Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Fazék

Quote from: BaldyNa re mindenkinek igy pár nap után :)

Csak azért jöttem fel, hogy szóljak, pár ember kérésére megint szervezek társasjátékos meet-t, ha senkinek sem túl hirtelen a dolog, akkor erre a vasárnapra is meg lehet szervezni a dolgot, de szerintem jobb lenne a jövõ hét (lévén akkor nem lesz Visual Kei buli, amit majd ki kellene pihenni :D). Viszont nap szempontjából mindenképp a vasárnapot ajánlanám, hogy azok, akik netán Budapesten koleszosok, azokat hagyjuk kicsit családi kapcsolatot ápolgatni a szombati napra, és talán igy még sikeresebb lehet a találkozó :)
Szóval mindenekelõtt szeretném, ha mindenki jelezné, kibirják-e jövõ hétig a dolgot, vagy mindenképp most akarnak játszani, és ki az, aki egyáltalán jönne. A válaszokat PM-ben kérem, mert ugy jobban áttekinthetõ lesz nekem. A hely lehet, hogy megint a CD-Fû lesz, ha az megfelelt legutóbb, bár már az is tény, hogy csak 15 emberig felel meg az a terem számunkra...
felõlem lehet jövõ hét is. és szóljatok rám, hogy kérdezzem meg a nem létezõ húgomtól, hogy hol van az a CD-Fûhöz hasonló, de annál jobb hely...

Baldy

Quote from: Blimpfelõlem lehet jövõ hét is. és szóljatok rám, hogy kérdezzem meg a nem létezõ húgomtól, hogy hol van az a CD-Fûhöz hasonló, de annál jobb hely...

Akkor a holnapi napig pls nézz utána ennek, mert szerdán van idõm lefoglalni a CD Fû-t...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Damnatus

Hali!

Én jönnék társasozni! (de még nem biztos)

Djinn

Quote from: DamnatusHali!

Én jönnék társasozni! (de még nem biztos)
Mi is! Akár ezen a héten lesz, akár jövõhéten  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: BaldyA válaszokat PM-ben kérem, mert ugy jobban áttekinthetõ lesz nekem.

Na biztosra megyek, és részletesen elmagyarázom ennek a mondatnak a jelentését: Aki jönni szeretne erre a társasjátékos meetre, jelezze ezt nekem "Private Message"-ben, hogy ne a topic-kat kelljen állandóan végignyálaznom, hogy majd ki mindenkire kell várni az összeröffenési koordinátáknál :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Most szombaton ki megy Meetre?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: XipeMost szombaton ki megy Meetre?
Attól is függ, lesz-e vasárnap társas meet :D
Mi lenne a program? Vagy csak bele a nagyvilágba?? :)

Xipe

Quote from: DjinnAttól is függ, lesz-e vasárnap társas meet :D
Mi lenne a program? Vagy csak bele a nagyvilágba?? :)

hat a vasarnapi tarsasos meet a jelentkezoktol fugg es szerintem az jobb lenne ha mondjuk marcius 5.-en lenne.
De mint omndtam ez attol fugg ki mit irt vissza Baldynak PM-ben.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipehat a vasarnapi tarsasos meet a jelentkezoktol fugg es szerintem az jobb lenne ha mondjuk marcius 5.-en lenne.
De mint omndtam ez attol fugg ki mit irt vissza Baldynak PM-ben.
hát igen ezért lett volna jó, ha pm Baldynak + post-ban jelezné az, aki jönne most vasárnap. :)
ha társasjátékos meet lesz most vasárnap, akkor 90% hogy jövök :)
de ha többeknek lenne jó inkább jövõ vasárnap a társasos, akkor sztem most csak legyen "mezei" meet :)

Djinn

Quote from: Blimphát igen ezért lett volna jó, ha pm Baldynak + post-ban jelezné az, aki jönne most vasárnap. :)
ha társasjátékos meet lesz most vasárnap, akkor 90% hogy jövök :)
de ha többeknek lenne jó inkább jövõ vasárnap a társasos, akkor sztem most csak legyen "mezei" meet :)
így van gyüjtsünk aláírásokat a nyilvános megbeszélés érdekében :lul:
Így senki nem tudja, mire mámítson.
Nekünk most is jó a társas. :D

Xipe

Quote from: Djinnígy van gyüjtsünk aláírásokat a nyilvános megbeszélés érdekében :lul:
Így senki nem tudja, mire mámítson.
Nekünk most is jó a társas. :D

mamitson mi?
mivel most szombaton van Visual Kei buli van aki lelepne es arra menne el.
vasarnap pedig pihenne es el se jonne.
szerintem most szombaton legyen sima mezei meet es jovo heten a tarsasos meet.
igy a legegyszerubb IMHO.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipemamitson mi?
mivel most szombaton van Visual Kei buli van aki lelepne es arra menne el.
Nekem mindegy, de ilyen alapon mindig lehet valami szombaton. És ott vannak, akik nem mennek a Visual Kei buli-ra, de szeretnének játszani...
de nem én szervezek, úgyhogy le is zárhatjuk. nem ér annyit, hogy vitázzunk rajta  :zen:

