Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: White SeeD on 2009-01-09, 22:57:45
Közben még kiderült, hogy a karinak aktívnak kell lennie, így azért nem látszik. Máshol meg nem tudom megnézni, hogy mi van rajta :frown:

Quote from: Xzone on 2009-01-09, 22:52:38

Account Managementnél Character Transfernél ott lesznek.

Köszi, közben egyre gondoltunk :D
nem kell aktívnak lennie, de egy bizonyos inaktivitás után már nem fogja mutatni.

egyébként egyre jobban tetszik nekem ez a DK.. bár még mindig nem cserélném le érte a jó kis furacsirkémet

Darkstar

Ma meglett az 5 perces heroic Malygos. Lassan lesz Protodrake :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2009-01-12, 00:57:13
Ma meglett az 5 perces heroic Malygos. Lassan lesz Protodrake :D

Grats! Gondolom az Immortal marad a végére :)

Darkstar

Persze, ahhoz valamikor egy hajnali raid lesz, mert a lagban lehetetlen.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

PvP-re Benediction helyett én inkább Deflectiont vinnék. A mana a legkevesebb gondod, főleg divine plea és a judgements of the wise mellett. (Eye for an Eye-t se szoktam használni, nem igazán győzött meg a 10%)

Xzone

Quote from: Rounin on 2009-01-13, 14:08:31
PvP-re Benediction helyett én inkább Deflectiont vinnék. A mana a legkevesebb gondod, főleg divine plea és a judgements of the wise mellett. (Eye for an Eye-t se szoktam használni, nem igazán győzött meg a 10%)

Az Eye for an Eye szerintem nagyon jó most már, hiszen nem csak spellekre hat.

Jónak tűnik a spec amúgy. A Crusade és a Swift Retribution tényleg elhagyhatók PvP-ben, az Imp. HoJ glyph-fel megtámogatva valóban ütős lehet.

Edit:
Azért a Toughnessről szedj le 3 pontot az Imp. Righteous Furyhoz ha mindenképp Imp. HoJ-t akarsz. 6% damage mínuszban azért nem elhanyagolható.

A Fanaticism hiányát valószínűleg megérzed majd, hiszen a Judgement a legnagyobb sebzéssel rendelkező spellünk.

Rounin

Quote from: Xzone on 2009-01-13, 14:25:34
Az Eye for an Eye szerintem nagyon jó most már, hiszen nem csak spellekre hat.

Hmm, majd akkor még megpróbálom hordani kicsit, bár 1v1 ha lelőnek, akkor nem annyin múlik úgysem, BG-n meg ha három mage kiszemel, akkor... well, time for bubble and run. :D Nem a reflecttel fogom sajna leverni őket.

QuoteJónak tűnik a spec amúgy. A Crusade és a Swift Retribution tényleg elhagyhatók PvP-ben, az Imp. HoJ glyph-fel megtámogatva valóban ütős lehet.

Lehet? Heh, leghasznosabb pvp talentek egyike imho 30 secenként. (Field Marshal's Aegis setből 3 darabbal 20 sec CD, kár, hogy az a stuff "lowlevel")

QuoteEdit:
Azért a Toughnessről szedj le 3 pontot az Imp. Righteous Furyhoz ha mindenképp Imp. HoJ-t akarsz. 6% damage mínuszban azért nem elhanyagolható.

Valóban, mondjuk 6000 helyett csak 5640-et sebeznek rajtad. Oh, wait...

QuoteA Fanaticism hiányát valószínűleg megérzed majd, hiszen a Judgement a legnagyobb sebzéssel rendelkező spellünk.

