Animax (A+) csatorna

Started by Suszi, 2004-12-08, 12:24:34

Previous topic - Next topic

Necrid^

Mikor lesz vége ennek az olsen faxságnak?
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Moha

Én pl. nem mondtam, hogy a kedvenceimet adják le. A Cowboy Bebop-nak örülök, annak ellenére, hogy nem láttam még eredetiben, és annyira nem is jönnek be az akcióanimék. De ettõl függetlenül az egy jó sorozat szerintem.
Természetes, hogy nem fogják egybõl no. 1-okat leadni, én csak azt nem értem, hogy ha már Anime+ a csatorna neve, akkor miért keverik az animéket és az amerikai rajzfilmeket... Ha amcsi rajzfilmet akarsz nézni, arra ott van a Minimax, a Nickelodeon vagy a Cartoon Network. :rolleyes:
Bár idõvel gondolom fognak itt adni mindenféle jó animét (legalább is remélem).

Ramiz

Quote from: MidooMost már komolyan mondom, nem értem. Mindenki az egyéni kívánságait szeretni látni a TV-ben, ami kicsit gyerekes.
:confused: Szerintem meg természetes...

Quote from: MidooÖrüljetek annak, ami van, én sem szapulom a Cowboy Bebop-ot, pedig szerintem ritka rossz anime. Annak mi értelme, hogy ajánlgattok mindenféle sorozatot, hogy azt adjanak? Úgyse ti lesztek a mérvadók, hanem egy széles nézõréteg, aki nézi a csatornát. Nem csak nekünk áll a világ, és tényleg nem kéne szapulni más sorozatokat, max. kulturált formában, de ez itt egyeseknek sajnos nem megy.
1. Nagyrészt a nem-animék voltak szidva.
2. Mi is nézzük*, és mi is beletartozunk a nézõrétegbe, azonkívül úgysincs információnk arról, hogy pontosan még ki nézi.
3. A Bebop a legjobb anime a világon. :) Persze ez csak szvsz. :lazza:

* : én nem tudom, de nézném :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Manu

Quote from: MidooMost már komolyan mondom, nem értem. Mindenki az egyéni kívánságait szeretni látni a TV-ben, ami kicsit gyerekes. Örüljetek annak, ami van...

Sztem te a fórumozás lényegét nem érted, úgyhogy egy mondatban elmagyarázom: Itt mindenki elmondhatja, ami a szívét nyomja, és ami a témához kötõdik. Ha nem örülök annak, hogy bugyuta dolgok mennek a tévében, akkor azt kisírom magambaól, és hogy ne csak hisztizzek, esetleg alternatívákat is felvonultatok.
Hogy nézne ki ez a topic, ha csak az lenne benne: Hurrá!! Van A+!! Hurrá!!! Hurrrrá!!!
Ha az ember meg örült volna mindig annak, amilye volt, akkor még mindig a banán lenne a kedvenc ételünk, de ez már messze vezet...

Titkos

Az engem is zavar, hogy úgy érzik, mindig kell egy amcsi rajzfilmet is adniuk, de inkább nézem 100x a Tini Nindzsákat, mint egyszer a MK&A-t. ;)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Necrid^

Akkor ha amcsi rajzfilm maradok a tom és jerrynél  :D

Moha

Quote from: Titkosinkább nézem 100x a Tini Nindzsákat, mint egyszer a MK&A-t. ;)
Na ja, ezzel én is így vagyok. :) Annak idején is nézegettem, annyira azért nem szörnyû. :)

Titkos

Quote from: MohaNa ja, ezzel én is így vagyok. :) Annak idején is nézegettem, annyira azért nem szörnyû. :)

Bár ez már a felújított verzió, de a régit én is imádtam. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Fenrir

Tini nindzs teknõcök...this is the end of the world, as we know it?
Végre befejezték azt az ...izét, azt a Mérikétes vackot, és beteszik a helyére ezt? Miért ragaszkodnak animecsatorna létükre az amcsi gagyihoz?
Mi lesz a következõ, a divatkémlányos rajzfilm, ami a Jetix-en megy?
Slayers jó lenne...akár az elejétõl is. Az úgyis megvan magyar szinkronnal.
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Ramiz

