Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Necrid^

Quote from: LythisEgy DC részt sem láttam eddig, de Necrid kb mindet, és ha 415 rész után képes aztmondani rá h jó, akkor lehet benne valami.
Köszönöm :hail:
Quote from: Lythis[SIZE="3"]NÉZZÜNK BASTARD-ot!!!!:D[/SIZE]
Benne vok nekem naon tetszik a Bastard csak sajna kecsep masternek nem tetszik a rajzolása.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Akkor 1-tõl vagy 2-tõl lesz vetítés?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kecsap

#2582
14től lesz, de erről a tényről nem tudtam még eddig értesíteni a teázót (eredetileg 13-tól van foglalva), mivel "a szám pillanatnyilag technikai okok miatt nem kapcsolható...". Remélem, nem kaptak be egy atomot vagy egy repeszgránátot. Bár, amilyen jófejek mostanában, lehet, hogy vki megunta őket. :)

Ja, s egyébként, hogy gyakoroljam a diktatúrát, Inuyasha Movie 4-et fogunk most nézni.

Vki elhozhatja a Detective Conant dvd-re kiirva (vagy divx-ben), és legközelebb lehet az. :) Már, ha lesz legközelebb.

És bunkó módon nem adtam ellenszolgáltatást a Steamboy dvd-re irásáért. Kitől is kaptam, Pirulától?

Necrid^

#2583
Quote from: kecsapJa, s egyébként, hogy gyakoroljam a diktatúrát, Inuyasha Movie 4-et fogunk most nézni.
Ez most komolyan mondod? csak igy meg mondod és kész? LOOL. nah köszi gyerekek ennyi volt számomra a meet.őrültem :PP

Quote from: kecsapVki elhozhatja a Detective Conant dvd-re kiirva (vagy divx-ben), és legközelebb lehet az. :) Már, ha lesz legközelebb.
Ezt inkább nem kommentelem mert asszem a végén anyázások leszenek :PPP
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kecsap

Quote from: NecridEz most komolyan mondod? csak igy meg mondod és kész? LOOL. nah köszi gyerekek ennyi volt számomra a meet.õrültem :PP

Nem kell mindjárt felkapni a vizet. Az igaz, hogy bõbeszédûbben is kifejezhettem volna magam. A helyzet a következõ:
Most vasárnapig nem tudok mit csinálni. A felvetések, felvetések, de azt nekem meg is kell szereznem, meg kell nézni, hogy mûxik-e rendesen a notimon. Nem olyan egyszerû azért, hogy egy varázsütésre elõ tudok mindent teremteni. Ezt el kell fogadni ezen a héten.
Most hirtelen jött egy héten belül a következõ meet, alapvetõen nem volt megbeszélve korábban, hogy mi legyen a következõ film. Kavarodás volt az elmúlt hetekben, nem tudtam elõre készülni.
Van még nálam Whisper of the Heart is, azt is nézhetjük, de a felvetéseket nem tudtam letölteni már a héten. Csak csütörtökön voltam melóban. Az Angel's Egget korábban már letöltöttem, de azt most nem akartam leadni, mert túl elvont az FLCL után. A Memories-hoz meg hozzá kellene vágni a magyar feliratot a animeaddicts-ról, amire szintén nincsen már idõm vasárnapig. Tanulok.
Kényelmes az a szempont, hogy ti eljöttök, és készen van minden, de vannak olyan háttérdolgok, amivel nekem törõdni kell munka/tanulás mellett+Bp/Bécs/Szeged között ingázom. Kérném ezt megérteni. A lehetõségeimhez képest mindent megteszek a meetért.
Szerintem az Inuyasha M4-gyel az égvilágon nincsen semmi baj. Poénos, akciódús anime, a sorozat ismerete nélkül is nézhetõ, és _nem elvont_, könnyen emészthetõ. Emiatt esett rá választásom a szükséghelyzetben. Ismerem, mert én csináltam a feliratához egy újrafordítást, és csináltam most egy Meet Special Editiont is. :)
Alapvetõen mindenkinek nem lehet a kedvére tenni mindig. Mindenki más típusú animéket szeret nálunk.

