Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Ezt én inkább be se linkelem mert el sűlyedek szégyenembe, hogy én egy pala legyek  :bruhuhu:

Rounin

Nem meglepő mód paladinra jöttem ki.

(in Ultima, these answers would yield me a pretty cool guy BARD)

Lythis

I am Mage - Play Free Online Games

meh... jó, ha visszamászom valaha, lehet, hogy az lesz a mainem.....

Zen

Ha valaha belémcsap a ménkü és wowozni támad kedvem, tudom milyen kasztot indítok.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

chilip

ami a mainem :P egyébként a szín befolyásolja a legjobban a végeredményt.... :D

Bishop

én zöldet jelöltem be aszem, abból hogy lett rózsaszín :zomg:

chilip

nemtom de visszalépegettem, míg nekem tetsző eredmény nem jött ki. csak színt váltva hunter/mage/shaman  :zomg: és ez csak 3 szín volt

Draconire

Egy http://www.wowhead.com/?item=47639 craftolásáért mennyi az ami nem pofátlan összeg?
Első lootom 25-ös ToTC-ből, yay!

Darkstar

Lol,  úgy néz ki a Cataclysm leakek igazak voltak.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Jaja, elég sok minden bejött a leakekből. Worgen, mint új faj? lal.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Bazz, Deathwing nagyon állatul néz ki. Ne már, nem akarom újból előfizetni.  :D

Liquid Snake

Érik az újrajátszás lehetősége itt is...  ::)

Rounin

Quote from: kelvor on 2009-08-21, 22:31:08
Bazz, Deathwing nagyon állatul néz ki. Ne már, nem akarom újból előfizetni.  :D

Nekem bőven elég volt "ellenszernek" a worgenekről kiadott pár kép/animáció. :haha:

kelvor

Kezdem elveszíteni a fonalat. Rohadt sok változtatás lesz.

Liquid Snake

Warcraft 1-2 ben történik valami érdekes, azaz úgy értem, hogy a 3 a történetbeli folytatás? Eljött az idő mikor végig kell őket tolnom, újra érzem azt az érzést mint amikor wowoztam xD

ed.: Csak nekem tetszik nagyon az új kieg? :(

Rounin

Quote from: Liquid Snake on 2009-08-21, 23:52:06
ed.: Csak nekem tetszik nagyon az új kieg? :(

Nekem tetszik, hogy egész világra kiterjedő radikális változtatásokat csinálnak.
Az új race/class kombinációkat inkább nem minősítem.
A zöld gnómokat (nem, az a negédesen mosolygó aranyos kis zöld lányka akkor is gnóm, akármit mondasz, mennyinét!) sem, a worgenektől még mindig röhögnöm kell... oké, befogtam. :3x3:

Warcraft 2 + kieg. szerintem igenis érdekes történet szempontjából.
És Hellscream kicsit méltóbb a nevéhez. :D

Liquid Snake

Közbe elkezdtem az egyet hát kicsit idejétmúlt már ugye, de elvagyok vele :D

Bishop

Wow lore is dead, vagy ezt már hülyeség is említeni? Ok király minden, bár sztem amilyen sok info vna róla, vagy Blizzard jött bele a kieg készítésbe vagy összecsapott az egész.
Összeségébe 3 pont van ami nem adja
1: kaszt faj kombinációk, lassan már nem érdemes rpg-zni, mert akármelyik fajjal akármi lehetsz
2. Ok hogy minden át lesz dizájnolva de hol van malestrom, zandalar a szigetek, kapunk kb 1-2t. Most akkor undermine sanctuary zone lesz vagy goblin hrodás város?
3 Garrosh mint horde leader :Eztneked: :uzi: :grrr: Ez meg a tauren pala el is vette a kedvem hogy hordásként kezdjek új "életet"

Darkstar

QuoteMost of the Talent Trees will be changed dramatically, a lot of the passive bonuses will be removed and talent trees should be more fun. (No more "Hurray! Level up! I just got 1% more hit!)

:lol:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Nem tudom hogy ez hogy fog elsülni, path of the titans meg master talents. De kíváncsi leszek hogy hogy fog hatni a pvpre, az egész talent rendszert megváltoztatják és kis op kasztok fognak rohangálni mindenhol. Aztán 3 patchen át kapja majd mindenki a nerfet :D

Kraivan

Nagyon bízunk benne, hogy amennyire rossz lett a Lichking, annyira jó lesz a cataclysm.
Kicsit ideje lenne. Elég sok hülyegyerek ráizgult a játékra, meg kapja a freeepixeleket.

