Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

Bishop

hát nekem valami primitív game kell :D amivel el lehet szórakozni,mert mostanába nem játszottam már egy idelye semmivel,csak GBA emulátorral,és azok már unalmasak,valami megyek a karakterrel és írtom az embereket egy karddal vagy valamivel dolog jó lenne,és nem csak a kardot látod meg nincsenek ilyenek mint amivel WS játszik azt hiszem Gothic,vagy Oblivion-hoz hasonló dolgok

Lt. Simoan Blarke

akkor Silver vagy Gothic, ha mar igy felmerult :D a Gothic 3rd person nezetu legjobb tudomasom szerint. az oblivion (es a morrowind) az, ami fps fantasy.
egyebkent a Silver az javasolt eroteljesen, ha ezek most az igenyeid ;) mondjuk erdekes az iranyitasa, de megszokhato :)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Bishop

igazából nem tudom az igényeimet mert nem vagyok jó a játékokban,max a sport játékokban,de most valami akciósabb kell,télleg,ha jól tudom a Hack sorozat valami játékból van,arról mit tudtok

Draconire

Quote from: carfanatic on 2006-08-19, 11:27:22
hát nem is az baj ha sok,hanem ha hosszú,de mind1 akkor hagyom,nekem ez a Septerra Core,eléggé Diablo-snak tűnik ezzel a felülnézettel,valami rpg szerűbb,amikor lehet fejleszteni a karaktert stb,mondjuk biztos ebben is lehet
Arx Fatalis: rpg, darkos underground (ezt szó szerint kell érteni) hagulattal, sok akció, kevés átvezető videó, de ettől függetlenül azért élvezthető történet, és 1st person nézetű.

Lt. Simoan Blarke

mondta, hogy nem 1 db kardot akar latni a karakterbol. gondolom ez arra vonatkozik, hogy nem fp nezetet akar.
egyebkent meg carfanatic: google? ever heard?
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Bishop

tudom,de mit írjak be ha azt se tudom mit akarok,amugy meg kösz hogy segítetek,csak elég bizonytalan vagyok,a darkos feeling nekem nem fekszik,de majd meglátom még mi lesz

Draconire

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-19, 12:33:34
mondta, hogy nem 1 db kardot akar latni a karakterbol. gondolom ez arra vonatkozik, hogy nem fp nezetet akar.
Jaaaa sorry, kicsit felületesen olvastam vissza  :redface:

Akkor az Enclave lesz a Te játékod. Menni kell és ütni, van sok karakter, lehet fejlődni,3rd person nézetű, elég egyszerű az egész, de élvezetes.
Ha a darkos feeling nem fekszik, akkor imho mondjál le az ilyen játékokról.

Rounin

Vagy irány a távolkeleti mmorpg-k világa :D RO, ROSE, etc.. szivárványos hangulat :angyali:

BTW, Arx Fatalisban láthatod a karod, lábad, hasad... ;p

thrall

Azon gondolkoztam, hogy sacred-höz mit szólnál? Diablo klón, nagyon hasonlít rá. ha jólemlékszem 6 kaszt van benne. felső nézetes game- gépigányed elfelejtettem, de a min az: p3 800 MHz, 256 MB ram, DX8 kompatibilis vid.kártya. Hirtelen ez jutott az eszembe, vagy a Gothic

Rounin

Ajánlanám a Divine Divinityt, de az túl történetközpontú a szabadsága ellenére is, és ahogy néztem, az nem előny :p Bár ingame múvi nem sok van.

Bishop

jó mindenkit meghalgattam,nem rosszak az ajánlatok,de a fantasy game-ek közül talán csak az ff fogott meg,meg attól is függ hogy megtudom e szerezni,ha más stílusban ismertek,vagy ami még jó lenne egy jól működő ps emulátor,meg egy jol működő ps játék oldal,

Selmo

Quote from: Rounin on 2006-08-19, 13:33:31
Ajánlanám a Divine Divinityt, de az túl történetközpontú a szabadsága ellenére is, és ahogy néztem, az nem előny :p Bár ingame múvi nem sok van.
És baromi sokat kell oda-vissza mászkálni benne. :ejj:

A tökéletesség unalmas.

Lt. Simoan Blarke

fantasy? ff? :wtf: ? :3x3:
es ha kardozni akarsz, mit varsz, ha nem fantasyt? :3x3:
Divinity meg imho eleg pocsek lett, de ez csak a sajat velemenyem...