Xipe

Quote from: DjinnNekem mindegy, de ilyen alapon mindig lehet valami szombaton. És ott vannak, akik nem mennek a Visual Kei buli-ra, de szeretnének játszani...
de nem én szervezek, úgyhogy le is zárhatjuk. nem ér annyit, hogy vitázzunk rajta  :zen:

en nem vitazom Djinn dragam.
nekem jo barmelyik nap csak tudnom kell elore mert jelenleg csaladi ugyek is kozbejohetnek.
egyenlore nem tudom pontosan mikor, de lehet hogy pont mst hetvegen vagy jovo hetvegen temetes es halotti tor lesz.
_(๏̯͡๏)_

Fazék

Quote from: Xipemivel most szombaton van Visual Kei buli van aki lelepne es arra menne el.
hmm. már sokadszor felejtettem el, hogy miért nem jó egyeseknek az eheti meet.. reménytelen eset vagyok... :rolleyes: szóval így már tényleg kevésbé van értelme most szervezni a társasjátékos meet-et, mert nagy valószínûséggel kevesen lennénk, és bár úgy is lehet játszani, pl Catan-t :) de mégiscsak jobb lenne ha sokan lennénk Activity és Tabu miatt :) akkor legyen jövõ hét a társas és most pihi :)

Xipe

Quote from: Blimphmm. már sokadszor felejtettem el, hogy miért nem jó egyeseknek az eheti meet.. reménytelen eset vagyok... :rolleyes: szóval így már tényleg kevésbé van értelme most szervezni a társasjátékos meet-et, mert nagy valószínûséggel kevesen lennénk, és bár úgy is lehet játszani, pl Catan-t :) de mégiscsak jobb lenne ha sokan lennénk Activity és Tabu miatt :) akkor legyen jövõ hét a társas és most pihi :)

ezert mondtam azt hogy maradjunk a BK-nal es elmegyunk biliardozni vagy valami hasonlo.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeezert mondtam azt hogy maradjunk a BK-nal es elmegyunk biliardozni vagy valami hasonlo.
Biliárd!!!! Hehe! Rettegjetek, jön Djinn a fehér és fekete golyók réme  :bsd:  :__devil: :hopp:

Xipe

Quote from: DjinnBiliárd!!!! Hehe! Rettegjetek, jön Djinn a fehér és fekete golyók réme  :bsd:  :__devil: :hopp:

varunk akkor benneteket.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipevarunk akkor benneteket.
Ok, de nem igérem 100%-a. Elvégre még van esélye vasáranpinak.  :rolleyes:
Ha Baldy megírja, hogy mi a helyzet, akkor majd meglátjuk :)

Xipe

Quote from: DjinnOk, de nem igérem 100%-a. Elvégre még van esélye vasáranpinak.  :rolleyes:
Ha Baldy megírja, hogy mi a helyzet, akkor majd meglátjuk :)

az igaz, de szerintem o is egyetertene velem kivetelesen.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Ma mégsem tudunk menni. Megint megúsztátok :D

.Attila

Ki jönne? Mert ha senki, akkor nem ugrom ki feleslegesen.

Xipe

Quote from: BonciKi jönne? Mert ha senki, akkor nem ugrom ki feleslegesen.

en.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: Xipeen.
Félnék egyedül lenni veled :p, jön még vki?

Baldy

Na most már eldõlt, de erre már biztos rájöttetek: a spec. meet jövõ héten vasárnap, tehát egy hét múlva lesz, március 6-n. A helyszin még nem tisztázott, annak holnap nézek utána. Egyelõre 2 hely van kilátásban, ezek közül az egyik, már a legutóbb is bevált CD Fû, a másik: Sirius Klub és Teaház (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 13.). Idõpontot tekintve valószínûleg megint du.-n 3 körül lenne a találkozó, és tart, ameddig tart a meet :)
És most megint megkérnék mindenkit, aki jönne, hogy jelezzen vissza PM-ben, mennyire megfelelõ neki az elõbbiekben leírtak. Elõre is kösz.

Ui.: ismerõsöket is nyugodtan hozhattok, ha ugy tartja kedvetek :)

Djinn

Quote from: BaldyUi.: ismerõsöket is nyugodtan hozhattok, ha ugy tartja kedvetek :)
Én lehet, hogy befûzöm egyik barátnõmet. :rolleyes:
Csak ne tépjétek szét ha lehet  :lul:

Xipe

Quote from: DjinnÉn lehet, hogy befûzöm egyik barátnõmet. :rolleyes:
Csak ne tépjétek szét ha lehet  :lul:

hajadon?
hany eves?
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipehajadon?
hany eves?
Igen hajadon. 26 éves. De méreteket nem adok meg. Azt nem illik ;)

Xipe

Quote from: DjinnIgen hajadon. 26 éves. De méreteket nem adok meg. Azt nem illik ;)

nem is kertem.
csak annyit hogy hany eves es hogy hajadon*e.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipenem is kertem.
csak annyit hogy hany eves es hogy hajadon*e.
Ok, ok! Azt gondoltam ez lenne a következõ kérdés.
De elnézést kérek a téves feltételezésért!  :)

Xipe

Quote from: DjinnOk, ok! Azt gondoltam ez lenne a következõ kérdés.
De elnézést kérek a téves feltételezésért!  :)

a tobbire majd rajovok.
_(๏̯͡๏)_