Szinte mindenkit csak a kaszt-fajkombináció zavar.

Meg goblin-sámán...  :zomg:
Azért indítok egy worgent h üssem azt aki ilyet indít. XD

Bishop

na mert Worgen druid jobb?  :zomg:
Igazából tényleg a a legrosszabb az egészbe a kaszt kombinációk. Pl a legnagyobb poén a worgen dk :lol:
Amugy én meg vagyok elégedve wotlk-el. Engem nem érdekel ha más is lootol epixt rég nem úgy mérik már az e-peen-t. Sőt most még jobb lesz olyanok lesznek az item statok hogy lol, Kb healer end item így fog kinézni  80 stamina 150 int 100 spirit és ennyi kb  :facepalm:

Lythis

:falba: :Eztneked: :bruhuhu: :zomg: :facepalm: :aaa: és akkor rövid voltam ...

Komolyan, az egyetlen pozitívumnak az tűnik, hogy végre lesznek repülő hátasok Kalimdorban is... meg hogy átszabják kicsit az alapvilágot is... ideje volt...
De persze GOBLINOKAT a hordába, mi? remek... (squig herder lesz?)
és melyik ihletett gyökér (tudom, hogy te voltál METZEN!!  :Eztneked: ) szülte meg a tauren palákat?!?! Tauren palák.. istenem...  :falba: :falba: :falba:
"talent trees should be more fun" He? végre valahára a wow fennállásának 5ödik évében végre élvezhető talentfákat fognak csinálni, na ezt megnézem....

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-08-22, 15:51:45

Nu-uh, bitch.
Ezek GNÓMOK. Watch the vidya.

Xzone

Quote from: Bishop on 2009-08-22, 15:35:40
na mert Worgen druid jobb?  :zomg:

Elméletileg pont a druidákhoz köthető a worgenek eredete. Bár ez "új" lore, eddig csak annyit tudtunk, hogy a night elfek és a Scythe of Elune köthetőek a worgenekhez.

:falba: :Eztneked: :bruhuhu: :zomg: :facepalm: :aaa: és akkor rövid voltam ...

Komolyan, az egyetlen pozitívumnak az tűnik, hogy végre lesznek repülő hátasok Kalimdorban is... meg hogy átszabják kicsit az alapvilágot is... ideje volt...
és melyik ihletett gyökér (tudom, hogy te voltál METZEN!!  :Eztneked: ) szülte meg a tauren palákat?!?! Tauren palák.. istenem...  :falba: :falba: :falba:
"talent trees should be more fun" He? végre valahára a wow fennállásának 5ödik évében végre élvezhető talentfákat fognak csinálni, na ezt megnézem....

Olvasd el a classokon végzett módosításokat, ott fogsz még nagyokat nézni ;)

Darkstar

Mondjuk az instant SF viccesen hangzik, pve gearben még mindíg tudok 23k+os "lockshatter"-t tolni emberkékbe, erre jön még egy instant SF, hát mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-08-22, 15:55:58

Nu-uh, bitch.
Ezek GNÓMOK. Watch the vidya.
duh-huh ya skank. they bee da lil gits (nem, nem akarom beismerni, hogy az a rohadék METZEN a hordába is beveri őket... srsly, in 3 expansion it'll be WORLD OF GNOMECRAFT)
Quote from: Xzone on 2009-08-22, 15:56:49
Olvasd el a classokon végzett módosításokat, ott fogsz még nagyokat nézni ;)
biztos el akarom? :S

Rounin

Quote from: Lythis on 2009-08-22, 16:10:39
duh-huh ya skank. they bee da lil gits (nem, nem akarom beismerni, hogy az a rohadék METZEN a hordába is beveri őket... srsly, in 3 expansion it'll be WORLD OF GNOMECRAFT)

Da gits would WAAAAGH the everloving 'shroom-shit out of these little miscreants... >_>
Őszintén szólva én a gnóm paladinokat várom. Jelenleg a hihetőségi listámon elég magasan állnak.

Class changes: a hunterek "no mana, you get focus" változása mondjuk tetszik. :)