Quote from: MidooSemmi bajom nem lenne az álmodozással, ha egyesek kulturált formában tudnának megnyilvánulni. Jó, ez meg a mod dolga, de... Engem zavar, na. :) (...) És? Attól még lehetne normálisan véleményt alkotni. Csak ennyi. (...) (vagy ha azt képernyõképes formában tennénk).
Szerintem ez nem a modik dolga, hanem a miénk. Egyetértek, hogy minél kulturáltabban fogalmazunk, annál jobb.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

animoni

Végre nekem  is volt lehetõségem belenézni az A+ mûsorába, és az eredmény: " Mama majdenem hivta a mentõt miután 5 percen belül sem reagáltam arra, hogy ott ordítanak a fülembe." Na és ez miért volt...??? Csupán az az aprócska tény sokkolt le, hogy láttam a Tini nindzsa teknõcöket. A Tini nindzsa teknõcöket...!!!!! De ha még azokat láttam volna!!!! :eeek:  :eeek:  Hát könyörgöm senki nem emlékszik a régi jó Tini nindzsa teknõcökre. A régire, azokra a szép idõkre :bruhuhu:  Amikor valami kinézetük is volt, de ezek...EZEK!! Hát kérem ezek nem a Tini nindzsa teknõcök :ejj:
Össze se lehet velük hasonlítani!!!! Azt garantálom!!!!
You called me strong, you called me weak
But your secrets I will keep
[/COLOR]

Titkos

Quote from: animoniVégre nekem  is volt lehetõségem belenézni az A+ mûsorába, és az eredmény: " Mama majdenem hivta a mentõt miután 5 percen belül sem reagáltam arra, hogy ott ordítanak a fülembe." Na és ez miért volt...??? Csupán az az aprócska tény sokkolt le, hogy láttam a Tini nindzsa teknõcöket. A Tini nindzsa teknõcöket...!!!!! De ha még azokat láttam volna!!!! :eeek:  :eeek:  Hát könyörgöm senki nem emlékszik a régi jó Tini nindzsa teknõcökre. A régire, azokra a szép idõkre :bruhuhu:  Amikor valami kinézetük is volt, de ezek...EZEK!! Hát kérem ezek nem a Tini nindzsa teknõcök :ejj:
Össze se lehet velük hasonlítani!!!! Azt garantálom!!!!

Ugye, hogy a régi sokkal jobb volt? Az egész olyan igénytelen elnagyolt grafikájú a régihez képest. :(  Szecska egyszerûen ronda, Zúzó röhelyes a vörös szemével, a teknõcökbõl pedig Batmen-t csináltak. :ejj:

Zelgadis

Quote from: TitkosUgye, hogy a régi sokkal jobb volt? Az egész olyan igénytelen elnagyolt grafikájú a régihez képest. :(  Szecska egyszerûen ronda, Zúzó röhelyes a vörös szemével, a teknõcökbõl pedig Batmen-t csináltak. :ejj:

Jézus... még jó, hogy nincs nálunk A+ ^_^
Hogy odavoltam annak idején a teknõcökért :)
Donatello volt a kedvencem ^_^ Még mindíg meg van a nyitható hátú fegyverraktáros figura amit gyerekkoromban kaptam :D
Király volt az a sorozat, akárki akármennyire is gyerekesnek tartja  :haha:
De ahogy hallom ez a mostani kezd el USAHõsösödni  :rolleyes:

Necrid^

Egyszerüen szánalmas az uj Tini nindzsa teknõcöket..nem is lehet hasónitani a régiekhez..

Baldy

Jut eszembe, már korábban szólni akartam errõl:
A Fiksz rádió vasárnaponként megtartott Japanimánia c. mûsorában szoktak beszélni az A+ csatornáról is. Most pl. arról volt szó, hogy a cenzura miatt a Cowboy Bebop egyes részeit kihagyják. Azt hiszem a 9.-tõl 14.-ig epizódokat.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Moha

Quote from: Baldya cenzura miatt a Cowboy Bebop egyes részeit kihagyják. Azt hiszem a 9.-tõl 14.-ig epizódokat.
Az jó, majd' a sorozat negyedét kihagyják? Még értelme is lesz... :rolleyes:

roderick

Quote from: BaldyJut eszembe, már korábban szólni akartam errõl:
A Fiksz rádió vasárnaponként megtartott Japanimánia c. mûsorában szoktak beszélni az A+ csatornáról is. Most pl. arról volt szó, hogy a cenzura miatt a Cowboy Bebop egyes részeit kihagyják. Azt hiszem a 9.-tõl 14.-ig epizódokat.

zomg... hát ennek nincs sok értelme tényleg:
9.   Jamming with Edward
10.   Ganymede Elegy
11.   Toys in the Attic
12.   Jupiter Jazz I
13.   Jupiter Jazz II
14.   Bohemian Rhapsody

nem emléxem már pontosan ezekre a részekre, de a 11. szerintem mindenkinek megvan az emlékezetében :) a 12-13, meg éppenvéletlenül a föszálhoz kapcsolódik, a 9-ben meg új föszereplö kerül bemutatásra és szvsz. ezek pl. egyáltalán nem durvábbak mint más részek...
de nemtom, odaraknak egy tizenakárhányas karikát és kész... én kérek elnézést, ha valaki nem tudja a gyerekét nevelni, még hétvégén se
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Raisu-Sama

NEM a cenzúra miatt hagyják ki a részeket, hanem azért, mert még nem érkeztek meg... (könyörgöm, miért nem lehet egyszer ODAFIGYELNI, hogy mit mondanak??)

