesen a rabja lettem és el nem ereszt!:) Akinek van PS2-je és érdeklik valamennyire az RPG-k annak kötelezõ!! Egyszerûen annyira varázslatos az egész, a régi RPG-k hangulatát idézi (teljesen) és még azért jó, mert "Egyszerû, de nagyszerû"! Szóval nincsen agyonkombinált fejlõdésirendszer meg egyéb "baromságok" nem a tápoláson van a legnagyobb hangsúly! Ettõl függetleneül érdemes alkémiázni:D, mert tényleg bika cuccokat kaphatunk belõle, amik nem ártanak a játék könyebbé tételéhez! (Mostanában nem haltam meg míg a játék elején elég rendszeres volt az elhalálozásom:D)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Alkyra

Ennyire jó? Gondolom másolt game...sob...Mind1. Én azért megnéztem volna.
(ha belõle sreenshootod akkor rakjál már be párat légyszíves)

Danhibiki

#1512
Quote from: AlkyraEnnyire jó? Gondolom másolt game...sob...Mind1. Én azért megnéztem volna.
(ha belõle sreenshootod akkor rakjál már be párat légyszíves)
Torrentrõl szedtem;), nincs eredeti gamém, mert másra megy a pénz (gitár miegyéb:D), screenshot? Na minja keresek a :G-n
http://www.armchairempire.com/images/previews/ps2/dragon-quest-viii/dragon-quest-viii-2.jpg
http://www.999today.com/_res/2005/09/26/14048.jpg
Fúú, azért nem raktam be normális képeket, mert mindegyk baromi ronda és a játék sokkal szebb valójában, minta az általam fellelt képek, szóval amik itt vannak azok még türhetõen néznek ki.:)
Edit: http://www.rpgland.com/games/dq8/dq8screen10.jpg :D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Alkyra

#1513
Coool. Ennek animés grafja van. :)
Kell.^^ Csak nincs kichipeltetve a ps..hajaj...azt is meg kéne csinálni már...

Lt. Simoan Blarke

egész aranyos, de nem nekem való szerintem :D nekem klasszikus nyugati RPGk kellenek, mint pl. most épp a Planescape Torment :rolleyes:

[COLOR="White"]Alkyra: nem akarok kötözködni, de az nem 'anim', hanem 'anime' - nem angol, hanem japán szó. emiatt nem animos, hanem animés. sry hogy szóvá teszem, de engem rohadtul irritál...[/COLOR]
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Alkyra

Quote from: blarke[COLOR="White"]Alkyra: nem akarok kötözködni, de az nem 'anim', hanem 'anime' - nem angol, hanem japán szó. emiatt nem animos, hanem animés. sry hogy szóvá teszem, de engem rohadtul irritál...[/COLOR]

Ok, meglesz. Tudom, hogy van pár ember akit zavar.(s ha most azért jönn vlk mert innentõl kezdve animenek fogom írni akkor azt :grrr: .)
Megértem kérésed s be is fogom tartani.

Kuroi Tenshi

Én egy ideje Morrowindezni kezdtem el :D
vizsgaidõszak közepén nem is támadhat jobb ötletem, hogy mivel pazaroljam el azt a kevés maradék idõmet, mi? :D
Érdekel, hogy az ES4: Oblivion mikorra készül el, és milyen lesz

NLZ

Megnéztem a minap a Full Metal Alchemistet meg a filmet. Elõbbi fergeteges volt, utóbbi kevésbé. Szerintem az egyik legjobb anime, de a film vége elég nagy badarság lett. [COLOR="LemonChiffon"]Simán megoldhatták volna, hogy ottmaradnak, aztán csak az õ világuk oldalán zárják le a kaput, hiszen akkor se tudnak átjönni (kinyitni is csak úgy tudták elõször, hogy Wrath-ot, meg azt a másik kövér homonculust feláldozta Al), szal ha a transzmutációs kört eltörlik, akkor egy jódarabig nem lesz újra kinyitva, max akkor ha már a bölcsek köve is újra elkészül, vagy ha a film készítõi úgy akarják.[/COLOR]
[reserved]

