Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Lythis

Na ja. Kíváncsi vagyok, hogy most vasárnap hogy állnak majd a dologhoz, mert múltkor, amikor közölték, hogy télen valszeg nem lehet vetíteni, azt kicsit nagyon fellengzősen tették...

 Egyébként szerintem az a bajuk, hogy nem fogyasztunk többet. ...annak ellenére h bőszen állítják, hogy nem a pénzügyi résszel van gondjuk. Akkor viszont miért gond az nekik, hogy nem lesz bent több vendég? Simán csak szeretik a tömeget, vagy mi? Kétlem, hogy az átlagosan beérő emberek sokkal többet fogyasztanának, mint mi.

 Edit: Ramiz, nem cseszekedésnek szántam, sry, ha úgy jött le. Nem kell ennyire felkapni a vizet. Többi PM.

kecsap

Van egy olyan megérzésem, hogy a pincércsajok húzzák csak a szájuk alapvetõen, mert nincs elég borravalójuk (?). De ez csak megérzés. Rá fogok kérdezni legközelebb, mert idegesít.

kisvirag

ömm, tudom, hogy elsõsorban teázót kerestek, ez csak egy felvetés, de miért nem próbálkoztok esetleg kultúr, vagy ifjúsági házaknál?
Itt Szegeden a meetre az ifiház ad helyet, mondjuk perpill nem tudom milyen feltételek mellett, majd megkérdem, persze mondjuk proji itt nincs(vagy nem kérjük/adják ide), viszont van kávézószerûség is benne...

elvégre ez is egyfajta kulturálódás :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

#2613
Lythis: ok, L&P. :D
Pénzügy: szerintem jobban járnak már a bérleti djjal is, mint a pár lézengő vendéggel, és fogyasztani is szoktunk! Egyébként meg 400 forint egy tea, számoljatok utána... Nem hiszem, hogy nem éri meg nekik. Leet, hogy a "keresztülmászkálók" panaszkodtak, hogy a szemükbe süt a vetitő. :D
Művház: nem rossz ötlet, bár szerintem kisebb városokban örülnek, ha szerveződik az ifjúság, itt Pesten viszont tánctanfolyamokat meg mittudoménmiket kéne kitúrni hozzá. Egypár telefont azért megérhet.

edit: Bonci azt mondta, hogy anno szóltak, hogy fogyasszunk, hogy vetíthessünk, mert a 3000.- az csak a projektor meg a vetítés. Mondjuk ez logikus is... talán nincs is annyira igazunk. Mondjuk szólhattak volna nekünk is, nem piszkálódni, de a fene tudja... ne ítéljünk egyoldalúan.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramizedit: Bonci azt mondta, hogy anno szóltak, hogy fogyasszunk, hogy vetíthessünk, mert a 3000.- az csak a projektor meg a vetítés. Mondjuk ez logikus is... talán nincs is annyira igazunk. Mondjuk szólhattak volna nekünk is, nem piszkálódni, de a fene tudja... ne ítéljünk egyoldalúan.
no igen, erre akartam volna felhívni a figyelmeteket, hogy nem olyan sok az a 3k, hogy a fő terem le van foglalva és csak páran isznak közülünk 2 óra ottlét alatt teát... szóval ebből a szempontból megértem őket. (mert a helynek, higyjétek el, nélkülünk is lenne forgalma, akik vszleg fogyasztanának is a nagyteremben üldögélve/beszélgetve) persze az ahogy előadják a nemkívánatosságunkat az a taplóság határait feszegeti, de lehet hogy egyszerűen megbuktak kommunikációból :)

szóval sztem meg kéne fontolnunk kisvirag javaslatát és keresni valami ifiházszerűséget, aztán viszünk menzateát és osztogatjuk :haha:

Ramiz

Quote from: Fazékszóval sztem meg kéne fontolnunk kisvirag javaslatát és keresni valami ifiházszerûséget, aztán viszünk menzateát és osztogatjuk :haha:
Az mondjuk igaz, hogy ha be is adjuk a derekunkat, és mondjuk 3 óra alatt megiszunk 2 teát, akkor már 300 + 2*450 = 1200.- körül járunk, amibõl kétszer el lehet menni moziba... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kecsap