Fenrir

Milyen kár... a 11.-es a kedvencem...Ugye abban van a szörny, ami a hûtõbõl mászik elõ? :)
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Feldin

Quote from: Raisu-SamaNEM a cenzúra miatt hagyják ki a részeket, hanem azért, mert még nem érkeztek meg... (könyörgöm, miért nem lehet egyszer ODAFIGYELNI, hogy mit mondanak??)
akkor csak szimplán hülyék hogy folytatják...
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Zelgadis

Quote from: Feldinakkor csak szimplán hülyék hogy folytatják...

Tulajdonképpen csak szimplán hülyék. :) (akár folytatják akár nem)

Relunx

Én is sanjálom hogy kihagyták a részeket, de ez van ezt kell szeretni.

Relunx

Raisu-Sama

Az ismétlésnél már ott lesznek azok a részek is...

Relunx

A Tini Nindzsa Tekenõcökhöz hozzászolva: A "régebbi" verzióju rajzfil jobban tetszett.

Relunx

Baldy

Quote from: Raisu-SamaNEM a cenzúra miatt hagyják ki a részeket, hanem azért, mert még nem érkeztek meg... (könyörgöm, miért nem lehet egyszer ODAFIGYELNI, hogy mit mondanak??)

Jóvanna, nyugszik! :)
Amugy, hogy tudd az okát: 10 percnél régebbre nehezen tudok visszaemlékezni (még józan állapotban is :D)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

roderick

Quote from: BaldyJóvanna, nyugszik! :)
Amugy, hogy tudd az okát: 10 percnél régebbre nehezen tudok visszaemlékezni (még józan állapotban is :D)

Valld be, hogy fölösleges pánikkeltésböl írsz szakdogát és minket használsz kisérleti alanynak...
Mondjuk ez fura, hogy pont a közepéröl nem érkeznek meg, dehát mindegy, fö hogy valamikor meglesz, így remélhetöleg egyszercsak meglehet majd venni DVD-n.... hmmmmmmmmmm.... dejólenne

.Attila

A 9. rész nagyon jóóóóó. Ed rulz :rotflol:

Necrid^

És te ez honnan tudod? és akkor is ha nem érkeztek volna akkor ne is adják egyátalán a sorozatott..igy szánalmas lesz,semmi értelme nézni akkor.

.Attila

Quote from: White SeeDEgyetértés.
Leadni valamit úgy tele lyukkal...

Apropó: Kiderûl majd, hogy a kutya miért olyan nagy szám? Csak mert mintha még nem derûlt volna ki. Legalább is nem emléxek rá:) Vagy tán nem is fog?
Mert iszonyat intelligens kutya.
Pl. Spike helyett lép a japán sakkban (és még jót is lépett), meg egyéb esetek.

Btw. nem fogom sûrûn nézni ezt a csatornát, csak ha éppen nincs jobb dolgom (márpedig többnyire van). Hihetetlenül gagyi a szinkron, hallani rajta, hogy nem törõdtek vele, és igencsak rontja az élvezetet. Pl. tegnap este a CB-ben Spike héliumos hangját egyszerûen csak úgy csinálták meg, hogy a gyerek magas hangon beszélt. Annyira szánalmas :ejj:

roderick

Quote from: BonciBtw. nem fogom sûrûn nézni ezt a csatornát, csak ha éppen nincs jobb dolgom (márpedig többnyire van). Hihetetlenül gagyi a szinkron, hallani rajta, hogy nem törõdtek vele, és igencsak rontja az élvezetet. Pl. tegnap este a CB-ben Spike héliumos hangját egyszerûen csak úgy csinálták meg, hogy a gyerek magas hangon beszélt. Annyira szánalmas :ejj:

Nem, nemtörödnek vele, hanem szimplán kevés a pénz és így nem is a legtapasztaltabb szinészek vannak ott... amúgyperszepersze rossz, de sztem ennek is örülni kéne

Amúgy Ed hiperintelligeniáját csak megemlítik a 2. részben, meg még egy részben szerepel, de nem igazán hansúlyozzák ki (sajna)