Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2006-10-07, 20:16:51
Vagy megnyitjátok innen. :)
Hogy én mennyire nagyon hülye vagyok, te atyaúristen...  :lul:

Kuroi Tenshi

:bruhuhu:
ezért gürcöl az ember? :rolleyes:
Ha lesz még, akkor adjatok füstjeleket, akkor már talán hozzám is eljut a hír :)

Kvikveg

Mmmm... nem latom. Mar kicenzuraztad te galad gaz?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2006-10-07, 22:03:09
ja kicenzúrázta, de én még le tudtam szedni és föl is tudom tölteni vhova, ha esetleg nem mondja meg neked a jelszót :D :__devil:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-10-07, 22:04:55
Quote from: Kvikveg on 2006-10-07, 22:03:09
ja kicenzúrázta, de én még le tudtam szedni és föl is tudom tölteni vhova, ha esetleg nem mondja meg neked a jelszót :D :__devil:
Utállak.   :__devil::lul:

Nem magam miatt szedtem ki, hanem a többiek miatt, ha ők azt mondják hogy OK akkor visszaállítom. De a jobb képekből úgyis lesz Képmutató különszám. ;)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-10-07, 22:08:38
igyekszik az "ember" :D

btw akkor már a képekről is: szóval igencsak hangulatosnak tűnt ez az összejövetel, köv alkalommal lehet hogy már én is el tudok menni, és addig is próbálok rászokni valami nem rövidnek számító alkoholra, hogy legalább koccinthassak rendesen magukkal :D

HVp213

Quote from: Fazék on 2006-10-07, 22:12:51
Quote from: Zsiga on 2006-10-07, 22:08:38
és addig is próbálok rászokni valami nem rövidnek számító alkoholra, hogy legalább koccinthassak rendesen magukkal :D
én azé megoldottam eztis...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Fazék

Quote from: HVp213 on 2006-10-07, 23:28:29én azé megoldottam eztis...
hmm. maga sem iszik röviden kívül mást?

HVp213

Quote from: Fazék on 2006-10-07, 23:37:11
Quote from: HVp213 on 2006-10-07, 23:28:29én azé megoldottam eztis...
hmm. maga sem iszik röviden kívül mást?
jol látja a helyzetet...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Sznobok... :ejj: :muhahah:
BTW: legyen Képmutató?
@ Fazék: gyere legközelebb! Király volt nagyon, remekül fogod magad érezni, mi meg még több vicces kompromittáló képet csinálhatunk :D és ne mondj semmit, mert én is kitettem magamért... :D
BTW #2.: az Óbiban nem olcsó a tömény, de a sör és a bor aránylag igen, és egyébként is törzshely, még a pult mögé is bemehettünk, ja és tessék megpukkadni :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-10-08, 00:51:16@ Fazék: gyere legközelebb! Király volt nagyon, remekül fogod magad érezni, mi meg még több vicces kompromittáló képet csinálhatunk :D és ne mondj semmit, mert én is kitettem magamért... :D
ígérem*, hogy ha nem éppen pár nappal egy foghúzás után lesz, illetve nem sikerül addig se lefoglalnom magam egy helyes nővel, akkor megyek és annyi kompromittáló képet csinálhattok rólam amennyit akartok :D

*hogy megpróbálom betartani legalább félig-meddig a következő ígéretet

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-10-08, 00:55:05
ígérem*, hogy ha nem éppen pár nappal egy foghúzás után lesz, illetve nem sikerül addig se lefoglalnom magam egy helyes nővel, akkor megyek és annyi kompromittáló képet csinálhattok rólam amennyit akartok :D
Na aztán nehogy csak azért is komoly lépéseket tegyél a kifogás beteljesülése érdekében! :ejnye: (Mármint az első kifogásra gondoltam. :D )
Én meg addig megveszem a Béna (The Gimp) bőrszerkót Fazéknak, hogy tényleg egy csomó kompromittáló fotót csinálhassunk. :muhahah: :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Halihó!

Igényelek is akkor egy passt a mailcímemre, valahol itt van a profilpofim alatt.
Másnap kicsit álmos voltam a suliban, de nem bántam olyan nagyon. Sőt a mértéktartás miatt a fejem se fájt! Ki meddig maradt végül?
A következő összeröffenésre viszont csak késve fogok érkezni, már most tuti. Hétkor ugyanis színházba kell mennünk az egész tanulócsoporttal és nemtom meddig fog tartani a darab. Utána mindenesetre megyek lazítani.  :smile:

Ramiz

Lehet, hogy tudok hozni egy vízipipát, és Zsigának is van egy, ha jól tudom (bár nem tudom, van-e kedve elcipelni). De a t. társaság mit szólna egy vízipipázáshoz?