Hopp, fel se tűnt, hogy csak 1 pont van rajta. =/
Nem mellékes, hogy crit Judgement = insta flash of light. Az pedig életmentő. Bár HoJ és repentance mellett lesz ideje tovább csépelni. :haha:

Xzone

Quote from: Rounin on 2009-01-13, 23:40:16

Mert 6% armor aztán tényleg sokkal hasznosabb :muhahah:

Rounin

Quote from: Xzone on 2009-01-13, 23:44:02
Quote from: Rounin on 2009-01-13, 23:40:16

Mert 6% armor aztán tényleg sokkal hasznosabb :muhahah:

Azzal jár együtt egy 30%-os egyéb kis bónusz. ;P

Darkstar

Reworked version. A tougnesst inkább hagynám maxon a speed miatt, DP szerintem megéri a két pontot, RVről meg le lehet kapni kettőt, ha mindenképp need a maxos fanaticism, viszontt akkor nincs Eya for an Eye.

Amúgy ma két említésre méltó esemény történt. Az egyik a druidtank stami gearben, raidbuffolva, maci laststanddel.

A másik meg hogy én nyertem a rollt a twilight drake mountra. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2009-01-14, 00:48:51

Grats. +5 inches to your e-peen.

thrall

Quote from: Darkstar on 2009-01-14, 00:48:51
Amúgy ma két említésre méltó esemény történt. Az egyik a druidtank stami gearben, raidbuffolva, maci laststanddel.

jó a tankod, nem adod kölcsön? :D
amúgy GZ a sárkányhoz

kelvor

GZ a sárihoz! A druidával meg vigyázzatok, lassan raid boss lesz belőle.  :D

Bishop

Malygos HC down :smile: Megpróbálkoztunk 3 addos sartharionnal is de végül 2 addos lett belőle  ::)

Darkstar

A ma reggeli Immortal egy Thaddius DCn csúszott el.  :falba:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Igen, nekem is ez a kép volt a kedvencem abból a válogatásból. :Kiraly:

Darkstar

Egyértelműen ez a legjobb. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Valaki elmagyarázná most mi van, mert nem értek semmit  :redface:

Xzone

Quote from: Bishop on 2009-01-18, 21:14:46
Valaki elmagyarázná most mi van, mert nem értek semmit  :redface:

A Frostshock! blogon volt most egy kisebb galéria olvasók által beküldött képekből. Onnan származik.

Ha a képet nem értenéd: ilyen csontváz játékosok hullája után marad, miután visszamentek a testükhöz szellemként/felélesztette a őket a spirit healer. A képen látható láda Battlegroundokon található, életet tölt vissza. A szerencsétlen fickó már majdnem elérte, amikor valaki megölte :)

kelvor

Quote from: Darkstar on 2009-01-18, 20:00:35
Egyértelműen ez a legjobb. :D

Yup büntet a kép.  :D Amúgy a gnómos kép meg hangulatos.

Bishop

http://blackravens.net/wp-content/uploads/os1strat.jpg

Nekem ez a kép tetszik még. "tree, [also known as druid]" Priceless  :lol:
"Realy realistic wall of lava"  :D

thrall

http://blackravens.net/2009/01/19/cukisag-sartharion-guide/#more-11761

Ez kicsit még betegebb

Legélethűbb kép (a fóka az a boss, a többire rájöttök szerintem :D )

kelvor

Bishop

na  igen a medve meg a moonkin büntet :D, a fáról nem is beszélve :D

Darkstar

Ilyen egy elbaszott fos szar bughalmaz patchet live realmekre engedni... Nem tudom mégis hogy gondolták...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Arról nem is beszélve de a lagg rosszabb mint 4 é...khm 3.0.6 óta. Ma le kellet mondani a naxx 25öt mert első bosson nevetséges lagg volt, még a áttalentelve is.  :morci:
Come Blizzard and answer for your crime, your people want JUSTICE!

Egy kis pozitívum is azért, nagyon jók lettek az új spell grafikák, moonfire valami isteni! Kedvem támadna moonkinra talenteolni és moonfiret spammelni :D

Darkstar

Arénák lekapcsolva, WG lekapcsolva (ráadásul nálunk a hordánál van épp...), a raidek jobban lagolnak mint bármikor, a spellek bugosak. Komolyan privát szerver feeling.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん