Main Menu

Elfen Lied

Started by Dragon, 2005-05-15, 12:33:42

Previous topic - Next topic

Értékeld az Elfen Lied-et:

(1) [Elégtelen!] Borzalmas volt, a mûfaj szégyene.
11 (6.3%)
(2) [Elégséges.] Azért nem a legrosszabb, de nem ajánlanám.
11 (6.3%)
(3) [Közepes.] Nem is értem miért ilyen szélsõségesek a vélemények róla.
15 (8.5%)
(4) [Jó.] Tetszett, de azért van ennél jobb is.
80 (45.5%)
(5) [Kitûnõ!] A legjobb, amit valaha láttam.
59 (33.5%)

Total Members Voted: 175

Lt. Simoan Blarke

Quote from: PirulaAz inger-válasz pszichológiának semmi köze Freudhoz, az egy az USA-ban felfutott iskola (volt), és behaviourizmusnak hívják. Maradjunk a lélektani drámánál azt mindenki érti és akkor mindenki jól jár. :)
:tezsvir: (nem akartam belekötni, nekem a pszichológia csak egy kis fos 2kredites tárgy volt :D de most már érthetõ, hogy miért 3ast írt :D:D:D:p)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: PirulaAz inger-válasz pszichológiának semmi köze Freudhoz, az egy az USA-ban felfutott iskola (volt), és behaviourizmusnak hívják. Maradjunk a lélektani drámánál azt mindenki érti és akkor mindenki jól jár. :)
Hoppá, tényleg, bocsika. :D Azért a "gyermekkori szexuális traumák" rész stimmel. Esetleg belekeverhetnénk Addlert és Jungot is, de ebbe ne menjünk bele. :p

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEsetleg belekeverhetnénk Addlert és Jungot is, de ebbe ne menjünk bele. :p
hagyjad már azt a rohadt pszichoanalízist :D és O/t vége.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Pirula

Quote from: blarkehagyjad már azt a rohadt pszichoanalízist :D és O/t vége.
Egyetértek. Pláne mert Adler és Jung azért szakított Feuddal mert nem értettek egyet azzal hogy mindennek a szex az oka.
Nade leszállok én is a témáról.
Miért vagyok én ma ilyen kukacoskodó? :confused:
Megnézem a gyógyszereim mellékhatásait. :o

Member

Quote from: PirulaEgyetértek. Pláne mert Adler és Jung azért szakított Feuddal mert nem értettek egyet azzal hogy mindennek a szex az oka.
Azért is hoztam fel õket, de nem volt képem tovább offolni. Addler az önmagunkról alkotott képet emelte ki a hatalomvággyal együtt, míg Jung az önmegvalósítást, ha jól emlékszem...

Member

Elnézést a dupla postért...
Szóval akkor Lucyt megszállta vmi gonosz lélek, vagy mi?! Mi kényszeríti gyilkolásra, ami Nanából hiányzik?!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberElnézést a dupla postért...
Szóval akkor Lucyt megszállta vmi gonosz lélek, vagy mi?! Mi kényszeríti gyilkolásra, ami Nanából hiányzik?!
Nanában is megvan. lásd azt a jelenetet, amikor a tengerparton magyaráz neki a Bando, hogy nem tartozik ebbe a világba. csak neki van fókusza, ami itt tartja, akit szeret, és aki nem bántotta még.
Lucyben ez a fókusz elveszett: elárulta az, akit a barátjának hitt, kétszeresen is (egyik miatt egy kiskutya halt meg, másik miatt meg a remény, hogy Kouta egyedül õt szereti - szegény nem lehetett tisztában avval, hogy a szeretet nem X pont, amit szétosztasz az általad ismert személyekre), úgyhogy átadta magát a "vérengzõ diclonius-szellemnek".