Bishop

ami még most érdekelne az az onimusha 3,de az talán sok a gépemnek,nekem elég valami egyszerű játék,addig még nem jön ki az új NFS
csak az egyedüli gyengém a komolyabb játékok,nincsen hozzá türelmem,elég ha csak megyek és csinálom a pályákat,a nagyon küldetés köszpontú dolgok sem az erőségeim,de mondjatok amit akartok,megpróbálom,csak az a baj hogy én most nem tudom letölteni és az egyik ismerősöm tölt le nekem,ha megmondom mi kell,de azért ne legyen olyan régi

Rounin

Pacman a te játékod. És most nem poénkodok vagy hülyülök vagy genyózok. Esetleg a tetris. Fun, nem bonyolult, egyszerű mégis nagyszerű. És nem kell belefektetni hónapokat.

DD meg egyik legjobb crpg napjaink terméséből, egyedül a folytatást heszték. El. Törp kocsmadal rulz :D

Bishop

amugy igazad van :D,nekem valami olyan kéne mint mondjuk a FF és HMM keveréke,az baj hogy új játékokkal nem nagyon próbálkozhatok,amugy valaki tud ps emulátort tud valaki arra volt régen nekem pár jó játék,vagy nem tudom
ez a játék dolog a ygengém,nem vagyok egy nagy Gamer,de most valamivel szivesen játszanék,feltettem a San Andreas-t mert csak az van ithon,de az se köt már le igazán

Lt. Simoan Blarke

Quote from: carfanatic on 2006-08-19, 21:35:31nekem valami olyan kéne mint mondjuk a FF és HMM keveréke
ha a HMM a Heroes of Might & Magic akar lenni, akkor szerintem a Disciples 2 neked valo...

Rounin

Quote from: Lt. Simoan Blarke on 2006-08-19, 21:38:24
Quote from: carfanatic on 2006-08-19, 21:35:31nekem valami olyan kéne mint mondjuk a FF és HMM keveréke
ha a HMM a Heroes of Might & Magic akar lenni, akkor szerintem a Disciples 2 neked valo...

Nem, mert Disciples 2 nem megyek és ölök.

Bishop

nem rosz,ha viszi a gépem,már csak egy kérdés,ezt úgy irányítod mint az FF-et(támadás kiválasztása,aztán magátol csinálja),vagy mint egy stratégiában kijelölöd őket és úgy,az elöbbi jobb lenne,kevesebb tehetség kell hozzá :redface:
még amit nagyon szerettem volna az a Black&White 2 de azt nem viszi a gépem :bruhuhu:

Rounin:lehet nem olyan,de nem is olyan mint a Diablo

Draconire

Quote from: carfanatic on 2006-08-19, 21:41:41
nem rosz,ha viszi a gépem,már csak egy kérdés,ezt úgy irányítod mint az FF-et(támadás kiválasztása,aztán magátol csinálja),vagy mint egy stratégiában kijelölöd őket és úgy,az elöbbi jobb lenne,kevesebb tehetség kell hozzá :redface:
még amit nagyon szerettem volna az a Black&White 2 de azt nem viszi a gépem :bruhuhu:
Öööööö, Disciples 2-nek köze nincs az FF-hez, az inkább egy Heroes másként (és imho jobban)
szerk: magyarul ez egy körökre osztott stratégia, szóval úgy is kell irányítani

Rounin

Disciples 2 = körökre oszott stratégia. Csatában is. :p

Dynasty Warriors 4? Ott tényleg csak a csatára kell koncentrálni, a többi sallang... többszáz fő a kőpernyőn, óriási hentelések...?

Lt. Simoan Blarke

viszont sokkal emberkozelibb az iranyitas (egy egyseg nem 1000+-sok katonat jelkepez), ugyanolyan "primitiv" a csata (pl. nincs mozgas benne) - ennyiben FF-esebb. raadasul a terkep is hasonlit kicsit az FFes world mapra imho :D (de ez utobbi a HoMMre is igaz :o )

Bishop

a Dinasty Warriors 4-et egyszer felakartam tenni de valami gond volt a telepítéssel,és bejön a első pár ilyen Cég neve meg logója,áztán kilépet,pedig az télleg érdekelt
velem csak az a baj hogy az ilyen Darkos,megegy ölni szörnyeket ezerrel dolog nagyon felidegesít egy idő után

Rounin

Akkor váltsunk vissza az eredeti témára:

