Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Tycho

az a furcsa érzés töltött el, hogy valami jóról megint lemaradtam...  :eek: :ejj:
a következőn ott KELL legyek :D :D  :angyali: (Ramiz, siess a képmutatóval, egyre kíváncsibbá tesztek  :_piszka: :D)

Angellore

Quote from: HVp213 on 2006-11-04, 22:58:41
Angellore: most kezd csak mulni a torokfájásom! szadista...

Dehát én jó vagyok! :D :angyali:
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Ramiz

Quote from: Tycho on 2006-11-05, 13:07:35
az a furcsa érzés töltött el, hogy valami jóról megint lemaradtam...  :eek: :ejj:
a következőn ott KELL legyek :D :D  :angyali: (Ramiz, siess a képmutatóval, egyre kíváncsibbá tesztek  :_piszka: :D)
Megint új motorral vacakolok... :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Hola!
Hazaértem.  :smile: Na jó, már tegap.
Szombat reggel olyan ronda bevérzett szemeim voltak hogy ihaj. Szerintem még ma is, nem mertem tükörbe nézni egyenlőre. Aludni is kéne valamikor.
Társasozós-kajálós-teázós meet nekem nagyon feküdne mert eddig ha Pesten voltam mindig csak zsíroskenyér és fröccs volt a vacsorám ami ugye nem éppen egy Norbi diéta. Két hét múlva viszont nem leszek mert a levelezős csoporttal van közös programunk ugyanabban az időpontban. Legalábbis most úgy fest a helyzet.
GyAK-os meetet felvetem majd itt is aztán majd meglátjuk hogy mi lesz.

Angellore

Quote from: Ramiz on 2006-11-05, 16:47:46
Quote from: Tycho on 2006-11-05, 13:07:35
Megint új motorral vacakolok... :)

Nem köll sietni, már mondtam. Aki nem jön el, megérdemli, h kimaradjon a jóból. :D

Tycho

Quote from: Angellore on 2006-11-05, 20:42:33
Nem köll sietni, már mondtam. Aki nem jön el, megérdemli, h kimaradjon a jóból. :D
hééé, most önhibámon kívül nem tudtam jönni,  még azóta se fizették ki a tartozást nekem  :ejnye:

Quote from: Ramiz on 2006-11-05, 16:47:46
Megint új motorral vacakolok...  :)

Ajjaj :angyali:

Groven

Quote from: Tycho on 2006-11-05, 21:04:08
hééé, most önhibámon kívül nem tudtam jönni,  még azóta se fizették ki a tartozást nekem  :ejnye:

Na akkor 2-vel több ok, h a következőre gyere. Az 1. evidens: nem fogod azt mondani, h "eh... miről maradtam le" 2. Az 1. pontban leírtak alapján Angellore-nak nem ad majd alapot kötöszködésre. :hopp:

Tycho

Quote from: Groven on 2006-11-05, 22:03:18
Quote from: Tycho on 2006-11-05, 21:04:08

Na akkor 2-vel több ok, h a következőre gyere. Az 1. evidens: nem fogod azt mondani, h "eh... miről maradtam le" 2. Az 1. pontban leírtak alapján Angellore-nak nem ad majd alapot kötöszködésre. :hopp:
ezek is érvek  :haha:

Angellore

2. Az 1. pontban leírtak alapján Angellore-nak nem ad majd alapot kötöszködésre. :hopp:

Ne becsülj le. :bsd:

Valami elvetemült embekre, amúgy a találkozó után az Óbesterben felejtette a tollát... A rabságból kiváltani nálam lehet.:)

RE@L

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Groven

Quote from: Angellore on 2006-11-06, 13:33:07
2. Az 1. pontban leírtak alapján Angellore-nak nem ad majd alapot kötöszködésre. :hopp:

Ne becsülj le. :bsd:

Meg se fordult a fejemben. De az igazi megmérettetés számodra is akkor jő, mikor RAMIZ végre közkincsé teszi az ominózus képeket.  :rotfl:

Quote from: Angellore on 2006-11-06, 13:33:07
Valami elvetemült embekre, amúgy a találkozó után az Óbesterben felejtette a tollát... A rabságból kiváltani nálam lehet.:)

Na vajon mivel lehet nálad 1 szenvedő, szerencsétlenül magányos tollat kiváltani. :confused:

Selmo

Quote from: Groven on 2006-11-06, 21:00:33
Na vajon mivel lehet nálad 1 szenvedő, szerencsétlenül magányos tollat kiváltani. :confused:
1 üveg bor megteszi. :Kiraly:

A tökéletesség unalmas.

