Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2006-10-12, 17:40:11
Quote from: Ramiz on 2006-10-11, 23:02:09
Sirtomi, akkor utána nálunk szállsz meg?
Ha megoldható, akkor igen.
Ha nem akkor alszom valami padon :D
Hé-hé-hé! Nem azért kérdeztem, hogy eltántorítsalak, csak a biztonság kedvéért! :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2006-10-12, 18:42:50
Hé-hé-hé! Nem azért kérdeztem, hogy eltántorítsalak, csak a biztonság kedvéért! :)
Az se tántorít el, ha valahol egy padon kell aludnom :D
Nincsenek nagy igényeim :)

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2006-10-12, 18:58:39
Quote from: Ramiz on 2006-10-12, 18:42:50
Az se tántorít el, ha valahol egy padon kell aludnom :D
Nincsenek nagy igényeim :)
Na ne fárassz... :) Hozzánk jössz és kész. :lazza: :D (Majd a tali kezdetén elmondom, hogy lehet hazajutni, hátha nekem már nem menne az éjjel... :muhahah: )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2006-10-12, 19:37:46
Na ne fárassz... :) Hozzánk jössz és kész. :lazza: :D (Majd a tali kezdetén elmondom, hogy lehet hazajutni, hátha nekem már nem menne az éjjel... :muhahah: )
Szerintem akkor egy harmadik embernek is el kellene mesélni :D
Bár durva italozások alkalmával én mindig hazateleportálok. Egyik pillanatban még iszom, a következőben meg már az ágyamban fekszem. Józanul persze nem megy :D

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2006-10-12, 19:40:40
Oké, megbeszéltük, Mazsi nem iszik. :lul: :__devil:

Quote from: sirtomi on 2006-10-12, 19:40:40Bár durva italozások alkalmával én mindig hazateleportálok. Egyik pillanatban még iszom, a következőben meg már az ágyamban fekszem. Józanul persze nem megy :D
Az alkohol előhívja a teleportdémonokat... :lazza:

Raggie

Quote from: Ramiz on 2006-10-12, 19:47:33
Quote from: sirtomi on 2006-10-12, 19:40:40
Oké, megbeszéltük, Mazsi nem iszik. :lul: :__devil:
Ööö... miről is van szó?? Ilyenben én nem egyeztem meg! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Tycho

Quote from: Ramiz on 2006-10-12, 02:00:45
Quote from: Pirula on 2006-10-12, 00:03:59
Alapvetően arról van szó hogy néhány ember leül egy asztal köré, kínosan feszengve nézik egymást, néha szárazan köhintenek egyet-egyet. Van aki meg-megroppantja az ujjait. Ha két tekintet véletlenül összeakad az illetők hirtelen rándulással elkapják a fejüket, félszegen félrehajtják, tarkójuk körül pedig lufi méretű izzadtságcsepp jelenik meg. Aztán az idő előrehaladtával lassan, halkan szabadkozva egymás után távoznak.
Na ezt másold be a Photoshopba, nyomj rá egy invertet, valami olyasmiről lenne szó. Ha a gép nem jelenít meg hagymás zsíroskenyeret akkor valami gond van, mert nálunk az is volt.
:lol: WÁÁÁH!!! miért nincs már rep system!?!?!? :cool: :hopp: :muhahah:
Az elején még aszittem, hogy a tényleges hangulatot próbálod leírni, mármint az azelőttit, mielőtt elkezdtünk volna ipari méretekben fröccsözni... :whoah: :D
Apropó: FRÖCS-CSÖCS rulez!!! :Kiraly: :D

Én tévedek, vagy azelőtt kőkeményen Oszkár molesztálta csápjával a társaságot? mert ha igen akkor még az ipari fröccsözés előtti hangulat se ilyen volt :D :D :D :muhahah:

Raggie

:D Nem tévedsz Gergő koma! :)

Huh...lassan már 10 főre dagadt a társaság! :) Jóóó! Lesz ez még több is!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Ha ez így megy tovább hagyom az iskolát a francba és nyitok egy melegkonyhás-hétvégén zenés animeorientált szórakozóhelyet Pesten. :D

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-10-13, 15:13:40
Ha ez így megy tovább hagyom az iskolát a francba és nyitok egy melegkonyhás-hétvégén zenés animeorientált szórakozóhelyet Pesten. :D
:whoah: :cool: :hopp:
Ne legyen messze az Óbestertől azért... üzleti megfontolásból. :lazza: :__devil:

Kész az új Havi Képmutató az Óbesteres borozás képeivel. Egy kis kedvcsináló. Vagy elrettentő. Vagy ahogy tetszik. :D

Kvikveg

Vááá, Pirulabol Viragocska-taicho lett!  :muhahah:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Hallo-hallo, ha valaki nem ajanlja fel surgosen, hogy nala alhatok - Moszkva terhez kozeliek elonyben - akkor lottek reszemrol a dolognak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Mondjuk én is örülnék, ha bent aludhatnék vhol közel a városban :)

Ha kellően pofátlan vagyok, akkor mondjuk nekem van szállásom a közelben, de hétfőn is ott aludtam, nem tudom mennyire látnak ismét szívesen, pláne ha dülöngélve, énekelgetve állítok be hozzájuk hajnali 2-kor :)

szerk: bár ha belegondolok, akkor elméletileg az egyik lakó gépét megyek használhatóvá tenni pénteken, szóval ennyi talán belefér viszontszívességnek :D

Selmo

Nos, jelentem, én is megyek és viszek magammal 1 animekedvelő lányt, meg egyet még fűzök, úgyhogy, lehet hogy kettőt. :Kiraly:

A tökéletesség unalmas.