Kupo

Berserk
PS2-re nagyon jó kis hack'n'slash játék. :)
Kb. a manga 22 volume-ától indul a játék.De sajna csak japánul van, és én nem értem, úgyhogy jó, olvasni kell a mangát, hogy tudjam, hogy kb mit beszélnek.Csak Gatts-al lehet lenni, de nagyon jó. :D
God of War
Ezt ma próbáltam ki, NAGYON jó szerintem, jó a hangulata, grafikája, zenéi, és még csak nem is tölt, pedig nagyon nagy terepek vannak, nagy szörnyek, csak azt mondom, akinek van PS2-je az szerezze be. :)

Feldin

melyik az elite szerû nem mmorpg játék?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin


topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Kupo

Quote from: Feldinmelyik az elite szerû nem mmorpg játék?
X2: The Threat
X3: The Return
Meg az X1, annak nem tudom hirtelen a címét.

sirtomi

Sikerült befejeznem a Syberia 2 -õt.

Nagyon jól sikerült kaland játék a Syberia! Gyönyörû grafika, jó történet, kellemes zenék. Egészében nagyon jó hangulata van.

A vége felé vannak szomórú, megható részek, és a vége is nagyon jól eltalált!

Ajánlom mindenkinek!

Lt. Simoan Blarke

Fallout 2 újra elõ. felfedeztem a legerõsebb big gunt benne. Bozar rulez :uzi: :D
na és most mivel holnap nincs vizsga, felteszem AvP2t. elkezdek gyakorolni Kvikveg ellen :3x3: :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Danhibiki

Quote from: Kuro_TenshiÉn egy ideje Morrowindezni kezdtem el :D
vizsgaidõszak közepén nem is támadhat jobb ötletem, hogy mivel pazaroljam el azt a kevés maradék idõmet, mi? :D
Érdekel, hogy az ES4: Oblivion mikorra készül el, és milyen lesz
Rohadt jó lesz és még soká fog elkészülni majdnem fél év...:mad:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Danhibiki

Quote from: KupoGod of War
Ezt ma próbáltam ki, NAGYON jó szerintem, jó a hangulata, grafikája, zenéi, és még csak nem is tölt, pedig nagyon nagy terepek vannak, nagy szörnyek, csak azt mondom, akinek van PS2-je az szerezze be. :)
Bocsi, hogy ezt modnom, de szerintem elég gyengus lett:rolleyes:, mert ha már ilyen gémrõl van szó akkor Devil May Cry 3 vagy Onimusha 3:jee:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Lt. Simoan Blarke

In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Kuroi Tenshi

Quote from: DanhibikiRohadt jó lesz és még soká fog elkészülni majdnem fél év...:mad:
Biztos? Régrõl még valami karácsonyra is emlékszem, mint határidõ, de azért ennyire csak nem tolják ki... vagy igen? :3x3:

thrall

Quote from: Kuro_TenshiBiztos? Régrõl még valami karácsonyra is emlékszem, mint határidõ, de azért ennyire csak nem tolják ki... vagy igen? :3x3:
2006 2. negyedév (vagyis decemberbe még ezvolt kiírva a honlapra)

Danhibiki

Quote from: Kuro_TenshiBiztos? Régrõl még valami karácsonyra is emlékszem, mint határidõ, de azért ennyire csak nem tolják ki... vagy igen? :3x3:
Volt amikor már tavaszra is ígérték, de tolták...:grrr:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Felsmuk

Hát a Fallout Tactics:BOS sok minden, csak nem tactikus. Go mass energiafegyver, oszt jóvan... Régi Falloutokat honnan lehetne leszedni? Ha már itt vagyunk, akkor a Suffering 2 meg a Civ 4 is érdekelne :)
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""