Élet a Sirius után...a helyzet a következõ tömören:

1. Kicsiavilág teázó: Ma már beszéltem velük. Itt van vászon+projektor, holnap megyek a vetítés elõtt hozzájuk megbeszélés címén. Ez tûnik eddig a legigéretesebbnek.
2. 5égtáj teázó: Õk ma nem vették fel, de anélkül is nagyon igéretesek, mert szokott lenni filmvetítés+egy hitközösség tartja fenn a helyet.
3. Van egy mûvház is a Mom Parknál, amit neten találtam, és ott vannak kisebb termek+projektor is, de õket még nem hívtam fel. Nem tudom, hogy hétvégén lehet-e oda menni, illetve, mennyibe kerülnek....

Sok teázót felhívtam, de szinte sehol se volt különterem, vagy nem lehetett vetítést csinálni (az 1000tea is nemleges választ adott).

Lythis

Kicsiavilágban egyszer jártam, egész jó helynek tûnt. Nem is tudtam, hogy van különtermük.

kecsap

Quote from: LythisKicsiavilágban egyszer jártam, egész jó helynek tûnt. Nem is tudtam, hogy van különtermük.

nemtom. csak mondták, hogy van vásznuk meg proji...és hogy lehetséges a dolog, csak meg kéne beszélni....

Necrid^

#2619
Elolvastam 8 oldalt eljövetelem óta, néhány megjegyzés:
Látom áll a bál nélkülem is.
A hatalomátvételes témáról no comment.

Angel's Egg:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=angel%27s+egg
Kéretik a figyelmet a 6.8-as értékelésre koncentrálni. Animenfo-n sem kapott jobbat, ezért szedtem ki (potenciálist szart szerettem volna elkerülni).
Meg ahogy elnézem, kecsap sem favorizálja, bár személyes ízlés miatt törölni vmit... úgy gondolom, kedves szervező úr, hogy ez így nem túl tisztességes. Lehet, hogy messziről jársz be, de ez még nem hatalmaz fel semmire. Akkor szerintem engedd át vki másnak a terepet, vannak még emberek notebookkal.
Én is engedtem a VHD-t, pedig marhára nem akartam mégegyszer megnézni (más kérdés, hogy utólag nem is volt rossz  ).

Conan Movie:
Egy többszáz részes sorozat sok mozija közül megnézni egyet... én nem tartottam jó ötletnek, továbbra sem tartom annak, mégha független is a cselekmény.
Tudom, demokrácia rulz, de egy picit azért beleszóltam. Ha jól emlékszem, VHD úgy ment le, hogy én elleneztem.

Quote Necrid:
"Benne vok nekem naon tetszik a Bastard csak sajna kecsep masternek nem tetszik a rajzolása."
Na ilyenért visszautasítani egy anime-t. Kedves mindenkori szervező, Ön van a meetért, nem a meet Önért.

Quote kecsap:
"Őszintén én itt fórumon nyáron nem nagyon láttam, hogy Bonci szavaztatna, csak mindig mondta, mi lesz..."
Én mindig szavaztattam. Nem minden szavazásnak van külön topicja.

Megjegyzés a fentiekhez: én több helyen is Necridet idéztem, és abból formáltam a véleményemet. Ha ezek tévesek, akkor sry. De nem értem: ha ennyire bonyolult a dolog, miért nem vki más csinálja? Emberek, notebookosok, tessék jelentkezni!

Továbbá a Siriusról: velem nagyon jó hangnemben kommunikáltak, talán egy embert kivéve. Kérek mindenkit, hogy először jó alaposan gondolkodjon el azon, vajon a mi oldalunk nem hibás-e? Okt. 23. ok, jogos, de ezért elküldeni őket a francba... kötve hiszem, hogy direkt csinálták volna. Velem nem csináltak semmi ilyesmit...