Zanador

Quote from: MemberElnézést a dupla postért...
Nana hány éves volt, amikor bezárták a laborba? Vagy nem mondták, vagy nem emlékszem, akárhogyis, ideje másodszor is megnézni..
Gondolom arra a részre gondolsz pl, ami a fesztiválon van, mert ott mutatják képileg is Lucy gondolatait ezen a téren. Szerintem az a különbség Lucy és Nana között, hogy mindketten tudják, hogy a vektoraik képesek erre, de ameddig Nana ezt csak mint meglévõ és természetes dolgot magában kezeli, addig Lucy eszköznek fogja fel, amivel megszabadulhat a problémáitól (úgy értem az emberektõl, akik problémát csinálnak a szarvaiból). Nana nem élt sokat  alaboron kivül, szinte semmit nem tud a külvilágról, és emiatt nem volt olyan kudarca, hogy hiába próbál beilleszkedni a többiek közé, azok folyton kidobják maguk közül. Egyszerûen nem voltak többiek körülötte (a tudósok csoportja minden, csak nem társadalom az adott helyzetben, pléne, mivel közéjül beilleszkedésnek a gondolata se merül fel).
Lucyt nem kényszeriti semmi az ölésre, egyszerûen nem lát más lehetõséget (nem is hagynak neki túl sokat a késõbbiek során).
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Lt. Simoan Blarke

Zanador: neked is javaslom a tengerpartos jelenetet, amikor Nanából is elõjön ez. (feliratosan ugye erre külön betûtípus van. végén Lucy már nem ezzel a betûtípussal beszél. remélem érthetõ, mit makogok:D)

Member

Azon mondjuk csodálkoztam, hogy a kiscsaj mi a ráknak mondta el, hogy van Lucynek egy kiskutyája (ez mondjuk eléggé klisés...). Mondjuk igaz, Nana nem látott embereket, de a laborban õt is verték, vérzett mindenhol, amikor elõször megjelent. Vagy elhitte, hogy ez a normális? Nem tudom. Mindenesetre még mindig tartom azt, hogy csak azt bántsd, aki téged bántott. Az a sok ember a fesztiválon nem biztos, hogy mind rászolgált a pusztulásra (pl. az amelyik megkérdezte, hogy jól vagy?). Mondjuk azt határozottan fejlõdésnek könyvelem el, hogy Lucy már nem az a beteg állat, mint eddig volt (nem ölte meg Yukát és már Nyuu-s feje van alapból), de kissé túlzásba estek a 9. részben. A kutyát bántalmazó fiúk rászolgáltak a pusztulásra, ha életben maradnak, valószínûleg hülyék lesznek felnõttként is, de pl. azok a családok, ahova Lucy betört és kivégzett mindenkit, nem.
Egy bölcsesség az [COLOR="PaleTurquoise"]FMA[/COLOR]ból: "Ha fájdalmad van, tudsz aludni. Ha másnak okozol fájdalmat, képtelen leszel rá."

NANA a tengerparton: Végül mégis visszatért az önkontrollja, még akkoris, amikor Nyuu-ra vetette magát.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMondjuk igaz, Nana nem látott embereket, de a laborban õt is verték, vérzett mindenhol, amikor elõször megjelent. Vagy elhitte, hogy ez a normális?
nem verték. lõtték golyókkal, hogy erõsödjenek a vektorai. végeredményben érte csinálták :D

Quote from: MemberNANA a tengerparton: Végül mégis visszatért az önkontrollja, még akkoris, amikor Nyuu-ra vetette magát.
az lehet, de õt nem árulta el az egyetlen, akit szeretett (és aki szerette), azaz a Director.

az meg, hogy Lucy begõzölt, az annak köszönhetõ, hogy Kouta akaratlanul is kihúzta a lába alól azt a maradék kis szilárd talajt is.

Zanador

Quote from: MemberAzon mondjuk csodálkoztam, hogy a kiscsaj mi a ráknak mondta el, hogy van Lucynek egy kiskutyája (ez mondjuk eléggé klisés...). Mondjuk igaz, Nana nem látott embereket, de a laborban õt is verték, vérzett mindenhol, amikor elõször megjelent. Vagy elhitte, hogy ez a normális? Nem tudom. Mindenesetre még mindig tartom azt, hogy csak azt bántsd, aki téged bántott. Az a sok ember a fesztiválon nem biztos, hogy mind rászolgált a pusztulásra (pl. az amelyik megkérdezte, hogy jól vagy?). Mondjuk azt határozottan fejlõdésnek könyvelem el, hogy Lucy már nem az a beteg állat, mint eddig volt (nem ölte meg Yukát és már Nyuu-s feje van alapból), de kissé túlzásba estek a 9. részben. A kutyát bántalmazó fiúk rászolgáltak a pusztulásra, ha életben maradnak, valószínûleg hülyék lesznek felnõttként is, de pl. azok a családok, ahova Lucy betört és kivégzett mindenkit, nem.
Egy bölcsesség az [COLOR="PaleTurquoise"]FMA[/COLOR]ból: "Ha fájdalmad van, tudsz aludni. Ha másnak okozol fájdalmat, képtelen leszel rá."

NANA a tengerparton: Végül mégis visszatért az önkontrollja, még akkoris, amikor Nyuu-ra vetette magát.
Olvastad te az aláirásomat? ;) :D
Szerinted az õt a fesztiválon érdekelte, hogy ki érdelemte ezt meg? Korábban már az volt a véleménye a qtyás srácok miatt, hogy minden ember egyforma, és gondosz, és ahogy blarke is mondta, ott már csalódott valakiben, akirõl addig azt hitte, hogy nem ilyen. A fesztiválig Koutátról is azt hitte, hogy másmilyen, és amikor meglátta, hogy hazudott neki, akkor teljesen egyedül érezte magát egy olyan környezetben, ahol mindenki ellene van, és hazudik neki. Innen nézve egyáltalán nem irreális amit ott csinált.
Másik szemszög: épp csalódsz valakiben, akit szeretsz. Valószinû, hogy azt akarod, hogy minenki menjen a fenébe és ne is szóljon hozzád.. egy diclonius esetében a fesztiválon történtek is lehetnek ennek a vágynak a megvalósitásai.

blarke: emlékszem a jelenetre. A különbség az ott van, hogy Nana teljesen jogosan, egy olyan ember ellen támad, aki fegyvert fogott rá, Lucy viszont nem tesz különbséget két ember között, és nem érdekli, ha van is (ld fentebb)

Zanador

Quote from: blarkenem verték. lõtték golyókkal, hogy erõsödjenek a vektorai. végeredményben érte csinálták :D

az lehet, de õt nem árulta el az egyetlen, akit szeretett (és aki szerette), azaz a Director.

az meg, hogy Lucy begõzölt, az annak köszönhetõ, hogy Kouta akaratlanul is kihúzta a lába alól azt a maradék kis szilárd talajt is.
:tezsvir: látom ugyan arra gondolunk :)

Member

Quote from: blarkenem verték. lõtték golyókkal, hogy erõsödjenek a vektorai. végeredményben érte csinálták :D
Thanx for Spoiler. ;)

Quoteaz lehet, de õt nem árulta el az egyetlen, akit szeretett (és aki szerette), azaz a Director.
[COLOR="PaleTurquoise"]Vagyis az apja, ugye?[/COLOR] Viszont ott van Lucy, aki megszabadította a testrészeitõl. Nem ölte meg Koutáékkal együtt, amikor Lucy le volt gyengülve (ha még egyszer nyomsz egy Spoilert, hogy mekkora mafflásokat kap majd a 10. részben, kicsontozlak! :D)