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2006-10-10, 21:34:08
Lehet, hogy tudok hozni egy vízipipát, és Zsigának is van egy, ha jól tudom (bár nem tudom, van-e kedve elcipelni). De a t. társaság mit szólna egy vízipipázáshoz?
Életemben semmilyen formában sem dohányoztam, max passzívan, de kipróbálnám :)

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-10-10, 21:34:08
Elviszem szívesen, csak hozz hozzá csövet, mert azt sikeresen tönkretettem a napokban és még lusta voltam újat venni. Egyébként direkt kicsi, könnyen szállítható pipát vettem, anno sokszor bevitem pl. az ELTE-re is. :D

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2006-10-10, 22:04:54
Elviszem szívesen, csak hozz hozzá csövet, mert azt sikeresen tönkretettem a napokban és még lusta voltam újat venni. Egyébként direkt kicsi, könnyen szállítható pipát vettem, anno sokszor bevitem pl. az ELTE-re is. :D
Hmm... [tahó mode=on] darab slag jó lesz? :D [tahó mode=off]

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-10-10, 22:23:29
Quote from: Zsiga on 2006-10-10, 22:04:54
Hmm... [tahó mode=on] darab slag jó lesz? :D [tahó mode=off]
Én vöröshagymával és pirospaprikával iszom a tequilát, nem tudsz olyan igénytelenséget kitalálni amiben ne lennék benne. :D

Darkstar

Pontosan mikor is lesz ez? Egyre inkább érik, hogy odanézek én is. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Lehet, hogy Óbesterezés lesz a vetítési szünet alatt/miatt a Társaskörös taliból? :D
Gyere nyugodtan, Darkstar! :) Jövő péntekre tervezzük asszem. Pirulától függ, mert ő vidéki.

Raggie

Jeeechaw!!! Télleg rrohadt jóó volt ez a piálás!! :D Legközelebb többeket várunk szeretettel a világ legjobb kocsmájába! :jee:

Egyébként hozzám nem jutottak el a képek még, de majd elkunyizom Ramiztól! :)

Vízipipa rendkívül támogatva. De lehet, h a kocsmában nem örülnének neki... nemtom. Meg kell kérdezni. Pipázás rrohadt jó volt, uh azt legközelebb is mindenképpen toljuk. Oscar-pedig megint összehozta a társaságot, mivel még Fókáékkal is találkoztunk(megint ;) ).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie on 2006-10-10, 22:39:45
Vízipipa rendkívül támogatva. De lehet, h a kocsmában nem örülnének neki... nemtom. Meg kell kérdezni. Pipázás rrohadt jó volt, uh azt legközelebb is mindenképpen toljuk.
A vízipipázás miben különbözik a cigarettázástól meg a pipázástól azon kívül, hogy sokkal lágyabb és illatosabb a füstje? :) Vagy a parázs-dologra gondolsz? Mert azt kis óvatossággal és egy fém tányérral simán megoldhatjuk.

Quote from: Raggie on 2006-10-10, 22:39:45Oscar-pedig megint összehozta a társaságot, mivel még Fókáékkal is találkoztunk(megint ;) ).
Az Oszkár, ember!!! :grrr: :szemuveges:

Raggie

Jó, akkor Oszkár! :) :P

A vízipipa meg annyiban más, hogy más az illata/szaga. Sok dohányost a cigifüst már nem zavar, de ha egy illatos füstből van icipicit töményebb, az már nagyon. Én sem hittem el, de létezik. Ismertségi körömben is akad! :(
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-10-10, 22:38:28Jövő péntekre tervezzük asszem. Pirulától függ, mert ő vidéki.
Fix hogy Pesten leszek, csak az érkezésem időpontja bizonytalan még. Bár ha valaki meg tudja súgni hogy milyen hosszú a Katona József Színházban a Médeia akkor nagyon megköszönném. Hétkor kezdek ott, én olyan két órásra tippelek, szóval negyed tíz-fél tíz körül befutok én is.
edit: Na, most néztem, 20:45-kor vége. Ha nem lesz nagy sor a ruhatárnál már 9-re ott leszek. Addig kérjetek ki nekem egy olasz nagyfröccsöt, majd megadom.  :D

Fazék

Vili elszúrta és meghívott, szóval én is ott leszek jövő hét pénteken :D

HVp213

ne higgyetek neki
addig szugerálta az msn-t mig meghivatta magát...

Ramiz

Quote from: Fazék on 2006-10-11, 00:16:36
:cool: :hopp: :hail:
Fazék alkoholizáááááháháhááááaaaááál! Király! :Kiraly: +50% bizalom! Lássuk csak, 200%, most már kétkerekezhetsz! Még 100% (szilveszterig simán meglesz, ha eljössz pár italozásra és mondasz pár jó sztorit vagy viccet vagy mondjuk megjelensz rózsaszín hajjal :D ), és ugrathatsz is a szilveszteri bulira menet! :cool: :whoah:
Vilinek pedig kiutalunk egy nagy cuppanós csókot... (nyest által mondjuk. :D )

Raggie

Quote from: HVp213ne higgyetek neki
addig szugerálta az msn-t mig meghivatta magát...
:D OK, amíg ilyen jó acok jönnek semmi probléma. Sőt! :rolleyes: :jee:

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Ramiz on 2006-10-11, 01:04:44
Quote from: Fazék on 2006-10-11, 00:16:36

mig nem ovlastam az zárojeles részt komolyan megiedtem...
de mivel nyest min 1300% h nem vállalj eztaz aljas megbizást igy valszeg inkább dijj nélkül maradnék ha lehet mielött vmi perverz ötleted támad a jutalmazásommal kapcsolatban... XD

Kuroi Tenshi

Quote from: Raggie on 2006-10-10, 22:39:45
Legközelebb többeket várunk
Legközelebb előbb szólni, és akkor nem másnap veszem észre :(

Quote from: Ramiz on 2006-10-11, 01:04:44
Király! :Kiraly: +50% bizalom! Lássuk csak, 200%, most már kétkerekezhetsz!

:cool: +50% én-is-látni-akarom,-megörökítve :D
Utóbbihoz pedig Nyestnek lesz egy-két keresetlen szava ;)