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy ne nézzetek másik hely után. Ha találtok jobbat, hajrá! Kíváncsi vagyok, milyen lesz, amikor hazamegyek.

És most azok után, hogy én, aki részt sem vesz a dologban most jó ideig, beleszóltam, kíváncsi vagyok, hány piros pöttyöt kapok :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Ramiz

Quote from: NecridEzzel persze nem azt akarom mondani, hogy ne nézzetek másik hely után. Ha találtok jobbat, hajrá! Kíváncsi vagyok, milyen lesz, amikor hazamegyek.
kecsap most kitett magáért, felhívott egy csomó új helyet, lehet, hogy találunk jobbat, mint a Sirius. :merci: kecsap.
Szavazás tetszett, de ha az is működik, hogy az van, amit kecsap mond, csak ha esetleg nincs kedve elmenni valakinek, akkor azt nem lehet rossz néven venni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Tenyleg, a szavazas szokasara visszaterhetnenk.

Bastard meg teljesen ok. Azt szivesen megneznem tarsasagban.
Meg Golden Boyt is. Tomegben jo rohogni. :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: KvikvegBastard meg teljesen ok. Azt szivesen megneznem tarsasagban.
Meg Golden Boyt is. Tomegben jo rohogni. :lul:
Golden Boy már volt, de ha Bastard tényleg ilyen röhögõs, akkor még azt is elnézhetjük, hogy befejezetlen, szóval ok. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Nemtom, én továbbra is támogatom, hogy ha van rá idõ, akkor nekieshetnénk.
 Angel's Egg... errõl valahol olvastam egy ismertetõt, ami sztemelég átfogó volt, és nekem az jött le h nagyon mûvészkedés az egséz. Leszögezem nem láttam, de az alapján nem egy nagy durranás, max szép.

Ramiz

[SIZE="1"]Nekem ennyi bõven elég:
"Írta: Mamoru Oshii
Rendezte: Mamoru Oshii
"
Lehet, hogy animenfo-n 6.8-at, aoi-n 7.4-et kapott, de engem ez nem tántorít el. Végül is jók a kommersz filmek is, de néha a legszebb gyöngyszemek azok között vannak, amit kevesen ismernek (pl Blame! manga, Furi Kuri anime...). Szóval engem nem zavar, ha gondolkodni is kell egy animén, nem csak röhögni/izgulni. Mamoru Oshii nem arról híres, hogy könnyen emészthetõ mûveket csinál, de amit láttam tõle (Ghost in the Shell, Innocence, Avalon), azok mind nagyon érdekes, hangulatos és emlékezetes mûvek voltak - ráadásul az utóbbi kettõre többször hallottam, hogy értelmetlen, pózoló stb., de szerintem az illetõk csak nem értették, mint ahogy én sem végig, de amit igen, azzal is csak súroltam a lényeget. Ez az igazi mélyvíz! Lehet, hogy valakinek nem ez a stílusa, de egy lepontozás miatt nem érdemes elvetni. Mindenesetre lemondok a reményrõl, hogy meeten megnézzük, de itthon biztos megnézem.[/SIZE]

Akkor mondjatok tippeket, hogy miket nézzünk legközelebb, és szavazzunk egyet! Idáig ezek vannak: Memories, Bastard, D Conan movie, One Piece movie. A R. Kenshin OVA volt már? Ha nem, azt is megnézhetnénk. Megkérjük kecsap mestert, hogy húzza ki azokat, amiket nem hajlandó levetíteni ^^, aztán nyisson egy szavazós topikot.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: RamizAkkor mondjatok tippeket, hogy miket nézzünk legközelebb, és szavazzunk egyet! Idáig ezek vannak: Memories, Bastard, D Conan movie, One Piece movie. A R. Kenshin OVA volt már? Ha nem, azt is megnézhetnénk. Megkérjük kecsap mestert, hogy húzza ki azokat, amiket nem hajlandó levetíteni ^^, aztán nyisson egy szavazós topikot.
Nem volt még Kenshin h jól emléxem.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kisvirag

bár ugye én sem viszem tulzásba a meetre járást (persze jolenne, csak hát a távolság, egyebek) meg nem beleszolásként, meg én se láttam még az angel's egg-et, de az a véleményem, hogy gondolkodós, mélytartalmas animék nem egy közösségi vetítésre valók, mert ott nincs idõd/lehetõséged úgy rágódni, egyes jeleneteket esetleg újrajátszani stb....

