Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Leon Carter

Az a lényeg hogy legyen!
Ha lehet akkor legyen Hasrisza is, szeritem jól volt, igaz még nem láttam ilyet!
Ugyan abban sz idõben lesz?

.Attila

Quote from: Leon CarterA hasriszács csajszi ott volt a toppon.(de top nélkül jobb még jobb )
Baldy barátnõje biztos köszöni :)

Necrid^

Quote from: BonciNos, lehet szavazni, hogy mikor legyen beiktatva a plusz vetítés:
1. Augusztus 21.
2. Szeptember 4.
3. Mind1, hogy melyik nap.
3 (bár jó ha 21 lenne)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Quote from: BonciBaldy barátnõje biztos köszöni :)
Ha o a baratnoje, szerintem biztos sok himnemu egyed szeretne megismerni az elfogo algoritmusat! :hehe:

Tenchi Muyo nagyon jo volt, eddig ezen nevettem a legjobbakat - lehet, hogy a tarsasag teszi?  :rolleyes:

Nos: 3. Mindegy.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Djinn

Quote from: Leon CarterA hasriszács csajszi ott volt a toppon.(de top nélkül jobb még jobb )
Öööö, mi az a "hasriszács"? Biztos  :lame: vagyok, de tippem, sincs, mi lehet....
El kéne már mennünk meet-re nekünk is, már alig ismerek valakit a résztvevõk közül, ráadásul ilyen furcsa jelzõvel ellátott hölgyek is vannak... :haha:
Ha minden igaz (ami mostanában nem igaz  :rolleyes: ), legközelebb mi is ott leszünk.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: DjinnÖööö, mi az a "hasriszács"?

Hastánc. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DjinnEl kéne már mennünk meet-re nekünk is, már alig ismerek valakit a résztvevõk közül, ráadásul ilyen furcsa jelzõvel ellátott hölgyek is vannak... :haha:
Ha minden igaz (ami mostanában nem igaz  :rolleyes: ), legközelebb mi is ott leszünk.
Én is ezen gondolkodtam! Csak az a baj, hogy tüdõgyulladással nehéz! Ugyhogy én halasztok addigra, ameddigre meggyógyulok.(remélem ez minél elõbb bekövetkezik!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Djinn

Quote from: DarkstarHastánc. :)
Hmmm. Te egy zseni vagy, és sosem jöttem volna rá.  :)

Raggie, te meg figyelj 9.50 és 9.55 között, koncentrált gyógyító energiát fogok küldeni, tutira hatásos lesz!! :lazza:  :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Quote from: DjinnHmmm. Te egy zseni vagy, és sosem jöttem volna rá.  :)  

Kösz :) Mondjuk nem volt nehéz, én is ott voltam. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DjinnRaggie, te meg figyelj 9.50 és 9.55 között, koncentrált gyógyító energiát fogok küldeni, tutira hatásos lesz!! :lazza:  :3x3:
Mint a táltos régen a Bp TV-n! Okés!! Tök király lesz!

Érzi a melegsééget?...
Már érzi, ahogy árad az energia?.....
Melegszik, meleg árad maga felé!.....
Érzi, ahogy gyógyul?....

Egyébként kösz a törõdést, és télleg koncentrálni fogok!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

death_scythe

Nekem is mint fentebb írtam mindegy melyik nap lesz az extra vetítés(talán 21-e szimpatikusabb mert már nincs olyan messze)

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Lythis

Nekem elvben mindegy, de akkormár legyen 21, mert közelebb van.

Vagy 4: IS :D

kisvirag

nekem is mindegy, de én is inkább a 21edikét támogatnám :)
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

.Attila

Ok, legyen akkor 21. Tesóm hazajön, akkor megdumálom.
Tesóm csajelfogó algoritmusa? Jó beszélõkéje van ;)

Baldy

Quote from: Leon CarterA hasriszás csajszi ott volt a toppon.(de top nélkül jobb még jobb )

Kicsit több tiszteletet, ha már a mi kedvünkért táncolt...
Bár azért még mindig te vagy a legjobb fej, mert te legalább észrevetted, hogy valaki táncolt nekünk...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Leon Carter

Quote from: BaldyKicsit több tiszteletet, ha már a mi kedvünkért táncolt...

Gome! nem tiszteletlenségnek szántam, inkább bók lett volna!
Nekem nagyon tetszet mert jó volt az összhatás, a zene, koreográfia és a Siris hangulat! :cool:

Kvikveg

Quote from: BaldyKicsit több tiszteletet, ha már a mi kedvünkért táncolt...
Bár azért még mindig te vagy a legjobb fej, mert te legalább észrevetted, hogy valaki táncolt nekünk...
En is eszrevettem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: KvikvegEn is eszrevettem.
Nekem is feltünt.

Necrid^

Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

educika

hm nekem is feltûnt:) hehe
"I find it kinda funny I find it kinda sad that the dreams in which I'm dying are the best I've ever had..."

Raggie

MKost már nekem is, pedig ott se voltam!! :D :D

Well, do ya, punk?"

.Attila

A Sirius teaház most hétvégén renovál, így nem lesz vetítés.
Ennek következtében aug 28-án, szept 4-én és 11-én lesz vetítés.

Raggie

Quote from: BonciA Sirius teaház most hétvégén renovál, így nem lesz vetítés.
:(  :bruhuhu:  :beken:  Méég egy héét vááráás!

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

Quote from: educikahm nekem is feltûnt:) hehe
Quote from: Raggie GordonMKost már nekem is, pedig ott se voltam!! :D :D
:D
Quote from: BonciA Sirius teaház most hétvégén renovál, így nem lesz vetítés.
Ahhahaaaa. Bruhuhuu!!! :bruhuhu:  Mar csak... csak 11 nap.

Ramiz

Quote from: BaldyBár azért még mindig te vagy a legjobb fej, mert te legalább észrevetted, hogy valaki táncolt nekünk...
Csak nem voltunk 'on'!!! (Mindenki így nézte:  :eeek: (csak mosolyogva) a lányt és meg is tapsoltuk!)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

educika

Quote from: RamizCsak nem voltunk 'on'!!! (Mindenki így nézte:  :eeek: (csak mosolyogva) a lányt és meg is tapsoltuk!)

Láttam, tényleg mindenkinek ilyen feje volt :eeek:
"I find it kinda funny I find it kinda sad that the dreams in which I'm dying are the best I've ever had..."

Baldy

Quote from: educikaLáttam, tényleg mindenkinek ilyen feje volt :eeek:

Nekem inkább ilyen:  :rolleyes:

:D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

kisvirag

:bruhuhu:  :bruhuhu:  :bruhuhu:
akkor en meg... jajh... sokhetet varhatok...  :bruhuhu:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Alkyra

Hm. Visszaolvastam egy kicsit, hogy rájöjjek pár dologra, javítsatok ki, ha tévednék:
-5kor tali a Sirius Teaháznál->vetítés(Bonci diktatúra kezdete  :) )
-8kor vége s indultok piálni(Bonci diktatúra vége :) )

.Attila

Igazából nem 8kor van vége, hanem korábban, de a lényeg, hogy 5kor kezdõdik.