Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Ramiz

Én szalagavatón meg Egyszercsak koncerten. Azért is nem mondtam, hogy megyek.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizÉn szalagavatón meg Egyszercsak koncerten. Azért is nem mondtam, hogy megyek.

Ezért is kérdezem azokat, akik mondták, hogy jönnek, és mégsem tették :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Quote from: BaldyEzért is kérdezem azokat, akik mondták, hogy jönnek, és mégsem tették :)
Suszi, Xipe és Raggie. Mi 5kor érkeztünk, de mi mindig akkor jövünk.
A jövõ héten én nagy valószínûséggel nem jövök, mivel szigorlatra készülök.

Baldy

Én viszont minden bizonnyal menni fogok, ugyhogy remélem lesz más is, aki letolja a képét :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Suszi

Szorry, de muszály tanulnom, mert a jövõ héten villamosságtanból szigorlatozom, és nem sokat tudok belõle. A jövõ héten már (nagy valószinûséggel) el tudok menni.

Xipe

margitszigeten taboroztunk.volt tuz meg minden.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipemargitszigeten taboroztunk.volt tuz meg minden.

És tûzoltóság? :)
Vagy vittetek magatokkal porraloltót :D
Jövõ héten már el tudsz jönni, vagy akkor is pirománkodtok? :):):)

Raggie

Ha már mindenki mentegetõzik én sem maradok el: kicsit zavarosan rosszul jöttek össze a családi dolgok a mostani hétvégére. Nem hogy meetre de sehova sem tudtam elmenni, egy kiadós család veszekedést meg most nem nagyon vállalnék be...(evileg a család az elsõ nem?, na persze a sör után :rolleyes: )
Naszóval, hogy így lerendeztem a kötelezõ megjelenés/bájvigyorgást mindenhol jövõhétre szabaddá teszem magam! Mégegyszer bocs.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Na ezek után kiváncsi vagyok, ki fog eljönni :D

.Attila

Aki szól, hogy jön, de mégse tud, az jelezze fórumon, vagy szóljon vkinek, hogy az ilyen eseteket elkerüljük :zen:

Suszi

Quote from: TriviAki szól, hogy jön, de mégse tud, az jelezze fórumon, vagy szóljon vkinek, hogy az ilyen eseteket elkerüljük :zen:
Részemrõl OK.  :jee:

Ramiz

Na máris van egy értelmes célja a topiknak! (Olyan büszke vagyok... ;) )
Baldy: lehet, hogy küldöncködnöd kell.

De a legfontosabb:
Utána sörözés?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizNa máris van egy értelmes célja a topiknak! (Olyan büszke vagyok... ;) )
Baldy: lehet, hogy küldöncködnöd kell.

De a legfontosabb:
Utána sörözés?

És mi lenne az az értelmes cél, ami eddig nem volt meg? :)
És miért kéne nekem különcködnöm? Bár amugy is különc leszek, ahogy ismerem magamat :D De a sörözésben bennevagyok :D

Xipe

Quote from: BaldyÉs tûzoltóság? :)
Vagy vittetek magatokkal porraloltót :D
Jövõ héten már el tudsz jönni, vagy akkor is pirománkodtok? :):):)

minek oda a tuzoltosag?
minden tiszta nedves volt.
nem konnyu nedves fubol meg ket fadarabbol tuzet csiholni, de sikerult.
poroltot meg helyettesitette az elfogyasztott alkohol es udito fogyasztasa.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Meddig szokott tartani egy ilyen meet?
Az opcionális sörözéssel meghosszabbított és az alapbeállítások melletti idõpont is érdekelne.

.Attila

Quote from: PirulaMeddig szokott tartani egy ilyen meet?
Az opcionális sörözéssel meghosszabbított és az alapbeállítások melletti idõpont is érdekelne.
Meet van elvileg 14-19-ig, de 14-re nem igazán jönnek emberek, és addig tart, míg Bajusz úr meg nem elégeli ;) (most is bepöccent egy kiöntött lötty miatt, ami nem is az anime-s társaság bûne volt, de inkább távoztunk már). Egyébként meg addig, amíg mi akarjuk. Én 17-re szoktam menni, talán elõbb, de erõsen függ attól, hogy otthon mikor ebédelek, csak érdekes módon anyám mindig szombaton késik az ebéddel, és csak olyan 15 óra körül eszünk...

