Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Bishop

Én ugyan icc elején abba hagytam a tankolást mert kellet ranged dps, így most annyira nem rendelkezem nagy statokkal, de én is inkább staminawhore voltam druidával. Valahogy ez is egy progress a karival tankként, amúgy meg annyira nem voltam elvetemült volt dodgeom is vagy 60% :D A másik stat amit szerettem maxolgatni. Szóval engem nem érdekel hogy mi a helyes megoldás vagy hogy lehetne máskép megoldani. Boss még nem ölt meg engem amig valaki el nem rontott valamit és kénytelen voltunk wipeolni :D

Kraivan

Quote from: Bishop on 2010-06-15, 11:31:35
Én ugyan icc elején abba hagytam a tankolást mert kellet ranged dps, így most annyira nem rendelkezem nagy statokkal, de én is inkább staminawhore voltam druidával. Valahogy ez is egy progress a karival tankként, amúgy meg annyira nem voltam elvetemült volt dodgeom is vagy 60% :D A másik stat amit szerettem maxolgatni. Szóval engem nem érdekel hogy mi a helyes megoldás vagy hogy lehetne máskép megoldani. Boss még nem ölt meg engem amig valaki el nem rontott valamit és kénytelen voltunk wipeolni :D
Najó... de ugyebár eddig melyik tankra mi volt jellemző?
Warrior: pajzzsal blokkoló, agresszív sebzéscsökkentő
-thunderclap -20% aspd ellenfélnek (=20% kevesebb dmg-et kapsz)
-disarm Ha vmi az mindig díjazandó volt
-last stand (ha szorul a hurok)
-shield wall (szintén ha szorul a hurok 60% kevesebb dmg)

Paladin: igencsak defenzív sebzéscsökkentő (talentból 9%)
- argent defender passzív életmentés
- bubibuibubi

Druid:
Az igazi húspajzs. Rohadtsok élet, rohadtsok dodge.  Macitank szólt arról h üss csak szét, van mit bőven. Ha nem dodgeolt akkor kapott egy pofont, de csak healelni kellett.

Hozzá képest a paladin káosz volt. Mert uzgyebár egy ideig nem kapott sebzést, majd elkezdett ugrálni az élete.
A warrior meg a stabil hpcsökkenős tank volt.

A lichkingben bejött a DK, és gyak minden tankot a warrior és a maci közé tettek:
imbasok hp, nagy dodge, részben legyen block.

Nekem meg pont ez nem tetszik:
vagy bejön a 40% dodge, vagy kapom a 15k-s pofont, és akkor csak a healthpoolom ment meg.
Pont ezér mentem def-re mert máshonnan nem tudok block/parry-t szerezni. Kicsit sajnálatos h midnen harcot "Macitank"szerűvé tettek. dmgspike-k hegye, vagy dodgelsz, vagy a healer tölti beléd a szuflát.

A block meg ugyebár a legelhanyagoltabb stat a játékban. Főleg h icc-ben nem is rémlik h van-e blockvalue greenstat-e még.
És ott a szegény warrior tank akinek pajzs van a kezében, mégis dodge-ra gyúrnak az emberek. kb 4.9k gs-el futok és megfogok rongyos 1.5k dmg-et pajzzsal. Ha crit block van akkor 3k-t. Ezt csúnyán benézték a számokat adó developerek. Ha a boss kisebbet sebez, akkor nincs kihívás a tanknak, ha sűrűbben támad de kisebbet akkor a DR csap vissza, ha meg megnövelik a block value-t akkor pvp-ben képtelenség leverni a tankot. (nem mintha melee-nek most nem lenne az :P)

És ha már így eszembe jutott, a stamina/dodge-speces emberek ennyivel rosszabbak. Ha DR bejön a dodge-ra, akkor onnantól csak a healthpoolod ment meg. Ellenben az én építésemnek ott van 3 stat (miss parry block) amire még hagyatkozhatok.

De végeztem már recount méréseket is dmg takenre. Dreathbringer meg Marrowgar ideális helyzetfelmérés ilyen szintre, mert az egyiken a cleavet mindketten eszitek, a másiknál meg tauntolni kell a debuff miatt, így hasonló a dmg amit kaptok.
Az eddigi számok alapján én elnyeltem 6-700k dmg-et a másik tank meg 800-900k.