Quoteaz meg, hogy Lucy begõzölt, az annak köszönhetõ, hogy Kouta akaratlanul is kihúzta a lába alól azt a maradék kis szilárd talajt is.
Koutával kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Egyfelõl jó arc, de azzal, hogy jót akar, mindig rosszat tesz. Talán, ha elárulja, hogy lány a "második unokatestvére", de nincs közötti "suki" kapcsolat, talán normálisabban jött volna ki a végeredmény. Nameg egy hozzá hasonló korú gyermek még nem fog ekkora vérfürdõt csinálni, szerintem (kb. úgy gondolkodik, mint egy 16+).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member[COLOR="PaleTurquoise"]Vagyis az apja, ugye?[/COLOR] Viszont ott van Lucy, aki megszabadította a testrészeitõl. Nem ölte meg Koutáékkal együtt, amikor Lucy le volt gyengülve (ha még egyszer nyomsz egy Spoilert, hogy mekkora mafflásokat kap majd a 10. részben, kicsontozlak! :D)
erre nem mondok semmit, mert nem akarok herrmörder lenni.

Quote from: MemberKoutával kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Egyfelõl jó arc, de azzal, hogy jót akar, mindig rosszat tesz. Talán, ha elárulja, hogy lány a "második unokatestvére", de nincs közötti "suki" kapcsolat, talán normálisabban jött volna ki a végeredmény.
japánban még a lánytesóra is féltékeny lehet az ember lánya, nemhogy egy unokatesóra...
Quote from: MemberNameg egy hozzá hasonló korú gyermek még nem fog ekkora vérfürdõt csinálni, szerintem (kb. úgy gondolkodik, mint egy 16+).
10-12 évesek lehetnek kb. ilyenkor már simán megjelennek ilyen motívumok. (tudom, meglepve látom, hogy a 11 éves kishúgicám állandóan egy vele egykorú sráccal sétáltat kutyát meg játszik meg hasonlók...)

Member

Quote from: blarkeerre nem mondok semmit, mert nem akarok herrmörder lenni.
Ezt nem értettem pontosan, lehet, hogy jobb is, de negatív energiák áramlottak belõle...
Quotejapánban még a lánytesóra is féltékeny lehet az ember lánya, nemhogy egy unokatesóra...
Akkor miért nem lõtte ki Yukát azonnal egy vektorral? Megtehette volna. Ja, hogy akkor blarke szomorú lesz. :)
Quote10-12 évesek lehetnek kb. ilyenkor már simán megjelennek ilyen motívumok. (tudom, meglepve látom, hogy a 11 éves kishúgicám állandóan egy vele egykorú sráccal sétáltat kutyát meg játszik meg hasonlók...)
Én pedig meglepve tapasztalom, hogy Arakinak semmi hasonló megnyílvánulása nincs. :)

ZANADOR: Az adatforgalom csökkentése érdekében no aláírás és ava. A gratulációkból tudom csak meg, hogy történt e változás.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberEzt nem értettem pontosan, lehet, hogy jobb is, de negatív energiák áramlottak belõle...
herrmörder=poéngyilkos

Quote from: MemberAkkor miért nem lõtte ki Yukát azonnal egy vektorral? Megtehette volna. Ja, hogy akkor blarke szomorú lesz. :)
mert Yuka akkor nem került a kezei közé... meg akarta ölni végülis, de...

Quote from: MemberÉn pedig meglepve tapasztalom, hogy Arakinak semmi hasonló megnyílvánulása nincs. :)
mert nem látott (és nem is lát, bár most már ez nem igazán számít) tõled ilyet, és nem vagy annyival idõsebb.

Member

Quote from: blarkeherrmörder=poéngyilkos
Aha. :)
Quotemert Yuka akkor nem került a kezei közé... meg akarta ölni végülis, de...
Rohanni kellett volna és megsorozni vektorheggyel. Ennyi. :)
Quotemert nem látott (és nem is lát, bár most már ez nem igazán számít) tõled ilyet, és nem vagy annyival idõsebb.
Vagy látta, hogy mennyire szenvedek pár kudarc után. :( Mondjuk benne még csak érdeklõdés sincs a másik nem iránt (egyedül az a buzi pálma a kivétel).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberRohanni kellett volna és megsorozni vektorheggyel. Ennyi. :)
nézd végig, meglátod.