:haha:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Necrid^

Ma egyatalán ki ment meetre?:> ahogy észre vettem szinte mindeni fen van fórumon ;>
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Fazék

Quote from: NecridMa egyatalán ki ment meetre?:> ahogy észre vettem szinte mindeni fen van fórumon ;>
hínnye... hát igen, én is mondtam hogy vszleg megyek ha tudok, de sajnos úgy jött ki, hogy nem jött össze... :o örülök, ha Vampire-re odaérek...

Kvikveg

Hehe. En elvileg most koruseloadason vagyok, gyk itthon megfazva. Pont amikor japan korussal enekelnenk, :mad: :b+: .
Kivancsi vagyok sikerul-e a Siriussal beszelni. Remenykedjunk, hogy most a pasi ott van, hatha vele ertelmesebben lehet dumalni, mint a ket novel...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: NecridMa egyatalán ki ment meetre?:> ahogy észre vettem szinte mindeni fen van fórumon ;>
Azt én is csodálkozva néztem, hogy de sokan itt vagytok még...
Na ja, nekem esszét kell írni a FDI-bõl, meg a próba-nyelvvizsgára készülni, így nem tudtam menni. Bár akkor szoktam szólni, ha tudok egyáltalán tudok menni.
Azért érdekel, hogy végülis hány fõs volt ma a meet...

Necrid^

/me Holnap vizsgázok + este Tescoba kéne beugorni heti vásarlásra :p

Quote from: Kuro_TenshiAzért érdekel, hogy végülis hány fős volt ma a meet...
Detto :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Itachi

Quote from: Ramiz[SIZE="1"]Nekem ennyi bõven elég:
"Írta: Mamoru Oshii
Rendezte: Mamoru Oshii
"
Lehet, hogy animenfo-n 6.8-at, aoi-n 7.4-et kapott, de engem ez nem tántorít el. Végül is jók a kommersz filmek is, de néha a legszebb gyöngyszemek azok között vannak, amit kevesen ismernek (pl Blame! manga, Furi Kuri anime...). Szóval engem nem zavar, ha gondolkodni is kell egy animén, nem csak röhögni/izgulni. Mamoru Oshii nem arról híres, hogy könnyen emészthetõ mûveket csinál, de amit láttam tõle (Ghost in the Shell, Innocence, Avalon), azok mind nagyon érdekes, hangulatos és emlékezetes mûvek voltak - ráadásul az utóbbi kettõre többször hallottam, hogy értelmetlen, pózoló stb., de szerintem az illetõk csak nem értették, mint ahogy én sem végig, de amit igen, azzal is csak súroltam a lényeget. Ez az igazi mélyvíz! Lehet, hogy valakinek nem ez a stílusa, de egy lepontozás miatt nem érdemes elvetni. Mindenesetre lemondok a reményrõl, hogy meeten megnézzük, de itthon biztos megnézem.[/SIZE]

Akkor mondjatok tippeket, hogy miket nézzünk legközelebb, és szavazzunk egyet! Idáig ezek vannak: Memories, Bastard, D Conan movie, One Piece movie. A R. Kenshin OVA volt már? Ha nem, azt is megnézhetnénk. Megkérjük kecsap mestert, hogy húzza ki azokat, amiket nem hajlandó levetíteni ^^, aztán nyisson egy szavazós topikot.
FLCL anime eléggé ismert. És asszem a Blame manga is, bár abban nem vagyok biztos.- ezt nem én írtam hanem Bonci üzeni.:)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

Quote from: NecridNem volt még Kenshin h jól emléxem.
Akkor az lemehetne.