Fazék

Quote from: Selmo on 2006-10-19, 01:44:30
Nos, jelentem, én is megyek és viszek magammal 1 animekedvelő lányt, meg egyet még fűzök, úgyhogy, lehet hogy kettőt. :Kiraly:
good job  :jee:

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Én is tuti, egyek!

Mikorra érkezik a többség a helyszínre? Lehet hogy az eslők között leszek, este 7 körül ér be a vonatom, aztán pechemre szombaton a 9:30-assal jönnöm kell haza. Majd alszom a vonaton hazáig :)

Pirula

Hú, hát mire én odaérek addigra a fél banda be lesz... zsíroskenyerezve... vagy mi.  :D

Ramiz

Sörözős-dohányzós-káromkodós-csápmániás-internetfüggő-debil-humorú-mérnökjelölt-kedvelő lányokat nem tudna valaki elhívni az estére? :D

edit: sirtomi, neee... ez kegyetlen! Ne menj másnaposan kora hajnalban haza! :)
edit2: akkor alapozz a színházban, Pirula! Hofi óta tudjuk, hogy ennek kis hazánkban egyébként is hagyománya van. :D

HVp213

énis 7 körül tervezem az érkezést

Ramiz:nem
hacsak holnapig át nem operáltatod magad...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Akkor én is sirtomihoz, az elsőn érkezőhöz igazodom, és kb fél 8-ra megyek. (Addigra ő is odatalál. :D )

sirtomi

Nagyon remélem, hogy odatalálok :D

Téged talán még fel is ismerlek.

Selmo

Szerintem mi is fél 8 körül megyünk akkor, mert ramizt fel lehet ismerni usteames kitűző nélkül is. :D

A tökéletesség unalmas.

HVp213

akko most kikre kell felkészülnöm lelkileg h jönnek?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-10-19, 01:57:01edit2: akkor alapozz a színházban, Pirula! Hofi óta tudjuk, hogy ennek kis hazánkban egyébként is hagyománya van. :D
Ha nekiállok sörözni a nézőtéren a drámai feszültség a hólyagomban keletkezik a vesém miatt, nem pedig a lelkemben a gyermekek lemészárlása okán.  :D

Ramiz

Oké, gyertek, én meg letámadom a két csajt, amíg még (nagyjából) józan vagyok (és még zsíroskenyeres-hagymás lehelletem sincs). :whoah:
Azért egy usteam-es kitűzőt vagy egy Bebopos pólót vagy egy remegő zselével bekent gumicsápot vagy valamit azért felveszek. :D

Pirula: azért kell rövidezni egészen közvetlenül a szünet előttig (ejnye, hogy mindent nekem kell elmondanom :ejj: :muhahah: ), egyébként meg mit gondolsz, mire való a színpad előtti árok meg a súgólyuk?  :whoah: :rotfl:

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2006-10-19, 01:57:01
Sörözős-dohányzós-káromkodós-csápmániás-internetfüggő-debil-humorú-mérnökjelölt-kedvelő lányokat nem tudna valaki elhívni az estére? :D
Hát... hívni lehet, de nem engedik ki őket.  :hehe:

sirtomi

Quote from: Pirula on 2006-10-19, 02:05:21
Quote from: Ramiz on 2006-10-19, 01:57:01edit2: akkor alapozz a színházban, Pirula! Hofi óta tudjuk, hogy ennek kis hazánkban egyébként is hagyománya van. :D
Ha nekiállok sörözni a nézőtéren a drámai feszültség a hólyagomban keletkezik a vesém miatt, nem pedig a lelkemben a gyermekek lemészárlása okán.  :D
Én moziba is csak popcornt viszek. Kevésbé tudok a film hatása alá kerülni, ha kb egy óra elteltével kikell jönnöm :)

Kvikveg

Quote from: Fazék on 2006-10-19, 01:44:07

Ha kellően pofátlan vagyok, akkor mondjuk nekem van szállásom a közelben, de hétfőn is ott aludtam, nem tudom mennyire látnak ismét szívesen, pláne ha dülöngélve, énekelgetve állítok be hozzájuk hajnali 2-kor :)

szerk: bár ha belegondolok, akkor elméletileg az egyik lakó gépét megyek használhatóvá tenni pénteken, szóval ennyi talán belefér viszontszívességnek :D
Jah nalam az a problema, hogy def nem tudok hazamenni, 22:50 utolso busz el, azt kesz.
Ha mazlim van van hajnali szolgalati, de utolso info szerint az is Bp hataraban kitesz, azt setalj.
Najo, ha ennyire nem lelkesedtek, megkerdezem valamelyik ismerost a masik tarsasagbol.
9ig edzesen vagyok utana jovok.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2006-10-19, 10:37:07
Quote from: Fazék on 2006-10-19, 01:44:07

Jah nalam az a problema, hogy def nem tudok hazamenni, 22:50 utolso busz el, azt kesz.
Ha mazlim van van hajnali szolgalati, de utolso info szerint az is Bp hataraban kitesz, azt setalj.
Najo, ha ennyire nem lelkesedtek, megkerdezem valamelyik ismerost a masik tarsasagbol.
9ig edzesen vagyok utana jovok.
hát igen, nekem szerencsére már van éjszakai buszom, ami ugyan csak 2-óránként jár (23:15, 0:30, 2:30, és 4:50 a hazaindulási lehetőségeim Móricz - Kosztolányi környékéről), de legalább hazajuttat háromnegyed óra alatt, neked elhiszem, hogy problémásabb...