Mechwarrior 4 : Vengeance
--------------------------

Nah, intro feelinges, nekem tetszenek az élőszereplős videók benne. Ugyan meg sem közelíti a 2. részét hangulatban, de ez van. A graf korához képest jó, a mechek mozgása szemet gyönyörködtető, a hangok viszont... broáf. A harmadik részé ezerszer jobbak, de még a másodiké is. Ezek cincogások, nem fegyverhangok. A léptek zaja sem az igazi, a 2. rész kikapcsolása után órákig dübörögtek fülemben a tonnás léptek, itt viszont.. semmi. Zeneileg viszont jó, nincs kifogásom a dinamikus(nak tűnő) zenék komponálása ellen. :cool: (bár a második ebben is jobb volt XD)
Történetről még sokat nem tudok mondani, átlagosnak tűnik (bezzeg a második... X) ), AI... hát szerintem átkapcsolok veteran fokozatba. Eddig nudli. A salvage ötlet tetszik. Mi van még... Jahm, kellene egy adatbázis, mint ami a 2-ben volt a kláncsarnokokban =/
Azért elleszek vele egy ideig.

Vagy inkább Nexusozok.. ^^

Bishop

Na ez viszont tetszik,meg a Nexus is de azt se tudtam anno feltenni :bruhuhu:

Lt. Simoan Blarke

pfff. dontsd mar el, mit akarsz :D agyatlan gyilkolaszast akartal, nem? :D

Quote from: carfanatichát nekem valami primitív game kell :D amivel el lehet szórakozni,mert mostanába nem játszottam már egy ideje semmivel

Quote from: carfanaticigazából nem tudom az igényeimet mert nem vagyok jó a játékokban,max a sport játékokban,de most valami akciósabb kell
? :3x3: akciojatek = agyatlan gyilkolas, jobb esetben RPG elemekkel es/vagy jo (vagy atlagnal jobb) sztorival megtuzdelve :3x3:

Bishop

jó bocs akkor rosszúl fejeztem ki magam,amugy több is érdekel amit adtatok,csak amik nagyon tetszettek azok nem mennek fel a gépemre ami a Mechwarrior és a Disciples 2 jelenti,még majd meglátom ,az ilyen ür szimulátoros ami még tetszik,csak a Nexus nem megy fel,viszont ilyen robotosokat mondhatnátok,Gundam szerű nincs pc-re vagy psx-re?

Draconire

Mechwarrior 4: nálam a pulse laser-ekkel ásta el magát:mi az, hogy nem lehet HEGESZTENI???
Ahhh, a 3-ban állandóan jó kis szadista módjára levagdostam az ellen lábait....le is töltöm, a régi cd-m már meghalt.

Nexus: nekem nagyon tetszett ez a taktikai űrstratégia felállás, kár, hogy ilyet ritkán látni...
Meg a grafika...az valami eszméletlen jó, főleg a robbanások \o/
Az Angelwing meg nagyon cool, főleg az upgradelt változat.

Rounin

Mechwarriort ajánlanám, bődületes hangulat árad a világából, de hát.. a második rész 95ös, szóval necces a beszerezhetőség (eredetiben megvan, bleee XD). A harmadik jobbnak tűnik, mint a 4. de még nem játszottam vele sokat (viszont a belső nézet és a hangok is meggyőzőbbek).

Gundam, egyéb... hát belső nézetes aratásban nem igazán, de próbáld ki a Shogo-t, animestyle mechás game, bár van benne pár ember-fps rész is. Szerintem könnyed akciójáték kategóriában egész jó (és eredetiben egy ezres :) (talán annyi sem)).

Nexus tényleg durva.. végre taktikaaaaaa :waaaaagh:

Bishop

épp hogy nem kell belül nézetes,én haturol jobban szeretem nézni a karaktert,nem tudjátok hogy a Nexus működne nekem,mert akkor megpróbálnám megszerezni,mert csak azért nem szereztem meg mert azt mondták nem fog menni,
Shogo,most néztem képeket,hát az a baj hogy ilyen lölöldözős ami  agyengém,mármint az olyan lölöldözős amikor a fegyvert látod csak,én egyszer játszottam valami Gundam szerűvel,és azt tetszet amikor az ürben lehet verekedni meg lövöldözni az ellenségre,az űrbeli játékokat szeretem,pl a vadázgép szimulátorokat amik az űrben vannak,de nem eröltettem,erről jut eszembber egyszer játszottam egy jó robotos játék demójával,a névre nem emlékeszem,de a demóban egy pályán voltam jövőbeli tankok elen stb,ás a robot áttud alakülni repülővé,meg van egy csomó jó fegyvere,gondolom nem mond semmit,de hátha