Quote from: MemberVagy látta, hogy mennyire szenvedek pár kudarc után. :( Mondjuk benne még csak érdeklõdés sincs a másik nem iránt (egyedül az a buzi pálma a kivétel).
hát engem nem láttak szenvedni kudarc után, hehe. ( :3x3: ) az a buzi pálma meg egy jó ugródeszka. de hát õszintén... nézz a húgodra, és mondd meg, hogy melyik pasinak kívánnád? :D:D nemi hovatartozás alapjáni összetartozás nálad nix? :D (eleve pálmabuzi csajt kinek kívánnál:))

Zanador

Quote from: MemberZANADOR: Az adatforgalom csökkentése érdekében no aláírás és ava. A gratulációkból tudom csak meg, hogy történt e változás.
Igy már értem. Amúgy az aláirásom egy része:  You can sleep when you are hurt. You cannot sleep if you hurt another.
Then I shall not sleep from this day forth.

A postom többi része törölve lett még leirás elõtt, elkerülendõ a spoilt..

Member

Quote from: blarkenézd végig, meglátod.
Erõsen gondolkodom rajta, hogy üti e az FMA-t, úgyhogy a közeljövõben végignézzük. :) [/QUOTE]

Quotehát engem nem láttak szenvedni kudarc után, hehe. ( :3x3: ) az a buzi pálma meg egy jó ugródeszka. de hát õszintén... nézz a húgodra, és mondd meg, hogy melyik pasinak kívánnád? :D:D nemi hovatartozás alapjáni összetartozás nálad nix? :D (eleve pálmabuzi csajt kinek kívánnál:))
Gonosz vagy, mint mindig. :) Õszintén nem gondolkodtam még rajta, kinek kívánnám, de valószínûleg vmilyen agyilag teljesen elborult keleti faszival kéne összejönnie...
És én vagy te kinek lennénk jók? :D Ugyanaz.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberErõsen gondolkodom rajta, hogy üti e az FMA-t, úgyhogy a közeljövõben végignézzük. :)
do it, then.

Quote from: MemberGonosz vagy, mint mindig. :) Õszintén nem gondolkodtam még rajta, kinek kívánnám, de valószínûleg vmilyen agyilag teljesen elborult keleti faszival kéne összejönnie...
NECRIIIIIIIIIIIIIIID! :D:D:D:D
Quote from: MemberÉs én vagy te kinek lennénk jók? :D Ugyanaz.
1. nem ismersz.
2. rám ezt ne vonatkoztasd, mert
2.1 nem ismersz (lásd fent :D)
2.2 kb olyan, mintha azt próbálnád kitalálni, hogy melyik pasi járna egy húsdarálógéppel natúrban a szex miatt? :D
go to pm, ha nem bírsz leállni, kplsthxnp? ;p

Didico

Kicsit talán eltértetek a témától... :) :ejnye:  Member-kun... ne kérdezgess már Kuramáról, nézd meg aztán majd világos lesz minden. Nanáról sem... Egy vmi. Ami nem ide tartozik... Hogy tudtál te Tyson lenni? Õ a legidegesítõbb karakter a beybladeben... És Kai utálja... Vhogy félre nyomhattad a gombokat. :)

