Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Dragon

Quote from: Xipea tobbire majd rajovok.
Vigyél centit!
Vagy megy szemmértékkel? :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: bpka000Vigyél centit!
Vagy megy szemmértékkel? :D

Megy szemmertekkel.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Feldin

Quote from: DjinnAttól is függ, lesz-e vasárnap társas meet :D
Mi lenne a program? Vagy csak bele a nagyvilágba?? :)
Catan meg az a másik ami nektek volt!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Blimphmm. már sokadszor felejtettem el, hogy miért nem jó egyeseknek az eheti meet.. reménytelen eset vagyok... :rolleyes: szóval így már tényleg kevésbé van értelme most szervezni a társasjátékos meet-et, mert nagy valószínûséggel kevesen lennénk, és bár úgy is lehet játszani, pl Catan-t :) de mégiscsak jobb lenne ha sokan lennénk Activity és Tabu miatt :) akkor legyen jövõ hét a társas és most pihi :)
Akkor Catanozzunk :) A többiek meg majd jönnek jövõhéten mi meg is :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Xipe

Nem tudja valaki hl vannak az Anime Taboros Kepek?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: XipeNem tudja valaki hl vannak az Anime Taboros Kepek?
Az én gépemen van egy jópár, meg a gallery archívumában ott kellenek, hogy legyenek. Én a társasra viszem a gépem, ott is megnézheted, ha akarod, fel is tölthetem, nekem mind1.

Xipe

Quote from: BonciAz én gépemen van egy jópár, meg a gallery archívumában ott kellenek, hogy legyenek. Én a társasra viszem a gépem, ott is megnézheted, ha akarod, fel is tölthetem, nekem mind1.

engem igazabol csak 1 ember fenykepe erdekelne ugy nagyon.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipeengem igazabol csak 1 ember fenykepe erdekelne ugy nagyon.
Mondd.

Freyja

Quote from: Xipeengem igazabol csak 1 ember fenykepe erdekelne ugy nagyon.
Képgaléria -> archívum -> önarckép -> 4-5-6. oldal környéke

Edit: Ja és itt is: nyári anime tábor :D

Xipe

Quote from: FreyjaKépgaléria -> archívum -> önarckép -> 4-5-6. oldal környéke

Edit: Ja és itt is: nyári anime tábor :D

Koszonom Freyja, de Bonci megelozott.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Mikor lesz idén nyáron?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RamizMikor lesz idén nyáron?
Tényleg ezt jó lenne tudni. Hátha mi is el tudunk menni. :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnIgen hajadon. 26 éves. De méreteket nem adok meg. Azt nem illik ;)
Quote from: Xipenem is kertem.
csak annyit hogy hany eves es hogy hajadon*e.

Ejnye, hogy egyesek mennyire igénytelenek :D
Amugy a helyfogalásért holnap indulok útra, lévén az egyetemet szerdára kölcsön adtuk az olasz maffiának az éves nagygyûlésük létrejöttéhez :D
Az elsõként kiemelt hely a CD Fû lesz pár ember kérésére, ha az nem jönne össze, akkor jön a Blimpo által ajánlott hely... Ha az sem jön össze, akkor eltünök pár napra innen, hogy legyen idõm kitakaritani a mi házunk pincéjét :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

ha pincetakaritasra kerulne a sor, szolj es segitunk.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeha pincetakaritasra kerulne a sor, szolj es segitunk.

Köcce, de nem kell, könnyedén megoldom egy kis napalmmal :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Dragon

Quote from: Xipeha pincetakaritasra kerulne a sor, szolj es segitunk.
Nem hiszem, hogy a kézigránátos megoldásra gondolt  :ejnye:
:D :lul:  :rotflol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: bpka000Nem hiszem, hogy a kézigránátos megoldásra gondolt  :ejnye:
:D :lul:  :rotflol:

miert?
egy jol elhelyezett Semtex csik csodakra kepes.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: BaldyAz elsõként kiemelt hely a CD Fû lesz pár ember kérésére, ha az nem jönne össze, akkor jön a Blimp által ajánlott hely...
ki kérte a CD Fû-t látatlanban elutasítva a másikat? :confused:

Kvikveg

CDFu.
(Azert csendesen megis erdeklodok: Blimp mire gondoltal alternativakent?)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: KvikvegCDFu.
(Azert csendesen megis erdeklodok: Blimp mire gondoltal alternativakent?)
kb ugyanolyan távolságban ellenkezõ irányban a Kálvin tértõl a húgom által ajánlott, direkt ilyen célra létesített ojjektumot javasoltam, melyben szintén szolgálnak föl teát, vannak helyben is társasjátékaik, stb, és talán a hely se annyira szûkös, mint a CD Fû-ben, bár ezt nem tudom megerõsíteni, csak a húgom mondja, hogy sokkal inkább ajánlja társasjátékhoz, stb. szoktak szerepjátszani is oda járni, meg még tudomisén.

noriko

Quote from: Blimpkb ugyanolyan távolságban ellenkezõ irányban a Kálvin tértõl a húgom által ajánlott, direkt ilyen célra létesített ojjektumot javasoltam, melyben szintén szolgálnak föl teát, vannak helyben is társasjátékaik, stb, és talán a hely se annyira szûkös, mint a CD Fû-ben, bár ezt nem tudom megerõsíteni, csak a húgom mondja, hogy sokkal inkább ajánlja társasjátékhoz, stb. szoktak szerepjátszani is oda járni, meg még tudomisén.
engem meggyõztél!erre szavazok! :) ...ha ér valamit...
"I wish I could, but I don't want to."

Xipe

Quote from: Blimpkb ugyanolyan távolságban ellenkezõ irányban a Kálvin tértõl a húgom által ajánlott, direkt ilyen célra létesített ojjektumot javasoltam, melyben szintén szolgálnak föl teát, vannak helyben is társasjátékaik, stb, és talán a hely se annyira szûkös, mint a CD Fû-ben, bár ezt nem tudom megerõsíteni, csak a húgom mondja, hogy sokkal inkább ajánlja társasjátékhoz, stb. szoktak szerepjátszani is oda járni, meg még tudomisén.

Blimp, akkor nezd meg, kerdezd meg milyen feltetelek mellett biztositanank nekunk helyet es megszavazzuk a dolgot.
demokracia ez(jo diktatura, de ti ezt nem olvastatok).
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: norikoengem meggyõztél!erre szavazok! :) ...ha ér valamit...

termeszetesen er.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

ahogy mondani szokták, 'könnyû ám más faxával verni a csalánt', szóval továbbra is Baldy szervezi én csak lázítom a népet - hehe :D

amúgy még nem volt alkalmad megnézni a helyet, Baldy? csak mert vártam a véleményedet róla, de nem mondtál sokat :)

Xipe

Quote from: Blimpahogy mondani szokták, 'könnyû ám más faxával verni a csalánt', szóval továbbra is Baldy szervezi én csak lázítom a népet - hehe :D

amúgy még nem volt alkalmad megnézni a helyet, Baldy? csak mert vártam a véleményedet róla, de nem mondtál sokat :)

oregem, ne lepodj meg ha a meeten nalatok jovunk ossze.
marcsak bosszubol.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: XipeBlimp, akkor nezd meg, kerdezd meg milyen feltetelek mellett biztositanank nekunk helyet es megszavazzuk a dolgot.
demokracia ez(jo diktatura, de ti ezt nem olvastatok).
Nekem mindegy hol lesz, csak csütörtökig dõljön el, mert megyek haza és csak meet alatt jövök vissza pestre és nem ártana elõre tudnom hová kell mennem, ezért mondtam mostanra is a CDfût Baldynak.

Bruce

Na meg hogy mikor, mert az sem mind1, hogy szombat vagy vasárnap. Vagy az már eldõlt?... És egy-kettõ ilyenre én is szívesen elnéznék.

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

.Attila

Blimp, hol van konkrétan a hely? Tesóm ma el lesz foglalva.

Djinn

Quote from: BruceNa meg hogy mikor, mert az sem mind1, hogy szombat vagy vasárnap. Vagy az már eldõlt?... És egy-kettõ ilyenre én is szívesen elnéznék.

Infó itt  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

szerintem Blimp a Sirius nevu helyre gondolt, de lehet hogy tevedunk.
_(๏̯͡๏)_