Quote from: NecridEzt inkább nem kommentelem mert asszem a végén anyázások leszenek :PPP

Természetesen, ha lesz legközelebb. Nem triviális dolog Bp.-en projektoros helyet találni, ami elfogadhatóan olyan színvonalú/árú lenne, mint a Sirius, ráadásul vmi teázó jellegû. Ha pedig láttad a pincércsajok hogy húzták a szájukat a legutóbbi alkalommal, hát én biztosra veszem, hogy nem fogják engedni jövõ héttõl a vetítést. Ha mégis, akkor is csak _16-ig_ lehet már csak vetíteni, és az eheti hozzászólásokban már fel-fel bukkant, hogy egy 13 órai kezdés korai lenne.

Most vasárnap nézek majd helyeket, de én se tudok biztosat mondani. Jelen pillben van több jelölt, de nem voltam még helyszíneken, hogy lássam, milyenek.

A saját projektoromat felajánlanám, de az még a Bp-Bécs távolság miatt necces. Ráadásul télen nem szívesen cipelném a hidegben.

Egyenlõre ez a helyzet.

Ui: a Detective Conan nincs fenn a usteam-en, emiatt kell vkinek kiirnia dvd-re, hogy rendesen legrabbelhessem divx-be. A notim dvd meghajtója a sima dvd-ket nem szereti túlzottan. :)
ui2.: Természetesen, ha bárki jobban tudja csinálni, mint én, vagy csak visszahívjátok Baldy-t, én bármikor átengedem a dolog vezérlését. :)
ui3.: Félreértések elkerülése végett, eddig mindig az volt a film, ami a közösségi felvetés, ez a jövõben is így lesz. :)

Fazék

felõlem jöhet Inuyasha, kíváncsi vagyok rá, még csak egyetlen részt láttam belõle talán még rtl-en, és ha azt mondjátok jó, akkor talán nem is olyan rossz :haha: bocsi :D

Necrid^

Kecsep: Értem, ugy már világos. nem tudtam hogy ilyen nehéz életet élsz.sryz :)
Akkor én hozom azt Remélem lesz leközebb meet.

Quote from: Fazékfelőlem jöhet Inuyasha, kíváncsi vagyok rá, még csak egyetlen részt láttam belőle talán még rtl-en, és ha azt mondjátok jó, akkor talán nem is olyan rossz :haha: bocsi :D
Jó az tetszeni fog :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

#2587
Hümm... én nem szeretem az Inuyashát... egyébként nem érdemes ragaszkodni a magyar felirathoz, előbb-utóbb úgyis kifogyunk a feliratos animékből...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

kecsap mester! Mi télleg nagyon nagyra értékeljük, hogy mennyit strapálod magad a meet miatt, és amit mondtál az teljesen érthetõ.
 Necrid is poénból mondta, nem kell komolyan venni. Amiket ide pötyögünk, azok felvetések, egyikünk sem fog öngyilkosságot elkövetni, csakmert nem azt nézzük, amit felvetett.
 Meet SE subtitle? az mit takar?

Ramiz

Quote from: Lythiskecsap mester! Mi télleg nagyon nagyra értékeljük, hogy mennyit strapálod magad a meet miatt, és amit mondtál az teljesen érthető.
Necrid is poénból mondta, nem kell komolyan venni. Amiket ide pötyögünk, azok felvetések, egyikünk sem fog öngyilkosságot elkövetni, csakmert nem azt nézzük, amit felvetett.
Az tiszta sor... de ez nem felvetés. Van egy olyan érzésem, hogy meg fog halni a meet, amíg Bonci vissza nem jön...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizAz tiszta sor... de ez nem felvetés. Van egy olyan érzésem, hogy meg fog halni a meet, amíg Bonci vissza nem jön...
Válasz ramiznak
 Nézd, ha így állsz hozzá, akkor lehet. Ez az egész hozzáállás kérdése. Ha sz*runk elmenni, akkor nyílván nem fog senki veszõdni azzal, hogy szervezze. Ilyen egyszerû a dolog. Viszont ha a társaság széthullik, akkor nemtom, hogy mitõl lenne újra attól, hogy Bonci visszajön - ha nem leszünk ott, ugyanúgy hiába szervez õ is. Egyikünk sem spontán isten (még akkorsem leszel az ha összehozod a godlike jelzõt a postdömpinged mellé).
 Mellékesen igen, jelentõsen bonyolít a stuffon, ha a sirius nekiáll cseszekedni, szal sztem ahelyet, hogy nagyba a könnyeinket hullatjuk, hogy így meg úgy denagyonszar nekünk, mondjuk örülhetnénk annak, hogy kecsap ennyi energiát öl abba, hogy találjon alternatív helyet, meghogy felajánlja a projektorát.