Angellore

Quote from: Selmo on 2006-11-06, 21:07:53

Hogy neked milyen remek ötleteid vannak.:) Látom mély nyomot hagyott benned a találkozásunk. :rotfl:

Groven

Quote from: Angellore on 2006-11-06, 21:11:09

Hogy neked milyen remek ötleteid vannak.:) Látom mély nyomot hagyott benned a találkozásunk. :rotfl:

Ha az üveggel csapkodsz, az kiben nem hagy mély nyomot? :hopp:

Angellore

Quote from: Groven on 2006-11-06, 21:34:53

Nem csapkodtam, jó?! :grrr: :hehe:

Groven

Quote from: Angellore on 2006-11-06, 21:39:33

Tom, mivel ott ültem és sérülés nincs rajtam. :D Csak kiváncsi voltam mi lesz rá a reagod. :__devil:

Angellore

Quote from: Groven on 2006-11-06, 22:23:46
Quote from: Angellore on 2006-11-06, 21:39:33

Tom, mivel ott ültem és sérülés nincs rajtam. :D Csak kiváncsi voltam mi lesz rá a reagod. :__devil:

Selmoval még az előző találkozó előtt boroztam. Én erre céloztam. De akkor sem csapkodtam.:) :angyali:

HVp213

akkor még biztos zavarban voltál...
és tul félénk is vagy =)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Selmo

A tökéletesség unalmas.

HVp213

akkor annál is befolyásolhatobb mint azelött gondoltam... :angyali:

jah értem! akkor nagyon félénk
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Angellore

Én a félénkség és visszafogottság mintaképe vagyok.:) Nem tudtad?! Ejj, te sosem figyelsz rám... :ejnye:

HVp213

ha vki szoritja a torkom a fülem és a szemem automatikusan leblokkolnak vmiért... :p

sirtomi

Én is úgy érzem valami jóból maradtam ki. Vili liluló fejét megnéztem volna  :haha:

Raggie

Ááá, semmi-semmi csak egy kis szokásos folytogatás, meg  kanji-írogatás, iszogatás... miegymás. tudod?! :D

EDIT: ja!! És belenéztünk Ramizzal és Zsigával 10cm-ről a villanó vakuba(hozzáteszem direkt...tehát ne gondolnd, h valaki olyan szemfüles volt és ezt orvul meg tudta csinálni velünk! ;) ) és utána fél napig egy kék négyszöget láttam csak a látóterem közepén! :cool: Naggyon duurva! :jee:  :eek: :3x3: :oops:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie on 2006-11-07, 12:36:03
Ááá, semmi-semmi csak egy kis szokásos folytogatás, meg  kanji-írogatás, iszogatás... miegymás. tudod?! :D
Mikor lesz legközelebb? Talán megjelenek, Vili túl sokat zaklat miatta  :haha:

Raggie

Öhm... most sajna legalább három hétig nem, sztem... mindenkinek ZH-k meg Pirula komának sem alkalmas. De amint lesz sztem ebben a topicban tájékozódhatsz! ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Oké, mondjuk nekem meg nov vége és dec eleje nem lesz jó, de majd megoldom valahogy :)

Angellore

Quote from: HVp213 on 2006-11-07, 09:04:59
ha vki szoritja a torkom a fülem és a szemem automatikusan leblokkolnak vmiért... :p

Ugyan, az csak egy gyengéd cirógatás volt. :angyali:

Groven

Ma spotán mód úgy alakult, h a talihelyre ültem be. Szokatlanul csendes volt - és nem is a tulaj volt ott, h kiszolgáljon :lame: - és fura. De a társaság meg a nedü azért jó volt. :Kiraly:

Zsiga

Quote from: Groven on 2006-11-07, 22:01:33
Ma spotán mód úgy alakult, h a talihelyre ültem be. Szokatlanul csendes volt - és nem is a tulaj volt ott, h kiszolgáljon :lame: - és fura. De a társaság meg a nedü azért jó volt. :Kiraly:
Én is voltam valamelyik délután a múlt héten, és ugyanez volt akkoris. Asszem délutáni iszogatásokra maradok a Lompos Farkasnál. :)