Quote from: ItachiFLCL anime eléggé ismert. És asszem a Blame manga is, bár abban nem vagyok biztos.- ezt nem én írtam hanem Bonci üzeni.:)
Az Avalon se nagyon ismert, pedig szerintem nagyon érdekes film (csak a lengyel hang zavaró csöppet :) ).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Necrid^

Quote from: RamizAkkor az lemehetne.
Én benne vok. csak akkor szavazuk meg.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

kecsap

#2635
Quote from: BonciAngel's Egg:
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&adb.search=angel%27s+egg
Kéretik a figyelmet a 6.8-as értékelésre koncentrálni. Animenfo-n sem kapott jobbat, ezért szedtem ki (potenciálist szart szerettem volna elkerülni).
Meg ahogy elnézem, kecsap sem favorizálja, bár személyes ízlés miatt törölni vmit...  úgy gondolom, kedves szervező úr, hogy ez így nem túl tisztességes.

Nincs nekem semmi bajom az Angel's Egg-gel, nem is töröltem a "műsorról", mert már akkor letöröltem volna a vinyómről. Csak túl elvont volt, most hirtelen az FLCL után, azért nem szerettem volna leadni...

Quote from: BonciQuote Necrid:
"Benne vok nekem naon tetszik a Bastard csak sajna kecsep masternek nem tetszik a rajzolása."
Na ilyenért visszautasítani egy anime-t. Kedves mindenkori szervező, Ön van a meetért, nem a meet Önért.

Újabb félreértés. Egy személyes beszélgetésben megemlítettem Necrid-nek, hogy nekem nem tetszik a rajzolása. Én annál igényesebb vagyok. De az, hogy nekem mi tetszik, illetve mi kerül a meet-en levetítésre, az két különböző dolog. :)

Quote from: BonciQuote kecsap:
"Őszintén én itt fórumon nyáron nem nagyon láttam, hogy Bonci szavaztatna, csak mindig mondta, mi lesz..."
Én mindig szavaztattam. Nem minden szavazásnak van külön topicja.

Ezt se tudtam eddig...holtig tanul az ember. :) Én csak azért nem szavaztattam, mert eddig csak olyan került levetítésre (kivéve ezt az uccsó alkalmat), amit többek vetettek fel, és amiket nagy helyeslés, kiváncsiság fogadott élő szóban/fórumon egyaránt (pl.: FLCL). Ellenvéleményt nem is fogalmazott meg senki egy-két kivételtől eltekintve.
Csinálok én szívesen  szavazást is, csak aztat meg kell néznem, hogy kell itt csinálni. :)

Quote from: Bonciha ennyire bonyolult a dolog, miért nem vki más csinálja? Emberek, notebookosok, tessék jelentkezni!

Ez az, ami eddig nem történt még meg... :) Én többször is jeleztem, hogy nyugodtan csinálhatja más is, csak szóljon....

Quote from: BonciÉs most azok után, hogy én, aki részt sem vesz a dologban most jó ideig, beleszóltam, kíváncsi vagyok, hány piros pöttyöt kapok :)

Tőlem egyet se. Örülök, hogy végre rá tudtál nézni a fórumra, és rólad is hallani itt is vmit.  :)

kecsap

Jó hosszú post lett az előző...lehet, hogy inkább PM kellett volna Boncinak, de már mindegy. :)

Mai meet: 7-en voltunk...jól számoltam? Ami a korai időpont, illetve Inuyasha ellenére nem olyan rossz arány. :) És mindenki végig is nézte, nem ment haza a felénél. :)

Mai meet2: Végre viszont láthattuk Baldy kollégát, akinek nagyon örültem, hogy ellátogatott végre újra. :) Beszélgettünk a meet-ről, a jövőjéről, és felvetette, hogy lehetne társasjátékozni is néha animenézés helyett meet keretében... Ezt nagyon jó ötletnek tartom, remélem minél hamarabb ide is kifejti ezt a fórumon.