Szal az életképességgel nincs baj. Eddig amit megfogtam az egyszer sem azon múlt h bírom-e a nyomást. Wipe eddig miattam egyszer fordult elő ilyen téren. ToGC10-ben Gorlok kicsontozott, mert először voltam ott, és nem számoltuk ki h hány stacknél kéne váltani. És mint jó pughoz illik, 1 halál után mentek is a szélrózsa irányába.
És ez az én buildemmel a baj. A pugger hozznemértők nem mennének fel armory-ra h "tény h csak 35k hp ub, de 77% h kikerül sebzést", hanem rámondják h ebbe beleroppan első ütésre.

És sajnos ez a Lichking fő hibája. Annyira noobbarátivá tették a játékot, h mindenkinek seikerélményt adtak, a hozzánemértő játékosok sikeresen elterjesztették azt h overgearelés nélkül nem visznek sehova, és a siker első pillanatában cserbenhagyják az egész csapatot és még ők vannak felháborodva.
Talán ICC nyitás óta egyetlen türelmes pug-al találkoztam. Rotface-n 8-9 wipe-ig egybenmaradt a csapat. Senki nem sírt, és nem volt reménytelen az eset. Még 2-3 próba, és a leggyengébb láncszem is megtanulta volna ott a fightot. De neeeeem. Helyette inkább 5.5k gs nélkül nem invelnek egy olyan raidra, ahol 5.4k gs-ig tudod feltornázni magad ha minden kiesik, és achi nélkül senki vagy. Az más h 90%ban olyan pugba pofátlankodok ahol 5.4k gs min, bring achi or no inv, 6 boss minimum. De Lady is sírva megy le.

Jó tudom... Irány guild, vagy saját pug. A guildek szétestek sajnos a 10/25 raideléssel, főleg úgy h 10es raidet úgy mernek csinálni ha 25ös ruha van rajtad. Nálunk eleve 10 fele hullott a klán, mert vkinek 25ös hc kellett, mások meg beérték a 10es normallal. Aztán megpróbálsz klánt csinálni. 10es hc guildet terveztem. jelentkeztek is páran. belépett 2-3 ember, szombaton, úgy h elpugolta már szerdán a heti raidjét és kilép vasárnap h nem aktív a klán.
Szal jah... I Welcome the Cataclysm with a big hug, h a 10 és 25 raid ugyanazt a lootot fogja dobni, és kizárják egymást, és nem arról szól a heti progress h ugyanazt a 5 bosst heti 4x ütöd le (ala istálló)

De ha már így belejöttem:
Szerintem az emberek rá fognak döbbeni h a 10es hc raidek jóval nehezebbek lesznek mint a 25ösök, mert ott csak 9 másik ember lesz aki kihúz a szarból ha hibázól 24 helyett, és nem lesz world first 10-es kill egy olyan raidben ahova 25ös ruhában sétálsz be. mert a 10es hc-k arra lettek kitalálva h 10es normálban felöltözve kihívás, nem pedig a vele egyenértékű 25ös loottal mész /flexelni.

Darkstar

#3422
Csak egy kérdés: mit számít, ha kevesebb damaget kapsz, amikor a healerek így se mennek 90% mana alá? Ha viszont van 60k hpd, akkor van bőven hely a sebzésnek akkor is, ha valami nem jön be és minden attack betalál (25 HC fester 3 stacknél megnézem, hogy éli túl bárki stamistackelés nélkül ha nem jön be valamelyikre a dodge és ugye ott van a radiance. És ugye gyorsan üt mint a gép.)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Azért nem csak hp/dodge meg skilletlenség jellemző a macikra :hehe: Pl ott a savage defense ami jelenleg szerintem jobb mint a block bár sose foglalkoztam azzal hogy számoljak vele. Na meg megnézném hogy combat resel valaki vagy ad innervate-t miközbe kijön a maci form-ból de a boss üti.

A pugok már csak ilyenek, nem is kéne fárasztanod magad, én megelégedek a normal 10-el contentet látom, leköt, item is ugyanúgy néz ki szal ez az egész 25fő-zés meg hc-zás fölösleges szerintem.

Darkstar

Quote from: Bishop on 2010-06-15, 13:49:35
Azért nem csak hp/dodge meg skilletlenség jellemző a macikra :hehe: Pl ott a savage defense ami jelenleg szerintem jobb mint a block bár sose foglalkoztam azzal hogy számoljak vele. Na meg megnézném hogy combat resel valaki vagy ad innervate-t miközbe kijön a maci form-ból de a boss üti.
Ezt melyik bosson csináltad utoljára?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kraivan

QuoteCsak egy kérdés: mit számít, ha kevesebb damaget kapsz, amikor a healerek így se mennek 90% mana alá?
Ám ha ez a módszer is hatékony (vagy legalábbis 9000x hatékonyabb mint ahogy azt hiszik) akkor mit számít ez ha életben maradok?
De h részemről mit számít?
Pont ami egy massive multiplayer online RolePlaying game lényege: kiépítek egy szerepet, kreálok egy karaktert amit élveznék, de nem lehet a hozzád is hasnoló hozzállású emberek miatt egy szerepjáték arról szól h "figy vagy követed azt a szerepet amit 9millió hozzánemértő vakon, bármi esélyadás, vagy utánanézés nélkül elítél, vagy játsz más játékot"

Aza baj h az emberek "nem rossz de van hatékonyabb módszer" helyett "zomfglol noob /y heres a n-zero-zero-b omglol, u canplay omfglolololol"-al kezelik az ilyesmit.
És még akkor se látnák be h van benne valami ha a recountot az arcába tolom h "neszeb+ kevesebb dmg-t kaptam, több dmg-et toltam jobban healeltem mint te".
Az a baj h az alternatív módszereket az emberek ugyanúgy kezelik mint az elbaszott módszereket.

EJ meg úgy számolja a legjobb rotákat, statokat, h az labori trainingdummy környezetben van.
Az emberek meg úgy akarják másra erőltetni a legjobb specet/rotát h a második legjobb 0.05% van mögötte, de te noob vagy mert nem a number1-t majmolod.

De visszatérve:
Számít az h vki 60k hp-val és 60% mitigationnel megy a bossnak vagy 50k hp-val és 74% mitigationnal ha a végeredmény ugyanaz?
vagy dpsformában mit számít ha egy rng wf procra építem magam, vagy inkább spellpowercentrikus instantcaster vagyok cementshamannal, ha mindkét módszerrel 8k +-5% a dps az rngtől függően? Pláne úgy h a boss úgyis megdöglik ha átlag 6k-t tartasz. Mert a wipe-k 99%-a kétlem h enrage timeren múlt volna.

Darkstar

Az lehet. De az avoidance nem mitigation hanem egy rng izé. :p
Persze ha te azt élvezed, nyugodtan, csak a stamistackelést nem kell leszólni. Sőt
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

#3427
Quote from: Darkstar on 2010-06-15, 13:06:13
25 HC fester 3 stacknél megnézem, hogy éli túl
Szerintem pont ez a helyzet, ahol kell egy minimális avoidance is. Altokkal szoktunk 10-es HC-zni, és nem volt ott az egyik alt main tankunk, helyére behoztunk egy DK tankot. Kb 50-55k HP-ja volt full buffba, és mikor fester elérte a 3-as stacket, és át kelett tauntolnia rólam egy Sacrifice-t nem tudtam rádobni, és meghalt. Pedig critimmune, és a healerek már taunt előtt elkezdték spamhealelni. (jó mondjuk DK tank volt.. az meg.. mi legalábbis nem tartjuk nagyra)

A "nem rossz, de van hatékonyabb módszer"-re pedig: Lehet, hogy ez elmegy egy non-progress klánba, de egy HC progress klánnál, ahol fontos a stabil, biztos haladás, ahol az a lényeg, hogy a maximumot hozd ki a karakteredből, és azért küzdj, hogy mindenképp te legyél az első a sok DPS mániás között, akkor biza fontos a kiszámolt gearealés/gemelés/enchantolás és DPS rota

egyébként a 100% mitigation-t röhögve össze lehet rakni.
itt van pl a palám: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&cn=Archangeling&gn=Altering+Your+Destiny  erre még rájönnek a buffok, meg a redoubt + sacred shield, nincs az az ütés, amit nem mitigálnék, és nem avoidance-re gemeltem

Draconire

Quote from: thrall on 2010-06-15, 15:01:53
Altokkal szoktunk 10-es HC-zni, és nem volt ott az egyik alt main tankunk, helyére behoztunk egy DK tankot. Kb 50-55k HP-ja volt full buffba, és mikor fester elérte a 3-as stacket, és át kelett tauntolnia rólam egy Sacrifice-t nem tudtam rádobni, és meghalt. Pedig critimmune, és a healerek már taunt előtt elkezdték spamhealelni. (jó mondjuk DK tank volt.. az meg.. mi legalábbis nem tartjuk nagyra)

Mert béna volt, nem a DK szar.

Egyébként meg stamina párti vagyok én is, nem szeretek RNG-re hagyatkozni. Bár DK-ként amúgy is stamina a legjobb, VB-ot tápolja és több selfhealt csinálok.

Kraivan

#3429
Kár h rossz szerveren vagyok. Rerollolni már nincs annyira idő, és transferre nem költenék.
De íme egy jó project a GS fageknek.

http://greedygoblin.blogspot.com/search/label/Undergeared

Röviden:
Casual klánról van szó.
Heti 1 raiddel.
Azt visznek le raidre ami van, nem pedig sírnak h nem megfelelő a raidbuffkompozíció, vagy a dmgmódszerarány.
A szabály: nem lehet epic ruha a karakteren. Nem lehet epic gem/enchant a characteren (kivétel a professionből adódó epic self-only). SoH exaltedes vállasenchant is felejtős, hiszen "hiperkocka aki képes exaltedet elérni náluk"

Eddig szépen bizonyítják a mostani raidek közel sem arról szólnak h legyen legalább ekkroa/ilyen gear rajtad, hanem arról h magát a harci mechanikát ha elsajátítod, akkor nyersz.
Tény h most ott van egy 20%os buff, de közületek hányan vinne le 3.3k gs-es bandát? :P

Edit:
Most állnak 7/12-nél ami a legtöbb pve progress klánnak meg sincs. (75%nyi klán jár eddig itt)
Sokak szerint Dream ellen esélyük se lett volna.
Köv célpontjuk Fester.

Bishop

Quote from: Darkstar on 2010-06-15, 14:12:18
Quote from: Bishop on 2010-06-15, 13:49:35
Azért nem csak hp/dodge meg skilletlenség jellemző a macikra :hehe: Pl ott a savage defense ami jelenleg szerintem jobb mint a block bár sose foglalkoztam azzal hogy számoljak vele. Na meg megnézném hogy combat resel valaki vagy ad innervate-t miközbe kijön a maci form-ból de a boss üti.
Ezt melyik bosson csináltad utoljára?
Én Saurfangon, de mivel már mondtam hogy nem HC-zom így lehet ezért jön össze, csak mielőtt még azt vágnád a fejemhez hogy bezzeg fester hc vagy akármilyen hc-n ezt nem lehetne.

Ez a kékgeares instázás annyira nem új dolog mindig is volt egy két ilyen elvetemült klán, bár én ezeket ugyanúgy hc kockának tartom ahogy azokat akik a top guildekbe vannak, csak ezek azzal nehezítik meg maguknak a dolgokat hogy csak kékbe mennek.
Nálunk is simán lejöhet valaki 3,3k gs-el mert a társaság a lényeg meg ha már úgy sincs más, de azért még nem gátoljuk hogy ne szerezzen jobb geart. Ha van epiced használd, azt ennyi.

Titkos

#3431
Quote from: Kraivan on 2010-06-15, 13:01:15
És sajnos ez a Lichking fő hibája. Annyira noobbarátivá tették a játékot, h mindenkinek seikerélményt adtak, a hozzánemértő játékosok sikeresen elterjesztették azt h overgearelés nélkül nem visznek sehova, és a siker első pillanatában cserbenhagyják az egész csapatot és még ők vannak felháborodva.

+1

Én is remélem, hogy a Cata ezen javít. A 10/25 raidek azonos lootja, és az, hogy a kellő kezdőstatokat talentből nyered, már biztató. :) (Mert ugye nem kell mondanom, hogy ezen is mennyi vita ment, az elején nem akarták engedni, hogy hc-t tankoljak, mert "oda 540 def kell!". Nem, az már a raid, hülyegyerek. Meg így legalább az sem fordulhat elő, hogy "amúgy nincs egy normális tank talent fám, de van plate armorom sok def ratinggel"-típusú emberek jönnek, hanem aki tank, az a talent nélkül amúgy is oneshotolódik, aki healer, az meg csak akkor effektív, ha szintén healing a talentje, stb. Legalábbis remélem, hogy ez lesz.)

Ja, amúgy a sok elitista köcsögnek én visszabutítanám a WoW-ját 1.00-ra, aztán nézném, hogy az akkori bossokkal mit kezdenének, ahová nem GS, hanem taktikai érzék kell, és az epic sem hull úgy az égből, mint az eső. :P Tipikus pl., hogy Lich King hc-n nevelkedett emberek whispereltek, hogy "847329478 GS, inv me!", aztán persze még Sunwellben is elvéreztek, mert hiába vannak 10 szinttel felette, ha életükben nem hallottak még arról, hogy léteznek bossok, amikhez nem elég a tank and spank. De nem kell ilyen nehezet mondanom, Naxxramasban Saphiron-nál is volt már gyönyörű wipe, mert annyit nem bírtak felfogni, hogy ne álljanak a jégvihar alá, illetve ha jön az ice block, akkor ugyan bújjanak már mögé.

Meg amit még bírok: alternatív taktikák. Ez általában azt takarja, hogy minden hc-t a lehető legnagyobb sebességgel akarnak lenyomni, így néha leszarják, hogy mi a taktika egy bossnál, mert csak ész nélkül csapkodni akarják. Ez kezdődött Lokennél HoL-ban, ahol ugye lightning nova-nál elvileg futni kellene, gyakorlatilag mindenki áll a boss lábánál, és "heal through lol!". Persze ez most már nekem sem probléma, de azért kezdő healerként néztem. Az újabb változata Garfrostnál van, ahol ugye normális esetben eldobja a saronite-ot, neked meg mögé kell állnod, amíg a frost debuff elmúlik. (Ez annál is inkább ajánlott, mivel Garfrost még pluszba ezután elkezd egy AoE frost damage-es spellt nyomatni maga körül, így épeszű ember amúgy sem menne a közelébe.) Hehe, hogyis ne. Debuffostól belerohannak a hülyék, a "bújj a kövek mögé" taktikára magasról tesznek, de aztán te vagy a szar healer, ha nem bírod őket életben tartani. Ugyanitt szintén jó "poén" volt, amikor Ick után nem szóltak, hogy ők a rámpán lévő mobokat skippelnék, csak gyorsan felmountoltak, akik egy guildben voltak ("félpug" volt), és rohantak felfelé. A vége persze az lett, hogy mindenkinek meg kellett halnia, mivel én (healer), + 1-2 DPS lent maradt, a tank és a DPS haverja meg fent, és köztünk volt három csapatnyi mob. Szóval ugyanúgy le kellett verni őket végül, csak megspórolhattak volna egy szándékos wipe-ot. Persze ugyanezek a "profi skippelők" olyan egyszerű dolgokat csesztek el, mint hogy "a barlangban, amikor hullanak a jégtömbök, nem DPS-ezünk, és nem healelünk közben, mert ránk jön az aggro".
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 


Kraivan

Nem kell saphiig elmenned. Már Globus romlott majonézen is kihal a brigád fele. Gluth-on meg már túl nem vinnél egy csapatot.

Alternatív megoldásokra:
legszebb példa amikor Aureya-t be kéne pullolni. A klán amiben voltam nem ment ulduarra ha nem volt hunter MD-zni, mert az egyik top klán wirld first killje hunter md-vel ment. Majd hosszas győzködés után csak sikerült rávenni őket h az is megfelel a célnak, ha leteszek egy totemet az útjába, , elbújok a falhoz, csak tauntoljanak időben a tankok. Az első ilyen pull élmény volt, ahol a két cica támadása miss/miss volt. Megállt bennem egy pillanatra az ütő, de utána ment a boss.

Meg a fentebbi undergeared szép példa arra h kitartás kérdése és betanulás a fight.
Legcsúnyábban megszentségtelenített harc OS 3d. masszív debuff-figyelés, 3 sárkányra figyelés, tauntolás, wasd skill, és focusált dps helyett
"LFM os3d zerg - bring 7k dps atleast- need shaman"

FS-en épp most fejtettem ki hosszasan pár rendszert, ide csak az egyik részét írnám:
Mi lenne a wowból ha nem a lootwhore-kodásra menne a játék?

Kraivan

http://www.youtube.com/watch?v=ceSEgOeCuXU&feature=player_embedded
[spoiler]I didnt know you had a goat. Meeeeeehhhh...
I wanna kill him first!!!
:lol:[/spoiler]

chilip

2 weeks later in cataclysm
- hey, this green weapon has better stats than you
- oh fuuuuuuuu

:lol:

Lythis

Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

Xipe

Quote from: Lythis on 2010-07-03, 02:36:37
Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

F U
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:14:52
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 02:36:37
Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

F U
waaaait a sec.. I got one and you didn't?  :he:
oh, wait, you prolly didn't even opt in back in the day.

Xipe

Quote from: Lythis on 2010-07-03, 03:19:54
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:14:52
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 02:36:37
Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

F U
waaaait a sec.. I got one and you didn't?  :he:
oh, wait, you prolly didn't even opt in back in the day.


Orly?
I always opt in for betas.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:28:17
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 03:19:54
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:14:52
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 02:36:37
Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

F U
waaaait a sec.. I got one and you didn't?  :he:
oh, wait, you prolly didn't even opt in back in the day.


Orly?
I always opt in for betas.
Metzen is my homeboy.

Xipe

Quote from: Lythis on 2010-07-03, 03:45:51
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:28:17
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 03:19:54
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:14:52
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 02:36:37
Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

F U
waaaait a sec.. I got one and you didn't?  :he:
oh, wait, you prolly didn't even opt in back in the day.


Orly?
I always opt in for betas.
Metzen is my homeboy.

/gkick
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Lythis

Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:57:43
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 03:45:51
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:28:17
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 03:19:54
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 03:14:52
Quote from: Lythis on 2010-07-03, 02:36:37
Szal ki kapott még Cataclysm beta invite-ot? :D

F U
waaaait a sec.. I got one and you didn't?  :he:
oh, wait, you prolly didn't even opt in back in the day.


Orly?
I always opt in for betas.
Metzen is my homeboy.

/gkick
no soy sauce for you then

Lythis

#3442
Quote•Ammo has been removed from the game.

•The character levels at which classes gain new spells and abilities have changed.

•The glyph system is in the process of being altered. Existing glyphs may not be fully supported or functional.

•Many item and class stats have been changed or removed.

•Rage has been normalized.

•Spells and abilities no longer have multiple ranks and now scale with character level.

•Talents trees have changed and are still in the process of being reworked.
Boooo: •Ammo has been removed from the game

YAAAY:•Spells and abilities no longer have multiple ranks and now scale with character level.


Szerk: amúgy ITT az egész

Xipe

Lame.
Bullets were good.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin


Xipe

Quote from: Rounin on 2010-07-03, 21:04:05
Quote from: Xipe on 2010-07-03, 18:57:30
Lame.
Bullets were good.

Too hardcore.

Too much QQ about "omg i need moar bagspace, because 4 other baggs are full of useless shit"
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Quote from: Xipe on 2010-07-03, 21:06:04
Too much QQ about "omg i need moar bagspace, because 4 other baggs are full of useless shit"

And QQ is bad for the yacht fleet.

Lythis

#3447

this ain't that good fer the yachts either. Tho I sincerely hope they'll fix it.
Also: you now get attack or spell animations upon character creation. Some (who am I kidding? MOST) look horrendous -.-


Felsmuk

"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Lythis

Quote from: Felsmuk on 2010-07-04, 17:15:38
... want...
Szerintem várd meg, amíg kipofozzák, mert jelen állapotában még BŐVEN van rajta mit javítani...
Itt van példának okáért az a pár bőr kesztyű, amit questrewardként adnak...