Darkstar

Nos, bármit nézünk, én ott leszek. :)

Más: kecsap, az alt. helyeket esetleg felírhatnád ide is, mert ha úgy jön össze, esetleg el tudok mászni néhányra és megnézni, hogy milyen, mennyi, stb. Ugyan nem nagy cucc, de legalább nem neked kellene vele veszõdnöd. Én úgy gondolom, nem kell félnünk a vetítés megszûnésétõl, csak mert a Sirius szívózik velünk. :b+:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Ramiz sztem fõleg a hely "megszûnésére" gondolt elsõdlegesen...
vagyis ha nem lesz Sirius, akkor kéne találni másik helyet, de egyelõre senki sem tett az ügy érdekében (én sem), helyszín híján meg még nehezebb összehozni a vetítést. azt meg hogy nem akarja felcipelni kecsap a 4-5 kilós projektort minden egyes alkalommal, 100%-ban megértem

Yakumo

Quote from: NecridEz most komolyan mondod? csak igy meg mondod és kész? LOOL. nah köszi gyerekek ennyi volt számomra a meet.õrültem :PP
Necrid, ez nem a te stílusod, tudom,h nagyon szereted a DC-t,de tudhattad volna elõre,h kecsap nem kib*szásból nem azt vetíti le. És azt is tudtad,h Bécsbõl jár, olvashattad már.
Quote from: RamizAz tiszta sor... de ez nem felvetés. Van egy olyan érzésem, hogy meg fog halni a meet, amíg Bonci vissza nem jön...
Ezzel kecsap munkáját degradálod le, ha beleszólhatok. Most is azon töri magát,h legyen új hely a sok dolga közepette. Tényleg sorry,de könnyû ilyeneket írogatni,de valakinek meg meg kell oldani és az nem te vagy. Vegyük ezt figyelembe. Onegai! (emellett ne haragudj meg rám légyszi)

Necrid^

Quote from: YakumoNecrid, ez nem a te stílusod, tudom,h nagyon szereted a DC-t,de tudhattad volna elõre,h kecsap nem kib*szásból nem azt vetíti le. És azt is tudtad,h Bécsbõl jár, olvashattad már.
jólvan. montam hogy sry.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

#2595
A legkézenfekvõbb ellenvetés kimaradt, ti. hogy miért nem keresek én egy másik helyet, ahol vetíthetünk, ahelyett, hogy piszkálódnék. :) De én nem csak erre gondoltam. No mindegy, nem vészmadárkodok, nehogy igazam legyen. :bsd: (nyugi, nem lesz, nem szokott :lazza: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: Necridjólvan. montam hogy sry.
az viszont igaz... :zen:

Ramiz

Asszem kicsit félreértjük egymást, vagyis másban látjuk a vetítés lényegét. Nem akartam megsérteni kecsapot, ha ez jött le, azt sajnálom, de nem szégyellem. Nem értettem egyet, és azt hiszem, kulturáltan mondam el.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: RamizAsszem kicsit félreértjük egymást, vagyis másban látjuk a vetítés lényegét. Nem akartam megsérteni kecsapot, ha ez jött le, azt sajnálom, de nem szégyellem. Nem értettem egyet, és azt hiszem, kulturáltan mondam el.
Nem is mondta senki, hogy "nemkultúráltan" mondtad el. Csak (SZTEM) kicsit túl negatív voltál, fõleg,h Bonci elég soká jön ám még vissza. ;)