Baldy

Quote from: PirulaMeddig szokott tartani egy ilyen meet?

Pirula: sörözni bármikor lehet, éjjel nappal, de legfõképpen meet után (talán alatt is, csak ne kapjanak el minket) :D

Xipe

Quote from: BaldyPirula: sörözni bármikor lehet, éjjel nappal, de legfõképpen meet után (talán alatt is, csak ne kapjanak el minket) :D

viszem a flaskamat whiskivel toltve.
szerintem 4-6 korul leszek ott mert dolgozom elotte.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

:merci: az infókat. Akkor úgy néz ki maradok sörözni is. Az lenne a legjobb hogyha kihúznánk úgy vasárnap hajnali négyig, aztán akkor nem kell szállást vadásznom, hanem mehetek egybõl a vonatra.

Xipe

Pirula, tudsz most tolteni?
ha igen gyere messengerre es megadom az adatokat neked az FTP-hez es lekezdek feltolteni neked.
_(๏̯͡๏)_

Dragon

Quote from: Pirula:merci: az infókat. Akkor úgy néz ki maradok sörözni is. Az lenne a legjobb hogyha kihúznánk úgy vasárnap hajnali négyig, aztán akkor nem kell szállást vadásznom, hanem mehetek egybõl a vonatra.
El tudom képzelni amint egy csapat részeg anime-fan hajnal 3kor intro-kat danol iszonyat hamisan a belváros utcáin  :lol:
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

Xipe

Quote from: bpka000El tudom képzelni amint egy csapat részeg anime-fan hajnal 3kor intro-kat danol iszonyat hamisan a belváros utcáin  :lol:

szerintem csinaljuk meg.
max elmegyunk egy Metal klubba is pl Kek Yuk(Timar utca).
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: bpka000El tudom képzelni amint egy csapat részeg anime-fan hajnal 3kor intro-kat danol iszonyat hamisan a belváros utcáin  :lol:
Hova gondolsz? Én biztosan figyelnék a megfelelõ intonációra és hangerõre! :D

Baldy

Quote from: PirulaHova gondolsz? Én biztosan figyelnék a megfelelõ intonációra és hangerõre! :D

Már most látom, amint jókedvünkben eleinte Love Hina és társai szerû introkat énekelnénk, próbálva a sebességet felvenni, aztán mikor megunjuk, johet a Hellsing, miközben csunya arcokat vágunk minden szembejövõ felé :D
Amugy nekem az sincs ellenemre, ha netán olyanokat kezdünk el danolászni, mint a: "Felmászott a nyúl a fára. Jajj de szépen kukorékol" :hopp::hopp:

katz

Eh, megint. Ja, az nem anime fanokkal volt :rolleyes: Én benne vagyok ;)

Shiroi jössz meetre? Találtam a neten pár Within Temtation albumot ('97-Enter, 2000 Mother Earth, '04 The Silent Force), érdekel még? Hozol nekem Rammstein - Reise, reise-t? :rolleyes: Ha már Rammsteinnál tartunk, megvan pár klippjük (ich will, links 2 3 4, sonne, mutter) elhozzam?

Dragon

Quote from: katzEh, megint. Ja, az nem anime fanokkal volt :rolleyes: Én benne vagyok ;)

Shiroi jössz meetre? Találtam a neten pár Within Temtation albumot ('97-Enter, 2000 Mother Earth, '04 The Silent Force), érdekel még? Hozol nekem Rammstein - Reise, reise-t? :rolleyes: Ha már Rammsteinnál tartunk, megvan pár klippjük (ich will, links 2 3 4, sonne, mutter) elhozzam?
Itt túl sok minden jó cucca van néhány embernek...
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,

Dragon

Quote from: ShiroiA végén még kénytelen leszel eljönni, mi?
...áááá, kitalálok én más módokat, hogy megszerezzem :D

Baldy

Quote from: bpka000Itt túl sok minden jó cucca van néhány embernek...

Itt az ideje akkor lejönni, és lejmolni cuccokat akkor :D

Dragon

Quote from: BaldyItt az ideje akkor lejönni, és lejmolni cuccokat akkor :D
Ti nagyon ki akartok rángatni az inkognitómból  :rolleyes:

Baldy

Quote from: bpka000Ti nagyon ki akartok rángatni az inkognitómból  :rolleyes:

Felõlem jöhetsz hóhércsukjában is, ugyhogy ne aggódj emiatt :D