Sirius: Most rendesek voltak a pincércsajok (nem az volt, aki legutóbb kétszer).  De még mindig nem mondtak konkrétumot. Baldy azt mondta, hogy beszél a vezetőséggel... Az alap probléma, amellett, hogy tarthatunk-e meetet, a korai kezdési időpont. Jó lenne már újra 15-17 óra között kezdeni vmikor a vetítéseket.

KicsiAVilág: Az alternatív vetítési helyszinek keresése alatt a Kicsi a Világ látszik befutónak (//www.kicsiavilag.hu). Itt voltam ma vetítés előtt megbeszélés címén. Különterem nincs, de van vászon+proji, és vasárnaponként kevesen vannak vendégek, ergo lehetne újra később kezdeni a vetítéseket. A projektorért vmi minimális pénzt fognak kérni alkalmanként, a technikai részleteket kedden tisztázom velük telefonon keresztül. Ez az alternatíva van jelenleg, mást nem is találtam.

Következő meet időpontja: Ezt most nem tudom.  Meg szeretném várni, még Baldy kifejti az álláspontját, az elképzeléseit, és a közösségi akarat vmit kihoz a jelenlegi helyzetből. :)

Kuroi Tenshi

Quote from: kecsapMai meet2: Végre viszont láthattuk Baldy kollégát, akinek nagyon örültem, hogy ellátogatott végre újra. :) Beszélgettünk a meet-rõl, a jövõjérõl, és felvetette, hogy lehetne társasjátékozni is néha animenézés helyett meet keretében... Ezt nagyon jó ötletnek tartom, remélem minél hamarabb ide is kifejti ezt a fórumon.
:jee:
Animét úgyis nézünk itthon is ;)

Ramiz

Következő hétvégén el szerettem volna Djinnéket rángatni egy társasos meetre, sok okból (filmek, Catan, és igaza van Djinnek abban is, hogy így több idő lenne beszélgetni :) ). Ez pont találkozik Baldy ötletével, amit kecsap is támogat, továbbá Vili is azt mondta, hogy szívesen jönne (a Lineage 2-t addigra Xipétől elkérem, nehogy Vili azt higgye, hogy azért van szükség becses személyére ;) ), úgyhogy úgy tűnik, ennyi "tuti befutóval" ez most össze fog jönni. :) Részemről CD Fű megfelelne, de ha lesz vetítés, előtte/utána egy 2 órás társas pont jó lehetne. (Inkább utána, mert a vetítést szeretnék korábbra tenni mindenhol.) Nekem csak annyi kérésem lenne, hogy benne lehessek a Catanos csoportban, mert még soha nem játszottam :lame: , és szeretném kipróbálni. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: RamizKövetkezõ hétvégén el szerettem volna Djinnéket rángatni egy társasos meetre, sok okból (filmek, Catan, és igaza van Djinnek abban is, hogy így több idõ lenne beszélgetni :) ). Ez pont találkozik Baldy ötletével, amit kecsap is támogat, továbbá Vili is azt mondta, hogy szívesen jönne (a Lineage 2-t addigra Xipétõl elkérem, nehogy Vili azt higgye, hogy azért van szükség becses személyére ;) ), úgyhogy úgy tûnik, ennyi "tuti befutóval" ez most össze fog jönni. :) Részemrõl CD Fû megfelelne, de ha lesz vetítés, elõtte/utána egy 2 órás társas pont jó lehetne. (Inkább utána, mert a vetítést szeretnék korábbra tenni mindenhol.) Nekem csak annyi kérésem lenne, hogy benne lehessek a Catanos csoportban, mert még soha nem játszottam :lame: , és szeretném kipróbálni. :)
Jaja, igen, legyen társasosmeet, mert az tök jó dolog. És mindenki ezerrel süllyedjen, mert múltkor Djinnéknél csak Feldin és én voltunk ott.
 Meg majd alkalmasint kíváncsi volnék a váras, meg a hajós verzióra is. (mondjuk azokat körülményes elcipelni, szal sztem kiesnek.