Ramiz

Quote from: YakumoNem is mondta senki, hogy "nemkultúráltan" mondtad el. Csak (SZTEM) kicsit túl negatív voltál, fõleg,h Bonci elég soká jön ám még vissza. ;)
Lehet, viszont Lyhis elég (khm..) fogalmazott.
Boncit nem ellenségeskedésbõl említettem, hanem azért, mert õ pl mindig szavazást tartott, hogy mi legyen. Ez talán felesleges, mert anélkül is ki tudjuk sütni... ha számít egyáltalán, hogy mit akarunk nézni. Na tényleg csak ennyit akartam. De nem irritállak itt tovább benneteket. Aki harcolni akar, az csináljon Aréna topikot vagy legyen PM-párbaj. :D (Csak vicc.)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: RamizLehet, viszont Lyhis elég (khm..) fogalmazott.
Boncit nem ellenségeskedésbõl említettem, hanem azért, mert õ pl mindig szavazást tartott, hogy mi legyen. Ez talán felesleges, mert anélkül is ki tudjuk sütni... ha számít egyáltalán, hogy mit akarunk nézni. Na tényleg csak ennyit akartam. De nem irritállak itt tovább benneteket. Aki harcolni akar, az csináljon Aréna topikot vagy legyen PM-párbaj. :D (Csak vicc.)
PM párbaj LOL! Na de komolyan: miután Shiroi már úgyis kitöröl minket off-ért;) : Lythis-nek picit jobban elborult az agya,de nem én vagyok aki ennek megítéli a helyén vagy nem helyénvalóságát. Amúgy utoljára legalább lesz a Sirius-ban egy épületmegsemmisítõ verekedés is! :lol: (eziscsakvicc) na én is befejezem... ;)

kecsap

#2601
Quote from: RamizAz tiszta sor... de ez nem felvetés. Van egy olyan érzésem, hogy meg fog halni a meet, amíg Bonci vissza nem jön...

Ebben én is reális veszélyt látok, és nem feltétlenül rajtam vagy máson fog múlni a dolog. A legnagyobb baj, hogy a Sirius pont akkor kezdett el cseszegetni minket minden előzmény nélkül, amikor aztán semmi szükségünk rá. A legfontosabb feladat most a megfelelő hely megtalálása. Szerintem ugyanis a meet hangulatának ugyanúgy egy teázót/kávézót kellene keresni, mert szerintem egy sima terem projektorral nem hangulatos. Én már máshoz vagyok szokva. :) Viszont a bp-i teaházak zöme még erre alkalmas különteremmel se rendelkezik... Emiatt én is nagyon remélem, hogy minél hamarább újra jó mederbe terelődünk.
A lehetőségekről holnap bővebben, mert első körben telefonálgatni fogok holnap délután...meg még azért majd keresgélek neten...
Őszintén én itt fórumon nyáron nem nagyon láttam, hogy Bonci szavaztatna, csak mindig mondta, mi lesz...ettől most én is csak most tértem el a helyzetre való tekintettel. A kéthetes vetítési ciklusok emiatt jók. Van idő mindent rendesen kidumálni...pro kontra.
Természetesen a magyar felirat nem követelmény. De ha van, és megfelelő, akkor használjuk. Nem mindenki beszél jól angolul a társaságból.
A projim azért nem 4-5 kilo, csak 3.1. :) Nem olyan nehéz, én csak a hidegtől féltem. :)

Necrid^

Quote from: kecsapEbben én is reális veszélyt látok, és nem feltétlenül rajtam vagy máson fog múlni a dolog. A legnagyobb baj, hogy a Sirius pont akkor kezdett el cseszegetni minket minden elõzmény nélkül, amikor aztán semmi szükségünk rá. A legfontosabb feladat most a megfelelõ hely megtalálása. Szerintem ugyanis a meet hangulatának ugyanúgy egy teázót/kávézót kellene keresni, mert szerintem egy sima terem projektorral nem hangulatos. Én már máshoz vagyok szokva. :) Viszont a bp-i teaházak zöme még erre alkalmas különteremmel se rendelkezik...
Végulis mi a problem a sirussal? miért keztek cseszegtni minket? fizetunk nem? vhogy nem vágom hogy mi a bajuk.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kecsap

Quote from: NecridVégulis mi a problem a sirussal? miért keztek cseszegtni minket? fizetunk nem? vhogy nem vágom hogy mi a bajuk.

Nem tudom. Keveslik szerintem a bevételt. Vetítés nélkül talán több a hasznuk.
Az a probléma a Siriussal:
1. Okt. 23-ra nem szóltak, hogy zárva lesznek.
2. Az utóbbi hetekben lekezelõen szoktak beszélni velem, mint a vetítés bonyolítójával. Mintha púp lennénk a hátukon.
3. Ha visszaemlékszel eredetileg 17-20-ig voltak a vetítések Bonci idején. Na, a legújabb Siriusos verzió szerint már csak 16-ig lehet vetítést tartani. Azt is csak vasárnap és hétfõi napokon.

