Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Xipeszerintem Blimp a Sirius nevu helyre gondolt, de lehet hogy tevedunk.
De hol van?

Xipe

Quote from: BonciDe hol van?

1088 Budapest, Bródy Sándor u. 13.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipe1088 Budapest, Bródy Sándor u. 13.
Ott nem valami kifõzde van?  :haha:
Vagy egy helyen több dolog is van??
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnOtt nem valami kifõzde van?  :haha:
Vagy egy helyen több dolog is van??

a cimet nem en adtam meg, hanem Blimp vagy baldy, ugyanis ez szerepel a postban.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipea cimet nem en adtam meg, hanem Blimp vagy baldy, ugyanis ez szerepel a postban.
Ezt értem. De attól a kérdés nincs megválaszolva. Ha valaki ismerõs arra, (én nem) hátha tud válaszolni  :rolleyes:

Xipe

Quote from: DjinnEzt értem. De attól a kérdés nincs megválaszolva. Ha valaki ismerõs arra, (én nem) hátha tud válaszolni  :rolleyes:

szerintem ez a hely.

http://www.sirius-se.hu/teahaz.html
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeszerintem ez a hely.

Akkor ezek szerint ugyanazon a címen két vendéglátóipari egység is mûködik.  :eeek:
Lehet, hogy ugyanott, de két külön dimenzióban. Vagy külön síkokon  :rolleyes: Érdekesnek tûnik, én erre szavazok. (mintha számítana a szavazatom :lazza: )

Xipe

Quote from: DjinnAkkor ezek szerint ugyanazon a címen két vendéglátóipari egység is mûködik.  :eeek:
Lehet, hogy ugyanott, de két külön dimenzióban. Vagy külön síkokon  :rolleyes: Érdekesnek tûnik, én erre szavazok. (mintha számítana a szavazatom :lazza: )

vagy lehet hogy a kifozde megszunt es ez lett helyette.
vagy blimp huga jarkal kifozdebe kitudjamire.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipeszerintem ez a hely.

igen, ezt ajánlotta a (nem létezõ) húgom

Xipe

Quote from: Blimpigen, ezt ajánlotta a (nem létezõ) húgom

a hugod csak a perverz fantaziad szulemenye?
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipea hugod csak a perverz fantaziad szulemenye?
nem éppen... csak nem akarom hogy a ti perverz fantáziátokban szülessen róla valami, de vhogy mégiscsak meg kell jelölnöm az információ forrását :D

Xipe

Quote from: Blimpnem éppen... csak nem akarom hogy a ti perverz fantáziátokban szülessen róla valami, de vhogy mégiscsak meg kell jelölnöm az információ forrását :D

szerintem max Katz-tol kell feltened(ha olvastad a kis tortenentet az Almokban erted mire gondolok).
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

BEHEHEHE
Hozd el meetre, majd meglátod
BEHEHEHE
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bruce

Quote from: BaldyNa most már eldõlt, de erre már biztos rájöttetek: a spec. meet jövõ héten vasárnap, tehát egy hét múlva lesz, március 6-n.
:bruhuhu:  :beken:  :grrr:  :beken:  :bruhuhu: :(
A vasárnap semmiképpen sem jó... Menni kell vissza koleszba... nekem is, tesómnak is... Mennyivel szimpatikusabb volt a szombat...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Kvikveg

Sirius jol hangzik. Szerintem probaljuk ki. :)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Baldy

Na legyen, akkor holnap az elsõ hely, amit megnézek mégis a Sirius teaház lesz, ezen ne muljék :)
Oda megyünk, ahova a többség kivánja, végülis ez az, ami mindenki érdekeit a legnagyobb mértékben képviseli :)
Bruce: sajnálom, hogy igy alakult, de korábban nem jeleztél nekem, hogy neked a vasárnap nem lesz jó... De akkor a jövõben majd kitalálok valami áthidaló megoldást, ha ez lehetséges.
Na szóval lényeg ami lényeg: holnap kiderül, pontosan hol és mikor lesz a tali kezdete.
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Baldy

Hmmm...
Most azon gondolkodtam, hogy a spec. meet-t össze kéne kötni a vasárnapi teaszertartás oktatással.
Kinek mi a véleménye? Vagy az már tul korán lenne? Nekem mindegy, mert szombaton és vasárnap is elmegyek a teázásra, és csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyHmmm...
Most azon gondolkodtam, hogy a spec. meet-t össze kéne kötni a vasárnapi teaszertartás oktatással.
Kinek mi a véleménye? Vagy az már tul korán lenne? Nekem mindegy, mert szombaton és vasárnap is elmegyek a teázásra, és csak ajánlani tudom mindenkinek :)

szerintem az tul koran van meethez.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: BaldyHmmm...
Nekünk nincs korán. Mindegy, hogy 13 vagy 15 óra.
Egyébként ha vasárnap van nem is árt ha korán kezdünk. MIvel másnap munka/iskola és még haza is kell menni nem ér rá mindenki akármeddig.  :rolleyes:
De ebbe nem szólok bele. Majd szoltok, mikor, hová kell menni.  :)

Baldy

Na eldõlt.
A pontos adatok: vasárnapi tali 3-tól a Sirius teázóban. Elõtte találkozó a Kálvin téren fél 3 és háromnegyed 3 között a metró aluljárójánál a jegykezelõ automatáknál. Amennyiben valaki nem tudna ebben az idõpontban odaérni, az hivjon fel engem nyugodtan a 70/629-7576-s számon.

Djinn

Quote from: BaldyNa eldõlt......
Remek.
Akkor legyen szives mindenki erre is reagálni, akinek kívánsága van. Ha nem muszály nem vinnénk megint egy fél játékboltot.  :)

Kvikveg

Szemetseg. Tokoi tortura vasarnap 3kor Cirkogejzirben... :bruhuhu:  Nincs meg valakinek??!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Hali!

És meddig tartana? Illetve mennyi ideig tart egy Catan játék?

Xipe

Quote from: DamnatusHali!

Catan?
gyors jatek, attol fugg mennyire ugyesek az emberek vagy hogy mennyire tudjuk  
szivatni egymast.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: DamnatusHali!

A dobozra 75 perc van írva, de egyébként elég változó.  :)

Baldy

Szólok, hogy a hely este 10-ig van csak nyitva :)

Pirula

Nem akarjuk egy kicsit megmozdítani az itteni animés életet? Azaz csinálni már valami életet, mert most még nincs. Vagy csak én maradtam eddig ki belõle, ebben az esetben néhány tippel elláthatnátok hogy merre érdemes keresgélnem.
Akinek van kedve összehozni egy meetet itt a vizek városában az szóljon most, vagy hallgasson örökre! (PM-ben is lehet)
Eleinte csak egy-két meet, aztán ki tudja, lehetnének vetítések, találkozó, kirándulás szervezése Okinawába, mittudomén.

Xaga

Quote from: PirulaNem akarjuk egy kicsit megmozdítani az itteni animés életet? Azaz csinálni már valami életet, mert most még nincs. Vagy csak én maradtam eddig ki belõle, ebben az esetben néhány tippel elláthatnátok hogy merre érdemes keresgélnem.
Akinek van kedve összehozni egy meetet itt a vizek városában az szóljon most, vagy hallgasson örökre! (PM-ben is lehet)
Eleinte csak egy-két meet, aztán ki tudja, lehetnének vetítések, találkozó, kirándulás szervezése Okinawába, mittudomén.

Why not. 2-en vagyunk SZE-Koliból.

Pirula

Quote from: XagaWhy not. 2-en vagyunk SZE-Koliból.
Akkor már csak a téridõ mentén kell gondolkodnunk. Én mondjuk hétvégente - vasárnap estét leszámítva - ritkán vagyok Gyõrben, de a többi nap mehet.
Milyen helyre szeretnénk menni? Fröccsivós-lambériás, teázós-babzsákonfekvõs esetleg valami egészen más?

Ramiz

Most szombaton ki jön meetre, hol lesz, mikortól, sörözés lesz-e?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!