Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

motifator

A PoJ az én buildemben is ott van :)

Amúgy nem rossz, hasonló, mint az enyém.
Mondjuk van egy-két dolog benne, ami szerintem nem szerencsés egy lvl80 main tanknak:
A második talent pont az Improved Judgements-re pont elrontja a threat rotációt, egy pont viszont mindenképp kell rá.
A Reckoning meg egy 80as tanknak többet árt, mint használ. Persze a levelinghez kell a DPS, most még nekem is rajta van az 5 pont, de 80ason dobni fogom a parryk miatt.
Persze ha a srác még nem 80as és neki nem kényelmetlen a 8 másodperces CD a judgementeken, akkor érthető.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bishop

80as sokat szokott tankolni, de arra emlékszem hogy mondta hogy van ez a dolog hogy elcseszi a rotat, de már nem emlékszem a részletekre.
Ami a reckoningot illeti, palakba az a jó hogy elég jól ki lehet rakni minden lényegest úgy hogy sok egyénileg favorizált talentet ki lehet rakni a fontosabbak mellet, reckoning is ilyen sztem, nem must have de ő használja, egyéni izlés.
De mint mondtam nem értek hozzá, én csak ezt ajánlottam :)

Xzone

Ezt az "of the Nightfall"-t mekkora szopás megcsinálni druida tank és ranged stackelés nélkül... Többet soha nem csinálom meg, nem érdekel a fekete drake mount :hehe:

kelvor

Na jó, ez már tényleg durva!   :zomg:  :gyagya:

Ed.: Itt egy másik is. Özönlenek az elfek!! Oh nooooos!

Én

Quote from: kelvor on 2009-02-09, 13:48:21
Na jó, ez már tényleg durva!   :zomg:  :gyagya:

OMFG :zomg: Ez most meglepett kicsit :eek:

Cloud

Quote from: kelvor on 2009-02-09, 13:48:21
Na jó, ez már tényleg durva!   :zomg:  :gyagya:

B+ ezek normálisak? :zomg:

Bishop

Annyira nem durva ahhoz képest hogy manapság milyen esztétikai beavatkozásokra képesek az orvosok. Ez se rosszabb mint a fül tágítás. A durva az lenne ha wowos elf fület akarnának  :D Azok ezeknél sokkal nagyobbak, max 1 LotR cosplay versenyre esélyes :smile:

Rounin

Ugyan. Majd szemöldöknél szóljatok. :p

Xzone

Yay Immortal, months behind, etc..

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Darkstar

Ez az új aréna rendszer vicces, 70% winratetel 1564as PR.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2009-02-21, 15:34:35

Heh, szar ügy :ejj:

Kraivan

Quote from: Darkstar on 2009-02-21, 15:34:35
Nem valami olyasmi van h figyelembe veszi az ellenséges csapat rate-jét.
Így hiába a 70% győzelem, ha teszem azt láma 1300 rates csapatot aláztatok végig...

Darkstar

Tudom hogy működik az új rendszer, de ez egy kezdő csapat volt két friss 80as karival ,akinek default hidden ratingje volt. Ez a default viszont valszeg nagyon alacsony lehet, azóta már magasabban vagyunk. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Raidelésre milyen addonokat ajánlotok?
Nekem ami nagyon kéne most az átláthatóság (pl ne takarja ki fél képernyőt a sok buff).

Bishop

Deadly boss mod, ora2, omen. Ennyi, a többi már csak extra.

Darkstar

Quote from: Draconire on 2009-02-28, 15:50:38
Raidelésre milyen addonokat ajánlotok?
Nekem ami nagyon kéne most az átláthatóság (pl ne takarja ki fél képernyőt a sok buff).
Elkano's buffbar
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Darkstar

So I herd locks can tank things
http://www.youtube.com/watch?v=nZnAm3KwW58
(5:00tól igazán poén)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

GZ a healereknek  :D

Liquid Snake

thrall

Na most ezen sírjak vagy nevessek vajon...# Molten Armor now causes 170 Fire damage when hit for all ranks (Up from 75/130/170) and also increases your critical strike rating by 25% of your spirit.

bár ezzel talán valami: Glyph of Molten Armor — Your Molten Armor grants an additional 15% of your spirit as critical strike rating.

edit: kiszámoltam, örülök. Raiden ez nekem kb 12%-os crit-et ad 5% helyett glyphelve :D (mért érzem, hogy nerfelve lesz ez még :D )

Bishop

Kicsit nehezen ment mostanság és ezért kicsit megcsúsztunk de végre megvan a Twilight Vanquisher  :whoah: Most már csak Immortal meg Guardian of Cenarius kéne  :angyali:

kelvor

GZ!   :kocc: A Twilight meglett nekem is még anno, de utoljára talán január vége fele logoltam be. Kíváncsi vagyok, mikor jön rám megint a játszhatnék, egyenlőre a wow a gépen sincs fenn.  :redface:

Bishop

Engedj a sötét oldalnak Luke! :__devil:

Darkstar

Most én is szabadságon vagyok, Ulduar elejéig tuti, aztán meglátjuk. :D
(Nekem valami most hiányzik a raidelésből, Sunwellben mindíg volt egy feeleing, ami most hiányzik. És most nem a 1.5 hónap Muru wipefestről beszélek, az egész valahogy más volt)

Grat az achi-hoz
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

:merci:

Én is csak altokat húzok, van egy rakat karakterem  :D Most ép Shamant húznám ha nem ölnének meg folyton. :morci: Közbe epekedve várom Ulduart hogy jól bewipeolhassunk minden egyes kemény bosson :D

Darkstar

Ma nosztalgiáztam kicsit és régi videókat nézegettem. Komolyan hiányolom ezeket az időket. http://www.youtube.com/watch?v=bJVRgun7M7c
Vagy akár a régi, nerfeletlen Sunwellt.
QQ
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: Darkstar on 2009-03-30, 12:36:42
Ma nosztalgiáztam kicsit és régi videókat nézegettem. Komolyan hiányolom ezeket az időket. http://www.youtube.com/watch?v=bJVRgun7M7c
Vagy akár a régi, nerfeletlen Sunwellt.
QQ

Én már annak is örülnék, ha egy Black Temple szintű hangulattal rendelkező instancebe látogathatnék el újra. Bár ott a zene is sokat dobott a dolgon számomra :)

Amúgy köszi, most nekem is eszembe jutottak szép pillanatok: MC-ben Golemaggnál az add tankok nálatok is a "Ridin' Spinners"-re táncoltak/forogtak a kutyákkal unalmukban? :D

kelvor

"We almost killed him" ... :facepalm: Nagyon nagy.  :D

Nekem is egy MC pillanat jutott eszembe. Baron Geddon húzásnál a puller felkiált:
-Srácok, bejött valami más is!

Persze, hogy Shazzrah kúszott be Geddon után az alagútba.   :D