Necrid^

Quote from: kecsapNem tudom. Keveslik szerintem a bevételt. Vetítés nélkül talán több a hasznuk.
Az a probléma a Siriussal:
1. Okt. 23-ra nem szóltak, hogy zárva lesznek.
2. Az utóbbi hetekben lekezelõen szoktak beszélni velem, mint a vetítés bonyolítójával. Mintha púp lennénk a hátukon.
3. Ha visszaemlékszel eredetileg 17-20-ig voltak a vetítések Bonci idején. Na, a legújabb Siriusos verzió szerint már csak 16-ig lehet vetítést tartani. Azt is csak vasárnap és hétfõi napokon.
Szánalom.Akkor sztem ahogy montad kereseunk minél gyorsabban egy másik helyet. õk pedig mehetnek a jó...izé be.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Necrid^

Quote from: kecsapNem tudom. Keveslik szerintem a bevételt. Vetítés nélkül talán több a hasznuk.
Az a probléma a Siriussal:
1. Okt. 23-ra nem szóltak, hogy zárva lesznek.
2. Az utóbbi hetekben lekezelően szoktak beszélni velem, mint a vetítés bonyolítójával. Mintha púp lennénk a hátukon.
3. Ha visszaemlékszel eredetileg 17-20-ig voltak a vetítések Bonci idején. Na, a legújabb Siriusos verzió szerint már csak 16-ig lehet vetítést tartani. Azt is csak vasárnap és hétfői napokon.
Szánalom.Akkor kereseunk minél gyorsabban egy másik helyet. ők pedig mehetnek a jó...izé be.:b+:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kecsap

Off: Jut eszembe. Láttam most péntek hajnalban egy mangabolt hirdetést fotóval a bécsi metróban, mikor jöttem, és a fotón nem csak animes polók/pulcsik és egyéb ruhák voltak, hanem plakátok is...jövõ héten elmegyek oda szétnézni. Sokaknak az a szívfájdalma, hogy nem lehet sehol animés plakátokat kapni...legalábbis a Bonci naplójában lévõ kommentek szerint...

Ramiz

Quote from: kecsapOff: Jut eszembe. Láttam most péntek hajnalban egy mangabolt hirdetést fotóval a bécsi metróban, mikor jöttem, és a fotón nem csak animes polók/pulcsik és egyéb ruhák voltak, hanem plakátok is...jövő héten elmegyek oda szétnézni. Sokaknak az a szívfájdalma, hogy nem lehet sehol animés plakátokat kapni...legalábbis a Bonci naplójában lévő kommentek szerint...
Ha már elmész, ne csak plakátokat hozz... :) Lécci nézd meg, hogy van-e Blame! nekik a 7. kötettől! Azt már németül vettem, s be is fejezném a sorozatot, olyan jól mutat a polcon ^_^ :merci:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

Quote from: kecsapOff: Jut eszembe. Láttam most péntek hajnalban egy mangabolt hirdetést fotóval a bécsi metróban, mikor jöttem, és a fotón nem csak animes polók/pulcsik és egyéb ruhák voltak, hanem plakátok is...jövõ héten elmegyek oda szétnézni. Sokaknak az a szívfájdalma, hogy nem lehet sehol animés plakátokat kapni...legalábbis a Bonci naplójában lévõ kommentek szerint...
LOL és hoznál is nekünk? KELL!!!!!(ene) gomen. Majd írd meg mik vannak plíz! :hopp: Hozol nekem jó kis Posztert és ingyé volt a Steamboy. :D (meg persze ráfizetek, ha kell of course!)
[SIZE="1"]igen, tõlem volt a Gõzfiú, nem Pirulától. ;)[/SIZE]
uh.... Ja igen, a mostani Meet-re sajnos nem tudok menni:(
Közbejött valami. :hogyaza: Gomen nasai! :lame:

Kvikveg

Quote from: NecridSzánalom.Akkor kereseunk minél gyorsabban egy másik helyet. õk pedig mehetnek a jó...izé be.:b+:
Egyetertek. Ha ok ugy erzik, hogy ezzel szivesseget tesznek, akkor kapjak be.:b+:
kazt es Shiroi-fele macikommando rendel egy kis ertelmes elbeszelgetesre!:uzi::linsux:
kecsap: :hail:

Ami a legjobban idegesit, hogy nem mondjak meg szembe, hogy miert is nem jo nekik, hogy mi kifizetjuk a berleti dijat es meg eszunk-iszunk is.:b+:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.