Aki szereti az FMA-t látogassa meg az oldalam.^^

Lythis

Quote from: Ramiz in "meet" threadSzerinted a Gazdagok és szépek vagy a Barátok közt az egy nívós, jó sorozat? Jó, legyünk szubjektívek, az nehezebben támadható: szerinted jó? Nem, ugye? Pedig nem láttad végig! Nem tudod, milyen az, Don Pionért vagy Laciért a drogos lányért aggódni részeken keresztül, vagy hogy milyen a 300-ik rész után álmodban is fütyülni a fõcímzenét, de nem is akarod tudni, igaz? Na, akkor valamennyire megérthetnéd az álláspontomat. De nem fogod, és egyik EL-es sem, mert úgy vettem észre, nagyrészt a hmm kevéssé cizellált és választékos ízlésû, valamint fõleg erõszakos emberek közül kerülnek ki. És -szerintük- mindig gyõznek a vitákban, mert késõbb adják fel.
Ide nekem azt a bolygót, templomostul!
Nem, de azokról sem kivágások és skiccek alapján mondok véleményt, és nem mások véleményei alapján. És történetesen öcsém pl nézi a Barátok Közt-öt..meg féltesómék is, szal volt alkalmam párszor - szerény véleményem szerint a kelleténél jóval többször - látni néhány epizódot.
 Egyébként ez olyan, mintha megkérdeznéd, h a BLEACH-et láttam e végig, mert az is folyamatban van, az EL pedig be van fejezve. Gazdagok és Szépeket kb csak címrõl ismerem, egy részt sem láttam, szal nem is húzom le, mert tulképp azt sem tudom mirõl szól.
 Egyébként a fent említett sorozatokban kb - legyünk realisták - egy év alatt történik annyi, mint egy mozgalmasabb regény 10 oldalán, és akkor sokat mondtam.
 Az h kevéssé lenne cizellált a lelkületünk, és nem választékos az ízlésünk? Nos más nevében nem beszélek, de ha magamból indulok ki, akkor szerintem nincs igazad. Agresszívak vagyunk? Nemtom.
 Ugyanakkor ez elég sárdobálás-szerû. Párhuzamot vonva pl én nem bírom a jazzt és a blues-t. Ugyanakkor nem mondom, h csak a botfülû "jajj-de-nagyon-mûvész-vagyok" emberek hallgatják, mert ezzel is kutlúráltnak és fennköltnek hiszik magukat. Simán csak azt mondom, hogy nekem nem tetszik. És képzeld, nem azért gondolom ezt, mert nem szeretem a CB OST-t (a Tank egyébként kivétel ha már itt tartunk), meg mert más azt mondta, meg ami borítóképet láttam az nem tetszett. Hallgattam mindkettõt - pl ma is - és nem fog meg. De nem fogok levéleményezni valamit úgy, h nem tudom, hogy mi az. Maximum elmondom, hogy a jelen tudásom birtokában mit gondolok róla, viszont a tényleges ismeret megszerzése elõtt nem tartom kiforrottnak a véleményem, és nem hangoztatom.
 Nem, ez nem sárdobálás, és nem is személyeskedés, simén csak példának szántam. Azért nem meet thread-be ment, mert ez szvsz oda off lett volna.
 A bolygó maradványait megtalálod a trójaiak közt a kisbolygóövezetben, a templomod pedíg eltûnt a "burn your local church" mozgalom tevékenysége miatt...:D

Member

Az Elfen Lied rajongók többsége nem erõszakos, hanem elnyomott, Ramiz bátya. Többségüket sokat csesztette az übermensch, s ezért tudnak együttérezni a sorozat karaktereivel. S mivel a szádból eddig elhangzottak alapján te nem ebbe a táborba tartozol, kizártnak tartom, hogy érteni fogod. De elõtte végig kéne nézni... :ejj:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberAz Elfen Lied rajongók többsége nem erõszakos, hanem elnyomott, Ramiz bátya. Többségüket sokat csesztette az übermensch, s ezért tudnak együttérezni a sorozat karaktereivel. S mivel a szádból eddig elhangzottak alapján te nem ebbe a táborba tartozol, kizártnak tartom, hogy érteni fogod. De elõtte végig kéne nézni... :ejj:
nem fogja végignézni az eddigi tapasztalatai alapján. és imo azt értékeli erõszakosságnak, hogy mindenki próbálja rábeszélni, hogy nézze meg, mielõtt oltja. valóban nem fogja átérezni, mert õ ilyen szempontból jobb élettel áldatott meg etc. etc. egyébként meg Bebopból is lehetne csinálni olyan jelenet-kivágásokat, amitõl egy teljesen laikus lehalna és elkezdené anyázni a CB-t, meg hogy az ilyen meg olyan szar. MINDENBÕL lehet. de már arra se nagyon látok esélyt, hogy többszöri felszólítás és kérés ellenére beolvasson ide. :mad:

Lythis

Quote from: blarkenem fogja végignézni az eddigi tapasztalatai alapján. és imo azt értékeli erõszakosságnak, hogy mindenki próbálja rábeszélni, hogy nézze meg, mielõtt oltja. valóban nem fogja átérezni, mert õ ilyen szempontból jobb élettel áldatott meg etc. etc. egyébként meg Bebopból is lehetne csinálni olyan jelenet-kivágásokat, amitõl egy teljesen laikus lehalna és elkezdené anyázni a CB-t, meg hogy az ilyen meg olyan szar. MINDENBÕL lehet. de már arra se nagyon látok esélyt, hogy többszöri felszólítás és kérés ellenére beolvasson ide. :mad:
Valszeg nem fog ide olvasni, de ha PM-et írok, az olyan, mintha személyeskednék, ha offtopicba teszem, ott elsüllyed, meet thread-ben meg simán offtopic lett volna, a kelleténél jobban.
 Berakhatjuk bebop-ba mondjuk, azt õfehérsége úgysem nézi (Moha-t és Chronos-t nem tudom mondjuk... )

Member

Jaja, haveromnak elküldtem mailben egy EL jelenletet, dehát ugye az alapján nem lehet emgítélni, de ettõl függetlenül fanatikussá akarom tenni. (Tarantino rajongó amúgy, meg szereti a perverziót meg a vért. :D)
Eddig csak a "letépem a titkárnõfejét és kirobbantom a rendõr-szívet" jelenletet paszoltam le, szerintetek melyiket kéne, hogy ne legyen nagy spoiler és azonnal felkiálltson, hogy "DAISUKI!" (függetlenül attól, hogy néha még magyarul sem tud. :D)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberJaja, haveromnak elküldtem mailben egy EL jelenletet, dehát ugye az alapján nem lehet emgítélni, de ettõl függetlenül fanatikussá akarom tenni. (Tarantino rajongó amúgy, meg szereti a perverziót meg a vért. :D)
hehe... amikor Nyuu hágja Yukát - ha perverz... :rolleyes: és az még nem is nagy spoiler cucc. de mondjuk ez a két kiragadott jelenet nem biztos, hogy jó ötlet, hiszen nem mutat meg semmit, csak kisarkításokat.

Lythis: toltam neki pmet, még mielõtt otbe postoltál volna. nekem szabad visszaszemélyeskednem, ha már szívatott 6 évig :D

Lythis

Quote from: MemberJaja, haveromnak elküldtem mailben egy EL jelenletet, dehát ugye az alapján nem lehet emgítélni, de ettõl függetlenül fanatikussá akarom tenni. (Tarantino rajongó amúgy, meg szereti a perverziót meg a vért. :D)
Eddig csak a "letépem a titkárnõfejét és kirobbantom a rendõr-szívet" jelenletet paszoltam le, szerintetek melyiket kéne, hogy ne legyen nagy spoiler és azonnal felkiálltson, hogy "DAISUKI!" (függetlenül attól, hogy néha még magyarul sem tud. :D)
Én ismerõsnek azt a jelenetet küldtem el, amikor kis Lucy a karneválon átesik a ló túloldalára, és derékban kettévág sok embert, meg lefejezi a csajt. A "klipp" ott ér véget, amikor kijelenti h "I'll slaughter you. Every damn last one of you."
 Azóta el lett tõlem kérve:D

blarke: a bosszú csúnya dolog:ejnye: - de milyen kellemes tud lenni...:rolleyes: